-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ έχω τα τιτανιουμ της λουμαρ σε ΟΛΑ πλην παρπιζ
-
Το μονο που ξερω ειναι οι σκαλες γιαυτο σου απαντησα 2.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
τα τιτανιουμ που έχω μπροστά είναι παράνομα, δεν προτείνω σε κανέναν να τα βάλει... εννοείται οτι τα έβαλα εν γνώση μου , δεν με ενοχλούν παρα μόνο σε παρκάρισμα πολύ σκοτεινού σημείο...
-
τα τιτανιουμ που έχω μπροστά είναι παράνομα, δεν προτείνω σε κανέναν να τα βάλει... εννοείται οτι τα έβαλα εν γνώση μου , δεν με ενοχλούν παρα μόνο σε παρκάρισμα πολύ σκοτεινού σημείο...
Απο οτι ξερω ολα τα φιμε ειναι παρανομα μπροστα εκτος απο τα διαφανα που μπαινουν στο παρμπριζ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Απο οτι ξερω ολα τα φιμε ειναι παρανομα μπροστα εκτος απο τα διαφανα που μπαινουν στο παρμπριζ.
Αυτά που μπαίνουν στο παρμπρίζ (που και καλά είναι ολόλευκα) είναι ΟΛΑ παράνομα αν τα βάλετε στο παρμπρίζ.
Μία μέτρηση με φωτόμετρο και όχι 'με το μάτι' θα σας πείσει. (εγώ την έχω κάνει τη μέτρηση αυτή και δεν θα το πίστευα αν δεν έβλεπα ο ίδιος)Το μόνο που μπορεί να γίνει για όσους θέλουν να είναι ΝΟΜΙΜΟΙ είναι να βάλουν την 'λευκή' μεμβράνη στα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού. Τα πίσω ούτως ή άλλως από τον ΚΟΚ είναι αδιάφορα το πόσο σκούρα θα είναι (από όσο ξέρω).
Κι ένα 'tip'. Μπορείτε να βάλετε στο πίσω παρμπρίζ λίγο πιο σκούρο, κόβοντας μεγάλο ποσοστό ακτινοβολίας μιας και η επιφάνειά του είναι σχεδόν δύο πλαϊνά τζάμια.ΥΓ: το ότι υπάρχει μία ανοχή όσο αναφορά τις μεμβράνες και ελέγχονται όλα με το μάτι, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αν θέλει όμως να πάει κάποιος 'με το σταυρό στο χέρι', έγραψα πιο πάνω τι ισχύει.
-
Για το παρμπριζ ψαχνω και εγω κατι διαφανο να κοβει την ζεστη γιατι δεν παλευεται
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Για το παρμπριζ ψαχνω και εγω κατι διαφανο να κοβει την ζεστη γιατι δεν παλευεταιΘωμά, έχουν βγει κάτι wingos* αν θυμάμαι σωστά που είναι πολύ καλές και σε νορμάλ τιμές. Εγώ τουλάχιστον αυτή έχω βάλει εμπρός και πριν από λίγο καιρό και στα πλαϊνά (απλά όχι την τελείως διάφανη στα πλαϊνά).
Αν μένεις Αθήνα, να σου στείλω το τηλέφωνο (είναι βέβαια στα νότια όρια του Γέρακα το μαγαζί) να πάρεις μία τιμή έστω και τηλεφωνικά (αν και η άποψή μου είναι πως με προσωπική επαφή, μπορεί να πετύχεις καλύτερη τιμή).
ΑΝ βάλεις στα πλαϊνά, κοίτα να μην σου βάλουν ρετάλια από άλλα κομμάτια και έχεις χρωματικές διαφορές ανάμεσα στα τζάμια (εμένα ο προηγούμενος εγκαταστάτης μεμβρανών μου το είχε κάνει )
*μπορεί να γράφω λάθος το όνομα, θα το κοιτάξω στο σπίτι και θα σου πω αν ενδιαφέρεσαι.
-
Στα πλαινα ειχα βαλει προπερσυ τον Μαιο και ειναι εξαιρετικα , σαν να μην περασε μια μερα ειναι
-
Από ότι ξέρω υπάρχουν παρμπρίζ αθερμικά. Όταν πήγα στην glassdrive για μεμβράνες μου εξήγησαν ότι υπάρχουν μοντέλα που φοράνε μπροστά αθερμικά παρμπρίζ. Αλλάζουν χρώμα στον ήλιο, πχ μοντέλα της RENAULT, της CITROEN, της OPEL, της BMW κα.
