-
Διαλεχτε:
http://www.raffaello-network.com/englis ... r-mens.phpΘα σας χρειαστει στο ΒΑΝακι!!!!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Όταν έγραψες οτι παρά το νερό που εχουν βάλει στο κρασί τους και παρά την πληρότητα του πακέτου, εξακολουθεί να είναι 'ειδική' και 'πιουρίστικη' προς απάντηση στα περι αναρτήσεων της Giulietta, φαντάστηκα πως μιλούσες για το οδηγικό κομμάτι...
Αν εννοούσες τα περι ενασχόλησης μαζί τους συμφωνώ και επαυξάνω...
Το κατά πόσο βέβαια αυτή η παραπάνω ενασχόληση έχει αντίκρισμα και στο δρόμο (σε σχέση πάντα με άλλες ειδικές και πιουρίστικες κατασκευές) είναι ένα άλλο θέμα...Δεν είναι μόνο το οδηγικό κομμάτι και ναι, δεν αναφερόμουν μονάχα σε αυτό. Αν και πάλι σαν αυτοκίνητα, έχουν βάθος στην οδική συμπεριφορά, δηλαδή θέλει χρόνο και την εμπειρία που θα έρθει με τα χιλιόμετρα για να κερδίσεις αυτό το βάθος που σου προσφέρουν στον τομέα στρίψιμο. Όταν λέω βάθος εννοώ την απόλυτη ασφάλεια, ρυθμισιμότητα, ευκολία επαναφοράς και χειρισμού. Αυτό που εγώ ονομάζω και ορίζω ως οδηγική αξιοπιστία. Την ψάχνεις και βρίσκεις το βάθος μιας Romeo. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ένιωσαν καλύτεροι οδηγοί ή έγιναν καλύτεροι οδηγοί επειδή οδηγούσαν romeo.
Αυτό που λέμε, οι alfaromeo μιλάνε στον οδηγό τους.Γνωστό τοις πάσι πως ούτε τα γρηγορότερα αυτοκίνητα είναι, ούτε τα πιο αξιόπιστα. 'Ομως έχουν αυτό το κάτι, που ναι μεν δεν μπορώ να το περιγράψω και δεν το καταλαβαίνουν όσοι δεν το νιώθουν, αλλά υπάρχουν κάποιοι άλλοι σαν κι εμένα που καταλαβαίνουν μέχρι κεραίας τι είναι αυτό το....κάτι!!!
Καιρό είχα να γράψω τόσο παθιάρικα για την μιλανέζα
GB αυτό το 'κάτι' δεν χρειάζεται να μου το περιγράψεις... να σου θυμίσω πως υπήρξε εποχή που ήμουν ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος...
Δεν θα διαφωνήσω λοιπόν στο οτι οι AR έχουν κάτι το ιδιαίτερο που πρέπει να συμβιώσεις για να το καταλάβεις... όμως ούτε είναι τα μοναδικά αυτοκίνητα που έχουν αυτό το προνόμιο, ούτε είναι ειδικές κατασκευές με πιουρίστικο/ατόφιο/καθαρόαιμο χαρακτήρα που να δικαιολογεί την παραπάνω φροντίδα και προδέρμ... περισσότερο ως passion items θα τις χαρακτήριζα...
Αρκετοί μάλιστα (συμπεριλαμβανομένου και εμού) βρήκαν την AR που έψαχναν πίσω απο άλλα τιμόνια...
Τέλοσπάντων, δεν θέλω να καταχραστώ άλλο τον χώρο της G για τέτοιου είδους κουβέντες (που έχουμε κάνει ουκ ολίγες στο παρελθόν)... αν θέλεις να μου απαντήσεις στα παραπάνω ίσως το τοπικό της AR να είναι καταλληλότερο χώρος...Αυτό που ήθελα να πω νωρίτερα για την Giulietta και τα περι αναρτήσεων πάντως, είναι το γιατί θεωρείται απο αρκετούς απίθανο κάποιος που ψάχνει κάτι πιο σπόρ να μην βρίσκει ιδανική την ανάρτηση της G (και να λέει πως ίσως χρειαστεί να προβεί σε μερικές αλλάγές)...?
Πχ και η ανάρτηση της 47 παρότι πολύ αποτελεσματική στην πράξη, έγερνε βάρκα γιαλό και χαλούσε όλη την αίσθηση... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πχ και η ανάρτηση της 47 παρότι πολύ αποτελεσματική στην πράξη, έγερνε βάρκα γιαλό και χαλούσε όλη την αίσθηση...Με την σπορ ανάρτηση, σε καμία περίπτωση!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν ειναι να ψάχνεις να βρεις μετροπόντικα για να ανακαλύψεις στο βάθος την οδική τους συμπεριφορά, άστο καλύτερα.
Πιουρίστικα ειναι τα αυτοκινητάκια που σου μιλάνε από την πρώτη στιγμή, επικοινωνούν μαζί σου χωρίς να εισαι ο γκουρού της οδήγησης και χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις τα τσάκρα σου μαζί τους για να γίνετε ένα.
Jimba ittai με λίγα λόγια.Με απλα λογια, ο,τι σωστοτερο εχει γραφτει στις τελευταιες σελιδες, και μιλαω ως παλαιος κατοχος Αλφα Ρομεο...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρε συ Γρηγόρη συγνώμη τώρα...αλλά τι σχέση έχει η Porsche τώρα με τη Giulietta?
...σαν υπερβολη το ανεφερα, απαντωντας εμμεσως πλην σαφως, στην υπερβολη του GB, με τις AR 'που μιλουν στον οδηγο τους'. Υπο αυτη την εννοια, εαν ειχε πχ και οδηγικη επαφη με μια Porsche 'θα ανταλλαζαν ερωτικα ραβασακια'...
Απαντω στην υπερβολη με υπερβολη ρε Νικο, να μην το παρατραβαμε με τις 'συνομιλιες'.
Δεν 'μιλανε' ολες οι AR στον οδηγο τους, και ουτε ΜΟΝΟ οι AR στο αντιστοιχο κοστος κτησης...
'Μιλανε' και τα Mazda MX-5, RX-8, το Clio RS, μια οποιαδηποτε Bmw με μια σπορ εργοστασιακη αναρτηση και 2λιτρο ατμοσφαιρικο κινητηρα (ποσο μαλλον και η δικια σου φυσικα), ακομα και τα fiesta 1.6 sport, και Twingo RS.
Μην το τραβαμε απο τα μαλλια, με αυτο το 'βαθος', και την 'συνομιλια'...Βαθος, ειχε/εχει απο τις σχετικα προσφατες που εχω οδηγησει κιολας, η 146, 147, η 156, ΚΑΙ η 159 -σε ti εκδοση- , για εμενα ομως η G τετοιο αντιστοιχο βαθος ΔΕΝ εχει, και αυτο δεν αποτελει μονο δικη μου διαπιστωση, για αυτο και απαντω αναλογως.
-
μπας και έχει πλατος ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μπας και έχει πλατος ?Τον GB θα πρεπει να ρωτησεις. Αυτος εθεσε αυτα τα 'μεγεθη' ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαλεχτε:
http://www.raffaello-network.com/englis ... r-mens.phpΘα σας χρειαστει στο ΒΑΝακι!!!!
O Κικιζας φοραει το Galliano,εχει πολλα λινκς πανω του για να διαβαζει ακομα κι οταν μετα τη βουτια αλοιφεται με λαδι.
-
δάνειο από alfisti
-
είναι κουκλάρα και έχει πολύ πλάκα στον δρόμο
-
http://wot.motortrend.com/maserati-and- ... 46067.html
Τα χρώματα σαλόνι-αμάξωμα είναι διαθέσιμα γενικά ή μόνο για τη συγκεκριμένη έκδοση;
-
Ώπα. Τι ανακάλυψη είναι αυτή? Πολύ δυνατός συνδυασμός!
-
Σορρυ αλλα ωραιος συνδυασμος για ... Volvo, Range Rover αντε και για Lancia για να μην φυγουμε απο τα συνορα. Χμμμ!
Δεν την κολακευει!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Αν ξεφύγεις λίγο από το τρυπάκι ότι μια Alfa πρέπει να είναι κόκκινη, άσπρη ή μαύρη τότε μπορείς να βρεις πολύ ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς.
Το χρώμα του σαλονιού πιο ενδιαφέρον απ' όλα...
-
Σαν πραλίνες Λεωνίδα είναι αυτά τα καθίσματα... απλά αστεία στα μάτια μου.
-
Τη χτύπαγα άνετα ως έχει στις φώτος έναντι οποιουδήποτε Nero Etna ή Rosso Alfa.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τη χτύπαγα άνετα ως έχει στις φώτος έναντι οποιουδήποτε Nero Etna ή Rosso Alfa.+1
-
Εμένα Δια μου αρέσει και η FF οπότε μη με ξεσυνερίζεσαι...
Γενικά το καφέ στα καθίσματα θεωρώ ότι γαμεί.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν ξεφύγεις λίγο από το τρυπάκι ότι μια Alfa πρέπει να είναι κόκκινη, άσπρη ή μαύρη τότε μπορείς να βρεις πολύ ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς.Δεν αντιλέγω και μαλλον ... ισχύει.
Αν και ειμαι fan του γκρίζου χρώματος σε αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εμένα Δια μου αρέσει και η FF οπότε μη με ξεσυνερίζεσαι...Γενικά το καφέ στα καθίσματα θεωρώ ότι γαμεί.
Ε πες το ρε Έντυ ότι είσαι unpaleftable!
Alfa Romeo Giulietta