-
H asrock θεωρείται από τις χειρότερες μάρκες, στα 4 χρόνια πάντως δεν μου εμφάνισε τίποτα, όπως ελπίζω να μη μου εμφανήσει και η asus την οποία δεν την είχα πάρει λόγω μάρκας αλλά επειδή ήταν ότι καλύτερο σε κείνα τα λεφτά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αερας υπο πιεση ή σκουπα;Γιατί ο κουβάς και το σαπουνόνερο τι κακό έχουν;
Swiffer και που και που αέρας αλλά πολύ προσεχτικά φυσικά.
H asrock θεωρείται από τις χειρότερες μάρκες, στα 4 χρόνια πάντως δεν μου εμφάνισε τίποτα, όπως ελπίζω να μη μου εμφανήσει και η asus την οποία δεν την είχα πάρει λόγω μάρκας αλλά επειδή ήταν ότι καλύτερο σε κείνα τα λεφτά.
Το ξέρω, σε όλα τα συγκριτικά τελευταίες έβγαιναν (τότε που παρακολουθούσα, φαντάζομαι όμως ακόμα και τώρα). Τη δουλειά της την κάνει πάντως και όντας 5 χρόνια νεώτερη είναι καλύτερη από αυτή που αντικαθιστά. Ελπίζω η Asus σου να μας βγάλει ασπροπρόσωπους γιατί ποιός τον ακούει τον cabala μετά.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Κατάλαβα ΠΟΛΥ καλά τι εννοεί. Απλά λέω ότι από τη στιγμή που προτίμησα σύστημα με onboard graphic=οικονομικό και κρύο δεν θα έδινα λεφτά για επεξεργαστή με δυνατότηtες o/c= καλή αερόψυκτρα+φουρφούρια.Με βρίσκεις σύμφωνο θα μπορούσες να πας και σε i3, αλλά η τσέπη σου ξέρει καλύτερα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αερας υπο πιεση ή σκουπα;
Γιατί ο κουβάς και το σαπουνόνερο τι κακό έχουν;
Το ξέρω, σε όλα τα συγκριτικά τελευταίες έβγαιναν (τότε που παρακολουθούσα, φαντάζομαι όμως ακόμα και τώρα). Τη δουλειά της την κάνει πάντως και όντας 5 χρόνια νεώτερη είναι καλύτερη από αυτή που αντικαθιστά. Ελπίζω η Asus σου να μας βγάλει ασπροπρόσωπους γιατί ποιός τον ακούει τον cabala μετά.
μα παλι asus πηρες απλα φτηνιαρικη
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Θεωρητικά δικαιούσαι, το θέμα είναι από που το αγόρασες γιατί μπορεί να σου κάνουν ναζάκια...Από το egalaxy. Θα πάω και βλέπουμε.
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αερας υπο πιεση ή σκουπα;
Γιατί ο κουβάς και το σαπουνόνερο τι κακό έχουν;
μα παλι asus πηρες απλα φτηνιαρικη
Καλύτερη από Asus! Η δικιά μου είναι κομμουνιστική, Made in Vietnam!
-
έχτισα τον 2ο υπολογιστή με τα προηγούμενα και έχω βάλει έναν 12ρι ανεμιστήρα πίσω αλλά στο κουτί αυτό δεν έχω controller και μου χει πάρει τ'αυτιά, δουλεύει στο φουλ. ρυθμίζεται με κανά πρόγραμμα, πχ speedfan ?
-
Aν το υποστηρίζει η μητρική σου ναι.
-
Αν δεν έχει η μητρική έξοδο για ανεμιστήρα κουτιού τότε μπορείς να μειώσεις τα βολτ και να γυρίζει σε χαμηλότερες στροφές - πιο ήσυχο αλλά μπορεί να ζεσταίνεται.
χρώμα στα καλώδια - βολτ
κόκκινο-μαύρο 5
κίτρινο-κόκκινο 7
κίτρινο-μαύρο 12 -
Καλύτερη από Asus! Η δικιά μου είναι κομμουνιστική, Made in Vietnam!Ξέχνα το, αλλοτριώθηκαν και αυτοί σύντροφε!
http://www.mercedes-benz.com.vn/content ... .0002.html
Μόνο Κούβα και Βόρεια Κορέα έμειναν να κρατάνε ψηλά το λάβαρο της επανάστασης....
-
Μη τσιμπας σύντροφε, κόλπο μας είναι! Οι Μερκεντέ τους είναι δημευμένες άμα τη αφίξει των!
