-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Οι δικοί μας ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΙ 2 χρόνια να ανοίξουν πέντε κλειστά επαγγέλματα και να βάλουν χέρι στις εφορίες. Ανίκανοι, παντελώς ανίκανοι να βάλουν χέρι στο δημόσιο(χέρι εκεί που έπρεπε!), οπότε τη λέζα την πλήρωσαν οι γνωστοί μ@λ@κες.
εισαι σιγουρος οτι ηταν θεμα ανικοτητας?
Δε με νοιάζει, πραγματικά δε με νοιάζει αν είναι βλάκες ή κλέφτες.
Μόνο το αποτέλεσμα με νοιάζει πλέον.
με το αποτελεσμα κρινουμε π.χ την φυλακιση του ακη απο τους ιδιους που τον εβγαλαν λαδι λιγα χρονια πριν
μαλλον η προθεση πρεπει να μας νοιαζει και οχι το αποτελεσμα -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Χαιρετίζω τον σύντροφο PanosssPanosss, θα σου βρούμε και εσένα μια θέση στο δημόσιο
Παρατηρώ στροφή προς τις προσωπικές επιθέσεις. Τόσο πολύ σε πείραξε το αποτέλεσμα των εκλογών;
Το με τί το έχω δηλώσει στο σχετικό thread που είχε ανοίξει κάποτε. Αν θέλεις τόσο πολύ να με προσβάλλεις, νιώσε ελεύθερος να το κάνεις χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσεις για το τί δουλειά κάνω.
Γιατί το θεώρησες προσβολή. Δεν έγραψα πχ 'είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ ή του Κουρή ή του Φούφουτου'. Ρώτησα με τι ασχολείσαι.
Αν πχ είσαι φαρμακοποιός ή ταξιτζής, έχεις ένα λόγο Χ να στηρίξεις τους τάδε.
Αν είσαι άνεργος, το ίδιο.
Αν είσαι στη ΔΕΗ, το ίδιο.
Αν δουλεύεις στο Κέντρο Ελέγχου Κάπρων, το ίδιο.
Μη συγχύζεσαι. -
Χαϊκάλης, κοντογιαννίδης στη βουλή.
Η πολιτιστική προσφορά του καμμένου. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Χαϊκάλης, κοντογιαννίδης στη βουλή.
Η πολιτιστική προσφορά του καμμένου.Kρίμα που δε μπήκε και η Βάνα Μπάρμπα! Μεγάλη απώλεια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εγώ Τσίπρα ψήφισα (ξέρω, σας κούφανα ), τι σημαίνει αυτό; Ότι ζήτησα παραμονή στα ίδια; Δεν νομίζω.
Για ψάξου για στερητικό σύνδρομο λαϊκισμού ... γιατί αν δεν είναι ο ΣΥΡΙΘΑ η φωνή του κρατισμού σήμερα ποιός είναι?
Για ψάξου για στερητικό σύνδρομο ΣΚΑΙ...
koulis, τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται;
Ταξιτζής, φαρμακοποιός, εφοριακός. Και στον ελεύθερο χρόνο (για έξτρα εισόδημα) αγανακτισμένος.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tόσο χάλια στην Κέρκυρα, να είσαι ΝΔ και να μην μπορείς να πάρεις δουλειάΠες το ρε άνθρωπε
δεν εχω προβλημα να βρω δουλεια να εισαι σιγουρος.
Αλλο ειπα.
Για μια θεση υπηρχαν υποψηφιοι απο ολα τα κομματα και το καθικι εβαζε μονο πασοκους.
Λες και παιζει ρολο τι κομμα εισαι για να μπεις σε μια θεση.
Δεν μιλαω για την ΝΔ και το να βρεις δουλεια.Εξαλλου εγω τι δουλεια να βρω.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Περί Φωτάκου:
Δεν μπορεί ο Φωτάκος να συμφωνήσει σε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τους όρους του και αν δει τον Ιούνιο ότι οι όροι πάνε για βρούβρες να πάρει το κουβαδάκι του και να ξανάχουμε εκλογές;όχι ρε φίλε δε μπορεί.
το ερώτημα το διατύπωσα εγκαίρως στο Thread εκλογές #2.
όποιος ήθελε συγκυβέρνηση μπορούσε κάλλιστα να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. τίποτα δεν τον εμπόδιζε.
έλα όμως που δεν ψήφισε. άρα αν πάει ο Φωτάκος(ή όποιος άλλος) τώρα να πει οκ, υπο α,β,γ όρους είμαι μέσα, τότε προδίδει την εντολή που του δόθηκε. ας το κάνει, αλλά μετά μην κλαίγεται που θα πάει άπατος στις επόμενες.το μάθημα ΛΑΟΣ είναι πολύ νωπό για να μην το υπολογίσουν. και οι επόμενες λίαν συντόμως κάτι παραπάνω απο σίγουρες.
33% κυβέρνηση να πάρει μέτρα μνημονίου = προχωρημένα θέματα καμικάζι. -
μονο εγω περιμενω να δω τι θα κανει ο φωτοπουλος απο εδω και περα?
-
Ρε σεις την πρόσφατη ιστορία δε ξέρετε?
Η πολυτάραχη διετία, που ξεκίνησε το 1989, έληξε με την τελική αναμέτρηση που έγινε στις 8 Απριλίου 1990. Το αποτέλεσμα έδωσε στη ΝΔ 46,19% και 150 έδρες, στο ΠΑΣΟΚ 38,62% και 123 έδρες, στον Συνασπισμό 10,28% και 19 έδρες, στους Οικολόγους 0,77% και μία έδρα, στη ΔΗΑΝΑ 0,67% και μία έδρα (του Θόδωρου Κατσίκη), στους μουσουλμάνους δύο έδρες και στους ανεξάρτητους των μονοεδρικών τέσσερις έδρες. Οι τελευταίοι προέρχονταν από συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμού στις μονοεδρικές περιφέρειες και μοιράστηκαν ανά δύο.
**Ο Θόδωρος Κατσίκης έσπευσε να προσχωρήσει στη ΝΔ και ο χάρτης άλλαξε. Η ΝΔ έγινε κυβέρνηση και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρωθυπουργός. **
Σημειωτέον ότι ο Κατσίκης εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΑΝΑ στο υπόλοιπο Αττικής με λίγες εκατοντάδες σταυρούς. Ο Μητσοτάκης τον πήρε μαζί του στην ΝΔ και έκανε κυβέρνηση με 151 βολευτές και κάθησε επάνω στο γκουβέρνο μέχρι που τον έριξε ο Αντόνιο 3,5 χρόνια μετά δια του Συμπιλίδη. Λίγες ημέρες μετά την προσχώρηση του Κατσίκη, διόρισαν τον αδερφό του νομάρχη ανατολικής Αττικής (τότε δεν ήταν ακόμη αιρετοί οι νομαρχαίοι), φανταστείτε τι έταξε/έδωσε του ιδίου. Γιατί να μην βρούνε 2 νέους Κατσίκιδες τώρα που τα γύρω κόμματα είναι γεμάτα πρώην στελέχη των δύο μεγάλων?
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22733&subid=2&pubid=133206&tag=8967
-
Δεν θα το τολμήσουν. Κατά 95% πάμε για νέες εκλογές.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μονο εγω περιμενω να δω τι θα κανει ο φωτοπουλος απο εδω και περα? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χαιρετίζω τον σύντροφο Panosss
Panosss, θα σου βρούμε και εσένα μια θέση στο δημόσιο
Παρατηρώ στροφή προς τις προσωπικές επιθέσεις. Τόσο πολύ σε πείραξε το αποτέλεσμα των εκλογών;
Το με τί το έχω δηλώσει στο σχετικό thread που είχε ανοίξει κάποτε. Αν θέλεις τόσο πολύ να με προσβάλλεις, νιώσε ελεύθερος να το κάνεις χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσεις για το τί δουλειά κάνω.
Γιατί το θεώρησες προσβολή. Δεν έγραψα πχ 'είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ ή του Κουρή ή του Φούφουτου'. Ρώτησα με τι ασχολείσαι.
Αν πχ είσαι φαρμακοποιός ή ταξιτζής, έχεις ένα λόγο Χ να στηρίξεις τους τάδε.
Αν είσαι άνεργος, το ίδιο.
Αν είσαι στη ΔΕΗ, το ίδιο.
