-
Εγω ξερω οτι οι μαλ@κιες πληρωνονται.Το καλο ειναι να πληρωνονται σε χρηματα και οχι σε ανθρωπινες ζωες.
10000 το προβλημα ποιο ακριβως ειναι ;Οτι σε γραψανε με 210χλμ ή οτι πληρωσες 1200 ευρω;Αν πιστευεις οτι αυτη η ταχυτητα σου ηταν σωστη και το προστιμο ηταν μονο για εισπρακτικους λογους επρεπε να πας στη φυλακη και να κανεις την διαμαρτυρια σου απο εκει για την αδικια του νομου.Και εγω παρκαρα παρανομα πριν τρεις μηνες στο κεντρο της Αθηνας και μου πηραν τις πινακιδες .198 ευρω για να τις παρω αυθημερων.ΚΑλα να παθω που δεν εδωσα 5ευρω σε παρκινκ.
-
Dude: Νύχτα ένας νεαρός που γυρνάει από το μπαρ περνάει κάθετα την Κηφισίας. Εσύ τον βλέπεις στα 80 μέτρα και εντός δευτερολέπτου πατάς φρένο. Όμως εντός δευτερολέπτου τον έχεις ήδη πατήσει με την ταχύτητα που πας (200+ χλμ).
Αν δεν ξέρεις τι απόσταση είναι τα 80 μέτρα, κάνε στο δρόμο 80 μεγάλα βήματα και κοίτα πίσω σου. Τότε ίσως καταλάβεις τι λες. -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Παιδιά, για αυτούς που ασχολούνται με τον The-Dude ( ) προτείνω να πάνε στο προφίλ του και να διαβάσουν αυτά που έχει γράψει κατά καιρούς, ιδίως τα παλιά του posts. Θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται και θα γελάσετε και καλά...η καλυτερη απαντηση σε τετοιες αηδιες ειναι η αδιαφορια ή το χοντρο δουλεμα.......ομως καλως ή κακως παντα θα βρισκονται καποιοι που θα προσπαθουν [ματαια φυσικα] να συζητησουν σοβαρα μαζι τους ενω ευτυχως οι υποστηρικτες τους ειναι απο ελαχιστοι εως και κανεις.
-
Oλη αυτη η επιθεση επειδη ειπα οτι πηγα μια φορα με 230 στην Κηφισιας...Τι να πω πολυ εχθρα υπαρχει η πολυς κομπλεξισμος
-
Όχι, δεν είπες ότι πήγες ΜΙΑ φορά με 230, αλλά εννόησες ότι τόσο τρέχεις τακτικά και στην τελική δεν πειράζει να οδηγεί κάποιος έτσι. Μήπως θέλεις ν' ανασκευάσεις;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και το πως και με τι τρεχειςkouk μια μικρη παρατηρηση:
Σε κλειστο δρομο (οπως πχ κατω απο τις γεφυρες στην Κηφισσιας), σε ωρα που δεν κυκλοφορει αλλο αυτοκινητο η τουλαχιστον οχι σε μεγαλη αποσταση απο σενα, ειναι πραγματικα ταρζανια τα 200? Αφου εχεις ενα δρομο ολο δικο σου και κλειστο σε πεζους και αλλα ζωα ( ). Επειδη πολυ συχνα κυκλοφορω διασχιζοντας την μιση αττικη στις 4 τα χαραματα, σου λεω οτι πολλες φορες εχεις ολοκληρους δρομους για την παρτη σου, ακομα και δρομους που κανονικες ωρες χρησιμοποιει η μιση αθηνα.
Sant, η Αθηνων πατρων εχει σημεια που μπορεις να πηγαινεις με πολλα παραπανω. Μην φερνεις στο μυαλο σου μονο το κομματι μετα το Ξυλοκαστρο.
ΥΓ Δεν ειδα πουθενα τον φιλαρακο να διαμαρτυρεται, απλως ειπε το τι εγινε για την παραβαση που εκανε.
και ειναι γνωστο σε ολους οτι τα περισσοτερα θανατηφορα τροχαια γινονται τις νυκτερινες ωρες στους δρομους των μεγαλουπολεων οπου ειναι σχεδον αδειοι και ετσι επιτρεπουν την αναπτυξη ιδιαιτερα μεγαλων ταχυτητων απο καποιους που νομιζουν οτι εχουν υπογραψει συμβολαιο οτι κανεις δεν θα βρεθει στο περασμα τους ......ακομα και αν ο αλλος φταιει επειδη ας πουμε παραβιασε κοκκινο [η πιο συνηθισμενη νυχτερινη παραβαση] το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που σχεδον καθημερινα βλεπουμε στις ειδησεις των καναλιων.........
αντε μια βολτα στα νοσοκομεια που εφημερευουν και κατσε λιγο να παρακολουθησεις τι γινεται καθε βραδυ μηπως και αναθεωρησεις ορισμενες απο τις αποψεις σου για το τι σημαινει ταχυτητα σε κατοικημενη περιοχη ιδιαιτερα την νυχτα.
