Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα
    • 1
    • 2
    • 158
    • 159
    • 160
    • 161
    • 162
    • 285
    • 286
    • 160 / 286
    Αντίλογος
    163
    5710
    38904
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      ernani last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
      Στις επόμενες εκλογές θα τα βρουν και με τον καλοχαιρέτα αν δεν βρίσκεται άλλος.

Δε νομίζω ότι είναι εποχή για να μαλακιζόμαστε και να παίζουμε τόμπολα.

Κι όμως αυτό κάνουμε. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        pik last edited by

Παντως στην ΝΕΤ ενας με γυαλια ασπρομαλλης ελεγε οτι με περιουσια πανω απο 1εκ Ευρω εισαι βαθυπλουτος οποτε και πρεπει να μας σκισει στους φορους...

απο το γνωστο κομμα...

αν ειναι ετσι..
        με την μια εγινε Μονακο στην Ελλαδα! πολλοι βαθυπλουτοι!!!!!

• G
          greo last edited by

Εγω όλη μου τη ζωή απο τη δουλεια μου δεν προβλέπω να βγαζω πάνω απο 600Κ με σημερινά δεδομένα και μισθολογική ωρίμανση (πολύ χλωμό). Άρα δεν ξέρω για βαθύπλουτος, αλλά σίγουρα καποιος που πρέπει να σηκώσεις τα βαρη, αντί για μενα που με εχουν πηδηξει

• realzeus
            realzeus last edited by

Ο χρήστης pik. έγραψε:
            Παντως στην ΝΕΤ ενας με γυαλια ασπρομαλλης ελεγε οτι με περιουσια πανω απο 1εκ Ευρω εισαι βαθυπλουτος οποτε και πρεπει να μας σκισει στους φορους...

απο το γνωστο κομμα...

αν ειναι ετσι..

Αν εννοούσε 1 εκ. € σε μετρητά-μετοχές-ομόλογα, σίγουρα είναι αρκετά χρήματα.

Τώρα αν εννοεί ακίνητα, πολύς κόσμος κληρονόμησε τόσα αλλά δεν μπορεί πράγματι να τα συντηρήσει (φόρους κλπ) καν.

• P
              pik last edited by

δηλαδη αν καποιος εχει με γονικη παροχη καποιο κομματι γης πρεπει γι αυτο να πληρωνει τα κερατα του;Τι μου προσφερει εμενα η γη; Να γινω αγροτης για να μην φωναζω;

συμφωνω σε αυτο που λες αλλα οχι στην ακινητη...στο εισοδημα μαζι σου

real εννοει ακινητα...δεν παει πιστεψε με...εδω με την βια κραταμε οσα εχουμε ακομα

• N
                nass last edited by

Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
                Eτσι ακριβως...Ειδικα οταν οι απαντησεις σου δεν εμπεριεχουν ουτε μια πηγη, ενα δημοσιευμα που να σε επιβεβαιωνει, σε αντιθεση με τις δικες μου τοποθετησεις...

Γιαυτό σε συμπαθούν όλοι βρε μπαγάσα, επειδή λες κάτι τέτοια πετυχημένα...

Για να δούμε...

@Κίκιζας Γρηγόρης

Δεν υπάρχει διαδικασία για να μας διώξουν από την ευρωζώνη αλλά υπάρχει μια χαρά διαδικασία να ζητήσουμε να φύγουμε μόνοι μας (και από την ΕΕ) Αν δεν επιτύχουμε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, ο μόνος τρόπος είναι να κόψουμε χρήμα. Με άλλα λόγια, αν τα γαμήσουμε τελείως θα μας αναγκάσουν να ζητήσουμε να φύγουμε μόνοι μας και, να ΄σαι σίγουρος, με καταστροφικούς για μας όρους (ώστε να μην ανοίξει η όρεξη καμιάς Ισπανίας). Αν νομίζεις ότι στην κατάσταση που είμαστε μπορούμε να επιβάλλουμε όρους ή να εκβιάσουμε, μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη.

Μα ειναι προμελετημενο, οτι θα τα γ@μησουμε τελειως... Δεν το καταλαβαινεις? ΔΕΝ μπορουμε να αποπληρωσουμε αυτο το χρεος, ετσι οπως εχει υπολογιστει (απο τους 'μαγειρες' του Αμερικανο-εβραικου λομπυ).

