-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Και φυσικα με γραψατε κανονικα και συνεχιζετε ολοι να τα βαζετε με τους υποθετικους κατοχους Rallye και Saxo, που συνεχως σας τσιγκλανε στο δρομο .......
Δεν είναι 'υποθετικοί', έχω πετύχει τέτοιους πολλές φορές. Βλέπουν το '1.6 T.Spark' στην πίσω πόρτα και χώνουν τη μούρη τους επειδή είμαι εύκολη λεία λόγω αναλογίας κιλών/ίππο. Και το κάνουν σε πολυσύχναστο δρόμο με κίνηση και όχι π.χ. σε έρημο στροφιλίκι. Τους αφήνω να φύγουν και το υποτιμητικό τους βλέμμα καθώς προσπερνούν τα λέει όλα...
Με τη Σουντ βέβαια τους εκδικούμαι: τους αφήνω να περάσουν και μετά τους ακολουθώ εύκολα χωρίς να προσπαθώ να τους προσπεράσω. Κάνουν απορημένοι και ενοχλημένοι δεξιά να δουν τι ακριβώς είναι αυτό το παλιό αυτοκίνητο από το οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν.
Καλα καλα, εσυ τωρα θες απαντηση σε στυλ 'Παμε Μεγαρα να ......' κλπ κλπ χεχεχεχεχε
no offence φιλε .... Να χαλαρωσουμε και το κλιμα !!!Φύγαμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι,αλλά δεν μπορείς να γενικεύεις Κώστα!
Δεν σου χώνονται όλοι οι οδηγοί Ραλύ!Αλλωστε,απο ότι καταλαβαίνω,την ψιλοβρίσκεις κι εσυ να είσαι στην κόντρα και τους την φυλάς!!Δεν γενίκευσα εγώ. Απλά ανέφερα ότι υπάρχουν ακόμα 'αυτοί'. Πρέπει να σου θυμίσω πόσες φορές έχω υπερασπιστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο φόρουμ;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και φυσικα με γραψατε κανονικα και συνεχιζετε ολοι να τα βαζετε με τους υποθετικους κατοχους Rallye και Saxo, που συνεχως σας τσιγκλανε στο δρομο .......
Δεν είναι 'υποθετικοί', έχω πετύχει τέτοιους πολλές φορές. Βλέπουν το '1.6 T.Spark' στην πίσω πόρτα και χώνουν τη μούρη τους επειδή είμαι εύκολη λεία λόγω αναλογίας κιλών/ίππο. Και το κάνουν σε πολυσύχναστο δρόμο με κίνηση και όχι π.χ. σε έρημο στροφιλίκι. Τους αφήνω να φύγουν και το υποτιμητικό τους βλέμμα καθώς προσπερνούν τα λέει όλα...
Με τη Σουντ βέβαια τους εκδικούμαι: τους αφήνω να περάσουν και μετά τους ακολουθώ εύκολα χωρίς να προσπαθώ να τους προσπεράσω. Κάνουν απορημένοι και ενοχλημένοι δεξιά να δουν τι ακριβώς είναι αυτό το παλιό αυτοκίνητο από το οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν.
Καλα καλα, εσυ τωρα θες απαντηση σε στυλ 'Παμε Μεγαρα να ......' κλπ κλπ χεχεχεχεχε
no offence φιλε .... Να χαλαρωσουμε και το κλιμα !!!Φύγαμε!
Αν εχει καλο καιρο το ΣΚ ......
-
Η επιλογή ενός coupe,roadster κλπ. καταθέτει από μόνη της ένα στοιχείο εγωκεντρισμού.Δεν είναι πρακτικά,πολλές φορές δεν είναι καν ταχύτερα από το μοντέλο που βασίζονται,αλλά είναι διαφορετικά από το 'συρφετό'.Ο οδηγός του κουπέ λοιπόν,έκανε την κίνηση που τον διαφοροποίησε και επιδεικνύει συμπεριφορά που δικαιολογεί την αγορά του.