τωρα αν νομιζεις οτι εισαι ατρωτος και αλανθαστος οδηγος και οτι αλλο τελος παντων που ποτε και τιποτα δεν θα σου συμβει [αφου ολα τα κακα συμβαινουν ή θα συμβουν στους αλλους] οταν ερθει εκεινη η ωρα αργα ή γρηγορα ισως θα ειναι πολυ αργα για αλλαγη νοοτροπιας.
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Το να πας με 205 στην Ε.Ο με astra νομιζεις πως ειναι πιο ασφαλες απο 230 σε αδεια κηφισιας στις 3 το πρωι με crossfire? Αν νομιζεις πως ναι εισαι βαθια νυχτωμενος!
Μήπως δεν βλέπεις καλα τι γράφω??? Αν έχεις πρόβλημα οράσεως μην ντρέπεσαι να το πείς να το γράφω ειδικά για σένα με μεγάλα γράμματα!!!
Δεν είπα οτι είναι ασφαλές!!!
Εγω ομολογώ οτι ήταν βλακεία μου τα τόσα χλμ. Τώρα αν εσυ θες να μας πείς οτι αυτό που έκανες ήταν ασφαλές τότε τι να πώ??? Οπως εγραφε και κάποιος στην υπογραφή του μην έρχεσαι σε αντιπαραθεση με ενα βλάκα! Θα σε φέρει στο επιπεδο του και θα σε νικήσει!!! -
Kacey δεν ήμουν ειρωνικός ήμουν καυστικός.
Τα 310 χλμ είναι πολλά έτσι ή αλλιώς μηδενικές πιθανότητες ατυχήματος δεν υπάρχουν ποτέ και πουθενά και με 310 χλμ είναι αστείο να λές οτι όλα ήταν υπό έλεγχο, γι αυτό και δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω οτι επειδή έγινε για λίγο δεν ήταν επικίνδυνο. -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Και το πως και με τι τρεχεις
kouk μια μικρη παρατηρηση:
Σε κλειστο δρομο (οπως πχ κατω απο τις γεφυρες στην Κηφισσιας), σε ωρα που δεν κυκλοφορει αλλο αυτοκινητο η τουλαχιστον οχι σε μεγαλη αποσταση απο σενα, ειναι πραγματικα ταρζανια τα 200? Αφου εχεις ενα δρομο ολο δικο σου και κλειστο σε πεζους και αλλα ζωα ( ). Επειδη πολυ συχνα κυκλοφορω διασχιζοντας την μιση αττικη στις 4 τα χαραματα, σου λεω οτι πολλες φορες εχεις ολοκληρους δρομους για την παρτη σου, ακομα και δρομους που κανονικες ωρες χρησιμοποιει η μιση αθηνα.
Sant, η Αθηνων πατρων εχει σημεια που μπορεις να πηγαινεις με πολλα παραπανω. Μην φερνεις στο μυαλο σου μονο το κομματι μετα το Ξυλοκαστρο.
ΥΓ Δεν ειδα πουθενα τον φιλαρακο να διαμαρτυρεται, απλως ειπε το τι εγινε για την παραβαση που εκανε.
και ειναι γνωστο σε ολους οτι τα περισσοτερα θανατηφορα τροχαια γινονται τις νυκτερινες ωρες στους δρομους των μεγαλουπολεων οπου ειναι σχεδον αδειοι και ετσι επιτρεπουν την αναπτυξη ιδιαιτερα μεγαλων ταχυτητων απο καποιους που νομιζουν οτι εχουν υπογραψει συμβολαιο οτι κανεις δεν θα βρεθει στο περασμα τους ......ακομα και αν ο αλλος φταιει επειδη ας πουμε παραβιασε κοκκινο [η πιο συνηθισμενη νυχτερινη παραβαση] το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που σχεδον καθημερινα βλεπουμε στις ειδησεις των καναλιων.........
αντε μια βολτα στα νοσοκομεια που εφημερευουν και κατσε λιγο να παρακολουθησεις τι γινεται καθε βραδυ μηπως και αναθεωρησεις ορισμενες απο τις αποψεις σου για το τι σημαινει ταχυτητα σε κατοικημενη περιοχη ιδιαιτερα την νυχτα.
τωρα αν νομιζεις οτι εισαι ατρωτος και αλανθαστος οδηγος και οτι αλλο τελος παντων που ποτε και τιποτα δεν θα σου συμβει [αφου ολα τα κακα συμβαινουν ή θα συμβουν στους αλλους] οταν ερθει εκεινη η ωρα αργα ή γρηγορα ισως θα ειναι πολυ αργα για αλλαγη νοοτροπιας.
Να το πω αλλιως:
Ποσοι πεζοι εχουν σκοτωθει απο διερχομενο αυτοκινητο που πηγαινε με υπερβολικη ταχυτητα, σε εκεινο το σημειο, εκεινες τις ωρες της νυχτας?
Λογικο ειναι το βραδυ και μεσα στην πολη να γινονται τα περισσοτερα, αφου μεσα στην πολη κυκλοφορουν οι περισσοτεροι και το βραδυ οι περισσοτεροι τρεχουν. Αυτο δεν σημαινει αυτο το ρημαδι που προσπαθω να πω, οτι ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (αληθεια, ποσο 'κατοικημενη' περιοχη ειναι η κηφισσιας κατω απο την γεφυρα στις 3 το πρωι?), να τρεξεις ΠΟΛΥ χωρις να γινεσαι επικινδυνος για τους γυρω σου. Και κυριως οταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 'ΓΥΡΩ ΣΟΥ' και δεν παιζει να εμφανιστουν απο το πουθενα (για να βαλουμε μεσα και την περιπτωση του παππου που πηδαει την νησιδα της συγγρου στις 3 τα ξημερωματα, παει καρφι για το πρωτο αυτοκινητο που θα βρει μπροστα του και δεν προλαβαινει κανεις να αντιδρασει). -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
καταληγω γραφικος επειδη αυτο το φορουμ δεν ενδεικνυται για συζητηση περι κοντρας (ειμαι ο μονος που ασχολειται με το αθλημα εδω μεσα μου φαινεται) και για αυτο αναγκαζομαι μονος εγω καθε 5 λεπτα να γραφω και να λεω τα ιδια.Αυτό μάλλον καλό και ευοίωνο για την ζωή των συνφορουμιτών, των οικογένειών τους καθώς και των άλλων αθώων ανυποψίαστων θυμάτων ακούγεται. Χαίρομαι που οι περισότεροι εδώ δεν ανήκουν στους 'αθλητές' που παίζουν τέτοιου είδους επικίνδυνα παιχνίδια και μάλιστα εκτός 'γηπέδου'.
Απο την άλλη όμως αγωνιώ για το αν εγώ ή κάποιος δικός μου άνθρωπος βρεθούμε κατα τύχη σε λάθος στιγμή,ξημερώματα ας πούμε, στην Συγγρού ή στην Κιφησίας και θυσιαστούμε βορά στις εγκληματικές ορέξεις του οποιοδήποτε 'kacey' της ασφάλτου.
Τελικά οι άδειοι δρόμοι, είναι πιο επικίνδυνοι απο τους γεμάτους με αυτοκίνητα. Γι αυτό και τα περισότερα θανατηφόρα στην Αθήνα γίνονται Αύγουστο που είναι άδειοι οι δρόμοι.
Κάτι σαν αυτό που μας λέγαν στο στρατό: 'προσοχή γιατι τα άδεια όπλα σκοτώνουν' -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
καταληγω γραφικος επειδη αυτο το φορουμ δεν ενδεικνυται για συζητηση περι κοντρας (ειμαι ο μονος που ασχολειται με το αθλημα εδω μεσα μου φαινεται) και για αυτο αναγκαζομαι μονος εγω καθε 5 λεπτα να γραφω και να λεω τα ιδια.
Αυτό μάλλον καλό και ευοίωνο για την ζωή των συνφορουμιτών, των οικογένειών τους καθώς και των άλλων αθώων ανυποψίαστων θυμάτων ακούγεται. Χαίρομαι που οι περισότεροι εδώ δεν ανήκουν στους 'αθλητές' που παίζουν τέτοιου είδους επικίνδυνα παιχνίδια και μάλιστα εκτός 'γηπέδου'.
Απο την άλλη όμως αγωνιώ για το αν εγώ ή κάποιος δικός μου άνθρωπος βρεθούμε κατα τύχη σε λάθος στιγμή,ξημερώματα ας πούμε, στην Συγγρού ή στην Κιφησίας και θυσιαστούμε βορά στις εγκληματικές ορέξεις του οποιοδήποτε 'kacey' της ασφάλτου.
Τελικά οι άδειοι δρόμοι, είναι πιο επικίνδυνοι απο τους γεμάτους με αυτοκίνητα. Γι αυτό και τα περισότερα θανατηφόρα στην Αθήνα γίνονται Αύγουστο που είναι άδειοι οι δρόμοι.
Κάτι σαν αυτό που μας λέγαν στο στρατό: 'προσοχή γιατι τα άδεια όπλα σκοτώνουν'Οπως νομιζεις. Αμα μπεις να γραψεις ομως στο dragster.gr και στο greekdragster.com μαλλον θα αναθεωρησεις για το ποσοι ασχολουνται με το αθλημα...Και αυτο παει σε αυτο που λεω οτι με το να αρνεισαι-κατακρινεις-υποβιβαζεις το 'αθλημα' η αυτους που το κανουν, δεν εξαφανιζει το προβλημα.
