-
δειτε και αυτες τις δουλειες
http://www.spacex.com/careers.php
Open Positions
SpaceX competes for the best talent.Please check our open positions below. If you don’t see a position that interests you, click here to let us know how you can make a difference at SpaceX.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι πηραν τηλεφωνο εναν φιλο μου για εργασια στη Γαλλια.Χρηματα : 27000 ευρω το χρονο (καθαρα προκυπτουν περιπου 1600 τον μηνα)
Ωρες : 35 ωρες / εβδομαδα
Αδεια : 5 εβδομαδες τον χρονο
Εταιρεια : IntelΑπο προσωπικη του εμπειρια οταν εκανε πρακτικη στη Γαλλια, ολα ειναι αληθινα. Δλδ το 35 ειναι 35 και οχι 55 που προκυπτει στην Ελλαδα.
Φιλος μου δουλευει στην Αγγλια σε νοσοκομειο. Μου ελεγε οτι ετσι και δουλεψω λιγο παραπανω το πληρωνομαι ειτε το μαζευω για ρεπο. Αν θεωρησει οτι κατι δεν παει καλα και τον 'εκμεταλευονται' εχει τη δυνατοτητα να στειλει ενα email στα οργανα που εχουν και ερχονται λεει την επομενη μερα και κανουν ελεγχο. Αν βρεθει κατι μεμπτο για τον εργοδοτη τους κοβουν τον κολο. Οποτε οι εργοδοτες τρεμουν στην περιπτωση να δωσουν αφορμη σε καποιον υπαλληλο να κανει καταγγελια.
Εδω στην Ελλαδα, αν φυγεις στο 8ωρο σου τοτε θα σε καλεσουν και θα σου πουν 'τι νομιζεις οτι εισαι; δημοσιος υπαλληλος η οτι δουλευεις σε φαμπρικα με ωραριο'
Τον χειμωνα δουλευαμε σε ενα εργο το οποιο ηταν 2 ωρες μακρυα απο τη βαση μας. Το αφεντικο αποφασισε να πηγαινουμε καθε μερα στο εργο και να επιστρεφουμε το βραδυ και την επομενη το ιδιο. Φευγαμε στις 6.30 το πρωι και γυριζαμε στις 19.00-20.00 στο σπιτι μας. Ολα αυτα με ενα 15% παραπανω στο μισθο.
Καθε μερα γκρινιαζε οτι με 7 ωρες δουλεια την ημερα δεν βγαινει κερδος...
Θα μου πειτε γιατι καθομουν....Απλα πιστευα στο οραμα που ελεγε ο vmantas πιο πανω. Στα πρωτα σκουρα που εμφανιστηκαν απολυθηκα. Δεν ειναι δυνατον ομως να εχεις οραμα και να μετρας το κερδος καθημερινα. Πρεπει να μπει καπου και η επενδυση σε ανθρωπινο δυναμικο στην εξισωση αν θες να πας μπροστα και να κυνηγας οραμα. Και ο εργαζομενος παντα πρεπει να εχει κινητρο για να προσφερει τα περισσοτερο.
Το παραπανω παραδειγμα μου επιτρεπει να βγαλω ενα συμπερασμα οτι η ελληνικη επιχειρηματικοτητα νοσει. Και επειδη εργασιακα και επιχειρηματικοτητα ειναι συγγενονουντα δοχεια νοσουν και τα εργασιακα.
καλά τι μαλάκες ξενέρωτοι είν' αυτοί οι Άγγλοι!
Αντί να περιμένουν να...αλλάξει ο εργοδότης νοοτροπία...όπως πολλοί φωστήρες του φόρουμ συνιστούν...αυτοί...ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ!!! ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!
Μα, καλά, κι η επιθεώρηση εργασίας...'κόβει κώλους'...αντί να τους μαλώνει και να τους λέει 'μην κάνεις αταξιούλες κακό παιδί'...ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝ ΑΥΤΑ!!
Συνέλθετε Αγγλάκια, do it like greeks, εμείς σας δώσαμε τα φώτα! -
Φιλος μου δουλευει στην Αγγλια σε νοσοκομειο. Μου ελεγε οτι ετσι και δουλεψω λιγο παραπανω το πληρωνομαι ειτε το μαζευω για ρεπο.
