-
Για ενα δευτερολεπτο μπηκα στο πειρασμο να ανοιξω καινουργιο θεμα αλλα κρατηθηκα.
Εχει σε κανενα αλλο μερος της χωρας γυναικες στην ομαδα 'Ζ';
Ειμαι σιγουρος οτι καπου θα εχετε δει ειδικα στις μεγαλες πολεις. Το Ηρακλειο παντως εχει μονο μια αλλα σιγουρα 'παιρνει' το πρωταθλημα. Μιλαμε οτι η γυναικα (γυρω στα 30 ισως και πιο μικρη) ειναι ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΟ.
Κορμι θανατηφορο, μακρια ισια ξανθα μαλια, ενω ταυτοχρονα εχει μια αγρια αγριαδα συνοδευομενη με μια απιστευτη θηλυκοτητα. Οποτε κυκλοφορει στο δρομο ολοι κοιταζουν τα ξανθα της μαλια, (οχι οτι μπορουν να δουν και τιποτα αλλο με το κρανος στο κεφαλι).
Μπορω να γραψω ολοκληρη πτυχιακη για αυτη τη γυναικα!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για ενα δευτερολεπτο μπηκα στο πειρασμο να ανοιξω καινουργιο θεμα αλλα κρατηθηκα.
Ειμαι σιγουρος οτι καπου θα εχετε δει ειδικα στις μεγαλες πολεις. Το Ηρακλειο παντως εχει μονο μια αλλα σιγουρα 'παιρνει' το πρωταθλημα. Μιλαμε οτι η γυναικα (γυρω στα 30 ισως και πιο μικρη) ειναι ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΟ.
Κορμι θανατηφορο, μακρια ισια ξανθα μαλια, ενω ταυτοχρονα εχει μια αγρια αγριαδα συνοδευομενη με μια απιστευτη θηλυκοτητα. Οποτε κυκλοφορει στο δρομο ολοι κοιταζουν τα ξανθα της μαλια, (οχι οτι μπορουν να δουν και τιποτα αλλο με το κρανος στο κεφαλι).
Μπορω να γραψω ολοκληρη πτυχιακη για αυτη τη γυναικα!!!Έχεις μπερδευτεί και συ ο ίδιος Από τη μία γράφεις ότι μόνο τα μαλλιά της μπορούν να δουν λόγω κράνους, από την άλλη πρόσεξες το θανατηφόρο κορμί
Οφείλω να συμφωνήσω πάντως, προσφέρεται για... κατασχέσεις
Την είχα δει έξω από το Kapsis
-
Την εχω δει απειρες φορες να ρυθμιζει τη κυκλοφορια. Ακομα και με τη δερματινη στολη μπορεις να δεις οτι απο κατω κρυβεται ενα... πιπεριιιι!!!
-
Σήμερα ΔΥΟ καταστάσεις στο αναρτησάδικο/ευθυγραμμισάδικο του Γιάννη Κελαϊδή:
Κυρία με ασφαλτοστρωμένο (απ'την πίσσα των έργων οδοποιΐας) Nissan Sunny N13 ήρθε αναφέροντας ότι το αυτοκίνητο στο χωματόδρομο για Ροδοβάνι χοροπηδάει. Πιέζοντας το αμάξωμα ο κ. Κελαϊδής, έμεινε έκπληκτος από την όχι και τόσο φθίνουσα ταλάντωση του αμαξώματος. Της είπε ν'ανάψει κάνα κερί σε κάναν άγιο που'ναι ακόμα ζωντανή.
Αλβανός με Ιμπίθα πρώτης γενιάς (System Porsche...), το οποίο μετά από γερή στούκα είχε αποκτήσει το μπροστινό μέρος του πρώτης γενιάς face lift, μαύρο (σε αρκετά σημεία με το χέρι), χαμηλωμένο 6 πόντους με Michelin Energy 175/70R14, 5 μοίρες αρνητικό κάμπερ, τον πίσω προφυλακτήρα καταφαγωμένο απ'το ξύσιμο πάνω στα λάστιχα, στην εταζέρα ηχεία από φτηνιάρικο σπιτίσιο ηχοσύστημα, λαστιχένια αεροτομή στη βάση του πίσω παρμπρίζ (που το λάστιχο είχε σκάσει σε αρκετά σημεία και είχε αποκαλύψει το σκουριασμένο σίδερο από μέσα), πλαστικοποιημένη βαφή σπασμένη (και μπόλικη σαπίλα)... Και με πλησίασε για να μου το πουλήσει!!! Το λέγαμε μετά με τον Κελαϊδή και τον fiestapower που πέρασε από'κει και ξεραθήκαμε στο γέλιο!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αλβανός με Ιμπίθα πρώτης γενιάς (System Porsche...), το οποίο μετά από γερή στούκα είχε αποκτήσει το μπροστινό μέρος του πρώτης γενιάς face lift, μαύρο (σε αρκετά σημεία με το χέρι), χαμηλωμένο 6 πόντους με Michelin Energy 175/70R14, 5 μοίρες αρνητικό κάμπερ, τον πίσω προφυλακτήρα καταφαγωμένο απ'το ξύσιμο πάνω στα λάστιχα, στην εταζέρα ηχεία από φτηνιάρικο σπιτίσιο ηχοσύστημα, λαστιχένια αεροτομή στη βάση του πίσω παρμπρίζ (που το λάστιχο είχε σκάσει σε αρκετά σημεία και είχε αποκαλύψει το σκουριασμένο σίδερο από μέσα), πλαστικοποιημένη βαφή σπασμένη (και μπόλικη σαπίλα)... Και με πλησίασε για να μου το πουλήσει!!! Το λέγαμε μετά με τον Κελαϊδή και τον fiestapower που πέρασε από'κει και ξεραθήκαμε στο γέλιο!!!Μα καλά, έχασες τέτοιο κελεπούρι?