Είναι σαν φοράς μεμβράνες και μπροστά αλλά τελειώς νόμιμα γιατί έτσι παράγονται τα κρύσταλλα ως ΟΕΜ. -
Εχετε ακουσει τιποτα για τις κεραμικες μεμβρανες?
Λενε οτι ειναι πιο παχες και εχουν καλυτερη αποτελεσματικοτερα και φυσικα πιο ακριβες σε σχεση με τις κλασσικες μεμβρανες...
-
τις μεμβρανες ASWF τις ξερετε? ειναι αμερικανικες και εχουν λεει εφορου ζωης εγκυηση.
-
Ο χρήστης γιαννης64 έγραψε:
τις μεμβρανες ASWF τις ξερετε? ειναι αμερικανικες και εχουν λεει εφορου ζωης εγκυηση.θα σου πω την Τριτη/Τεταρτη (πηρα κι εγω το κουπονι )
-
Εχω ακουσει για καποιον στη Πετρουπολη χωρις να εχω καταφερει να τον εντοπισω ο οποιος τοποθετημενες με εγγυηση ,ΚΤΕΟ κτλπ χρεωνει 110e? Γνωριζουμε ονομα ,διευθυνση?
-
Λοιπον, σημερα τις εβαλα εκει (Ιλιον, Πετρουπολη) με το κουπονι των 99Ε
Καλες μου φαινονται, 3Μ με προσφορα στα 160 ειχα βαλει στο αλλο αμαξι, δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω ποιες ειναι καλυτερες.
Σιγουρα καταλαβα στο μικρο που εβαλα σημερα τις ASWF οτι το απλο aircondition που εχει αποδιδει πιο καλα, δηλ με την 1η σκαλα δροσιζει, ενω πριν εβαζα τη 2η σκαλα.Μαλιστα εβαλα τις μεσαιες μπροστα, ενω στα πισω παραθυρα-πισω τζαμι εβαλα τις πιο σκουρες, ενω στο 1ο αμαξι τις ειχα βαλει ολες ιδιες. Αν καποιον δεν τον πειραζει η πολυ ελαφρια ανομοιομορφια, το συστηνω σιγουρα.
Γενικα και με τις 3Μ και με τις ASWF πιστευω οτι ειναι λεφτα που επιασαν τοπο.
-
Ο χρήστης Teo_Kant έγραψε:
Από ότι ξέρω υπάρχουν παρμπρίζ αθερμικά. Όταν πήγα στην glassdrive για μεμβράνες μου εξήγησαν ότι υπάρχουν μοντέλα που φοράνε μπροστά αθερμικά παρμπρίζ. Αλλάζουν χρώμα στον ήλιο, πχ μοντέλα της RENAULT, της CITROEN, της OPEL, της BMW κα.
Είναι σαν φοράς μεμβράνες και μπροστά αλλά τελειώς νόμιμα γιατί έτσι παράγονται τα κρύσταλλα ως ΟΕΜ.Έχω βάλει αθερμικό παρμπριζ. Θυμάμαι σύμφωνα με τα spec έκοβε 10% της θερμικής ενέργειας. Καλό απο το τίποτα αλλά ...... εξακολουθεί να τσουρουφλίζει ο ήλιος απο μπροστά! Στα υπόλοιπα έχω crystalline και παλέβεται η κατάσταση.
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
Λοιπον, σημερα τις εβαλα εκει (Ιλιον, Πετρουπολη) με το κουπονι των 99ΕΚουπονι?
Τον ιδιο λεμε στανταρ,εμαθα κι εγω χθες οτι η τιμη ειναι 100 και οχι 110 που εγραψα παραπανω. -
ειχε βγαλει κουπονια με 99Ε σε πολλα site προσφορων.
και σημερα ειδα και εναν αλλον στην Καλλιθεα να βγαζει κουπονι με 99 παλι για ASWF
-
http://www.goldendeals.gr/deals/85euros-sonax-3
http://www.groupon.gr/deals/special-deal/3mhellas-fxst-maindeal/6694215?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_164&a=1656
Καμιά άποψη για τις πιο πάνω προσφορές; -
Να φανταστώ ότι τέτοιες προσφορές αφορούν μόνο τα 3 πίσω τζάμια;...
-
Η πρώτη είναι για όλα τα κρύσταλλα. Η δεύτερη, για όλα πλην του παρμπρίζ.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