-
Μπορώ να απαλλαγώ οριστικά απο το 30% που πληρώνω για το πετρέλαιο στον καυστήρα στην οικοδομή που μένω;
Δεν αντέχω το κόστος του πετρελαίου και ζεσταίνομαι εδώ και ένα χρόνο φεύγα με σόμπα υγραερίου.
Δεν υπάρχει καταστατικό στην οικοδομή και δεν πρόκειται για τα επόμενα 30 χρόνια.
Είχα καλέσει υδραυλικό το καλοκαίρι και μου έβαλε τάπες στις κεντρικές σωληνώσεις.
Ο διαχειριστής κάνωντας μου χάρη σύμφωνα με τα λεγόμενά του εδώ και τρείς μήνες σταμάτησε να μου βάζει ποσοστό για θέρμανση στα κοινόχρηστα αλλά επειδή το κίνημα 'Δεν έχω λεφτά για πετρέλαιο' μεγαλώνει, αποφάσισε να με εντάξει εκ νέου στην θέρμανση.
Το θέμα είναι ότι δεν είμαι ο μόνος που θέλει να απαλλαγεί, αφού απο τα 12 διαμερίσματα που είμαστε οι 7 θέλουμε να αποδεσμευτούμε. -
δε κατάλαβα, επειδή δεν έχει λεφτά να βάλει πετρέλαιο ζητάει από σένα που τα 'χεις επίσημα κλειστά; τι άλλο θ'ακούσουμε
-
Αν θέλετε να αποδεσμευτείτε θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος να περαστεί λέβητας/καυστήρας κατάλληλος για λιγότερα διαμερίσματα. Ο τωρινός είναι υπολογισμένος για όλα τα διαμερίσματα οπότε ακόμα κι αν εσύ δεν θερμαίνεσαι αυτός καίει κάτι παραπάνω που είναι άδικο να χρεωθούν οι άλλοι. Δίκαιο λοιπόν είναι να χρεώνεσαι κάτι.
Παρόλα αυτά τα περί δίκαιου κλπ και εφόσον αν και περίεργο, λες ότι δεν υπάρχει κανονισμός όπου και θα γραφόταν το 30% αξίζει να πατήσεις σε αυτό και να το κυνηγήσεις. -
Επίσης στα σοβαρά συμφωνητικά αναφέρεται πως λόγω των σωληνώσεων μεταφέρεται έστω και ένα ελάχιστο ποσοστό θερμότητας το οποίο βάσει υπολογισμών πρέπει να το πληρώνεις και συ έστω και αν είναι ελάχιστο.
-
+θέρμανση από κοινούς τοίχους/πατώματα/οροφές.
-
Καπου το εχουμε ξανασυζηησει αυτο
-
εχω ενα σπαστικο προβλημα (δορυφορικο)
εχω ενα πιατο 1.6 μετρα και πανω του 2 lnb το πιατο ειναι γυρισμενο στα 13Ε και πιανω μονο το καναλια του ενω πριν λιγο καιρο επιανα μεχρι και του 28 αλλα εδω και μια εβδομαδα οταν κανω ενα sat scan στον 28 ναι μεν βλεπω οτι κατι βρισκει αλλα δεν βγαζει ουτε καναλια ουτε ραδιο ουτε τιποτα
εχω δοκιμασει ftl και all
εχω αλλαξει καλωδια απο πανω μεχρι τωρα προσφατα
αλλα το θεμα ειναι μηπως ο δεκτης μπορει να μπλοκαριστει απο την προηγουμενη εταιρεια που το πηρα(tv globo )καθοτι σταματησα την συνδρομη? η να κοιταξω να αλλαξω το lnb? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
....Ρώτα εδώ http://www.avclub.gr/forum/forum.php Θα πάρεις σίγουρα την σωστή απάντηση!
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Ντάξει έχει να κάνει με αυτοκίνηση αλλά πιο πολύ με το φόρουμ αυτό καθ αυτό. Προσπαθώ να γραφτώ στο lotusclub.gr και ενώ φτάνω στην φόρμα με όνομα μέιλ κλπ απο κάτω μου λέει να συμπληρώσω τον κωδικό που λογικά εμφανίζεται εκεί αλλά εμένα δεν μου δείχνει τπτ . Δοκίμασα και με ff,chrome,ie και απο ακόμα 2 διαφορετικούς υπολογιστές και τπτ. Ορίστε και μια φώτο :Επίσης λέει αν υπάρχει πρόβλημα και δεν εμφανίζεται η εικόνα να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή αλλά πώς σκατά το κάνω αυτό αν δεν είμαι μέλος; Όσο κ αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.
Έχεις adblock; Αν ναι, απενεργοποίησε το στη σελίδα.
Άκυρο, πήγα να σου απαντήσω αλλά είδα οτι το νεότερο μέλος του lotusclub είναι ο 'fastmanakos', οπότε καλώς σε δέχτηκαν.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εχω ενα σπαστικο προβλημα (δορυφορικο)
εχω ενα πιατο 1.6 μετρα και πανω του 2 lnb το πιατο ειναι γυρισμενο στα 13Ε και πιανω μονο το καναλια του ενω πριν λιγο καιρο επιανα μεχρι και του 28 αλλα εδω και μια εβδομαδα οταν κανω ενα sat scan στον 28 ναι μεν βλεπω οτι κατι βρισκει αλλα δεν βγαζει ουτε καναλια ουτε ραδιο ουτε τιποτα
εχω δοκιμασει ftl και all
εχω αλλαξει καλωδια απο πανω μεχρι τωρα προσφατα
αλλα το θεμα ειναι μηπως ο δεκτης μπορει να μπλοκαριστει απο την προηγουμενη εταιρεια που το πηρα(tv globo )καθοτι σταματησα την συνδρομη? η να κοιταξω να αλλαξω το lnb?λογικά τα 2 lnb θα τα στέλνεις σ'ένα μίκτη. Κοίταξες για την ορθή λειτουργία του; Με satfinder το lnb αυτό βγάζει σήμα όπως είναι ρυθμισμένο; Reset στον δέκτη δοκίμασες; Ρίξε μια ματιά στο sdtv.gr
-
οχι βασικα εχω δυο Lnb
το ενα ειναι διπλο δηλαδη εχει μια εξοδο για δευτερο Lnb Και μια εξοδο για το diseq
αλλα εφοσον στο tuning status βλεπω οτι πιανει τους δορυφορους που θελω (και μπορω πρακτικα να δω)οταν αρχιζω το Scan απλα δεν κανει τιποτα -
Απο Ελ. Βενιζελος για Κηφισο, εκτος απο ταξι πως μπορω να μετακινηθω?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Απο Ελ. Βενιζελος για Κηφισο, εκτος απο ταξι πως μπορω να μετακινηθω?Απο Α/Δ 'Ελ. Βενιζέλος' στα ΚΤΕΛ Κηφισού και αντίστροφα :
-
Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από ένα σημείο στο δρόμο που συνδέει τα Ιωάννινα με το Σιράκο, και συγκεκριμένα κάπου ανάμεσα στα χωριά Ποτιστικά και Πετροβούνι.'Κοιτάζει', αν δεν κάνω λάθος, βόρεια-βορειοανατολικά. Στο κάτω μέρος φαίνεται ο ποταμός Άραχθος. Το βουνό στα αριστερά με το λίγο χιόνι είναι το Μιτσικέλι.
Η απορία είναι ποιά είναι τα άλλα δύο χιονισμένα βουνά που διακρίνονται. Αυτό στη μέση είναι η Τύμφη και το βουνό που διακρίνεται λιγότερο στα δεξιά είναι το Μαυροβούνι που είναι επάνω από την τεχνητή λίμνη Αώου?
Ευχαριστώ,
Jacob
-
Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από ένα σημείο στο δρόμο που συνδέει τα Ιωάννινα με το Σιράκο, και συγκεκριμένα κάπου ανάμεσα στα χωριά Ποτιστικά και Πετροβούνι.'Κοιτάζει', αν δεν κάνω λάθος, βόρεια-βορειοανατολικά. Στο κάτω μέρος φαίνεται ο ποταμός Άραχθος. Το βουνό στα αριστερά με το λίγο χιόνι είναι το Μιτσικέλι.
Η απορία είναι ποιά είναι τα άλλα δύο χιονισμένα βουνά που διακρίνονται. Αυτό στη μέση είναι η Τύμφη και το βουνό που διακρίνεται λιγότερο στα δεξιά είναι το Μαυροβούνι που είναι επάνω από την τεχνητή λίμνη Αώου?
Ευχαριστώ,
Jacob
ελπιζω να σε βοηθήσει
http://el.wikipedia.org/wiki/Κατάλογος_βουνών_της_Ελλάδας -
δεξιά πάνω υπήρχε η επιλογή, earth, δορυφόρος / χάρτης και τώρα μια 'αναζήτηση' .... το οποίο το ενεργοποίησα και μου δίνει κάτι απο dos game....
γουά δαφάκ;
Σίγουρα Τύμφη, βλέπω τη ράχη της Αστράκας. Δεξιά εικάζω Σμόλικα, αλλά χλωμό. Πιο μέσα, πιο ψηλά....
-
Είναι το πρωταπριλιάτικο της Google.
http://game20.gr/news/google-maps-nes-9114/
Πόσο μπροστά αυτή η εταιρεία.
-
Ευχαριστώ,
Jacob
Aν κρινω απο την θεση που βρισκεσαι ,ξεκινας σωστα με Μιτσικελι,Τυμφη στη συνεχεια κ προς τα δεξια πρεπει να ειναι η Γκαμηλα ,Φλεγκα ,μιλαμε για οροσειρες της Πινδου κ οχι για διαφορετικα βουνα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είναι το πρωταπριλιάτικο της Google.http://game20.gr/news/google-maps-nes-9114/
Πόσο μπροστά αυτή η εταιρεία.
Όλα τα λεφτά το 8bit Street View
-
Ευχαριστώ. Τα βουνά από αριστερά προς τα δεξιά είναι Μιτσικέλι, Τύμφη (Γκαμήλα), και το βουνό στα δεξιά μάλλον είναι η Φλέγκα. Δεν πρέπει να είναι ο Σμόλικας, ο οποίος είναι 'κρυμένος' πίσω από την Τύμφη. Παρόλο που έχει μεγαλύτερο ύψος μάλλον δεν φαίνεται από το σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία.
Αν θυμάμαι καλά, στο Παλαιοχώρι (ή το Πετροβούνι), σε ανήλιο σημείο στην άκρη του δρόμου υπήρχε λίγο χιόνι την εβδομάδα που πέρασε.
Αρκετό χιόνι, πάντως, για αυτή την εποχή.
Jacob
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)