Αν δουλεύεις στο Κέντρο Ελέγχου Κάπρων, το ίδιο.
Μη συγχύζεσαι.Δεν συγχύστηκα, έκανα μια πολύ ευγενική προτροπή.
Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει τίποτα το προσβλητικό στο να συνδέεις την επαγγελματική κατάσταση κάποιου με τις πολιτικές του προτιμήσεις, γι 'αυτό θα ήθελα κι εγώ να περιλαμβάνει ο καθένας στο προφιλ του το επάγγελμά του, ώστε να μην μπαίνουμε στον κόπο να κάνουμε πολιτικές συζητήσεις.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
μονο εγω περιμενω να δω τι θα κανει ο φωτοπουλος απο εδω και περα?
Αυτό θα αλλάξει. Τώρα ο Αλέξης θα είναι αυτός που θα μείνει ακίνητος και ο Φωτόπουλος αυτός που θα σπεύδει να τον χαιρετήσει με δουλικό χαμόγελο.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Κοιτωντας μερικα post πιο πανω βλεπω πως καποιοι ηδη βαφτισαν το ΣΥΡΙΖΑ ως συνεχιστη του υπαρχοντος μοντελου στο δημοσιο κτλ. Η απαντηση ειναι μια: Νυχτα θα φυγουν και με χειροτερο παταγο, αν αποδειχτουν ιδιοι! Ο λαος εκανε τη μιση δουλεια διαλυοντας το ΠΑΣΟΚΑΚΙ και το ιδιο (και χειροτερο) θα κανει στην ΝΟΥΔΟΥΛΑ, απλα ειναι θεμα το ποτε.Εγώ δεν το βάφτισα έτσι, απλώς λέω ότι φοβάμαι μήπως γίνει έτσι.
Και το λέω αυτό ορμώμενος από την πεισματική άρνηση να συζητήσουν οποιαδήποτε αλλαγή στο δημόσιο, καθώς και το ότι περνάνε 'ντούκου' τις υποθέσεις τυφλών, αναπήρων κλπ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
οι εκλογές είναι ευλογία
για τη δημοκρατία
Παίζει να είσαι ο μοναδικός που αμφισβητεί ανοιχτά τις εκλογές μετά το τελευταίο αποτέλεσμα και παράλληλα κράζεις και τους ψηφοφόρους.
Είπαμε, όλοι κρίνονται στην πράξη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
108 + 41 + 2 Kατσίκιδες = 151
Οι 2 Κατσικηδες θα ειναι μονιμοι κατοικοι Ανταρκτικης;
Διαφορετικα δεν παιζει το σεναριο σου
Εδω τρωνε γιαουρτια απλοι υποψηφιοι του ΘΑΣΟΚ,αν καποιοι αποστατησουν για να στηριξουν την Μερκελ δεν θα προλαβουν να γερασουν.Ευσεβείς πόθοι των απέξω οι Κατσίκηδες!
Αλλά τον Μπένι δεν τον κόβω για ηλίθιο να συνεχίσει να φορτώνεται πολιτικό κόστος για να τρέχει η χώρα και να το παίζουν τσάμπα μάγκες ΣΥΡΙΘΑ και Καμμένοι! Φαντάζομαι θα συνεχίσει το 'ή όλοι ή ξεχάστε μας ...'ΣΥΡΙΘΑ και Καμμένοι δεν μπορεί παρά να να ψηφίστηκαν από μεσαία οικονομικά στρώματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορουν να τους κάψουν όλους αυτούς ...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Και το λέω αυτό ορμώμενος από την πεισματική άρνηση να συζητήσουν οποιαδήποτε αλλαγή στο δημόσιο, καθώς και το ότι περνάνε 'ντούκου' τις υποθέσεις τυφλών, αναπήρων κλπ.