Α και που΄σαι, οι αδειοι δρομοι δεν ειναι πιο επικινδυνοι, απλα τον Αυγουστο ολα τα καναλια ασχολουνται με αυτο το θεμα γιατι ετσι εχει μαθει ο κοσμος. Και τα πραγματικα αδεια οπλα ΔΕΝ σκοτωνουν εκτος αν παρεις ενα και αρχισεις να το κοπανας στο κεφαλι καποιου...
Αληθεια, γιατι δεν εχει κινδυνεψει ποτε κανενας εξ'αιτιας μου?ΥΓ Και εγω μπορω να αρχισω να κοροιδευω και να ειρωνευομαι, ειμαι μλκς αραγε που καθομαι και συζηταω με ολους σας?
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Το να πας με 205 στην Ε.Ο με astra νομιζεις πως ειναι πιο ασφαλες απο 230 σε αδεια κηφισιας στις 3 το πρωι με crossfire? Αν νομιζεις πως ναι εισαι βαθια νυχτωμενος!Αυτό είναι τουλάχιστον υπεροπτικό...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
[Οπως νομιζεις. Αμα μπεις να γραψεις ομως στο dragster.gr και στο greekdragster.com μαλλον θα αναθεωρησεις για το ποσοι ασχολουνται με το αθλημα...Και αυτο παει σε αυτο που λεω οτι με το να αρνεισαι-κατακρινεις-υποβιβαζεις το 'αθλημα' η αυτους που το κανουν, δεν εξαφανιζει το προβλημα.
....................................
Αληθεια, γιατι δεν εχει κινδυνεψει ποτε κανενας εξ'αιτιας μου?ΥΓ Και εγω μπορω να αρχισω να κοροιδευω και να ειρωνευομαι, ειμαι μλκς αραγε που καθομαι και συζηταω με ολους σας?
ε οχι και ''αθλημα'' ακομα και σε εισαγωγικα η κοντρα.
αυτη η σιγουρια που εχεις για τον εαυτο σου ειναι πραγματικα τρομακτικη.
το οτι συζητας και δεν ειρωνευεσαι σημαινει οτι πιστευεις πραγματικα σε αυτο που κανεις και προσπαθεις να του προσδωσεις καποιο κυρος και σοβαροτητα ομως δυστυχως αυτο δεν αρκει αφου η αντιληψη της συντριπτικης πλεοψηφιας οχι μονο του φορουμ αυτου αλλα και ολων οσων ασχολουνται σοβαρα με την αυτοκινηση και δεν εχουν καποιο οικονομικο συμφερον απορριπτουν ως εξαιρετικα επιπολαια και επικινδυνη την κακη αυτη συνηθεια νεαρων κατα κανονα ατομων που ικανοποιουν ετσι την εντονη διαθεση που εχουν για προβολη και ανταγωνισμο.
αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο ολοι περασαμε απο τετοιες καταστασεις στην ηλικια των 20-25 ομως το υγιες ειναι το συντομοτερο να διοχετευσεις σε αλλες ενασχολησεις αυτην σου την ενεργητικοτητα ή αν εισαι τοσο καλος οσο ισχυριζεσαι να ασχοληθεις με το καθαρα αγωνιστικο μερος του αθληματος πλεον [και χωρις εισαγωγικα] αφηνοντας τον χαβαλε αυτον που μπορει να σε κανει να σκοτωσεις ή να σκοτωθεις καποια μερα.
-
Για την ιστορία μόνο..κανένας από αυτούς που σκοτώθηκε ή σκότωσε άλλον δεν είχε πει προηγουμένως ότι δεν ξέρει να οδηγάει ή οδηγάει επικίνδυνα για τους άλλους...
-
'Ασχολουνται με το 'αθλημα'', οπως θα ελεγα 'ασχολουνται με το 'αντικειμενο''. Δεν εννοω οτι ειναι αθλημα με την εννοια του μπασκετ. Παντως κατι ειναι, motorsport θες να το πεις, οτι θες πεσ΄το (στην περιπτωση του επισημου αγωνα dragster πχ). Και οταν εχει τοσο μεγαλο κοινο (υπενθυμιζω οτι σε αγωνες dragster πανε περισσοτεροι θεατες απο ενα μεσο αγωνα ποδοσφαιρου - εκτος των 3-4 μεγαλων ομαδων)
Απο κει και περα, εγω λεω τα εξης:
α) οι κοντρες ειναι παρανομες
β) οι κοντρες ειναι επικινδυνες
γ) οι κοντρες μπορουν να οδηγησουν σε ατυχημα
δ) πολλοι απο αυτους που τις κανουν, δεν ξερουν και πολλα για αυτοκινητα&οδηγηση ΚΑΙ θα ρισκαρουν πολλα για να περασουν καποιον, συνδυασμος που τους κανει ακρως επικινδυνους για ολους μας (και εμενα μαζι σας...)
ε) Οι κοντρες, οτι και αν νομιζετε για αυτες, οπως και να τις χαρακτηριζετε και να τις απορριπτεται, ειναι καθημερινοτητα και γεγονος και οσο και να εφαρμοστουν 'μετρα για την παταξη τους', θα συνεχισουν να γινονται.
στ) Ως εκ τουτου η καλυτερη λυση ειναι να δωθει ενας χωρος για αυτες οπως σε ΚΑΘΕ πολιτισμενη χωρα (ρε παιδια, αμα δειτε τι πιστα εχουν στην Μαλτα, αυτο το μικρο νησακι με τους ελαχιστους κατοικους -σε σχεση με την Αθηνα - θα παθετε πλακα).
ζ) Υπαρχουν ομως και καποιοι, συνειδητοποιημενοι οδηγοι, που γουσταρουν το αυτοκινητο σε αυτη του την μορφη, που τα γνωριζουν ολα αυτα, και φροντιζουν οτι κανουν να το κανουν μακρυα απο κοσμο η σε πραγματικα αδειους δρομους. Φροντιζουν να ΜΗΝ γινονται επικινδυνοι για τους αλλους (ισως για τον εαυτο τους) και να μην ενοχλουν κανενα. Το οτι δεν εχω γινει επικινδυνος ποτε για αλλους το εφερα ως παραδειγμα ακριβως για αυτο το πραγμα, και δεν ειναι τυχαιο που δεν εχει κινδυνεψει κανεις απο μενα.
η) Οι δημοσιογραφοι αυτοκινητου που δοκιμαζουν τα διαφορα Evo, Impreza κλπ (για να μην παμε πιο πανω...) που τα δοκιμαζουν? Οι διαφοροι αγωνιζομενοι που τρεχουν στους επισημους αγωνες νομιζετε οτι ΟΛΟΙ πανε σαν κυριες στον δρομο? μπουχαχαχαχαχα. Ή αυτοι ειναι δικαιολογημενοι λογω 'επαγγελματος'?
θ) ειναι ΕΦΙΚΤΟ, ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, να κανεις κοντρα σε δημοσιο δρομο ( η αντιστοιχα να στριψεις οσο το θελει η ψυχη σου), ΧΩΡΙΣ να προκαλεσεις τιποτα. θελει πανω απ'ολα μυαλο και συνεση και ικανοπτητα να κρινεις τι προσφερει ο συγκεκριμενος δρομος την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ στιγμη και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες
ι) Ειναι πολυ πιο επικινδυνοι καποιοι που δεν κανουν κοντρες αλλα απλως 'μεταφερουν' τον εαυτο τους μεσα σε ενα αυτοκινητο
Τελος, σαφεστατα δεν με ενδιαφερει να τρεξω σε αγωνες, το γιατι το εχω εξηγησει παρα πολλες φορες, συνοπτικα ειναι οτι ό'τι κανω το κανω για την δικια μου ευχαριστηση εκεινης της στιγμης (το κυνηγι...). Ουτε για να περασω τον αλλο (και φυσικα δεν θα προσπαθησω να κανω κατι που θεωρω επικινδυνο για να περασω τον αλλο), ουτε για να 'βγω πρωτος', ουτε για τον χρονο ουτε για τιποτα. Η διαδικασια ειναι που γουσταρω.
Ολοι εχουν καποιο παθος, και τα παθη δεν σταματανε στα 25...Αλλοι εχουν το κυνηγι (που θεωρω οτι ειναι λαθος γιατι πρωτον εχουν σκοτωθει ανθρωποι σε ατυχηματα (κοιτα να δεις...) και δευτερον γιατι αγαπαω τα ζωα) αλλα δεν κυνηγαω τους κυνηγους. Το οτι το δικο μου (και μερικων χιλιαδων αλλων μονο στην Αθηνα) παθος δεν σας αρεσει δεν σας δινει το δικαιωμα να με σταυρωσετε. Το οτι μπορει το ιδιο παθος να εχει πολυ ασχημο αντικτυπο σε εσας σας το δινει αυτο το δικαιωμα, αλλα ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κανω το παθος μου προσπαθωντας πανω απ'ολα να ΜΗΝ επηρεαζω-ενοχλω-διακινδυνευω αλλους. τους υπολοιπους καγκουρες-δολοφονους βριστε τους οσο θελετε, και εγω μαζι σας.
ΥΓ Sirgus
Εχεις απολυτο δικιο, αλλα αυτοι δεν το ηξεραν η δεν τους ενοιαζε. Εκει κολλαει αυτο που λεμε 'συνειδητοποιημενος οδηγος', αυτος που ξερει ποτε και που ειναι η μπορει να γινει επικινδυνος για τους αλλους και περνει τα μετρα του. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
καταληγω γραφικος επειδη αυτο το φορουμ δεν ενδεικνυται για συζητηση περι κοντρας (ειμαι ο μονος που ασχολειται με το αθλημα εδω μεσα μου φαινεται) και για αυτο αναγκαζομαι μονος εγω καθε 5 λεπτα να γραφω και να λεω τα ιδια.
