-
Οι πατεράδες κοριτσιών τι λένε;
Πώς είναι να μεγαλώνεις κορίτσι;Έτσι από απλή περιέργεια ρωτάω, έχω ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μου.
Τα παιδιά είναι ευτυχία [δεν ξέρω αν θα συμφωνούσε η μάνα μου βέβαια! ], να σας ζήσουν.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
To θέμα παιχνίδι με κόρη έχει και την κακή και την καλή πλευρά.Η κακή είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις με παιχνίδια που θα κινούσαν και το δικό σου ενδιαφέρον.Αυτοκινητάκια,ποδοσφαιράκια,στρατιωτάκια κ.α.
Το καλό είναι ότι όταν βαριέσαι ή είσαι κουρασμένος λες ''αγάπη μου ο μπαμπάς δεν ξέρει να παίζει με κούκλες και μαγειρικά σκεύη,δεν πας στη μαμά που είναι κι αυτή κορίτσι να παίξτε μαζί;''Να σου πω, με την μεγαλη ζωγραφιζουμε με ακρυλικα (παμε στα λαδια μετα) που μου αρεσει και εμενα, παιζουμε με lego, playmobil δρακους ιπποτες, φαντασματα κτλπ(μολις προχθες εβαλα κατι σπεσιαλ κοματια που ειχα στο γραφειο στο κουτι με τα υπολοιπα, διαβαζουμε για ζωα, βλεπουμε ντοκυμαντερ η καθομαστε στον υπολογιστη. Βarbie και μαγειρεματα με την μαμα.
Με την μικρη, duplo, Playmobil 123, και διαβασμα.
Το ψωνιο μου ειναι να μαθουν και να αγαπησουν την φυση.
Συνηθως τα κοριτσια ειναι πιο ησυχα, κατι που η μικρη μου κορη δεν το ακουσε οταν γεννηθηκε σε αντιθεση με το αγορακι ενος κουμπαρου μου...
Ολα εχουν τη χαρη τους παντως και το βασικο ειναι να ειναι υγιη, ολα τα αλλα, ονοματα, γενη κτλπ ειναι μικρα.
-
Pai Mei σ' ευχαριστούμε
@__vrax__ εννοείται ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να ασχοληθεί ένας πατέρας με τα κορίτσια.Ζωγραφική,πλαστελίνες,διάβασμα,lego.Kαι είναι γεγονός ότι τα κορίτσια στις μικρές ηλικίες είναι πιό ευχάριστα και πιό συνεργάσιμα απ' τα αγόρια καθ΄ότι ωριμάζουν πιό γρήγορα. -
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ?????
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΣΚΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ..
ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΕΝΤΙΜΕΝΤΑΛ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ....
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ CAR FORUM ΚΑΙ ΟΧΙ BABY CARE FORUM...
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΕΝΤΙΜΕΝΤΑΛ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ....
το υπογραμμισμενο ραντομακο μου το εχω κανει εγω.
αν η συζυγος δουλευει κ δεν εχει χρονο δεν ειναι κακο απ τη στιγμη που ειμαι σπιτι εκεινη την ωρα.
μαλακια δεν ειναι να δινεις 20ευρα σε μπειμπισιττερ μονο κ μονο για δυο αλλαγες παμπερς?you got a point there bud..
Αλλα μην αρχισουμε και οδηγιες πως να το κανουμε αυτο εδω μεσα..ελεος... αν και συμπαθω πολυ τα παιδακια και τα μωρακια..ασε που σε λιγο καιρο θα γινω και μπαμπας...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
A, ιστιοπλοϊα θυμάμαι που ξεκίνησα και εγώ, στην τρυφερή ηλικία των 7 στο ΝΟΠΦ. Μεγάλα γλέντια την πρώτη μέρα! Εγώ νόμιζα οτι θα την λουφάρουμε με καμιά θεωρία, αντιθέτως μας πετάξανε με σωσίβια στα Optimist και μας αμολήσανε . Οι γονείς ήταν όλοι εκεί την πρώτη μέρα, και γελάγανε νευρικά. Μετά οι δικοί μου δεν ξαναπάτησαν - και πήγαινα με το ποδήλατο. Ωραία χρόνια!