Έτσι και ζητήσει φακελλάκι από κάποιον ασθενή 'για να τον προσέξει λίγο παραπάνω', τι θα γίνει? Να μια καλή ερώτηση που μπορείς να του κάνεις και να μάθουμε εκ των έσω τι συμβαίνει με τους 'κουτόφραγκους'.
-
Εγώ ξέρω όμως και άλλους Αγγλία που ενώ έχουν σύμβαση 7ωρο, δουλεύουν 9-10ωρα και δεν μπορούν να κάνουν και πολλά γιατί θα φάνε πόδι...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το παραπανω παραδειγμα μου επιτρεπει να βγαλω ενα συμπερασμα οτι η ελληνικη επιχειρηματικοτητα νοσει. Και επειδη εργασιακα και επιχειρηματικοτητα ειναι συγγενονουντα δοχεια νοσουν και τα εργασιακα.
Αναμφιβολλα νοσει για 1.000.000 λογους
Ομως πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι για να βελτιωθει καποτε οτιδηποτε,πρεπει πανω απο ολα να υπαρχουν κερδη,ο pluto(ς).
Αν περιμενουμε απο επιχειρησεις που κατατρεχονται απο την εφορια και τις τραπεζες και στραγγαλιζονται απο την υφεση να βελτιωνουν τις εργασιακες συνθηκες και απολαβες,θα περιμενουμε πολυ καιρο.
Η οικονομικη αναπτυξη ειναι η μητερα ολων των καλων που μπορουν να μας συμβουν.+1000
θυμάμαι την δεκαετία των '80ς με την κλωστοϋφαντουργία να τρέχει τσίτα, όλοι οι εργαζόμενοι ήταν ευχαριστημένοι από αποδοχές και τα όποια ωράρια πληρώνονταν με το παραπάνω...η ζήτηση σε εργατικό προσωπικό (όπως και σε άλλους κλάδους) ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το διαθέσιμο...πολλές εταιρείες παρείχαν στο πολυάριθμο προσωπικό τους δωρεάν καθημερινή μετάβαση με ιδιόκτητα λεωφορεία, ακόμη και πολυήμερες θερινές διακοπές σε ακριβούς προορισμούς. -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
δειτε και αυτες τις δουλειεςhttp://www.spacex.com/careers.php
Open Positions
SpaceX competes for the best talent.Please check our open positions below. If you don’t see a position that interests you, click here to let us know how you can make a difference at SpaceX.
H SpaceX είναι κρατικός προμηθευτής των ΗΠΑ, και οι δουλιές αυτές θέλουν security clearance, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλει κάποιος μη πολίτης ή μη μόνιμος κάτοικος στις ΗΠΑ.
-
ναι εχεις δικιο , ειδα απλως μηχανικους και σκεφτηκα ολους τους συνφορυμιστες
To conform to U.S. Government space technology export regulations, applicant must be a U.S. citizen, lawful permanent resident of the U.S., protected individual as defined by 8 U.S.C. 1324b(a)(3), or eligible to obtain the required authorizations from the U.S. Department of State.
-
H ανεργία θα μειωθεί αν φέρουμε ακόμα 10.000.000 Πακιστανοαφγανούς και προσλάβουμε 200.000 ΔΥ.
Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό ,αλλά όποιος λεει το αντίθετο είναι ρατσιστής και φασίστας. Όλοι έχουν δικαίωμα στην δουλειά -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Όλοι έχουν δικαίωμα στην δουλειάΚαι στην μπουρδολογία επίσης θα πρόσθετα εγώ.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
H ανεργία θα μειωθεί αν φέρουμε ακόμα 10.000.000 Πακιστανοαφγανούς και προσλάβουμε 200.000 ΔΥ.
Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό ,αλλά όποιος λεει το αντίθετο είναι ρατσιστής και φασίστας. Όλοι έχουν δικαίωμα στην δουλειά
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έτσι και ζητήσει φακελλάκι από κάποιον ασθενή 'για να τον προσέξει λίγο παραπάνω', τι θα γίνει? Να μια καλή ερώτηση που μπορείς να του κάνεις και να μάθουμε εκ των έσω τι συμβαίνει με τους 'κουτόφραγκους'.Φακελάκι δεν έχει (πέρα από αυτά που σου στέλνουν τα γράμματα). Έχει όμως ράντζα!
-
Ελληνική Χαλυβουργία: Παράνομη κρίθηκε η απεργία
Νωρίτερα το πρωί ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Α. Ρουπακιώτης, είχε εκφράσει τη δυσφορία του για την άρνηση της διοίκησης της εταιρείας, να συμμετάσχει στη σημερινή συμφιλιωτική τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας.
'Η' Online 5/6 21:05Παράνομη κρίθηκε με δικαστική απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από 220 μέρες, η απεργία των περίπου 400 εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία.
Οι απεργοί διεκδικούν την επαναπρόσληψη απολυμένων συναδέλφων τους, ενώ έχουν απορρίψει τις προτάσεις της διοίκησης της εταιρείας για μετατροπή συμβάσεων πλήρους απασχόλησης σε ελαστικές μορφές εργασίας.
Νωρίτερα το πρωί ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Α. Ρουπακιώτης, είχε ταχθεί τάχθηκε υπέρ της επαναπρόσληψης των απολυμένων εργατοτεχνιτών της Ελληνικής Χαλυβουργίας, και είχε εκφράσει τη δυσφορία του για την άρνηση της διοίκησης της εταιρείας, να συμμετάσχει στη σημερινή συμφιλιωτική τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας.
Σε ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Αγωνιστικό Μέτωπο, (ΠΑΜΕ), κάνει λόγο για «επιβεβαίωση του ταξικού χαρακτήρα της δικαιοσύνης», και προσθέτει ότι «το ποτάμι δε γυρίζει πίσω».
Το εργοστασιακό σωματείο και το ΠΑΜΕ, έχουν εξαγγείλει συγκέντρωση για αύριο το πρωί στις 7.00 στην πύλη της Ελληνικής Χαλυβουργίας. -
Κ φυσικα οταν η αποφαση του δικαστηριου δεν ειναι υπερ μας, 'επιβεβαιωνεται ο ταξικος χαρακτηρας της δικαιοσυνης'...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έτσι και ζητήσει φακελλάκι από κάποιον ασθενή 'για να τον προσέξει λίγο παραπάνω', τι θα γίνει? Να μια καλή ερώτηση που μπορείς να του κάνεις και να μάθουμε εκ των έσω τι συμβαίνει με τους 'κουτόφραγκους'.
Φακελάκι δεν έχει (πέρα από αυτά που σου στέλνουν τα γράμματα). Έχει όμως ράντζα!
Εγώ ρε zorz έχω αναρρώσει από επέμβαση πάνω σε ράντζο στον διάδρομο του Ευαγγελισμού, τι να λέμε τώρα.
-
Είμαι πολυ περίεργος να δω πως θα εξελιχθούν τώρα τα πράγματα στη χαλυβουργία.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είμαι πολυ περίεργος να δω πως θα εξελιχθούν τώρα τα πράγματα στη χαλυβουργία.δικαστηριο ειναι το δικιο του εργατη και το ΠΑΜΕ, μονο.
-
Γνωστή εταιρεία πληροφορικής ξεκίνησε οριζόντιες περικοπές σε μισθούς (αναμένονται και απολύσεις). Βασική αιτία, η αποτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που είχε φτιάξει (ομολογουμένως άθλιο). Βέβαια, το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα το είχαν σχεδιάσει και υλοποιήσει οι 'δικοί μας άνθρωποι', 'οι άνθρωποι που εμπιστευόμαστε', οι άνθρωποι δηλαδή που δεν χρειάζεται να στείλουν βιογραφικό σαν τους κοινούς θνητούς γιατί είναι 'γνωστοί' στην αγορά. Φυσικά όλοι αυτοί δεν πρόκειται να πάρουν πόδι από την εταιρεία, ούτε ο project manager που δεν ήξερε τι σημαίνει στρατηγική.