Από την άλλη,οι κάτοχοι των 'καυτών hatchback' κάνουν ακριβώς το ίδιο επιδεικνύωντας και δικαιολογώντας τα προσόντα του δικού τους αυτοκινήτου.'Ναι.είναι ίδιο απ'έξω με χιλιάδες άλλα,αλλά κοίτα πως ανοίγει,πως στρίβει,τί να μου πει εμένα η gt κλπ'Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι!
Το ψυχολογικό παιχνίδι της αιτιολόγησης αγοράς με πράξεις...και το έχουμε παίξει όλοι κατά καιρούς με διαφορετικούς τρόπους,αναλόγως των προσόντων του αυτοκινήτου μας. -
Αν εχει καλο καιρο το ΣΚ ......Επειδή έχω αλλάξει μπλοκ κινητήρα (το παλιό είχε φθορά στους κυλίνδρους) πρέπει να κάνω πρώτα λίγα χιλιόμετρα πριν αρχίσω το σκίσιμο σε πίστες.
Can i take a raincheck για λίγο καιρό; Δεν είναι υπεκφυγή αυτό!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Η επιλογή ενός coupe,roadster κλπ. καταθέτει από μόνη της ένα στοιχείο εγωκεντρισμού.Δεν είναι πρακτικά,πολλές φορές δεν είναι καν ταχύτερα από το μοντέλο που βασίζονται,αλλά είναι διαφορετικά από το 'συρφετό'.Ο οδηγός του κουπέ λοιπόν,έκανε την κίνηση που τον διαφοροποίησε και επιδεικνύει συμπεριφορά που δικαιολογεί την αγορά του.
Από την άλλη,οι κάτοχοι των 'καυτών hatchback' κάνουν ακριβώς το ίδιο επιδεικνύωντας και δικαιολογώντας τα προσόντα του δικού τους αυτοκινήτου.'Ναι.είναι ίδιο απ'έξω με χιλιάδες άλλα,αλλά κοίτα πως ανοίγει,πως στρίβει,τί να μου πει εμένα η gt κλπ'Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι!
Το ψυχολογικό παιχνίδι της αιτιολόγησης αγοράς με πράξεις...και το έχουμε παίξει όλοι κατά καιρούς με διαφορετικούς τρόπους,αναλόγως των προσόντων του αυτοκινήτου μας.Χμμμ.... πάλι θα ενοχλήσω τη φίλη μου την ψυχολόγο. Σκέφτομαι να της προτείνω να βγάλει κανα paper από αυτά που θα διαβάσει εδώ μέσα ως αντισταθμιστικό όφελος!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν εχει καλο καιρο το ΣΚ ......
Επειδή έχω αλλάξει μπλοκ κινητήρα (το παλιό είχε φθορά στους κυλίνδρους) πρέπει να κάνω πρώτα λίγα χιλιόμετρα πριν αρχίσω το σκίσιμο σε πίστες.
Can i take a raincheck για λίγο καιρό; Δεν είναι υπεκφυγή αυτό!
Στειλε pm οταν εισαι ετοιμος....
-
Με βάση όοοοολα αυτά που διάβασα εγώ που έχω και SAAB και Alfa Romeo πρέπει είμαι και γαμώ τους ψωνάρες και να την έχω 'δει' πιο πολύ απο όλους!!
Καλά και που να σας 'πω οτι αυτή την περίοδο λόγω δουλειάς ψάχνω και σπίτι στα Βόρεια Προάστεια!.... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χμμμ.... πάλι θα ενοχλήσω τη φίλη μου την ψυχολόγο. Σκέφτομαι να της προτείνω να βγάλει κανα paper από αυτά που θα διαβάσει εδώ μέσα ως αντισταθμιστικό όφελος!
Καλή θα ήταν μια εργασιούλα,εδώ που τα λέμε (και με σίγουρη δημοσίευση! )
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Με βάση όοοοολα αυτά που διάβασα εγώ που έχω και SAAB και Alfa Romeo πρέπει είμαι και γαμώ τους ψωνάρες και να την έχω 'δει' πιο πολύ απο όλους!!
Καλά και που να σας 'πω οτι αυτή την περίοδο λόγω δουλειάς ψάχνω και σπίτι στα Βόρεια Προάστεια!....Αν ειχες και Rallye να δεις τι θα' σουν.... !!!!
-
Καλά ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί; Θεωρείτε ότι υπάρχουν πολλοί κάτοχοι Rallye οι οποίοι θεωρούν επιτυχία να 'πατήσουν' μια GT δίλιτρη; Από πού κι ως πού;
Μάλλον άλλοι είναι που έχουν το κόμπλεξ.
Νομίζω το θέμα της υπεροψίας ΚΑΠΟΙΩΝ κατόχων Alfa (κυρίως GT ) για το οποίο μιλάει ο Νάσος, υφίσταται Νομίζω η σωστή λέξη δεν είναι 'υπεροψία', αλλά δεν μου έρχεται τώρα η κατάλληλη λέξη.
Είναι η φάση για παράδειγμα που έγραφε κάποιος κάπου κάτι στο στυλ 'πάρκαρα την GT δίπλα από μια SLK 55 AMG και όλοι κοίταζαν την GT και όχι το άλλο'. Τέτοιου τύπου γραφόμενα είναι που 'ενοχλούν' και μένα. Βέβαια η λέξη ενόχληση είναι σχετική, νομίζω απλώς νιώθω ότι τα συγκεκριμένα άτομα είναι λίγο 'κάπως'.
Ή άλλο παράδειγμα έλεγε κάποιος για την ανάρτηση στα BMW ότι πας για πολλή ώρα με 230 και δεν καταλαβαίνεις τίποτα επειδή η ανάρτηση καταπίνει τις ανωμαλίες και το σχόλιο του GToούχου ήταν 'χμμ, άρα δεν έχεις καλή αίσθηση του δρόμου' ή κάτι τέτοιο.
Τελοσπάντων, δε νομίζω ότι πρόκειται να βγει και τίποτα από τη συζήτηση.Απλώς προσωπικά έχω σχηματίσει μια αρνητική άποψη για τους κατόχους GT (όχι Alfa Romeo γενικά )
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Απλώς προσωπικά έχω σχηματίσει μια αρνητική άποψη για τους κατόχους GT (όχι Alfa Romeo γενικά )Δηλαδή αν ο καλύτερος σου φίλος έπαιρνε GT θα είχες σχηματίσει αρνητική άποψη για αυτόν;;
Εγώ που έχω GT και ένα Ibiza και ένα Saab και ένα LADA τι είμαι;;
GT = Υπερόπτης;
Ibiza = Κουβάς;
Saab = Ψωνισμένος;
LADA = Ρωσοπόντιος;Τι Είμαι;;
Ο νικητής κερδίζει βόλτα!!!..... Με το Lada! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Καλά και που να σας 'πω οτι αυτή την περίοδο λόγω δουλειάς ψάχνω και σπίτι στα Βόρεια Προάστεια!....Τι λες παιδάκι μου... Για δίμετρο παίκτη ράγκμπυ ΚΑΝΕΙΣ δεν σχηματίζει άσχημη εικόνα...
Εκτός κι αν είναι δίμετρος αρσιβαρίστας ή κάτι παρόμοιο...
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Απλώς προσωπικά έχω σχηματίσει μια αρνητική άποψη για τους κατόχους GT (όχι Alfa Romeo γενικά )Εντάξει κάπου έχεις δίκιο η αγάπη περιέχει την υπερβολή, οπότε λογικό είναι να υπερβάλουν οι κάτοχοι της GT. Αλλά μη καίμε και ανθρώπους. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που το αγοράζεις γιατί κολλάς μαζί του από την πρώτη στιγμή που το βλέπεις, πριν το οδηγήσεις, Όταν το οδηγήσεις βλέπεις ότι συνδυάζει στοιχεία «κυριλέ» αυτοκινήτου (φοβερή ποιότητα κύλισης) με αυτά ενός καθαρού κουπέ (σε κάνει χαρούμενο σε κάθε στροφή). ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Πες το ΤΤ του σκεπτόμενου (κάπου το διάβασα αυτο) αλλά όχι του κομπλεξικού . . .