OFF TOPIC!!!!!
Αν είσαι γύρω στα 35, τότε μάλον κάναμε παρέα optimist (με τον Λάμπρο εκπαιδευτή??). Εγώ σταμάτησα σχετικά γρήγορα (μετα από κανα χρόνο) όταν παραλίγο να πέσω στην θάλασσα δίπλα σε μια ψόφια γάτα... ΤΟ θεώρησα ιδιαίτερα ανθυγιεινό (ασε που δεν με τρέλενε κίολας)....
Νομίζω ναί!!!!! Ένας μανιακός που σου την έπεφτε με την Zodiac και χεζ πάνω σου όταν έκανες λαμακία!
Καλός όμως!
Λάμπρος Φλώρος. Ο φόβος και ο τρόμος, έδερνε πολύ. Καλός προπονητής πάντως. Δυστυχώς, έφυγε από εγκεφαλικό πριν 6-7 χρόνια
Συγνώμη από όλους για το οφτόπικ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
A, ιστιοπλοϊα θυμάμαι που ξεκίνησα και εγώ, στην τρυφερή ηλικία των 7 στο ΝΟΠΦ. Μεγάλα γλέντια την πρώτη μέρα! Εγώ νόμιζα οτι θα την λουφάρουμε με καμιά θεωρία, αντιθέτως μας πετάξανε με σωσίβια στα Optimist και μας αμολήσανε . Οι γονείς ήταν όλοι εκεί την πρώτη μέρα, και γελάγανε νευρικά. Μετά οι δικοί μου δεν ξαναπάτησαν - και πήγαινα με το ποδήλατο. Ωραία χρόνια!
OFF TOPIC!!!!!
Αν είσαι γύρω στα 35, τότε μάλον κάναμε παρέα optimist (με τον Λάμπρο εκπαιδευτή??). Εγώ σταμάτησα σχετικά γρήγορα (μετα από κανα χρόνο) όταν παραλίγο να πέσω στην θάλασσα δίπλα σε μια ψόφια γάτα... ΤΟ θεώρησα ιδιαίτερα ανθυγιεινό (ασε που δεν με τρέλενε κίολας)....
Νομίζω ναί!!!!! Ένας μανιακός που σου την έπεφτε με την Zodiac και χεζ πάνω σου όταν έκανες λαμακία!
Καλός όμως!
Λάμπρος Φλώρος. Ο φόβος και ο τρόμος, έδερνε πολύ. Καλός προπονητής πάντως. Δυστυχώς, έφυγε από εγκεφαλικό πριν 6-7 χρόνια
Ερχόταν προς την στεριά με όσα με το zodiac και ανέβαινε με φόρα στο τσιμέντο
...πως το είπατε????... off κάτι??
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Pai Mei σ' ευχαριστούμε
@__vrax__ εννοείται ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να ασχοληθεί ένας πατέρας με τα κορίτσια.Ζωγραφική,πλαστελίνες,διάβασμα,lego.Kαι είναι γεγονός ότι τα κορίτσια στις μικρές ηλικίες είναι πιό ευχάριστα και πιό συνεργάσιμα απ' τα αγόρια καθ΄ότι ωριμάζουν πιό γρήγορα.Eγω θα τον παρω τον αυτοκινητοδρομο καποια στιγμη παντως
-
Από μεγάλωμα κοριτσιών δεν ξέρω παρά ελάχιστα και αυτά εξαιτίας της ανιψιάς μου. Για αγοράκια να πούμε ότι θέλετε. Πάντως δεν νοιώθω καθόλου άσχημα ούτε νομίζω ότι μου μικραίνει αν πω ότι λόγω δουλειάς και των δυο γονιών μοιραζόμαστε τα πάντα με την Άννα όπως είναι φυσικό και την ανατροφή των παιδιών. Μέσα στη λέξη ανατροφή περιέχονται όλα, σίτιση, καθαριότητα, παιχνίδι κλπ.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Από μεγάλωμα κοριτσιών δεν ξέρω παρά ελάχιστα και αυτά εξαιτίας της ανιψιάς μου. Για αγοράκια να πούμε ότι θέλετε. Πάντως δεν νοιώθω καθόλου άσχημα ούτε νομίζω ότι μου μικραίνει αν πω ότι λόγω δουλειάς και των δυο γονιών μοιραζόμαστε τα πάντα με την Άννα όπως είναι φυσικό και την ανατροφή των παιδιών. Μέσα στη λέξη ανατροφή περιέχονται όλα, σίτιση, καθαριότητα, παιχνίδι κλπ.bravo......
