-
Δεν το υπολογίζω αν αξίζει ή όχι, προσωπικό κόλλημα είναι. Κάνω λίγα χιλιόμετρα, το 10ευρω παραπάνω ανά γέμισμα δε με προβληματίζει, τι 100 τι 110€.. το θέμα είναι ότι η τιμή της βενζίνης είναι έτσι και αλλιώς ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ πλέον
-
Enzo η Veyron έχεις και θέλει 100άρα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Enzo η Veyron έχεις και θέλει 100άρα;δεν χρειαζεται να εχεις τετοια αυτοκινητα για να χρειαζεσε 100αρα. στο ιμπρεζα μου 95αρα=knock correction=χασιμο 40-50 αλογων
-
Λολ
Και με την ¨100άρα¨ που είναι στις δεξαμενές, ξεχασμένη εδώ και κάτι μήηηηνες (λόγο τιμής κτλ) δεν έχει πρόβλημα με ¨knock xorrection¨ ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΛολΚαι με την ¨100άρα¨ που είναι στις δεξαμενές, ξεχασμένη εδώ και κάτι μήηηηνες (λόγο τιμής κτλ) δεν έχει πρόβλημα με ¨knock xorrection¨ ;
σε αυτο εχεις δικιο, αλλα εχω φιλο βενζινα που με ενημεωνει εαν ειναι φρεσκια ή οχι (μεχρι και ενα μηνα ειναι μια χαρα)
-
Έτσι πάω πάσο
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Λολ
Και με την ¨100άρα¨ που είναι στις δεξαμενές, ξεχασμένη εδώ και κάτι μήηηηνες (λόγο τιμής κτλ) δεν έχει πρόβλημα με ¨knock xorrection¨ ;
σε αυτο εχεις δικιο, αλλα εχω φιλο βενζινα που με ενημεωνει εαν ειναι φρεσκια ή οχι (μεχρι και ενα μηνα ειναι μια χαρα)
Και με 8 μήνες ακινησίας δεν καταλαβαίνεις κάτι.....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λολ
8 μηνων 100αρα σιγουρα θα εχει χασει τις ιδιοτητες της.
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Λολ
8 μηνων 100αρα σιγουρα θα εχει χασει τις ιδιοτητες της.
95άρα βάζω. Και η βενζίνη που χρησιμοποιώ στην γεννήτρια είναι τουλάχιστον 10 ετών και δουλεύει μιά χαρά.
-
Για 100 μιλάνε όμως τα παιδιά.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
95άρα βάζω. Και η βενζίνη που χρησιμοποιώ στην γεννήτρια είναι τουλάχιστον 10 ετών και δουλεύει μιά χαρά.μιλας για την 430? δλδ δεν εχει knock correction ο εγκεφαλος για να ριχνει μοιρες οταν διαβαζει ο σενσορας προπορεια?
παντως στα ιαπωνικα τουρμπο που ξερω, το αβανς πεφτει αρκετα. σαν γενικοτερη καυση η βενζινη φυσικα και θα δουλεψει ως καυσιμο, εγω το ανεφερα για συγκεκριμενες συνθηκες. -
Η 430 δεν ανέχεται την κατοστάρα.Ανάβει αμέσως chek engine και πέφτει σε safe mode.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η 430 δεν ανέχεται την κατοστάρα.Ανάβει αμέσως chek engine και πέφτει σε safe mode. -
βγαζει και μπλέ οθονη μετα?
-
To βρήκες, κυκλοφορώ με μια σφραγίδα του πανεπιστημίου μου παραμάσχαλα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η 430 δεν ανέχεται την κατοστάρα.Ανάβει αμέσως chek engine και πέφτει σε safe mode.Στο εξωτερικο σουπερ βαζουν αρα κατι παιζει εδω.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Ελα, πες την αληθεια, τη σφραγίδα του 'Kingston Universitaah' δεν την εβαλες για την ημερομηνία......Η σφραγίδα δείχνει ότι πηγαίνει στη βιβλιοθήκη να διαβάσει δωρεάν τις εφημερίδες χωρίς να τις αγοράσει.
Μαζεύουν λεφτά με τον ποπολάρο, έχουν κλείσει 2 Ford Galaxy diesel και πρέπει να δώσουν προκαταβολή.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Enzo η Veyron έχεις και θέλει 100άρα;Πριν 3 χρονια εβαζα στο niva κατοσταρα και ενισχυτικο οκτανιων και το κανα enzo
Περα απο την πλακα,στα Χανια 1,9 ο μεσος ορος και η 100αρα 2,05 σχεδον παντου. -
1.35€ η απλη (2.64 λεβα) εβαλα την παρασκευή στα σύνορα! Τιγκαρα το πολακι χτύπησα + μερικά εξτρα λιτρα σε ενα μεταλλικό κάνιστρο το οποιο εχω τωρα καβατζα στο χωριό (υποτίθεται παράνομο αλλα δε μαμει)!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ελα, πες την αληθεια, τη σφραγίδα του 'Kingston Universitaah' δεν την εβαλες για την ημερομηνία......
Η σφραγίδα δείχνει ότι πηγαίνει στη βιβλιοθήκη να διαβάσει δωρεάν τις εφημερίδες χωρίς να τις αγοράσει.
Μαζεύουν λεφτά με τον ποπολάρο, έχουν κλείσει 2 Ford Galaxy diesel και πρέπει να δώσουν προκαταβολή.
Βενζίνη ώρα μηδέν!