Λινκ έχουμε ? (για το θέμα της αποπληρωμής υπάρχουν τα σενάρια του ΔΝΤ, μην στα επαναλαμβάνω, τόσο σφαιρικά ενημερωμένος που είσαι σίγουρα θα τα γνωρίζεις) αλλά για το Αμερικανο-εβραικό λόμπι θέλω λινκ

Αλλά όπως και να 'χει άλλα-αντ-άλλων η απάντησή σου, άλλο έγραψα (με ποιό τρόπο μια χαρά μπορούμε να βγούμε από την Ευρωζώνη), σε άλλο απάντησες (αν είναι βιώσιμο το χρέος, που στο κάτω-κάτω ουδεμία σχέση έχει με την ευρωζώνη και μια χαρά μπορεί να γίνει ένα 'OSI' και να 'κουρευτεί' και αυτό).

ΚΑΜΜΙΑ χωρα που δανειστηκε απο το ΔΝΤ, ΔΕΝ καταφερε να το αποπληρωσει, και ταυτοχρονα να 'επιβιωσει'

Λινκ έχουμε ?

Λέω να μην σε ταλαιπωρώ όμως...

Ην. Βασίλειο 1976

Τουρκία δεκαετία 2000 (ζορίζονται λιγάκι ακόμα είναι αλήθεια αλλά μια χαρά 'επιβιώνουν' χωρίς να βάλουν τούρκικο φέσι στο ΔΝΤ)

Ταϋλάνδη 1997

The Thai government was eventually forced to float the Baht, on 2 July 1997. On 11 August 1997, the IMF unveiled a rescue package for Thailand with more than $17 billion, subject to conditions such as passing laws relating to bankruptcy (reorganizing and restructuring) procedures and establishing strong regulation frameworks for banks and other financial institutions. The IMF approved on 20 August 1997, another bailout package of $3.9 billion.
                By 2001, Thailand's economy had recovered. The increasing tax revenues allowed the country to balance its budget and repay its debts to the IMF in 2003, four years ahead of schedule. The Thai baht continued to appreciate to 29 Baht to the Dollar in October 2010.

Ακόμα περιμένω δικό σου λινκ για το 'ΚΑΜΜΙΑ χώρα που δανείστηκε από το ΔΝΤ' και λοιπά παραμύθια με δράκους Αμερικανο-Εβραϊκού λόμπι.

Δεν μιλαω για επιβολη ορων...Μιλαω πολυ απλα για ΝΟΜΙΜΗ και γνωστη-υπαρκτη διαδικασια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ μνημονιου.
                Κατι που εχει γινει και μαλιστα με επιτυχια, σε χωρες ΑΥΤΟΥ του ΠΛΑΝΗΤΗ...

Καταρχήν δεν είδα λινκ

Δηλαδή όταν καταγγέλεις μια σύμβαση τι κάνεις ? Δε δηλώνεις ότι δεν σ΄αρέσουν οι όροι της και προσπαθείς να επιβάλλεις τους δικούς σου. Είναι παράνομο ? Οχι. Είναι εφικτό ? Εξαρτάται από το τι χαρτιά έχεις να ρίξεις στο τραπέζι, αν έχεις ένα ζευγαράκι 7άρια πρέπει να είσαι έτοιμος για γδύσιμο.

Το άλλο αστείο που έγραψες, για τα 26 δις του Αντρίκου, να σου υπενθυμίσω ότι πληρώθηκαν τα CDS και ήταν 2.8 δις όλα μαζί, πως γίνεται τώρα ο Αντρίκος να έκανε αγοραπωλησία CDS 26 δις είμαι περίεργος. Το αναφέρω ως ενδεικτικό επιχείρημα...

Για να δουμε ΠΟΣΟ αστειο ειναι?

1ο αστειο :
                http://www.inews.gr/115/archizei-polemo ... diktyo.htm

2o αστειο:
                http://stateerrorism.wordpress.com/tag/unigestion/

3o αστειο:
                http://olympia.gr/2012/03/17/κ�% ... %B4%CE%B9/

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=448998

H συνολική καθαρή αποζημίωση θα μπορούσε να ανέλθει στα 2,5 δισ. δολάρια βάσει της καθαρής αξίας των CDS που έχουν εκδοθεί και ανέρχεται στα 3,18 δις δολάρια, σύμφωνα με το Κεντρικό Αποθετήριο και Γραφείο Εκκαθαρίσεως χρηματιστηριακών συναλλαγών (DTCC).