-
Μη τσιμπας σύντροφε, κόλπο μας είναι! Οι Μερκεντέ τους είναι δημευμένες άμα τη αφίξει των!ecu asrock θα εχουν οποτε δεν παιζει να πανε μακρυα
-
Μιας και πιάσαμε το θέμα με τις μάρκες, επειδή δεν πολυασχολούμαι με τεστς και συγκρίσεις η asrock δεν είναι καλές λόγω επιδόσεων ή λόγω αξιοπιστίας. στο κουτί της δικιάς μου πάντως είχε και κάτι βραβεία από περιοδικά και τέτοια.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μιας και πιάσαμε το θέμα με τις μάρκες, επειδή δεν πολυασχολούμαι με τεστς και συγκρίσεις η asrock δεν είναι καλές λόγω επιδόσεων ή λόγω αξιοπιστίας. στο κουτί της δικιάς μου πάντως είχε και κάτι βραβεία από περιοδικά και τέτοια.η asus πριν αγορασει την asrock ηταν μια χαρα μετα μαλλον βρηκε την ευκαιρεια και αρχισε να φτιαχνει με φτηνα υλικα και τις καλες της οποτε με εναν σπαρο 2 γαιδουρια
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μιας και πιάσαμε το θέμα με τις μάρκες, επειδή δεν πολυασχολούμαι με τεστς και συγκρίσεις η asrock δεν είναι καλές λόγω επιδόσεων ή λόγω αξιοπιστίας. στο κουτί της δικιάς μου πάντως είχε και κάτι βραβεία από περιοδικά και τέτοια.Κι εμένα γεμάτο βραβεία είναι το κουτί! Παλιά από ότι θυμάμαι έβγαιναν προς το τέλος από άποψη ταχύτητας και δυνατοτήτων overclocking, slots, features κλπ. Εδώ και χρόνια δεν παρακολουθώ όμως. Για αξιοπιστία δεν άκουσα τίποτα κακό ποτέ.
η asus πριν αγορασει την asrock ηταν μια χαρα μετα μαλλον βρηκε την ευκαιρεια και αρχισε να φτιαχνει με φτηνα υλικα και τις καλες της οποτε με εναν σπαρο 2 γαιδουρια
Έλα υπερβολές! Κορυφαία μάρκα παραμένει.
-
Την asus ποτέ δεν την θεώρησα καλή μάρκα ή τουλάχιστον την κορυφαία και ποτέ δεν επέλεξα κάτι λόγω μάρκας. Για να το κάνω αυτό έπρεπε επιπλέον και να υπερέχει έναντι των άλλων.
Βέβαια είναι και το τι ζητάς, αν θες να κάνεις o/c σίγουρα πρέπει να πας σε κάτι αξιόπιστο. -
όπως τα λέει ο καμπάλα είναι, παλιά η asus ήταν κορυφή στις μητρικές, μετά την ένωση με asrock έπεσαν πολύ και βγήκαν πολλές προβληματικές, ενώ απ'την άλλη οι asrock ήταν καλύτερες , αλλά είχαν σαν target group απλούς χρήστες με απλές απαιτήσεις.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όπως τα λέει ο καμπάλα είναι, παλιά η asus ήταν κορυφή στις μητρικές, μετά την ένωση με asrock έπεσαν πολύ και βγήκαν πολλές προβληματικές, ενώ απ'την άλλη οι asrock ήταν καλύτερες , αλλά είχαν σαν target group απλούς χρήστες με απλές απαιτήσεις.Η Ασους ηταν με ενα δρακο στο λογοτυπο της που παλια δεν εισαγονταν Ελλαδα;
-
Βλέπω έχει πέσει πολύ θάψιμο στην Asus ενώ τα στατιστικά λένε άλλα.
Όσο για τη P5B του Realzeus, επειδη την είχα και εγώ και μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα, αυτό οφειλόταν καθαρά σε ελατωματικές παρτίδες πυκνωτών και επηρέαζαν και άλλες συσκευες (κάρτες γραφικών) που είχαν φτιαχτεί εκείνη την περίοδο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Βλέπω έχει πέσει πολύ θάψιμο στην Asus ενώ τα στατιστικά λένε άλλα.Όσο για τη P5B του Realzeus, επειδη την είχα και εγώ και μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα, αυτό οφειλόταν καθαρά σε ελατωματικές παρτίδες πυκνωτών και επηρέαζαν και άλλες συσκευες (κάρτες γραφικών) που είχαν φτιαχτεί εκείνη την περίοδο.
Ε μα τώρα φαγώθηκαν με την Asus!
Τυχαίνουν και τέτοια. Όλες οι εταιρείες έχουν και τα ελαττωματικά τους που και που. Πέντε χρόνια όμως δούλεψε άπειρες ώρες με 24ώρα και 48ώρα να μη σβήνει λεπτό. Τα έβγαλε τα λεφτά της αν και καλό θα ήταν να μη χαλούσε.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]