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
αν η συζυγος δουλευει κ δεν εχει χρονο δεν ειναι κακο απ τη στιγμη που ειμαι σπιτι εκεινη την ωρα.
μαλακια δεν ειναι να δινεις 20ευρα σε μπειμπισιττερ μονο κ μονο για δυο αλλαγες παμπερς?you got a point there bud..
Αλλα μην αρχισουμε και οδηγιες πως να το κανουμε αυτο εδω μεσα..ελεος... αν και συμπαθω πολυ τα παιδακια και τα μωρακια..ασε που σε λιγο καιρο θα γινω και μπαμπας...
Με το καλό να έρθει το μωρό σας Random1!!!
Από τη στιγμή που δε θα αργήσεις να γίνεις πατέρας, κάνε λίγη υπομονή να σχολιάσεις άλλη μια φορά όλα αυτά σε λίγους μήνες
Και πάλι με το καλό
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
OFF TOPIC!!!!!
Αν είσαι γύρω στα 35, τότε μάλον κάναμε παρέα optimist (με τον Λάμπρο εκπαιδευτή??). Εγώ σταμάτησα σχετικά γρήγορα (μετα από κανα χρόνο) όταν παραλίγο να πέσω στην θάλασσα δίπλα σε μια ψόφια γάτα... ΤΟ θεώρησα ιδιαίτερα ανθυγιεινό (ασε που δεν με τρέλενε κίολας)....Νομίζω ναί!!!!! Ένας μανιακός που σου την έπεφτε με την Zodiac και χεζ πάνω σου όταν έκανες λαμακία!
Καλός όμως!Λάμπρος Φλώρος. Ο φόβος και ο τρόμος, έδερνε πολύ. Καλός προπονητής πάντως. Δυστυχώς, **έφυγε **από εγκεφαλικό πριν 6-7 χρόνια
WTF??? Δεν το ήξερα. Κρίμα γμτ!
-
α) Ευριπίδη χρόνια πολλά
β) Το πρώτο, και μοναδικό μέχρι στιγμής, παιδάκι μου το απέκτησα στα 32.
γ) Όπως έχω γράψει και άλλη φορά, τα συναισθήματα ενός πατέρα δεν περιγράφονται -
Ο χρήστης tt έγραψε:
Με το καλό να έρθει το μωρό σας Random1!!!
Από τη στιγμή που δε θα αργήσεις να γίνεις πατέρας, κάνε λίγη υπομονή να σχολιάσεις άλλη μια φορά όλα αυτά σε λίγους μήνες
Και πάλι με το καλό
Σορρυ αστειο ητανε οτι θα γινω μπαμπας... Αλλα υστερα απο χθες βραδι πολυ πιθανον να γινω............
-
Κόρη έχω. Και γιούς επίσης.
