-
Ο Αλέξης (AlexDesign) είδε μία στην Αττική οδό τη προηγούμενη εβδομάδα.
-
Και οι εντυπωσεις του?
Πως του φανηκε?
Που μπορουμε να την δουμε και εμεις? -
Εντυπώσεις από την 3άρα
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=165
-
Παιδες καλημερα
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα η νεα τριαρα ειναι πολυ πιο ομορφη απο το απερχομενο μοντελο.Το λεω απο πρωτο χερι μιας και την ειδα απο κοντα και την χαιδεψα λιγο.Εαν δε λαβουμε υπ'οψιν τα νεα μοτορια αυτα που λενε μερικοι για Μιτσουμπισι κλπ τα ακουω βερεσε.Αλλο πραγμα ειναι οι νεες μπεμπες.Εαν ηταν η ζηλια ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα κατα πως λεει η λαικη σοφια.
Εγω παντως θα την δωσω την δικη μου παρ'ολο που την εχω κανει κουκλαρα για την νεα.
Bimmer -
Αλήθεια που είναι φυλαγμένες οι 3αρες για να πάω να τους κάνω μια πλάκα;;;
Θα παρκάρω την Αλφα μου μπροστά τους και θα βάλω μια γιγαντοαφίσα του Lanos στην είσοδο!!Το ξέρω είμαι κακός!!
-
Είδα και εγώ προχθές στην Αττική οδό. Στενεύουν αρκετά στο πίσω μέρος χάνοντας αρκετά σε δυναμισμό σε σύγκριση με την e46. Επίσης τα πορτοκαλί φλάς είναι προς άμεση αντικατάσταση. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα παράγουν κάν.
-
Καλημερα
Ολοι οι Αλφιστες στο φορουμ τρωγονται με τις μπεμπες.Ρε παιδια και εγω παλιος αλφιστας ειμαι και μεχρι το 2000 ειχα Αλφα Ρομεο.Ισως στο βαθος η καρδια μου να ανοικει στην Αλφα Ρομεο.Κατηγοροντας τις μπεμπες δειχνεται οτι εχετε κομπλεξ για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.Σας το λεω και το υπογραφω.ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΜΠΕΜΠΕΣ.
Αυτο που λεω μπορεις να το καταλαβεις στην διαρκεια και οχι σε συντομη χρηση εστω και 2-3 μηνων.Ειδικα τα εξακυλινδρα ειναι ποιημα.Η ποιοτητα κυλησης ειναι αλλο πραγμα.Αυτο το καταλαβαινεις οταν πας σε ταξιδι με 220+ οχι στιγμιαια αλλα για μεγαλο διαστημα.Εισαι πανω σε μεταξωτο χαλι.
Αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις ειδικα στα αυτοκινητα.
Δεν θελω να με παρεξιγησετε.Μιλαω απο την καρδια μου και οι αποψεις μου ειναι υποκειμενικες.
Bimmer -
Δεν 'τρωγόμαστε' φίλε Bimmer, πλακίτσα κάνουμε
Δε νομίζω κανείς να αμφισβητεί ότι είναι σωστά αυτά που έγραψες.εγώ προσωπικά έχω ψηφίσει και BMW σε δημοσκόπηση νομίζω....άκου να δεις...
-
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Εισαι πανω σε μεταξωτο χαλι.
Καμία πληροφορία για το οδόστρωμα δηλαδή? χμ.....κακό αυτό!
-
Όχι για πλάτη-μέση.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Εισαι πανω σε μεταξωτο χαλι.
Καμία πληροφορία για το οδόστρωμα δηλαδή? χμ.....κακό αυτό!
Ασχολίαστο. ..
Έλεος -
-
Πολυ ωραια η ανοιχτη(λες κ 8α λεγα τπτ αλλο )..
-
Βγαίνει και σε κάμπριο το Lanos;
-
πραγματικά τα πίσω φωτιστικά είναι απαράδεκτα
ίσως ν' άλλαζαν τα πορτοκαλί φλας? -
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Καλημερα
Ολοι οι Αλφιστες στο φορουμ τρωγονται με τις μπεμπες.Ρε παιδια και εγω παλιος αλφιστας ειμαι και μεχρι το 2000 ειχα Αλφα Ρομεο.Ισως στο βαθος η καρδια μου να ανοικει στην Αλφα Ρομεο.Κατηγοροντας τις μπεμπες δειχνεται οτι εχετε κομπλεξ για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.Σας το λεω και το υπογραφω.ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΜΠΕΜΠΕΣ.
Αυτο που λεω μπορεις να το καταλαβεις στην διαρκεια και οχι σε συντομη χρηση εστω και 2-3 μηνων.Ειδικα τα εξακυλινδρα ειναι ποιημα.Η ποιοτητα κυλησης ειναι αλλο πραγμα.Αυτο το καταλαβαινεις οταν πας σε ταξιδι με 220+ οχι στιγμιαια αλλα για μεγαλο διαστημα.Εισαι πανω σε μεταξωτο χαλι.
Αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις ειδικα στα αυτοκινητα.
Δεν θελω να με παρεξιγησετε.Μιλαω απο την καρδια μου και οι αποψεις μου ειναι υποκειμενικες.
BimmerΦιλε bimmer,ανεκαθεν η οδικη συμπεριφορα των BMW ανεξαρτητως σειρας
,ηταν και θα ειναι υπερανω οποιασδηποτε κριτικης.Δεν τιθεται τετοιο θεμα.Απλως,σχεδιαστικα υστερουν και δεν ειναι αυτο που φανατικοι και μη των BMW περιμεναμε στα τελευταια μοντελα.Σχεδιαστικα ξεφευγουν απο το εταιρικο προτυπο με αποτελεσμα να προκαλουν δυσφορια. -
Παιδια καλημερα
Οχι ομως και παρομοιωση με Λανος κλπ.Οι καινουργιες τριαρες απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφες απ'οτι δειχνουν στις φωτο.Πηγαινετε απο αυριο στο Σουνιο για δειτε του λογου το αληθες.Αλωστε ενα ποιοτικο αυτοκινητο ειναι ποιοτικο γι'αυτο που πρσφερει και οχι για τα πισω φωτα,τα κιτρινα φλας κλπ.
Κατα την γνωμη μου η ομορφια μετριεται στο συνολο και οχι σε επι μερους εστιασεις.
Για τα καινουργια μοτορια δεν λεει κανενας τιποτα.Γιατι αραγε??
Bimmer -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ίσως ν' άλλαζαν τα πορτοκαλί φλας?Αν εννοεις τα καλυματα των πισω φλας ειναι κοκκινα μου φαινεται..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ίσως ν' άλλαζαν τα πορτοκαλί φλας?Θα υπάρχουν ως έξτρα. Κανονικά στο βασικό θα έπρεπε να είναι.
-
http://www.discountpartcenter.com/photo ... M3-e90.jpg
Κοιταξτε και αυτο
Νέα BMW Σειρά 3