Αυτό μάλλον καλό και ευοίωνο για την ζωή των συνφορουμιτών, των οικογένειών τους καθώς και των άλλων αθώων ανυποψίαστων θυμάτων ακούγεται. Χαίρομαι που οι περισότεροι εδώ δεν ανήκουν στους 'αθλητές' που παίζουν τέτοιου είδους επικίνδυνα παιχνίδια και μάλιστα εκτός 'γηπέδου'.
Κάτι σαν αυτό που μας λέγαν στο στρατό: 'προσοχή γιατι τα άδεια όπλα σκοτώνουν'Οπως νομιζεις. Αμα μπεις να γραψεις ομως στο dragster.gr και στο greekdragster.com μαλλον θα αναθεωρησεις για το ποσοι ασχολουνται με το αθλημα...Και αυτο παει σε αυτο που λεω οτι με το να αρνεισαι-κατακρινεις-υποβιβαζεις το 'αθλημα' η αυτους που το κανουν, δεν εξαφανιζει το προβλημα.
Α και που΄σαι, οι αδειοι δρομοι δεν ειναι πιο επικινδυνοι, απλα τον Αυγουστο ολα τα καναλια ασχολουνται με αυτο το θεμα γιατι ετσι εχει μαθει ο κοσμος. Και τα πραγματικα αδεια οπλα ΔΕΝ σκοτωνουν εκτος αν παρεις ενα και αρχισεις να το κοπανας στο κεφαλι καποιου...
Και στο dolofonoi.com (πχ) να μπείς θα δεις πόσοι ασχολούνται με το ανάλογο 'άθλημα'
Πάντος είναι πράγματι 'πρόβλημα' ,όπως και εσυ ο ίδιος το χαρακτηρίζεις, αυτό το 'άθλημα'
Επεξήγηση:
Τα άδεια όπλα σκοτώνουν γιατι νομίζοντας ο χειριστής τους οτι είναι άδεια κάνει πλάκα σημαδεύοντας τους υπόλοιπους. Το ίδιο και ο ανεύθηνος οδηγός ο οποίος νομίζοντας (τι αφέλεια) οτι είναι άδειος ο δρόμος κάνει κι αυτός την πλάκα του βάζοντας σε κίνδυνο εαυτόν και αλλήλους.Το οτι δεν έχει κινδυνέψει κάποιος απο σένα είναι θέμα τύχης και δεν αποκλείει το οτι δεν θα συμβεί. όπως δεν αποκλείεται και εσύ να κινδυνέψεις κάποια στιγμή απο κάποιον ανάλογης οδηγικής 'φιλοσοφίας'.Και μην αρχίσουμε τώρα τα: 'και απο γλάστρα στο κεφάλι κινδυνεύω στο δρόμο' ή 'για τον παππου που πάει με 60 στην αριστερή' γιατί είναι τουλάχιστον αφελή και παιδιάστικα επιχείρήματα ώστε να δικαιολογήσουν τα 200 μεσα στην πόλη.
Το ότι κάποιοι υποστηρίζουν οτι η οδηγική συμπεριφορά σου στο δρόμο είναι επικίνδυνη δεν νομίζω οτι αποτελεί ειρωνεία και κοροιδία στο πρόσωπό σου. Γιατί με αυτή τη λογική μπορείς κι εσύ να θεωρηθεί οτι 'ειρωνεύεσαι' και απαξιώνεις όλους τους 'ξενέρωτους' που δεν κάνουν κόντρες. Όλοι μας κουβέντα κάνουμε. Εγω υποστηρίζω κάποια πράγματα εσυ κάποια άλλα. Εγω προσωπικά απαξιώνω με τα post μου γενικά αυτού του τύπου οδήγηση και όχι πρόσωπα. Εσυ για μένα δεν είσαι ο Κώστας ο Γιώργος ή Τάσος αλλά κάποιος που τρέχει με 200 μέσα στην Αθήνα. Και χωρίς να θέλω να το παίξω (και δεν είμαι) σύμβουλος-έμπειρος-παντογνώστης ή....κηδεμόνας θα μου άρεσε αν μέσω του διαλόγου που γίνεται εδω αναθεωρούσες και εσυ και οποιοσδήποτε άλλος κάποιες απόψεις σου περι οδήγησης. Θα ήταν καλό κατά την γνώμη μου για την ασφάλεια όλων μας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Sirgus
Εχεις απολυτο δικιο, αλλα αυτοι δεν το ηξεραν η δεν τους ενοιαζε. Εκει κολλαει αυτο που λεμε 'συνειδητοποιημενος οδηγος', αυτος που ξερει ποτε και που ειναι η μπορει να γινει επικινδυνος για τους αλλους και περνει τα μετρα του.Δεν εννοω εσένα αλλά και αυτοί όταν τους το έλεγες, απαντούσαν εγώ ξέρω τις δυνατότητες μου...
-
Διάβασα τις 2,5 από τις 7 σελίδες του topic και δεν άντεχα να διαβάσω τις υπόλοιπες... Αλλά αυτά που είδα αρκούν νομίζω. Τα ατυχήματα δεν γίνονται στις ευθείες... Ποιος το είπε αυτό; Δηλαδή εκεί που πας με 300 στην ευθεία, αν πεταχτεί μπροστά σου μεθυσμένος/γέρος/σκύλος/γάτα, ακόμα και ένα περιστέρι που πετάει χαμηλά, έχει κανείς ιδέα τι θα συμβεί; Έχετε τρακάρει με 100χλμ/ώρα για να φτάσει έστω και ελάχιστα το μυαλό σας στο τι μπορεί να συμβεί με τα 300; Ρωτήστε κάποιον που έχει τρακάρει και επέζησε από τύχη, να σας πει! Είναι μαγκιά δηλαδή να βγαίνω να πατάω ένα πετάλι και να κρατάω ένα τιμόνι (γιατί ειλικρινά, με 300χαω δεν νομίζω ότι κάνετε και τίποτα άλλο, ούτε ο Schumacher δεν κάνει, τα 300 τα έχουν μόνο στις ευθείες) και να μην έχω καν συναίσθηση του τι μπορεί να συμβεί 'αν' κάτι, εκείνη τη στιγμή... Και είναι ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά να βγαίνω και να το φωνάζω ή να παραπονιέμαι που μου έβαλαν πρόστιμο 1200 ευρώ για 210χαω ταχύτητα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σημείο του οδικού δικτύου, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ χώρας του κόσμου, είτε είναι, είτε όχι χωρίς περιορισμό. Δηλαδή, το αν είναι σωστό κάτι, εξαρτάται απ' το αν μας γράφουν οι μπάτσοι; Ή κανείς σας δεν έχει ακούσει για καραμπόλες 70 και 100 νεκρών σε Autobahn της Γερμανίας; Αυτές με 80χαω γίνονται;;; Περίεργο βρε παιδί μου... Και να δεις που κάποιοι πάλι θα νόμιζαν ότι 'ξέρουν να οδηγούν' και ότι ήταν 'ασφαλείς' μέσα στα υπεραυτοκίνητά τους που έχουν μοτέρ για να κινούνται με 300...
Άκου 'άθλημα' οι κόντρες αυτοκινήτου...
Έχω πολλά να πω, αλλά δεν έχει νόημα... Λίγες κουβέντες, ευθαρσώς και με πλήρη επίγνωση των όσων γράφω...
Όσοι συμμερίζεστε τις ίδιες απόψεις με τον 10000 και την παρέα του, είστε τουλάχιστον αξιοθρήνητοι!!! Είναι θλιβερό το πόση ανοησία μπορεί να υπάρχει στον κόσμο, πόση ανευθυνότητα από ανθρώπους οι οποίοι μάλιστα αρέσκονται στο να αυτοχαρακτηρίζονται 'φίλοι της αυτοκίνησης', και πόσο θράσος, ώστε στην τελική να έρχονται εδώ μέσα και να μας το παίζουν μάγκες!!! Ρε σεις, πάρτε το χαμπάρι... Ανοίξτε τα μάτια σας, τα αυτιά σας και ότι άλλο έχετε, αφού το μυαλό σας δεν σας βοηθάει... Όταν άνθρωποι σαν τον Senna σκοτώνονται στο τιμόνι, όταν βλέπετε ότι ακόμα και οδηγοί WRC το 'χάνουν' καμία φορά, πώς έχετε την ΗΛΙΘΙΑ ψευδαίσθηση ότι εσείς οι 'χεράδες' μπορείτε να ελέγξετε 300χαω, αν συμβεί το κακό; Και στην τελική, ΧΕΣΤΗΚΑ για το αν θα πάτε να σκοτωθείτε εσείς μόνοι σας, να διαλύσετε και τα αμάξια σας σε κανένα γκρεμό ή κανένα τοίχο! Αλλά αν απέναντι είναι ένας οικογενειάρχης, 'οδηγός του Σαβ/κου', όπως τους λέμε όλοι μας (βλακωδώς), που έχει βγει για να διασκεδάσει με τη γυναίκα του και τα 2 του παιδιά, γιατί να τον πάρετε στο λαιμό σας εσείς οι μάγκες;
Κοίτα ρε πούστη μου, πώς έχει γεμίσει ο κόσμος μάγκες και 'άντρες', κι εμείς έχουμε μείνει πίσω...
Αει σιχτίρ στο φινάλε, Οι χαρακτηρισμοί δεν προσφέρουν κάτι στην συζήτηση![kouk]:evil:
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κοίτα ρε πούστη μου, πώς έχει γεμίσει ο κόσμος μάγκες και 'άντρες', κι εμείς έχουμε μείνει πίσω...Αει σιχτίρ στο φινάλε, Οι χαρακτηρισμοί δεν προσφέρουν κάτι στην συζήτηση![kouk]!!!