Ειναι απολυτα λογικο να ειμαστε μπερδεμενοι και να μη θεωρουμε τιποτα δεδομενο. Παντα καθε αλλαγη (και ειπαμε οτι χθες εγινε το πρωτο μισο της) ειναι 'καπως'. Το θεμα ειναι αν το αλλο μισο της αλλαγης θα γινει εντος ή εκτος ευρωπης, με εθνικη αξιοπρεπεια ή οχι κτλ. Αυτα θα φανουν ποοοοολυ γρηγορα πιστευω...Γι' αυτο ας μη βιαζεται κανεις να πανηγυρισει τιποτα περισσοτερο περαν της διαλυσης του ΜΠΑΤΣΟΚ και του 'Popular Orthodox Security System' (που λεει και ο Κανακης), τα οποια ομως 2,5 χρονια μας εδεσαν και μας μειωσαν διεθνως τοσο πολυ που θαυματα δε γινονται...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η πίεση από το εξωτερικό θα γίνει αφόρητη, αν με Παπαδήμο έκαναν που και που κάποιο σκόντο, τώρα δεν θ' αφήνουν ούτε χιλιοστό περιθωρίου. Βασικά, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάνε εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια ψηφοφόροι να ψηφίσουν χωρίς μισθό ή σύνταξη. Και θα το ρίξουν...στον Καμμένο; Μμμμ
Αυτο που επιδιωκει η Ε.Ε για την Ελλαδα (το ιδιο , βεβαια, επιδιωκει και για τις υπολοιπες χωρες) ειναι μια 'ευρυθμη και απροσκοπτη' λειτουργια του καπιταλισμου (το οποιο ο καθενας το αντιλαμβανεται διαφορετικα), χρησιμοποιωντας τη λιγοτερη 'βια'. Η υπαρξη εκατονταδων χιλιαδων ή εκατομμυριων χωρις μισθο ή συνταξεις αντιστοιχει στο οτι ενα σημαντικο ποσοστο του πληθυσμου θα βρισκεται στα ορια της πεινας (κατι αντιστοιχο υπαρχει ηδη , οχι ομως στο βαθμο που περιγραφεις) . Και αυτο ειναι πολυ βιαιο. Για ποιο λογο θα ειναι αυτη η επιδιωξη της Ε.Ε και μαλιστα λιγο πριν απο (κατα μεγαλη πιθανοτητα) νεα εκλογικη διαδικασια ?
Οι κυριοι Παπαδημος, Σαμαρας , ΓΑΠ μας ειχαν ηδη 'προειδοποιησει' για τις 'συνεπειες' της μη ψηφισης του δευτερου μνημονιου : σταση πληρωμων, αμεση καταρρευση του τραπεζικου συστηματος απο διαφυγη μεγαλων κεφαλαιων και αποσυρση μικρων καταθεσεων, παραλυση της παραγωγικης και εμπορικης δραστηριοτητας, παυση λειτουργιας των δημοσιων υπηρεσιων και της κρατικης διοικησης , κλπ. Οι ψηφοφοροι , οπως φανεται απο τα εκλογικα αποτελεσματα , δεν πειστηκαν/τσιμπησαν.Συν κάτι για τη Δημιουργία Ξανά.
Μου έκανε κακή εντύπωση που τον έβγαλε -υποχρεωτικά πλέον- ο ΣΚΑΪ, με Κοσιώνη-Ευαγγελάτο, κι αφού τον διέκοψαν 3 φορές, 2 οι δημοσιογράφοι για να πουν τα δικά τους και 1 ο εκπρόσωπος της Ντόρας, τον άφησαν να μιλήσει 10' και μετά του είπαν 'Να κάνουμε διάλειμμα για διαφημίσεις'.
Δηλαδή, δεν φτάνει που εντέχνως έθαψαν το κόμμα όσο μπορούσαν, ίσως περισσότερο κι από τη Χ.Α., αλλά τον κρύβουν ακόμα, του στερούν το βήμα.Το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη.(αυτο παει και σε καποια αλλα απο τα σημερινα σου σχολια).
Η ΔΗ.ΞΑ προβληθηκε κυριως από το ραδιοφωνο αλλα και από την τηλεοραση του σκαι. Κανενα άλλο κομμα του οποιου οι υποψηφιοι δεν ειχαν υπαρξει βουλευτες δεν ειχε την προβολη που ειχε η ΔΗ.ΞΑ (προφανως δεν υποστηριζω ότι προβολη πρεπει να εχουν μονο τα κομματα των οποιων οι υποψηφιοι ειχαν υπαρξει βουλευτες).
-
635 η Χρυσή Αυγή στα Καλάβρυτα. Πολύ τιμωρητικός αυτός ο λαός.
-
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα