-
IKT 8326 Peugeot 208 στο autotriti
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
@mjr: σόρυ... Αλλά που βρήκες εσύ το 1575; Στη γειτονιά μου τις τελευταίες 2-3 μέρες παρκάρει και το 1574, ένα
νέο C3, ενώ το 1580 είναι σε μτχ Micra που πωλείται στη 'μάντρα' έξω από το Lidl βγαίνοντας από Ξάνθη για Πόρτο Λάγος.
Το μάντρα σε εισαγωγικά γιατί ο έμπορας παρκάρει την πραμάτεια του στο δρόμο...Σε συγχωρώ, αλλά ήταν η τελευταία φορά
Το 1575 είναι ένα λευκό DS3 και το είδα εδώ. Είχε κατεύθυνση νότια.ΚΒΤ-1576 σε λευκο C3 HDI με αυτοκολλητα καποιας εταιριας και το ειδα στα Χανια στο κεντρο..
Καλη μπαζα η citroen Καβαλας..!!
ΧΝΙ-7209 σε bora -
TYZ-757
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΚΚΝ 440 πριν λιγα λεπτα...Το θυμαστε αυτο στις 7/3? Λοιπον, δεν ισχυει... 2 μηνες μετα ξαναειδα οτι ηταν ΚΚΜ
ΑΛΛΑ ειμαι τυχερος γιατι πριν καμια βδομαδα ειχα δει ΚΚΝ 414 -
Μισή ώρα πριν κλείσει το μηχανολογικό δόθηκε πινακίδα ΗΚΥ 8911 σε Scudo μεταχειρισμένο και ξέρω να σας πω ότι η παλιά πινακίδα του ήταν ΗΚΑ 2705
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μισή ώρα πριν κλείσει το μηχανολογικό δόθηκε πινακίδα ΗΚΥ 8911 σε Scudo μεταχειρισμένο και ξέρω να σας πω ότι η παλιά πινακίδα του ήταν ΗΚΑ 2705Aν μπορείς να μας πεις και την ημερομηνία ταξινόμησης αν την γνωρίζεις (της πρώτης πινακίδας εννοώ). Ευχαριστώ
-
Πριν από μερικά λεπτά και σ' ένα εκνευριστικό ψιλόβροχο:
ΕΕΕ-5163 σε ασημί OPEL ZAFIRA στο ... [Δ]
-
Ταξίδι από Πάτρα για Πύργο με τρεις παρατηρήσεις: IOK-1620 vw transporter στα Σαγέικα, λίγο αργότερα ΑΤΗ-8777 nissan juke στα Λεχαινά και τέλος ΗΑΝ-4292 ford focus, όχημα test drive.
Ο χρήστης rafi έγραψε:
@mjr: σόρυ... Αλλά που βρήκες εσύ το 1575; Στη γειτονιά μου τις τελευταίες 2-3 μέρες παρκάρει και το 1574, ένα
νέο C3, ενώ το 1580 είναι σε μτχ Micra που πωλείται στη 'μάντρα' έξω από το Lidl βγαίνοντας από Ξάνθη για Πόρτο Λάγος.
Το μάντρα σε εισαγωγικά γιατί ο έμπορας παρκάρει την πραμάτεια του στο δρόμο...Σε συγχωρώ, αλλά ήταν η τελευταία φορά
Το 1575 είναι ένα λευκό DS3 και το είδα εδώ. Είχε κατεύθυνση νότια.ΚΒΤ-1576 σε λευκο C3 HDI με αυτοκολλητα καποιας εταιριας και το ειδα στα Χανια στο κεντρο..
Καλη μπαζα η citroen Καβαλας..!!
ΧΝΙ-7209 σε boraΈχει ξανασυμβεί να παρατηρηθούν τρεις συνεχόμενες πινακίδες κάποιου συνδυασμού, από τρία διαφορετικά άτομα, σε αυτοκίνητα της ίδιας μάρκας, μέσα σε διάστημα τριών ημερών, σε τρεις εντελώς διαφορετικές περιοχές της χώρας;
@thaliarque: Πες μας πως είναι λευκό και το 1574...
-
ΕΕΕ 4735 σε ενΑ κουκλί Astra gtc!
ΝΙΤ 786* σε Astra προηγούμενης γενιάς
ΑΖΖ 2336 σε Fox -
Γιατρέ,
Δεν βλέπω κίνηση και μάλλον φέτος τα RAC δεν βοήθησαν καθόλου.
Ενημερωτικά ο ξενακης φέτος επενοικίαση στα RAC έδινε μονο τα παλιά στοκ του. -
ANM 6006 lancia ypsilon. Μαλλον νεος κλαδος Σητεια...
-
ΗΑΝ 4282 σε Fabia στη γειτονιά του mjr.
-
ΚΑΜ 6844
-
Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί.
ΕΕΕ-7205 σε Q3 TDI λευκό.
-
ΡΟΧ-3187 σε μικρό Toyota
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Γιατρέ,
Δεν βλέπω κίνηση και μάλλον φέτος τα RAC δεν βοήθησαν καθόλου.
Ενημερωτικά ο ξενακης φέτος επενοικίαση στα RAC έδινε μονο τα παλιά στοκ του.Έτσι βλέπω κι εγώ, πολύ λίγα τα νέα RAC.
-
ΥΝΤ 2929 σε Nissan Micra της ίδιας σχολής οδηγών . Και το 2828 δικό της ήταν. Δεν πιστεύω να είναι εκτός σειράς, απλά σύμπτωση πρέπει να 'ναι. Νομίζω ούτως η άλλως ότι ειπώθηκε ότι δεν δίνονται εκτός σειράς νούμερα στον Πειραιά
-
Ο χρήστης pgk έγραψε:
ANM 6006 lancia ypsilon. Μαλλον νεος κλαδος Σητεια...Είναι νέος κλάδος, έχει ειπωθεί πριν λίγες μέρες
-
ΡΥΙ-12
-
Το χάσαμεεεεε το ... κορμί ... πατριώτη !!!
Ημέρα πένθους η σημερινή καθώς χάθηκε το ΕΕΕ-333 μέσα από τα χέρια μου από χθες!!!!
... έτσι όλες οι παρατηρήσεις των επόμενων 40 ημερών θα φέρουν μεγάλο σταυρό έμπροσθεν σε ένδειξη πένθους!!!
Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή για να γίνω πιο κατανοητός...
Από την Παρασκευή είχα την πληροφορία ότι το ΕΕΕ-333 πλησιάζει επικίνδυνα,έτσι προγραμμάτισσα την Δεύτερα να πάω να το παραλάβω.Λόγω όμως κακοκαιρίας επικοινώνισα με την γνωστή μου στο μηχανολογικό και ζήτησα να μου το κρατήσουν για να το παραλάμβανα χθες ή σήμερα όταν θα έφτιαχνε ο καιρός...
Πηγαίνοντας όμως σήμερα στα Γιαννιτσά το ΕΕΕ-333 είχε κάνει φτερά από χθες,καθότι άλλος υπάλληλος που το χε βάλει στο μάτι το έδωσε εντός σειράς σε δικό του άτομο ...++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΕΕΕ-333 15/5
Παρατηρήσεις σημερινής ημέρας εντός πόλεως αλλά και στην διαδρομή Θεσ/νίκη-Γιαννιτσα-Άνυδρο-Λάκκα κι επιστροφή:
- ΝΗΧ-4289 σε κόκκινο TOYOTA YARIS από το πρωί στο ... [Δ] ====> http://img443.imageshack.us/img443/9748/nhx4289.jpg
Παρατηρήσεις είχα μόνο στην επιστροφή του ταξιδιού...
-
ΗΜΙ-3205 σε λευκό TΟΥΟΤΑ PICK UP Αγροτικό,λίγο μετά την Χαλκιδώνα
-
ΝΟΧ-165 σε κόκκινο CHINA JONWAY 150, προ 2ώρου (Ηλιούπολη) ====> http://img39.imageshack.us/img39/1925/nox156.jpg
Θα ακολουθήσει ποστ με παραλλειπόμενα και παρατηρήσεις με σχόλια ... χωρίς να είναι νέες παρατηρήσεις!!!!
αυτά .... είμαι χάλια προς το παρόν ... δεν συνεχίζω άλλο
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΕΕΕ-333 15/5
οχι ρε φιλε δεν γινεται αυτο.
καλα η γνωστη σου δεν ηταν σιγουρη για την καβάτζα?
πηγαινε τωρα για το 444... τι να πω!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012