-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
'The rum diary'To είδα, αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε.
Επίσης, το Carnage (που συζητάγαμε... ) , στην αρχή μέτριο, μετά έφτιαξε. Αποκάλυψη για μένα και άψογη ερμηνεία από τον Christoph Waltz.
Τον είχα προσέξει και στο Inglourius Basterds βέβαια.
All in all, συμπαθητική και ενδιαφέρουσα, αλλά από την μέση και μετά. Και διασκεδαστική επίσης.
Sleeping beauty. Απίστευτη @@ρια. Το μόνο που την έσωζε ήταν η γκομενίτσα που έπαιζε που ήταν εξαιρετικών προδιαγραφών (δεν αναφέρομαι στην ερμηνεία ). Κατά τ' άλλα, σενάριο 0, βαρετή μέχρι αηδίας, τα κενά μεγαλύτερα από το Grand Canyon. Avoid by all means! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
'The rum diary'
To είδα, αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε.
Επίσης, το Carnage (που συζητάγαμε... ) , στην αρχή μέτριο, μετά έφτιαξε. Αποκάλυψη για μένα και άψογη ερμηνεία από τον Christoph Waltz.
Τον είχα προσέξει και στο Inglourius Basterds βέβαια.
All in all, συμπαθητική και ενδιαφέρουσα, αλλά από την μέση και μετά. Και διασκεδαστική επίσης.
Sleeping beauty. Απίστευτη @@ρια. Το μόνο που την έσωζε ήταν η γκομενίτσα που έπαιζε που ήταν εξαιρετικών προδιαγραφών (δεν αναφέρομαι στην ερμηνεία ). Κατά τ' άλλα, σενάριο 0, βαρετή μέχρι αηδίας, τα κενά μεγαλύτερα από το Grand Canyon. Avoid by all means!Νταξ ο Asimov τον ψιλοπαίζει Εμένα μου χαρακτήρισε το 'Rum diary' ταινία διαμάντι!
Ιδού τι του απάντησα 'Νταξ το Rum diary απέχει πολύ από διαμάντι...Την έχω δει εδώ και κάποιες μέρες και είναι μια ευχάριστη, καλογυρισμένη ταινιούλα με ωραία πλάνα και τοπία αλλά που σε λίγους μήνες θα ξεθωριάσει από τη μνήμη μου...Ο τύπος που παίζει το μεθυσμένο πράγματι θεός...'
Θα συμφωνήσω με τον εαυτό μου -
Για το 'Carnage' διαφωνώ ως προς το ότι 'βελτιώνεται' από τη μέση...Σε μένα παρατήρησα το περίεργο και μάλλον σπάνιο φαινόμενο να κολλήσω από το πρώτο δευτερόλεπτο στην οθόνη και κατόπιν δεν είχα καμία διακύμανση : έμεινα έτσι μέχρι τέλους.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Για το 'Carnage' διαφωνώ ως προς το ότι 'βελτιώνεται' από τη μέση...Σε μένα παρατήρησα το περίεργο και μάλλον σπάνιο φαινόμενο να κολλήσω από το πρώτο δευτερόλεπτο στην οθόνη και κατόπιν δεν είχα καμία διακύμανση : έμεινα έτσι μέχρι τέλους.Δεν ξέρω, ίσως μου είχαν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες από τα καλά σας σχόλια!
Αν κάτι με κούρασε λίγο είναι ο ρόλων των κυριών: δεν είναι πως δεν παίζαν καλά, αλλά πολλή υστερία ρε παιδάκι μου!
Ειδικά αν ήμουν ο σύζυγος της Jodi Foster, θα την είχα καρυδώσει! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το σύγχρονο mechanic με τον Statham τολμώ να πω ότι είναι αν όχι καλύτερο εξίσου καλό με αυτό της σκατόφατσας.
το έχω δει 5 φορές!
Την είδα και γω τελικά τις προάλες, όντως πολύ καλή.
Σήμερα θα δω το ΜΙ:3. -
είδε κανείς John Carter ?
-
Δεν ξέρω, ίσως μου είχαν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες από τα καλά σας σχόλια!
Κατι παρομοιο και σε 'μενα.
Προτοτυπο το γυρισμενο-σε-μια-σκηνη θεμα (δεν το 'χα ξαναπετυχει) και ενδιαφερον ενας παραλληλισμος ωριμοτητας παιδιων-γονεων + η εξελιξη της αλλοφροσυνης αλλα, γενικοτερα, ειδα 2-3 φορες την μπαρα για το ποτε τελειωνει.. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δεν ξέρω, ίσως μου είχαν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες από τα καλά σας σχόλια!
