-
Ελπίζω ανάμεσα στα αυτοκόλλητα να μην ήταν κανένα 'en rodage' από τη Motor Hellas...
Παρεμπιπτόντως ο πιο εύκολος (και δοκιμασμένος) τρόπος για να αφαιρέσεις αυτοκόλλητα είναι με ξύστρα.
Όσον αφορά στον 'ευαίσθητο' καπλαμά, απλά τον αλλάζεις ξανά! -
Ο χρήστης bulgnèis έγραψε:
Ελπίζω ανάμεσα στα αυτοκόλλητα να μην ήταν κανένα 'en rodage' από τη Motor Hellas...εμαθες οτι εχω φαει τον τοπο ετσι? για πολλα χρονια γυρνουσα το κεφαλι μου πισω και ακουμπουσα στην εταζερα βλεποντας το.....
ξερεις...απ αυτες τις ''φωτογραφιες'' που νομιζεις οτι δεν θα ξεχασεις ποτε..... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ελπίζω ανάμεσα στα αυτοκόλλητα να μην ήταν κανένα 'en rodage' από τη Motor Hellas...
εμαθες οτι εχω φαει τον τοπο ετσι? για πολλα χρονια γυρνουσα το κεφαλι μου πισω και ακουμπουσα στην εταζερα βλεποντας το.....
ξερεις...απ αυτες τις ''φωτογραφιες'' που νομιζεις οτι δεν θα ξεχασεις ποτε.....Idem όταν καθόμουνα πίσω δεξιά (στην 'υπουργική') θέση της berlina του πατέρα μου...
Όχι, κανείς μπαγάσας δεν μου είπε κάτι, αλλά μπορούμε να αντιγράψουμε το αυτοκόλλητο από τη gt του Θανάση -
εμαθες οτι εχω φαει τον τοπο ετσι? για πολλα χρονια γυρνουσα το κεφαλι μου πισω και ακουμπουσα στην εταζερα βλεποντας το.....
ξερεις...απ αυτες τις ''φωτογραφιες'' που νομιζεις οτι δεν θα ξεχασεις ποτε.....Idem όταν καθόμουνα πίσω δεξιά (στην 'υπουργική') θέση της berlina του πατέρα μου...
Όχι, κανείς μπαγάσας δεν μου είπε κάτι, αλλά μπορούμε να αντιγράψουμε το αυτοκόλλητο από τη gt του Θανάσητο εχω στην ψηφιακη μου θα στο στειλω με πμ
-
Είσαι μπροστά!
Θα το προωθήσω αύριο για τα δέοντα... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
το εχω στην ψηφιακη μου θα στο στειλω με πμΧρειαζόμαστε και ακριβείς διαστάσεις
-
Είσαι μπροστά!
Θα το προωθήσω αύριο για τα δέοντα...Θέλω και γωωωωωωωωω
-
Έτσι μπράβο... Να οργανωθούμε! Λοιπόν, ακούω παραγγελίες
-
Έτσι μπράβο... Να οργανωθούμε! Λοιπόν, ακούω παραγγελίεςBôna sîra.Cum stèt?D in duv véṅnet?
-
ε δεν θα βγαζα αυτοκόλλητο της Motor Hellas όσο πρωτάρης και να μαι! για πείτε τι ήταν ακριβώς ..
επιστροφή στους καπλαμάδες... νομίζω ότι η μόνη Junior που είχε λογότυπο στο ταμπλώ ήταν η ενδιάμεση '68-'70 scalino 1300 με ταμπλώ 3ης σειράς (ρωτάω με αφορμή τις 3 τρύπες στην δεξιά πλευρά του παλιού καπλαμά)
..ενώ δεν έχω ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τον εξοπλισμό των Junior 3ης σειράς όπως alarm, θερμαινόμενο πίσω τζάμι, πίσω κεραία (παρόλο που δεν υπήρχε ποτέ ούτε εξτρά ραδιόφωνο;) κ.α. που ίσως τα πούμε αναλυτικά στο σχετικό thread -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
ε δεν θα βγαζα αυτοκόλλητο της Motor Hellas όσο πρωτάρης και να μαι! για πείτε τι ήταν ακριβώς ..επιστροφή στους καπλαμάδες... νομίζω ότι η μόνη Junior που είχε λογότυπο στο ταμπλώ ήταν η ενδιάμεση '68-'70 scalino 1300 με ταμπλώ 3ης σειράς (ρωτάω με αφορμή τις 3 τρύπες στην δεξιά πλευρά του παλιού καπλαμά)
..ενώ δεν έχω ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τον εξοπλισμό των Junior 3ης σειράς όπως alarm, θερμαινόμενο πίσω τζάμι, πίσω κεραία (παρόλο που δεν υπήρχε ποτέ ούτε εξτρά ραδιόφωνο;) κ.α. που ίσως τα πούμε αναλυτικά στο σχετικό thread- Συνεχίζω την συζήτηση στο Classic Alfa Romeo....
