-
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Ο Δον Κιχώτης στο ποτάμιΑφού φοράει κράνος, τι πρόβλημα έχετε;!
Αυτό με τη ζουρίδα...
Κατ'αρχάς είναι εντελώς παραπλανητικός ο τίτλος του ρεπορτάζ. Ούτε εγώ ήξερα τι είναι η ζουρίδα, το εγκούγκλισα και σκέφτηκα ότι με τέτοια δόντια, αποκλείεται να έκανε τέτοια ζημιά αυτό το ζώο. Έχω να πω πάντως ότι στη γειτονιά μου (στη Καλαμαριά) τα σκυλιά είναι εξυπνότερα και συμπεριφέρονται πιο κόσμια. Έχω πετύχει νύχτες που κυνηγάνε ποντίκια από το δίπλα πάρκο. Το ποντίκι κρύβεται κάτω από παρκαρισμένο αυτοκίνητο, τα σκυλιά το περικυκλώνουν αλλά δεν πειράζουν το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Ο Δον Κιχώτης στο ποτάμι
Έπρεπε να βλέπατε πως πήρε τη στροφή στην έξοδο παρακάτωΜόνο εμένα θα μου ερχόταν να του πώ να βάλει το κοντάρι στον απαυτό του;
-
Έγινε κι αυτό στο Ηράκλειο. Κυκλοφορεί εδώ και περίπου 10 μέρες δυόροφο 'cabrio' λεωφορείο προσφέροντας στους επιβάτες βόλτες μέσα στη πόλη. Λονδίνο γίναμε ρεεεεεε. Τί άλλο θα δούμε σε αυτή τη πόλη? Το επόμενο στάδιο είναι να κερδίσει ο ΟΦΗ το champions league και να περιφέρεται η ομάδα στους δρόμους πάνω στο λεωφορείο πίνοντας σαμπάνια.
-
Όπως παω στη δουλειά έχει κάτι στροφούλες βγαίνοντας από την αττικη οδό προς το κέντρο του Ασπροπύργου. Εκεί λοιπόν που στρίβω προχτες μια από αυτές με τη μηχανή βρίσκω δίπλα στο άπεξ...
... μία ωμή μπριζόλα!!!
-
Αμα ηταν ψημένη δεν θα το εγραφες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα ηταν ψημένη δεν θα το εγραφες;Μπα παναθεμα σε με επνιξες.... Το διαβασα την ωρα που επινα καφε.... Ε φαντασου τα υπολοιπα....
-
Έχετε τύχει φαντάζομαι σε περιστατικό που να έχει κάποιος φρικάρει από οδηγική παράβαση ή απροσεξία κάποιου άλλου και να τον μπινελικώνει.
Ως εδώ καλά…λέμε τώρα….Είναι κάτι συνηθισμένο στους Ελληνικούς δρόμους.
Αυτό όμως που έγινε σήμερα το πρωί μπροστά μου ξεπερνάει το συνηθισμένο και με έκανε να γελάω ακόμα και τώρα που σας το περιγράφω.
Σε στενό δρόμο χωρίς διαγράμμιση έρχεται από απέναντι με ταχύτητα πώλησης πραμάτειας, ένας πλανόδιος ιχθυοπώλης, με τα σέα του τα μέα του το ΤΟΥΟΤΑ του, τα κλασικά σεμεδάκια και χαϊμαλιά, το μεγάφωνο του που με παραμορφωμένο ήχο μας διαβεβαίωνε ότι τα ψαριά του είναι δεινοί ρήτορες που όλο μιλάνε, το λαϊκό του το άσμα με την αοιδό να κόβει φλέβες για τον έρωτα της που πήγε με άλλη…Και πάει λέγοντας.
Όλα μέχρι εδώ κυλούσαν ''ήρεμα'', κανονικά και ήταν συνηθισμένα. Έλα μου όμως που κάποιος άλλος οδηγός είχε άλλα σχέδια για την ηρεμία του ψαρά και του χώθηκε βγαίνοντας άτσαλα από ένα βενζινάδικο για να μπει μπροστά του.
Ποιος είδε τον ψαρά και δεν τον φοβήθηκε!!!!
Κλείνει το άσμα και πιάνει το μικρόφωνο, το κολλάει στη μούρη του (μόνο που δεν το κατάπιε από τα νεύρα του ) και αρχίζει!!
Τον ακολούθησε και τον μπινελίκωνε από το μεγάφωνο!
Περιττό να σας πω ότι όλη η περιοχή άκουσε για τα προσωπικά δεδομένα ως αναφορά την σεξουαλικότητα και την οδηγική ικανότητα του εν λόγω οδηγού!!!
Ακόμα μπορεί να τον κυνηγάει και να του τα χώνει… -
οτι πιο απιθανο και badass εχω και εχετε δει
http://chameaudacier.free.fr/moto2.html
While traveling through the desert somewhere in north west Africa in his Citroen 2CV , [Emile] is stopped, and told not to go any further due to some military conflicts in the area. Not wanting to actually listen to this advice, he decides to loop around, through the desert, to circumvent this roadblock.
After a while of treading off the beaten path, [Emile] manages to snap a swing arm on his vehicle, leaving him stranded. He decided that the best course of action was to disassemble his vehicle and construct a motorcycle from the parts. This feat would be impressive on its own, but remember, he’s still in the desert and un-prepared. If we’re reading this correctly, he managed to drill holes by bending metal and sawing at it, then un-bending it to be flat again.
It takes him twelve days to construct this thing. There are more pictures on the site, you simply have to go look at it. Feel free to translate the labels and post them in the comments.
the real mcguyver@bill33.33.33.33
δεν ειδα αλλο θρεντ για αυτο οποτε εαν εχεις καποιο καταχωνιασμενο απο το 40 βαλτο εκει -
Καταπληκτικό cruzakias!!! Μακάρι να ήμουν εκεί, θα τράβαγα βίντεο
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Έχετε τύχει φαντάζομαι σε περιστατικό που να έχει κάποιος φρικάρει από οδηγική παράβαση ή απροσεξία κάποιου άλλου και να τον μπινελικώνει.
Ως εδώ καλά…λέμε τώρα….Είναι κάτι συνηθισμένο στους Ελληνικούς δρόμους.
Αυτό όμως που έγινε σήμερα το πρωί μπροστά μου ξεπερνάει το συνηθισμένο και με έκανε να γελάω ακόμα και τώρα που σας το περιγράφω.
Σε στενό δρόμο χωρίς διαγράμμιση έρχεται από απέναντι με ταχύτητα πώλησης πραμάτειας, ένας πλανόδιος ιχθυοπώλης, με τα σέα του τα μέα του το ΤΟΥΟΤΑ του, τα κλασικά σεμεδάκια και χαϊμαλιά, το μεγάφωνο του που με παραμορφωμένο ήχο μας διαβεβαίωνε ότι τα ψαριά του είναι δεινοί ρήτορες που όλο μιλάνε, το λαϊκό του το άσμα με την αοιδό να κόβει φλέβες για τον έρωτα της που πήγε με άλλη…Και πάει λέγοντας.
Όλα μέχρι εδώ κυλούσαν ''ήρεμα'', κανονικά και ήταν συνηθισμένα. Έλα μου όμως που κάποιος άλλος οδηγός είχε άλλα σχέδια για την ηρεμία του ψαρά και του χώθηκε βγαίνοντας άτσαλα από ένα βενζινάδικο για να μπει μπροστά του.
Ποιος είδε τον ψαρά και δεν τον φοβήθηκε!!!!
Κλείνει το άσμα και πιάνει το μικρόφωνο, το κολλάει στη μούρη του (μόνο που δεν το κατάπιε από τα νεύρα του ) και αρχίζει!!
Τον ακολούθησε και τον μπινελίκωνε από το μεγάφωνο!
Περιττό να σας πω ότι όλη η περιοχή άκουσε για τα προσωπικά δεδομένα ως αναφορά την σεξουαλικότητα και την οδηγική ικανότητα του εν λόγω οδηγού!!!
Ακόμα μπορεί να τον κυνηγάει και να του τα χώνει…Kάτι τέτοιο σε αντίστροφους ρόλους φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πανο κ γω αυτο θυμηθηκα!!!
το χαν οραματιστει οι Αμαν χρονια πριν
-
αν και είναι μισό για 'Ζώα' το βάζω δω.
τις προάλλες στο ποτάμι αγροτικό φορτωμένο πίσω με καφάσια εώς πολύ πάνω, καλυμμένα με εφημερίδες που έφευγαν από τον αέρα (το ζωώδες μέρος)
πλησιάζω και βλέπω έναν τύπο ίδιο με τον Μπουγά
http://neoskosmos.com/news/sites/defaul ... ofront.jpg
ολόιδιος χωρίς το πούρο λέμε
-
Χθες στην Κηφισίας τύπος είχε δέσει ένα χαλί πάνω στο παπί, στην σέλα κατά μήκος. Το θέμα είναι ότι το κομμάτι που εξείχε λόγω βάρους ακουμπούσε (ή μάλλον σέρνονταν) στο δρόμο και είχε μαζέψει όλη τη βρώμα από κάτω.
-
Φωτογραφία φίλου. Το ζαχαρί ford είναι παρκαρισμένο στη μέση του δρόμου.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Φωτογραφία φίλου. Το ζαχαρί ford είναι παρκαρισμένο στη μέση του δρόμου.
Ετσι όπως το βλέπω μπορεί και να έμεινε
-
μπορει να του μπλόκαρε ο συναγερμός
-
ειχε θεμα με το ηλεκτρομπλοκε κ το pdk..
-
Ισως να του ηρθε μια ξαφνικη και επειγουσα κοιλιακη λειτουργεια......
-
EPIC πριν απο λιγο στην Κηφισια.
Εχω αφησει το Yeti στο parking για μια ώρα. Γυρνάω και ο θεος ο παρκαδόρος (τους ξερω 10 χρονια) μου λέει...
-Συγνώμη κάναμε λάθος και δώσαμε το αμάξι σου σε μια κοπέλα που έχει το ίδιο ακριβώς! Να το δικό της!
-Και τώρα?
-Θα περιμενουμε! Θα το καταλάβει, δεν γίνεται.... Συγνώμη, ειλικρινα συγνώμη κλπΌντως σε πεντε λεπτά χτύπαει τηλέφωνο στο parking!
-Γεια σας οδηγώ λάθος αυτοκινητο!
-Ναι το ξέρουμε! Συγνώμη, ελάτε πίσω.Ηρθε σε δεκα λεπτα η κοπέλα και λεει......
-Μα λέω και εγώ, μου άλλαξαν και τους καθρέπτεςΤα πήραμε και φύγαμε!
Περιττο να πω ότι το δικό μου είναι γκρι και της κοπέλας χρυσαφί -
Ζήτημα να έχω αφήσει αμάξι σε παρακαδόρο περισσότερες από ... 2 φορές (αυτές θυμάμαι).
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]