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τι Είμαι;;
Ο νικητής κερδίζει βόλτα!!!..... Με το Lada!Βαρκαρης ???
-
Φίλε μου, εννοείται ότι το λέω σαν γενική άποψη και όχι για το κάθε άτομο προσωπικά.
Ο φίλος μου άμα ήθελε να πάρει αυτοκίνητο και έπαιρνε GT εννοείται ότι θα εξακολουθούσε να είναι φίλος μου. Σαφώς όμως και θα μπορούσε να έχω αρνητική άποψη για μια πλευρά του χαρακτήρα του. Δε λέω ότι όλοι οι κάτοχοι GT είναι φλώροι π.χ., αλλά μιλάω για μια γενική άποψη, την οποία σχημάτισα από το γραφόμενα ορισμένων. -
Δεν είναι 'υποθετικοί', έχω πετύχει τέτοιους πολλές φορές. Βλέπουν το '1.6 T.Spark' στην πίσω πόρτα και χώνουν τη μούρη τους επειδή είμαι εύκολη λεία λόγω αναλογίας κιλών/ίππο.
Ρε φίλε, καλά κάνεις και δεν ανοίγεις εγώ νόμιζα πως έχεις τη 2λιτρη τόση ώρα!
Καλά και αυτοί που σου κολλάνε ή δεν βλέπουν το 1.6 ή είναι πολύ κομπλεξικοί!
Πάντως και τη 2λιτρη να είχες πάλι τον κινέζο να έκανες, και οι 2λιτρες τρώνε πολύ ξύλο από μαμα σαξόραλλα! Το αμάξι σου είναι ιδανικό για άνετα ταξιδάκια εκδρομούλες κλπ, και για να τραβάει τα βλέμματα των γυναικών (και των αντρών φυσικά). Μη το πιέζεις να κάνει κάτι παραπάνω!
Όσο για τους υπερόπτες με τα ακριβά αμάξια….ο κάθε άνθρωπος έχει τα ελαττώματα του, τι να κάνουμε? Εδώ τα Cherokee X5 κλπ πάνε με 60 στην αριστερή στην Κατεχάκη και δεν κάνουν δεξιά γιατί λένε……α σαξόραλλο είναι δεν πειράζει ας περιμένει! Το ίδιο και ορισμένοι οδηγοί Corolla sedan, Honda HRV κλπ οι οποίοι είναι 40-50+ και μόλις άλλαξαν αμάξι και πήραν την «κούρσα» και είναι άρχοντες του δρόμου! Επίσης χωρίς παρεξήγηση 8/10 astra (ειδικα το προηγούμενο μοντέλο όχι το καινούργιο) που βλέπω οι οδηγοί τους είναι πολύ χάροι+ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ
-
Τι Είμαι;;
Ο νικητής κερδίζει βόλτα!!!..... Με το Lada!Βαρκαρης ???
Χαχα τι μου θύμισες!!
Πέρυσι ήμουν με το Lada στην παραλιακή ξημερώματα και με σταματάει μπλόκο και όταν μου ζήτησε άδεια δίπλωμα κτλ o μπάτσος, του έδωσα κατα λάθος την άδεια καπετάνιου του πατέρα μου!!
Μου λέει ο μπάτσος: Τι είναι αυτό;; Αυτό είναι καπετάνιου! Τι είσαι βαρκάρης;;
Και του απαντάω: Έχεις μπει να δεις πως πλέει στις στροφές;;; -
Το βρηκα δηλαδη !!!
(Ασε δεν θελω βολτα με το Lada..... ) -
SUVλακες, κουβαδες, σενταν(χαροι/ψωνισμενοι), coupeπιδει3ιες, δεν εχουμε αφησει τπτ ορ8ιο..
Υπεροψία κατόχων αυτοκινήτων