Ντροπή!! -
Τιμή ρώτησες; Μπορεί να σε συνέφερε
Σοβαρά τώρα, μήπως σου ανέφερε τιμή;
-
Δεν πρόλαβε... Του έδειξα το Clio κι έβγαλε το σκασμό.
-
Αυτό το απίθανο που είδα χτες και προχτές δεν είναι ακριβώς στον δρόμο αλλά στο πεζοδρόμιο. Ο δήμος του Π.Φαλήρου (όπου είναι το σπίτι μου στην Αθήνα) είχε μεριμνήσει να καλύψει όλα τα δεντράκια με πλαστικές σακούλες για να μην καούν αν χιόνιζε. Σε τέτοιες ενέργειες δεν θα έδινα σημασία αν το έβλεπα σε χώρες με προηγμένο πολιτισμό λ.χ. Αγγλία, Σουηδία, Νορβηγία,Φιλανδία. Αλλα στην Ελλάδα;; Στην χώρα που ενεργεί πάντα κατόπιν εορτής;; Απίστευτο και μπράβο!
Υ.Γ.
Ελπίζω να μην ξεχάσουν να βγάλουν τις σακούλες τώρα που πέρασε 'ο χιονιάς της ΕΜΥ' και σκάσουν τα δέντρα! -
Μπορω να γραψω ολοκληρη πτυχιακη για αυτη τη γυναικα!!!Kαι που να δεις και τη μελαχροινή που είναι και αυτή απίστευτη (στην εμφάνιση) και γράφει όλο το κόσμο, με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα. Δεν ήξερα οτι υπάρχει και ξανθιά...
-
Μ' αυτα που γραφετε ρε σεις, αναρωτιεστε γιατι δεν εχει γυναικες στο Forum;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μ' αυτα που γραφετε ρε σεις, αναρωτιεστε γιατι δεν εχει γυναικες στο Forum;Σιγά τι έγραψα πια???
Άσε που εγώ δεν αναρωτιέμαι καθόλου... -
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μ' αυτα που γραφετε ρε σεις, αναρωτιεστε γιατι δεν εχει γυναικες στο Forum;Καναμε τιποτα κακο; Απλα μιλαμε για ομορφες γυναικες στρουμφ.
Εχεις ακουσει ποτε γυναικες να μιλανε μεταξυ τους για αντρες; Θα τραβας τα μαλια σου απο αυτα που θα ακουσεις. 100 φορες πιο αισχρες απο τους αντρες. -
Εχεις ακουσει ποτε γυναικες να μιλανε μεταξυ τους για αντρες; Θα τραβας τα μαλια σου απο αυτα που θα ακουσεις. 100 φορες πιο αισχρες απο τους αντρες.'Που λες χρυσή μου, βγήκα χτες μ'ένα τεκνό, και μετά τον πήγα σπίτι μου και του 'ριξα 2 μ...ιά άλλο πράμα!'
-
Εγω μαζι σας ειμαι
Κι επειδη λογω δουλειας συναναστρεφομαι πολλες απο δαυτες... δεν εχω παρα να συμφωνησω με τα λεγομενα σου (γυναικα-στρουμφιτα βεβαια δε γνωρισα ακομα, μπορεις να μου το κανονισεις μ' αυτην την τυπισσα; ) -
Λοιπον τις τελευταιες μερες κατι μας εχει πιασει και 'ζωγραφιζουμε' σε πολλα θεματα.
Λετε να ειναι απο το κρυο που μας κανει να καθομαστε μεσα και να καταναλωνουμε φαια ουσια;Κατι πιο συμβατικο.
Χθες ακολουθω Octavia μαυρο, απιστευτη αεροτομη - αλα πορσε- διπλη εξατμιση -οχι η μια διπλα στην αλλη, η μια στην αριστερη και η αλλη στη δεξια μερια του πορτ μπαγκαζ- που σημειωτεον εκανε θορυβο κατι σαν WRC και καθως εστριβε παρατηρησα και ζαντες. Μεχρι εδω τιποτα το περιεργο για μενα, μεχρι που κοιταξα τι ελεγε πανω στο πορτ παγκαζ:
1.4 16v... .
Δηλαδη ο Ελληνας δεν παιζεται παει και τελειωσε. Σου αρεσει το συγκεκριμενο μοντελο μπραβο σου ρε φιλε. Δε μπορουσες αντι να βαλεις ολα αυτα τα εξτρα να παρεις το 1.6 να εχει και λιγο γκαζι ρε παιδι μου, μα ετσι κι αλλιως 2000 ευρω ειναι η διαφορα. -
α)Ειναι η αναγκη για διαφοροποιηση απο τους γυρω (που οδηγει πολλες φορες σε καγκουρια)
β) ισως να μην τα ειχε τοτε και μετα να τα μαζεψε-βρηκε και να τα εχωσε στο αυτοκινητο. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α)Ειναι η αναγκη για διαφοροποιηση απο τους γυρω (που οδηγει πολλες φορες σε καγκουρια)
β) ισως να μην τα ειχε τοτε και μετα να τα μαζεψε-βρηκε και να τα εχωσε στο αυτοκινητο.Συμφωνω με το α)
Το β) ομως θα πρεπει να ειναι πολυ ατυχος αν ειναι ετσι, γιατι το αμαξι ηταν ολοκαινουργιο. -
Χθες ακολουθω Octavia μαυρο .....................τι ελεγε πανω στο πορτ παγκαζ:
1.4 16v... .ίσως το πιο αργό IX αυτοκίνητο παραγωγής, σήμερα
-
Μπορεί να έβαλε το σηματάκι (1.4 16v) για ξεκάρφωμα.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!