-
Οχι ρε, εκει ειναι παλικαρια, για αυτο οποιος κανει τσαμπουκα κουβαλαει απαραιτητα κ ενα κουμπουρι πανω του...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι ρε, εκει ειναι παλικαρια, για αυτο οποιος κανει τσαμπουκα κουβαλαει απαραιτητα κ ενα κουμπουρι πανω του...συμφωνω φιλτατε.+1 απο μενα..
-
μηχανη εν κινησει ειχε δεμενο στο σταντ σκυλο ο οποιος εκανε το τρεξιματακι του
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
μηχανη εν κινησει ειχε δεμενο στο σταντ σκυλο ο οποιος εκανε το τρεξιματακι τουΑυτο ειναι κλασσικο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
μηχανη εν κινησει ειχε δεμενο στο σταντ σκυλο ο οποιος εκανε το τρεξιματακι του
Αυτο ειναι κλασσικο
για κεντρο αθηνας?
-
Εγω παντως θα του φωναζα 'μεγαλε εχει πιαστε ενας σκυλος στο stand, θα σκοτωθειτε'
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
μηχανη εν κινησει ειχε δεμενο στο σταντ σκυλο ο οποιος εκανε το τρεξιματακι του -
ότι να ναι!
-
Μήπως έχετε μπερδέψει το τόπικ με τα ζώα; τα απίθανα βάζουμε εδώ
-
-
-
Πάλι καλά που είχε περιγραφή γιατί φαινόταν σαν να είναι άλογο εκεί στα δέντρα.
-
λολ
-
Ο Δον Κιχώτης στο ποτάμι
Έπρεπε να βλέπατε πως πήρε τη στροφή στην έξοδο παρακάτω -
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Ο Δον Κιχώτης στο ποτάμι
Έπρεπε να βλέπατε πως πήρε τη στροφή στην έξοδο παρακάτωΚαλά και που να δείς στο πανεπιστήμιο που έχουμε τα 2 τυπάκια με τα χορτοκοπτικά, δικάβαλο σε παπάκι 20ετίας με σκασμένη εξάτμιση, ο πίσω να κρατάει από ένα χορτοκοπτικό στο χέρι σηκωμένο ψηλά, σαν Rambo, στο στύλ της δικής σου φωτό, και οι 2 με τις διάφανες προστατευτικές μάσκες - ασπίδες... γυρίζουν στο πανεπιστήμιο σαν έτοιμοι να πετσοκόψουν όποιον περνάει από δίπλα, σαν σκηνή από μετα-κατακλυσιμικό Mad Max !!!!!
-
-
η κοπέλα που μιλάει στο ρεπορτάζ τα σπάει..
-
Tι είναι η ζουρίδα ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
:ysterical: Tι είναι η ζουρίδα ρε παιδιά;Κουναβι http://www.cretanbeaches.com/panida/thi ... a-bunites/
Εγω νομιζα οτι ηταν δικο του το αμαξι οπως ηταν ετοιμος να κλαψει απο την ζημια.Και αυτος ηταν ο γειτονας
-
Γνωστός έφερε ένα γάτο στη δουλειά του και τον άφησε εκεί.
Το βράδυ όμως ο γάτος βγήκε από το κτίριο και πήγε στο διπλανό όπου τον κυνήγησαν σκυλιά και κρύφτηκε στο αμάξι κάποιου που το είχε παρκάρει εκεί για το βράδυ (προφυλαγμένο μέσα σε φυλασσόμενο χώρο).
Το άλλο πρωί το αμάξι ήταν (απ' ότι μου είπαν) σε χειρότερη κατάσταση από αυτό στο βίντεο καθώς τα σκυλιά ήταν πιο μεγάλα και άγρια. Είχαν ξηλώσει τον προφυλακτήρα και στράβωσαν τα φτερά δαγκάνοντας με τέτοια μανία που άφηναν αίμα από το στόμα τους στις λαμαρίνες.
Τον γάτο τον μάζεψαν και τον πήγανε κρυφά πίσω στο σπίτι μη μάθει αυτός που έχει το αμάξι ποιανού ήταν ο γάτος.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]