Η σημαντική (για να μην πω μοναδική) δυσκολία που αντιμετωπίσαμε ήταν όταν εγώ έδιωχνα από κοντά μου την κόρη μας και η σύντροφος από το βρακί της τα αγόρια μας. Να θέλεις να αγκαλιάσεις το πιτσιρίκι (σχεδόν 12 χρόνων σήμερα η κόρη) και να κρατιέσαι... Έχω χρόνια να την πάρω αγκαλιά (για χαδάκια και φιλάκια μιλάω, όχι ότι δεν αγκαλιάζω το κοριτσάκι μου, εντάξει; ), όπως έχει χρόνια η γυναίκα μου να κάνει μπάνιο τα αγόρια της. Με τα πουλιά τους ασχολήθηκα αποκλειστικά εγώ και τώρα μόνον ο μικρός (σχεδόν 5) θέλει να τον κάνω εγώ μπάνιο. Αν λείπω τον βοηθάνε τα αδέλφια του, όχι η μητέρα του. Τα υπόλοιπα, αποκλειστικά μόνα τους.
Η πληρωμή μας είναι πιτσιρίκια απογαλακτισμένα (αν κάποιος έχει άλλη άποψη παρακαλώ να μου την πει ). Μέχρι τότε, αφήστε με να τρελαίνομαι κάθε φορά που βλέπω μάνα να χαϊδεύει το πουλί του γιού της και πατέρα που κρατάει αγκαλιά και να χαϊδεύεται με τη 14χρονη κόρη του.Ερώτηση: Τι κάνεις, φίλε;
Απάντηση: Μεγαλώνω παιδιάαααααααααα. -
ililias
Omολογω οτι δεν καταλαβα τιποτα απο το ποστ σου
-
Ηλία η ψήφος σου ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα, μιας και μίλησες για απογαλακτισμένα παιδιά
(μπράβο γι' αυτό πάντως, αν και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο:) ) -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ililias
Omολογω οτι δεν καταλαβα τιποτα απο το ποστΘα προσπαθήσω να το κάνω πιο λιανά, αλλά αργότερα γιατί τώρα πρέπει να φύγω.
Σπύρο, δεν μπορούσα να κάνω τπτ. Αν δεν απαγορευόταν, θα ψήφιζα 2 φορές Χ 2, για ξεκάρφωμα.ΥΓ. Κάντε κι εσείς κάνα παιδί, ρε γμτ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κόρη έχω. Και γιούς επίσης.Η σημαντική (για να μην πω μοναδική) δυσκολία που αντιμετωπίσαμε ήταν όταν εγώ έδιωχνα από κοντά μου την κόρη μας και η σύντροφος από το βρακί της τα αγόρια μας. Να θέλεις να αγκαλιάσεις το πιτσιρίκι (σχεδόν 12 χρόνων σήμερα η κόρη) και να κρατιέσαι... Έχω χρόνια να την πάρω αγκαλιά (για χαδάκια και φιλάκια μιλάω, όχι ότι δεν αγκαλιάζω το κοριτσάκι μου, εντάξει; ), όπως έχει χρόνια η γυναίκα μου να κάνει μπάνιο τα αγόρια της. Με τα πουλιά τους ασχολήθηκα αποκλειστικά εγώ και τώρα μόνον ο μικρός (σχεδόν 5) θέλει να τον κάνω εγώ μπάνιο. Αν λείπω τον βοηθάνε τα αδέλφια του, όχι η μητέρα του. Τα υπόλοιπα, αποκλειστικά μόνα τους.
Η πληρωμή μας είναι πιτσιρίκια απογαλακτισμένα (αν κάποιος έχει άλλη άποψη παρακαλώ να μου την πει ). Μέχρι τότε, αφήστε με να τρελαίνομαι κάθε φορά που βλέπω μάνα να χαϊδεύει το πουλί του γιού της και πατέρα που κρατάει αγκαλιά και να χαϊδεύεται με τη 14χρονη κόρη του.Να τα χαίρεσαι, αλλά μπαρντόν; Μας μπέρδεψες!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Σορρυ αστειο ητανε οτι θα γινω μπαμπας... Αλλα υστερα απο χθες βραδι πολυ πιθανον να γινω............
προοοοοοοοσοχηηη
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...