Το κλου όλου του τόπικ!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Διάβασα τις 2,5 από τις 7 σελίδες του topic και δεν άντεχα να διαβάσω τις υπόλοιπες... Αλλά αυτά που είδα αρκούν νομίζω. Τα ατυχήματα δεν γίνονται στις ευθείες... Ποιος το είπε αυτό; Δηλαδή εκεί που πας με 300 στην ευθεία, αν πεταχτεί μπροστά σου μεθυσμένος/γέρος/σκύλος/γάτα, ακόμα και ένα περιστέρι που πετάει χαμηλά, έχει κανείς ιδέα τι θα συμβεί; Έχετε τρακάρει με 100χλμ/ώρα για να φτάσει έστω και ελάχιστα το μυαλό σας στο τι μπορεί να συμβεί με τα 300; Ρωτήστε κάποιον που έχει τρακάρει και επέζησε από τύχη, να σας πει! Είναι μαγκιά δηλαδή να βγαίνω να πατάω ένα πετάλι και να κρατάω ένα τιμόνι (γιατί ειλικρινά, με 300χαω δεν νομίζω ότι κάνετε και τίποτα άλλο, ούτε ο Schumacher δεν κάνει, τα 300 τα έχουν μόνο στις ευθείες) και να μην έχω καν συναίσθηση του τι μπορεί να συμβεί 'αν' κάτι, εκείνη τη στιγμή... Και είναι ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά να βγαίνω και να το φωνάζω ή να παραπονιέμαι που μου έβαλαν πρόστιμο 1200 ευρώ για 210χαω ταχύτητα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σημείο του οδικού δικτύου, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ χώρας του κόσμου, είτε είναι, είτε όχι χωρίς περιορισμό. Δηλαδή, το αν είναι σωστό κάτι, εξαρτάται απ' το αν μας γράφουν οι μπάτσοι; Ή κανείς σας δεν έχει ακούσει για καραμπόλες 70 και 100 νεκρών σε Autobahn της Γερμανίας; Αυτές με 80χαω γίνονται;;; Περίεργο βρε παιδί μου... Και να δεις που κάποιοι πάλι θα νόμιζαν ότι 'ξέρουν να οδηγούν' και ότι ήταν 'ασφαλείς' μέσα στα υπεραυτοκίνητά τους που έχουν μοτέρ για να κινούνται με 300...Άκου 'άθλημα' οι κόντρες αυτοκινήτου...
Έχω πολλά να πω, αλλά δεν έχει νόημα... Λίγες κουβέντες, ευθαρσώς και με πλήρη επίγνωση των όσων γράφω...
Όσοι συμμερίζεστε τις ίδιες απόψεις με τον 10000 και την παρέα του, είστε τουλάχιστον αξιοθρήνητοι!!! Είναι θλιβερό το πόση ανοησία μπορεί να υπάρχει στον κόσμο, πόση ανευθυνότητα από ανθρώπους οι οποίοι μάλιστα αρέσκονται στο να αυτοχαρακτηρίζονται 'φίλοι της αυτοκίνησης', και πόσο θράσος, ώστε στην τελική να έρχονται εδώ μέσα και να μας το παίζουν μάγκες!!! Ρε σεις, πάρτε το χαμπάρι... Ανοίξτε τα μάτια σας, τα αυτιά σας και ότι άλλο έχετε, αφού το μυαλό σας δεν σας βοηθάει... Όταν άνθρωποι σαν τον Senna σκοτώνονται στο τιμόνι, όταν βλέπετε ότι ακόμα και οδηγοί WRC το 'χάνουν' καμία φορά, πώς έχετε την ΗΛΙΘΙΑ ψευδαίσθηση ότι εσείς οι 'χεράδες' μπορείτε να ελέγξετε 300χαω, αν συμβεί το κακό; Και στην τελική, ΧΕΣΤΗΚΑ για το αν θα πάτε να σκοτωθείτε εσείς μόνοι σας, να διαλύσετε και τα αμάξια σας σε κανένα γκρεμό ή κανένα τοίχο! Αλλά αν απέναντι είναι ένας οικογενειάρχης, 'οδηγός του Σαβ/κου', όπως τους λέμε όλοι μας (βλακωδώς), που έχει βγει για να διασκεδάσει με τη γυναίκα του και τα 2 του παιδιά, γιατί να τον πάρετε στο λαιμό σας εσείς οι μάγκες;
Κοίτα ρε πούστη μου, πώς έχει γεμίσει ο κόσμος μάγκες και 'άντρες', κι εμείς έχουμε μείνει πίσω...
Αει σιχτίρ στο φινάλε, Οι χαρακτηρισμοί δεν προσφέρουν κάτι στην συζήτηση![kouk]!!!
Σωστοοοος! Αλλα μυριζομαι κλειδαρα οπως τα ξεφουρνιζεται ολοι εδω μεσα! Χαλαρωστε λιγο βρε παιδια!
210km/h = 1.200 Euro.............!