Στα δικά μου. Το τελευταίο project στο οποίο δουλεύω έχει εξελιχθεί σε one-man show. Η σχεδίαση και υλοποίηση είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη, αν και δεν πληρώνομαι για κάτι τέτοιο, με αφόρητη πίεση από πάνω.
Με τέτοιους μ@λ@κες και λαμόγια, έχω να δηλώσω ευθαρσώς ότι μαμιέται ο ΙΤ στην Ελλάδα.-
ΥΓ. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους συνδικαλιστές των σωματείων εργαζομένων οι οποίοι δεν ασχολούνται με τα εργασιακά παρά μόνο όταν πάρουν γραμμή από το κόμμα. Έτσι δεν αντιδρούν όταν δεν πληρώνονται οι υπερωρίες για παράδειγμα, αλλά όταν δώσει εντολή το κόμμα για κάτι άσχετο, όλοι αυτοί είναι στην πρώτη γραμμή. Μαμιέστε κι εσείς.
-
εχουμε εδώ μεσα κανένα @@ιδη του ΠΑΜΕ ?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
............
Με τέτοιους μ@λ@κες και λαμόγια, έχω να δηλώσω ευθαρσώς ότι μαμιέται ο ΙΤ στην Ελλάδα.-ΥΓ. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους συνδικαλιστές των σωματείων εργαζομένων οι οποίοι δεν ασχολούνται με τα εργασιακά παρά μόνο όταν πάρουν γραμμή από το κόμμα. Έτσι δεν αντιδρούν όταν δεν πληρώνονται οι υπερωρίες για παράδειγμα, αλλά όταν δώσει εντολή το κόμμα για κάτι άσχετο, όλοι αυτοί είναι στην πρώτη γραμμή. Μαμιέστε κι εσείς.
Κατάρες σε IT, συνδικαλι(η)στές, κόμμα, κλπ ???? Δεν σε αναγνωρίζω!!!
Κουράγιο Πάνο, τουλάχιστον να 'χουμε να πληρώνουμε τα Ιντερνετσσςςςς !
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γνωστή εταιρεία πληροφορικής ξεκίνησε οριζόντιες περικοπές σε μισθούς (αναμένονται και απολύσεις). Βασική αιτία, η αποτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που είχε φτιάξει (ομολογουμένως άθλιο). Βέβαια, το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα το είχαν σχεδιάσει και υλοποιήσει οι 'δικοί μας άνθρωποι', 'οι άνθρωποι που εμπιστευόμαστε', οι άνθρωποι δηλαδή που δεν χρειάζεται να στείλουν βιογραφικό σαν τους κοινούς θνητούς γιατί είναι 'γνωστοί' στην αγορά. Φυσικά όλοι αυτοί δεν πρόκειται να πάρουν πόδι από την εταιρεία, ούτε ο project manager που δεν ήξερε τι σημαίνει στρατηγική.Στα δικά μου. Το τελευταίο project στο οποίο δουλεύω έχει εξελιχθεί σε one-man show. Η σχεδίαση και υλοποίηση είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη, αν και δεν πληρώνομαι για κάτι τέτοιο, με αφόρητη πίεση από πάνω.
Με τέτοιους μ@λ@κες και λαμόγια, έχω να δηλώσω ευθαρσώς ότι μαμιέται ο ΙΤ στην Ελλάδα.-
ΥΓ. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους συνδικαλιστές των σωματείων εργαζομένων οι οποίοι δεν ασχολούνται με τα εργασιακά παρά μόνο όταν πάρουν γραμμή από το κόμμα. Έτσι δεν αντιδρούν όταν δεν πληρώνονται οι υπερωρίες για παράδειγμα, αλλά όταν δώσει εντολή το κόμμα για κάτι άσχετο, όλοι αυτοί είναι στην πρώτη γραμμή. Μαμιέστε κι εσείς.
**LOL **
Αμα δεν γουστάρεις και πιστεύεις οτι παίρνεις λίγα παραιτήσου και πάνε βρές δουλειά αλλού ή άνοιξε δικιά σου εταιρία.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...