Πως γίνεται να υπάρχουν 26 δις € CDS αλλά το DTCC να λέει ότι έχουν εκδοθεί 3.18 δις $ αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον Καμμένο.

Το 2ο δημοσίευμα αναφέρει ως πηγή του τον Καμμένο, άρα δε μετράει.

Το 3ο είναι πιο σοβαρό και θέλει διερεύνηση (στο βαθμό που εμπιστεύεται κανείς ένα ανώνυμο blog με σαφή 'ατζέντα Καμμένου' (κρεμάλες κτλ.)) αλλά βέβαια άλλο 13.5 δις $ και άλλο 26 δις €.

Μ' αρέσει που το blog λέει ότι 'διακρατούν τα CDS επειδή περιμένουν όντως να πτωχεύσει η Ελλάδα'. Δεν ξέρω αν τους το 'πανε αλλά όντως έχει πτωχεύσει η Ελλάδα, το 95% των ομολόγων 'κουρεύτηκαν' στο 53% της ονομαστικής τους αξίας, κάπου 75+% της αγοραίας αξίας. Στο χωριό μου αυτό το λένε 'πτώχευση' και η ISDA συμφωνεί μαζί μου. Δηλαδή τι μας λένε, ότι κρατάνε 10 δις $ CDS για πότε ? Οταν θα ξαναπτωχεύσει η Ελλάδα ?

Ψάχνοντας πάντως στο Google πουθενά δεν είδα το 13.45 δις $ ούτε καν στους Financial Times Πχ. οι ίδιοι οι FT στο http://ftalphaville.ft.com/blog/2012/03/09/916791/isda-greece-credit-event-there-is/ αναφέρουν 3.2 δις $...

Παρατηρώ πάντως ότι την ίδια σιγουριά με την οποία γράφεις ό,τι γράφεις στα αυτοκινητιστικά (κάνοντας συχνά-πυκνά χοντρά λάθη, μην τα ξαναλέμε...), την έχεις και στα οικονομικά-πολιτικά κτλ.

Eτσι ακριβως...Ειδικα οταν οι απαντησεις σου δεν εμπεριεχουν ουτε μια πηγη, ενα δημοσιευμα που να σε επιβεβαιωνει, σε αντιθεση με τις δικες μου τοποθετησεις...

Τα 'παμε, μην τα ξαναλέμε... Δεν αντέχω τόση τεκμηρίωση, βλέπεις, όπως σε όλα τα θέματα, είσαι master

Οσο για το πρόγραμμα του καραγκιόζη του Καμμένου (έχω προσωπική άποψη για τον άνδρα) και του αποκόμματός του (άποψή μου), έριξα μια ματιά. Δε μας λέει πως θα γίνει να σπάσουμε τα μούτρα των πάντων καταγγέλοντας συμβάσεις και μνημόνια και να παραμείνουμε ταυτόχρονα στο ευρώ (BTW πουθενά δεν έχει εκπεφρασμένη θέση 'ευρώ ή δραχμή'), αλλά δε βαριέσαι. Και πως ακριβώς θα χρηματοδοτηθούν οι κουτσαβακισμοί του, αλλά δε βαριέσαι και πάλι... Για έκθεση ιδεών και wishful thinking πρωτοετή φοιτητή της ΑΣΟΕΕ μια χαρά είναι
                (Για να μας γλυτώσω από κανα κατεβατό, όχι δεν ψήφισα ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ)

EDIT: Τα 'πε και ο ililias παραπάνω...

Δεν μεγαλωσαμε μαζι με τον Καμμενο, δεν τον ξερω προσωπικα, σαφως και δεν ειναι ουτε καμμια 'παναγιτσα', ποσο μαλλον
                καποιος σωτηρας. Δεν εχει ομως ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που μας κυβερνουσαν επι +30 χρονια. Αγαπαει την πατριδα του, δεν ειναι προδοτης, και βγαζει στην φορα αληθειες, και στην αναφορα ακομα και νεοδημοκρατες.
                Αλήθεια, ποια ειναι η αποψη σου για αυτον τον 'καραγκιοζη'? Να την γνωριζουμε και εμεις. Εχεις καποια προσωπικη εμπειρια, γνωριζεις κατι για αυτον που τον καιει, αλλα δεν εχει δημοσιευθει? Ενημερωσε μας να ξερουμε.

Είπα την άποψή μου για αυτόν: είναι ένας διαπλεκόμενος τζάμπα μάγκας καραγκιόζης, κλασσικό δείγμα ΟΦΑ.
                (Και όχι, δεν με ενδιαφέρει να την τεκμηριώσω, ούτε λινκ έχω)

Τελος εαν πραγματι ειχες ριξει μια ματια, θα εβλεπες οτι οχι μονο δεν λεει βημα-βημα ΠΩΣ θα καταγγειλουμε και θα διωξουμε ουσιαστικα τα μνημονια, αλλα βαζει και συγκεκριμενα χρονοδιαγραμματα, για καθε απαραιτητη διαδικασια.

Ποιό χρονοδιάγραμμα μωρέ, 'άμεσα βραχυπρόθεσμα', 'βραχυπρόθεσμα', 'μεσοπρόθεσμα' ? Wishful thinking είναι αυτό.
                Πχ. η όλη ιστορία με τα πετρέλαια είναι εκτός πραγματικότητας, της Κύπρου της πήρε 5 χρόνια να φτάσει να κάνει γεωτρήσεις.
                Πρώτα θα πάμε στα δικαστήρια για επαχθές χρέος και μετά θα καταγγείλουμε τη σύμβαση μμμ μάλιστα πόσο καιρό δηλαδή ? (μιλάμε χρονοδιάγραμμα)
                Και αν δεν μας δικαιώσουν τα δικαστήρια ? (το μελετημένο πρόγραμμα επ΄αυτού τουμπεκί ο ορισμός του wishful thinking)

Οι αποριες που εκφραζεις επειτα, υποδηλωνουν ξεκαθαρα πως δεν εχεις διαβασει ουτε καν συνοπτικα, το προγραμμα του κινηματος...

Είμαι υποχρεωμένος ? (άσε που έκανα ό,τι είπα, έριξα μια ματιά και βρήκα ένα σωρό...)
                Μου αρκούν όσα ξέρω και όσα μαθαίνω (για να σε ξαναπρολάβω, ζω εκτός Ελλάδας άρα δε βλέπω καθόλου τηλεόραση (ούτε όταν ήμουν στην Ελλάδα έβλεπα ποτέ...))
                Πχ. δε μου απάντησες, ποιά ακριβώς είναι η θέση του κινήματος σε σχέση με την προφανή σχέση 'καταγγελία μνημονίου-δανειακής σύμβασης' --> 'δυσκολία παραμονής στο ευρώ' (εξήγησα ήδη το μηχανισμό...)
                Πως θα σωθούν οι τράπεζες χωρίς στήριξη από την ΕΚΤ ? Με κρατική μεν παρέμβαση (με τι λεφτά ?) αλλά με 'ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια' Ή με την 'κρατικοποίηση της Τράπεζα της Ελλάδας' (με την οποία συμφωνώ BTW αλλά γιατί μας ενδιαφέρει η ΤτΕ τη στιγμή που η νομισματική πολιτική καθορίζεται στη Φραγκφούρτη ?)

Πετάμε και ένα '12 πυλώνες του WEF' (το έχεις διαβάσει το πόνημα ωρέ ? Διότι στο θέμα του ΔΝΤ εμφανίζεται συχνότατα αλλά είπαμε, εσύ τώρα είδες φως και μπήκες με το γνωστό σου στυλάκι...) και είμαστε jet! (πως γίνονται map οι 12 πυλώνες στα μέτρα του προγράμματος δε μας λέει βέβαια, ας το βρούμε μόνοι μας).

...και αφου το συσχετιζεις με αυτο ενος πρωτοετη της ΑΣΟΕΕ, πες μας ΕΣΥ, ποιου κομματος απο αυτα που μπηκαν στην βουλη σε αυτες τις εκλογες, ειναι ΤΟΣΟ ολοκληρωμενο και αρτιο, ωστε να υποστηριξει/δημιουργησει αποτελεσματικη κυβερνηση?
                Του Τσιπρα? Του Μανου? Της Χρυσης Αυγης? Του 'Δημιουργια ξανα'? Ποιου κομματος?

Πάντως όχι του Καμμένου, αυτό είναι σίγουρο, δεν είναι πρόγραμμα, συρραφή bullets είναι...
                (BTW θα ήθελα να ξέρω ποιά στελέχη έχει ο Καμμένος στον τομέα των οικονομικών, για όλους τους άλλους (ΟΚ πλην ΧΑ της οποίας το πρόγραμμα αρνούμαι να διαβάσω) λίγο-πολύ ξέρουμε. Για πες, σίγουρα θα ξέρεις)

Τέλος πάντων, δεν υποχρεούμαι να απαντήσω στην ερώτησή σου άλλωστε. Σε αντίθεση με τα αυτοκίνητα, στο συγκεκριμένο θέμα το να συζητώ μαζί σου δε με διασκεδάζει

• S
                  spiros last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:

απο το γνωστο κομμα...

αν ειναι ετσι..

Εν εννοούσε 1 εκ. μετρητά-μετοχές-ομόλογα, σίγουρα είναι αρκετά χρήματα.

Τώρα αν εννοείς ακίνητα, πολύς κόσμος κληρονόμησε τόσα αλλά δεν μπορεί πράγματι να τα συντηρήσει (φόρους κλπ) καν.

Φανταζεσαι το σεναριο να εχεις 1εκ € και να περιμενεις υπομονετικα να σου τα δεσμευσει ενας ασπρομαλλης

Τα εχουνε βγαλει εξω και περιμενουν το συνθημα Τσιπρα-drachma για να αγορασουν τα παντα...

• K
                    kikizas-grigoris last edited by

@nass
                    Πεστο ανθρωπε οτι ΔΕΝ ΖΕΙΣ Ελλαδα, και εισαι 'εκτος'...
                    Μην κουραζομαστε τσαμπα...
                    Ενταξει δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο, κερδισες...

P.S Η δημοσιευση που κανει λογω για 15δις περιπου ευρω, δεν σου κανει, που ειναι και μια μερα ΜΕΤΑ απο την δικη σου...
                    Θελεις και τα 26δισ ΑΜΕΣΑ να εμφανιζονται σε Link...
                    Κανε και εσυ λιγο searching...
                    Δηλαδη το προσπερναμε που ΔΕΝ ειναι 2.8δις αλλα βρεθηκε την 17η Μαρτιου να ειναι 15δις...
                    Ελα βρε μπαγασα, εισαι πολυ Large τελικα, 'φυστικια' τα 15δις ε?
                    Αφου ειναι διαπλεκομενος τζαμπα μαγκας ο Καμμενος, και το λες ΕΣΥ, τελειωσε...
                    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και δεν χρειαζεται Link για αυτο.
                    Τα πετρελαια ειναι εκτος πραγματικοτητας?
                    Το ιδιο λενε η Delek και η Noble Energy...
                    Oσο για το προγραμμα καθολου υποχρεωμενος δεν εισαι να γνωριζεις, αλλα και εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να διαβαζω τις ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ που πετας. Επιπλεον με την απαντηση σου αυτη, αποδεικνυεις τελικα οτι ΔΕΝ το εχεις διαβασει ουτε συνοπτικα.
                    Kαλη διαμονη στο εξωτερικο...Οσο για τις ερχομενες εκλογες αστο, μην κανεις τον κοπο να ερθεις για να ψηφισεις, δεν χρειαζεται.
                    Αναποφασιστους και λασπολογους, εχουμε πολλους εδω και προκοπη μεχρι στιγμης στην χωρα δεν ειδαμε...

• N
                      nikos last edited by

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τώρα nass??

Άντε μπράβο με τις ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ σου!

Ρε βγάλτε το Καμμένο λέμε να δει ΠΡΟΚΟΠΗ η χώρα!!!

Πρέπει να είναι ο mister κωλοτούμπας αυτή την εβδομάδα. Ούτε νεκρός δεν έλεγε ότι δε συνεργάζεται?

Nikos @ YouTube

• J
                        j-marr last edited by

nass δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να πατήσεις ελλάδα πάντως εδω πάνω με κελεμπίες κυκλοφορνάμε.

ποτάμι τα πετροευρώ

• N
                          nass last edited by

@Κίκιζας Γρηγόρης

Δε μου λες, οι ad hominem επιθέσεις προβλέπονται από κάποιον με το δικό σου επίπεδο γνώσης και τεκμηρίωσης ? Ε φαντάζομαι όταν εξαντληθούν τα επιχειρήματα και τα λινκς αρχίζει το παραλήρημα...

Δε μου λες, επειδή περνάω μία εβδομάδα το μήνα στην Ελλάδα, έχω την οικογένειά μου στην Ελλάδα, πληρώνω (πολλούς ) φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στην Ελλάδα, πάνε τα παιδιά μου σχολείο στην Ελλάδα, έχω περιουσία στην Ελλάδα, έχω αυτοκίνητο (με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω και μοτεράκι στην πεταλούδα του γκαζιού ) στην Ελλάδα, δικαιούμαι δια να ομιλώ ή μπα ?

(Ενα επιχείρημα πήγες να πιαστείς και την πάτησες πάλι )

• kubiak
                            kubiak last edited by

_

Λίγο πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου:

[list:yko0yle0][:yko0yle0]Ο Σαμαράς επαναφέρει τον Συμπιλίδη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και τον κράζουν οι πάντες.
                            Τι πιο σίγουρο να χάσεις ψήφους από μία τέτοια κίνηση τόσο από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους όσο και από αυτούς που ενδεχομένως να επέστρεφαν στο κόμμα;[/
                            Ⓜyko0yle0]
                            [:yko0yle0]Το Π.Α.Σ.Ο.Κ. αφήνει ελεύθερα τα σκυλιά της δικαιοσύνης και της αστυνομίας και ο Άκης μπαίνει στη φυλακή.
                            Τι πιο σίγουρο να αποτελειώσεις το Π.Α.Σ.Ο.Κ. από το να βάλεις στη φυλακή μία από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του; Από το να ταυτίσεις το Π.Α.Σ.Ο.Κ. με τη φυλακή;[/
                            Ⓜyko0yle0]
                            [:yko0yle0]Το Π.Α.Σ.Ο.Κ. και η Ν.Δ. αφήνουν ελεύθερα τα σκυλιά της δικαιοσύνης, της αστυνομίας και του ΚΕΕΛΠΝΟ και αυτά συλλαμβάνουν, φυλακίζουν και εξευτελίζουν σωρηδόν οροθετικές εκδιδόμενες γυναίκες.
                            Τι πιο σίγουρο να εξοργίσεις ακόμα περισσότερο την κοινωνία εναντίον σου, την κοινωνία που τα έβλεπε και τα ζούσε ενώ το κράτος παρέμενε αδρανές, το κράτος που σήμερα εξευτελίζει ανθρώπινες τραγωδίες;[/
                            Ⓜyko0yle0]
                            [:yko0yle0]Το Π.Α.Σ.Ο.Κ. και η Ν.Δ. ανακαλύπτουν ξαφνικά το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και με ταχύτατες διαδικασίες δημιουργούν το κέντρο στην Αμυγδαλέζα και προλαβαίνουν να στεγάσουν λαθρομετανάστες σε αυτό.
                            Τι πιο σίγουρο να εξοργίσεις ακόμα περισσότερο την κοινωνία εναντίον σου, να την σπρώξεις ακόμα περισσότερο στα χέρια της χρυσής αυγής;[/
                            Ⓜyko0yle0]
                            [:yko0yle0]Το Π.Α.Σ.Ο.Κ. συμφωνεί στο 1ο μνημόνιο, στο 2ο, στη δανειακή σύμβαση, σε τόσα τέλος πάντων και διαβάζοντας βλέπουμε ότι το μόνο που αρκείται να κάνει είναι οριζόντιες περικοπές και φόροι-φόροι-φόροι. Η Ν.Δ. που συγκυβερνά από ένα σημείο και έπειτα ακολουθεί την ίδια πολιτική.
                            Αυτή και αν είναι η πλέον σίγουρη συνταγή για να σε διαγράψουν ακόμα και επιστήθιοι φίλοι...[/
                            Ⓜyko0yle0][/list:u:yko0yle0]

Τι σκατά, αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ; ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΦΡΕΝΟ; ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΕΣ; ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ;

Γιατί μου έχουν καθίσει όλα αυτά στο λαιμό δεν ξέρω, δε μου κολλάνε με ζέση και διάθεση για ανάληψη της εξουσίας πάντως...

EDIT: Και ο Κουβέλης, μεγάλη κάψα για το ΣΥΡΙΖΑ, εδώ ο κόσμος καίγεται, η χώρα βρίσκεται να αιωρείται στο κενό και αυτός επιμένει: Ή με το ΣΥΡΙΖΑ ή το χάος.

Ρε τι στο διάολο γίνεται...

reminder

• C
                              c-l-a-b last edited by

+1 στην απαντηση του νασσου στο θεμα του ''ζω εκτος ελλαδος''..κ τον σεβασμο μου εννοειται..

• E
                                eddie_147 last edited by

Youtube Video

Δεν ήξερα ότι το δουλεύουν κομπανία φάση.

Είχα ζητήσει παραγγελιά Βέμπω αλλά με έγραψαν.
                                Μήπως πρέπει να στείλω non paper στον Τέρενς Σπένσερ τον Χατζηχαβιάρη για να εισακουσθεί το αίτημα μου;

@Γ. Κίκιζας
                                Άλλο πράγμα το να διεκδικήσουμε τυχόν πετρέλαια που υπάρχουν στην Ελλάδα και άλλο να ψηφίσεις έναν ανεξάρτητο καλλιτέχνη (κάτι σαν τα indy).
                                Η έλλειψη σοβαρότητας ξεπερνά το ΚΚΕ...
                                Εκτός αν είσαι συμπολεμιστής με το στρατιώτη Μανώλη, οπότε respect, έχεις τους λόγους σου.

• K
                                  kikizas-grigoris last edited by

Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
                                  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τώρα nass??

Άντε μπράβο με τις ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ σου!

Ρε βγάλτε το Καμμένο λέμε να δει ΠΡΟΚΟΠΗ η χώρα!!!

Πρέπει να είναι ο mister κωλοτούμπας αυτή την εβδομάδα. Ούτε νεκρός δεν έλεγε ότι δε συνεργάζεται?

E βεβαια Νικολα, αυτα καταλαβες, με τα καναλια που βλεπεις...Πλεον βεβαια ΟΛΑ τα καναλια τα ιδια παιζουν...
                                  Πως θα προλαβουμε να μαζεψουμε τα ασσυμαζευτα? Με 20% που πιανουν στην τελευταια δημοσκοπηση τα δυο 'μεγαλα' κομματα...
                                  Που να ξερεις φυσικα οτι το fax εσταλει απο Πεντελη...Που να ξερεις επισης ποιος το εστειλε, αλλα και πιο ΚΟΜΜΑ
                                  το μοιρασε στα υπολοιπα κομματα...
                                  Δεν πειραζει, καληνυχτα 'μαγκες', μπορουμε και χωρις εσας...

• R
                                    roman_k last edited by

Youtube Video

• R
                                      rx8_drifter last edited by

Σχετικα με το ομολογο που πληρωθηκε,

http://www.bloomberg.com/news/2012-05-1 ... today.html

http://ftalphaville.ft.com/blog/2012/05 ... um=twitter

http://www.zerohedge.com/news/its-offic ... d-maturity

Εν ολιγοις, ενα μεγαλο μπραβο στους μικροομολογιουχους που φαγαν την ψωλια.

• C
                                        c-l-a-b last edited by

μονο εγω κουραζομαι που ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα θα περιμενα μια σοβαροτητα κ βλεπω πολλες φορες πλακες κ ειρωνιες κ γριφους κτλ?
                                        τοσο δυσκολο ειναι να γινει συζητηση που καθεις θα μιλαει σοβαρα κ απλα,ξεκαθαριζωντας τι εννοει?

• E
                                          eddie_147 last edited by

Ο χρήστης roman_k έγραψε:

Youtube Video

ΕΝΑΣ είναι ο ύμνος του κόμματος του πρόεδρα Καμμένου

Youtube Video

Και ο πρόεδρας Καμμένος με το πέτσινο και το μπλουζάκι THE GREECE FUCKS YOU ALL να κάνει headbanging...

• E
                                            ernani last edited by

Γρηγόρη,

Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις το πρώτο topic του ΔΝΤ, θα καταλάβαινες ότι αδικείς τον nass με αυτά που γράφεις. Ήμαρτον δηλαδή, μην ξαναζήσουμε το ίδιο 'σενάριο' (εντάξει, ενίοτε έβγαζε και γέλιο τότε ) από την ανάποδη. Το αυτό και για άλλα άτομα που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Youtube Video

Έλεος.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 158
                                            • 159
                                            • 160
                                            • 161
                                            • 162