-
Μία χρήσιμη πληροφορία, νομίζω, για πολλούς από εμάς:
http://www.quickfitsbs.com/
Ζώνες ασφαλείας για παλιά αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Μία χρήσιμη πληροφορία, νομίζω, για πολλούς από εμάς:
http://www.quickfitsbs.com/
Ζώνες ασφαλείας για παλιά αυτοκίνητα.Γιατί, ποιος έχει παλιό αυτοκίνητο ???
-
δε ξερω εγω παντως φοραω...τιραντες
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ TOPIC ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.(ΕΛΠΙΖΩ)
Εχω ένα AUDI 80 Type 81......μοντέλο 81.......Πρίν 5 χρόνια το ειχα παρκαρισμένο στο χωριό στο parking και το χτύπησε το νερό και έγινε σκέτο χάλι. Μέχρι φέτος το καλοκαίρι το ειχα έξω το εκειγε ο ήλιος το έβρεχε η βροχή. Το εβλεπα και στεναχωριόμουν μεχρι που πηρα την απόφαση ηταν και του παππού μου να το φτιάξω.Αρχικά ρώτησα ενα μηχανικό και μου είπε αυτα δεν εχουν πρόβλημα βάλε μια καλή μπαταρί κοιταξε αν ειναι στην θεση τους τα μπουζοκαλώδια και δοκίμασε να το βάλεις μπρος....Το νερο ομως ειχε καταστρέψει τα μπουζοκαλώδια με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κανω τιποτα.Εχθές πηγα στα ανταλακτικά της AUDI και πηρα ενα μεταχειρισμένο καπακι απο ντιστριμπιτεζ μετα μπουζοκαλώδια του επανω ολα έτοιμα. Σήμερα σε λιγη ωρα φεύγω για το χωριο να πάω να το δοκιμάσω...... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. -
μιν ξεχασεις να ελενξεις λαδια-νερα-υγρα πριν το βαλεις μπροστα
-
Κατ αρχας χρειαζεται καλο καθαρισμα(με καποιο σπρευ ισως)σε μπουζι πλατινες ραουλο επαφες διανεμητη και πολλαπλασιαστη ωστε να κανουν επαφη.Αν μιλαμε για πλημμυρισμενο αυτοκινητο,λογικα χρειαζεται βγαλσιμο το φιλτρο αερα γιατι μαλλον θα εχει φραξει απο λασπονερα,και καθαρισμα το καρμπυρατερ,αν εχει μεσα χωματα.
Αν η αντλια βενζινης δεν φερνει καυσιμο,τοτε τροφοδοτησε απ ευθειας το καρμπυρατερ με ενα μπιτονι.
Αν εχει παθει ζημια απο το νερο ο διακοπτης του τιμονιου,τοτε ενωσε με ενα καλωδιο το + της μπαταριας με το + του πολλαπλασιαστη.Κατοπιν ακουμπησε ενα καλωδιο απο το + της μπαταριας επανω στη μιζα μεχρι να παρει εμπρος.
Αυτα μπορω να σκεφτω προς στιγμην..καλη επιτυχια! -
οχι δεν εχει κολλησει τσιχλα , ξερουμε κανενα καλο φτηνο μηχανουργειο????
-
θελω να κλεισω αυτην την τρυπα απο τον γρυλο του παραθυρου (εχουμε ηλεκτρικα τωρα ).
Καμια ιδεα? δεν ειναι δερματινη αυτο αλλα πλαστικο και για να παρει αυτην την μορφη αν το ντυσω ολοκληρο θα χρειαστουν γαζια -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
θελω να κλεισω αυτην την τρυπα απο τον γρυλο του παραθυρου (εχουμε ηλεκτρικα τωρα ).
Καμια ιδεα? δεν ειναι δερματινη αυτο αλλα πλαστικο και για να παρει αυτην την μορφη αν το ντυσω ολοκληρο θα χρειαστουν γαζιαΒάλε ένα ηχείο -τουϊτερ κατα προτίμηση!
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων