-
Ο Realzeus, ως άθεος, έχει άδεια να κάνει ότι γουστάρει τη Μ. Βδομάδα!
Μπαμπίκο που χάθηκες ρε πάλι; Την άλλη Παρασκευή σε περιμένουμε!
-
Αν έχεις κανείς κέφι να πιει τον απογευματινό του καφέ με παρέα, σήμερα στο 7 το απόγευμα στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ.
-
Λες να έρθει κι αυτός με το μηχανάκι και το τσαντάκι-ζαρτιέρα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Λες να έρθει κι αυτός με το μηχανάκι και το τσαντάκι-ζαρτιέρα;μηχανακι οχι, πολυ βροχη αναμενεται
τσαντακι-ζαρτιερα οποτε δεν χρειαζεται
ζαρτιερα γιατι οχι... ποτε δεν ξερεις...
θα προσπαθησω να μαι εκει, αν και πιο μετα απο τις 7:00
-
Εγώ για λογους ανωτέρας βίας δηλώνω απών.
-
-
Θα μαι και γω εκει
-
Όταν τελειώσετε τον καφέ, θα μας βρείτε δίπλα, στο Κτήμα.
-
Είμαστε παλαιοημερολογίτες και ακόμα νηστεύουμε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είμαστε παλαιοημερολογίτες και ακόμα νηστεύουμε.Το Πάσχα του παλιού και του καινούριου ημερολογίου συμπίπτει πάντοτε!
Βρες καλύτερη δικαιολογία...
-
αυριο θα τον πιουμε?
υπαρχει δυνατοτητα για γευσιγνωσια γνησιας σερραικης μπουγατσας, με κρεμα μονο,
μην αρχισετε τις παραγγελιεςτο θεμα ειναι πως θα γινει το σκηνικο στο Plaisir, εχει βγαλει τραπεζακια εξω?
εκτος αν την απλωσουμε σε κανα καπω
-
Αύριο θα μας φέρει ο Βασίλης το καλό τηλέφωνο που πήρε από την τράπεζα και θα μιλήσουμε για την ηχοπερατότητα των τοίχων σου.
FYI
Εκεί απέναντι από το Χημείο κάνουν εξετάσεις. -
leon
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
FYI
Εκεί απέναντι από το Χημείο κάνουν εξετάσεις.Όχι που δεν θα το ήξερες εσύ!
-
ελπίζω να προλάβω να είμαι στη συνάντηση (και στη θεσσαλονίκη) αύριο, αλλά μπουγάτσα χωρίς τυρί...
-
Όποιος θέλει και μπορεί σήμερα 7 το απόγευμα θα συναντηθούμε στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ για τον απογευματινό καφέ. Λόγω εξαιρετικού καιρού κι επειδή το Πλαιζίρ δεν έχει υπαίθριο χώρο, ενδεχομένως, αναλόγως των απόψεων, μπορεί να μετακινηθούμε μερικά βήματα πιο κοντά στη θάλασσα, στο 2ο χειρότερο μαγαζί της πόλης μας, στο Μπένιγκανς.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
αλλά μπουγάτσα χωρίς τυρί...αρχιιιισααααμεεεεε
μονο κρεμα κυριος, τι να κανουμε, αυτο διαθετει το καταστημα
Όποιος θέλει και μπορεί σήμερα 7 το απόγευμα θα συναντηθούμε στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ για τον απογευματινό καφέ. Λόγω εξαιρετικού καιρού κι επειδή το Πλαιζίρ δεν έχει υπαίθριο χώρο, ενδεχομένως, αναλόγως των απόψεων, μπορεί να μετακινηθούμε μερικά βήματα πιο κοντά στη θάλασσα, στο 2ο χειρότερο μαγαζί της πόλης μας, στο Μπένιγκανς.
σιγουρα δεν εχει βγαλει εξω το plaisir? το αλλο δε λεει...
εεε κανονιστε που θα φαμε τη μπουγατσα...
-
Παρών μετά από την ανάρρωση μου...
p.s. άμα είναι να πάμε στο Μπενιγκανς να πάμε με μαγιό για κανένα μπανακι στην πισίνα!!!
-
Θα είμαι κι εγώ εκεί
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
αρχιιιισααααμεεεεε
μονο κρεμα κυριος, τι να κανουμε, αυτο διαθετει το καταστημα
Tα στατιστικά δείχνουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι και γω εκεί...
Το άλλο στη θάλλασα τι έχει και δεν είναι καλό?? Γιατί συμφωνώ πως λόγω καιρού καλύτερα θα ήταν στην λιακάδα.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)