Κατι παρομοιο και σε 'μενα.
Προτοτυπο το γυρισμενο-σε-μια-σκηνη θεμα (δεν το 'χα ξαναπετυχειστα γρήγορα το 12 angry men και το dogville είναι γυρισμένα σε μια σκηνή ουσιαστικά αν δεν απατώμαι
-
Όπως και το Tape
-
Και το Big Kahuna επίσης. Που ήταν και πολύ καλό κατά την γνώμη μου.
http://www.imdb.com/title/tt0189584/ -
Συνοψη τελευταιου 3μηνου+
'Machete' -> θυμιζει εως και bollywood.. στο τελος με εκνευρισε.. Δε μπορω να πιστευψω οτι δεχτηκε να παιξει εστω και 2ο ρολο ο Robert de Niro σε αυτο το πραγμα..
'The thing' -> Πανω κατω ξερεις τι θα δεις..για το ειδος του καλο.. πολυ αηδια σε κατι φασεις..
'The mechanic' ->απ οτι βλεπω αναφερθηκατε σε αυτο τις τελευταιες σελιδες.. Μ αρεσε..
'Drive angry' -> Θυμιζει το 'The ghost rider' για να παρετε μια ιδεα που και παλι παιζει ο Νικολας ο Κλουβης.. Καλο κι αυτο αν και προτιμω αυτο της συγκρισης.
'Tower Heist' -> Ben Stiler, Eddie Murphy... Like..
'Αρωμα γυναικας' ,σε αλλο 'επιπεδο' απο τα παραπανω, μου ειχε ξεφυγει και ειναι εξαιρετικο. Οποιος δε το εχει δει να το κατεβασει..
'Heat' το οποιο και αυτο δεν ειχε τυχει να δω..Robert De Niro και Al Pacino μαζι, τα λογια περιττα.. Κι αυτο το προτεινω 100%
'Cassandra's dream' το οποιο κανει μπαμ οτι το χει σκηνοθετησει ο Woody Allen και δε μ ενθουσιασε και ιδιαιτερα, μου τη ψιλοσπαει σαν ηθοποιος και ο Colin Farrell εμενα.
'Into the wild' το καλυτερο απ ολα.. Σε ταξιδευει.. Απιστευτο απλα.. Ειναι και στον ανθρωπο αν θα τον αγγιξει σα ταινια.
'Natural born killers'.. tarantino φαση.. πολυ αιμα.. πολυ τρελα.. πολυς χαβαλες αν το δεις με παρεα H Juliette Lewis στην οποια πολυ θα θελα να βγαλω ανωμαλιες πανω της χωρις να ναι κανα τρελο μωρο ειναι λογος για να το δεις.
'V' παρα πολυ καλο αλλο ενα το οποιο ελεγα για καιρο να δω και δεν ειχε τυχει.. Ε με αφορμη τους anonymous το ειδα κι αυτο.
'Wild Target','Taken'.. εγκρινονται κι αυτα.
Ξαναειδα
'Leon profesional' ,'A few good men' και τα 2.. -
,'A few good men'
Σχετικά με το mechanic. Δείτε λίγο και τη βερσιόν με τη σκατόφατσα να χετε ένα μέτρο σύγκρισης.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
'Αρωμα γυναικας' ,σε αλλο 'επιπεδο' απο τα παραπανω, μου ειχε ξεφυγει και ειναι εξαιρετικο. Οποιος δε το εχει δει να το κατεβασει..
'Heat' το οποιο και αυτο δεν ειχε τυχει να δω..Robert De Niro και Al Pacino μαζι, τα λογια περιττα.. Κι αυτο το προτεινω 100%
'Cassandra's dream' το οποιο κανει μπαμ οτι το χει σκηνοθετησει ο Woody Allen και δε μ ενθουσιασε και ιδιαιτερα, μου τη ψιλοσπαει σαν ηθοποιος και ο Colin Farrell εμενα.
'Natural born killers'.. tarantino φαση.. πολυ αιμα.. πολυ τρελα.. πολυς χαβαλες αν το δεις με παρεα H Juliette Lewis στην οποια πολυ θα θελα να βγαλω ανωμαλιες πανω της χωρις να ναι κανα τρελο μωρο ειναι λογος για να το δεις.
'V' παρα πολυ καλο αλλο ενα το οποιο ελεγα για καιρο να δω και δεν ειχε τυχει.. Ε με αφορμη τους anonymous το ειδα κι αυτο.
nonos, να βρεις και την τριλογία Godfather. Δεν τα λες και παλιά, βλέπονται πολύ ευχάριστα. Αυτός ο βλοσυρός, ο άλλος ο χοντρός κι εκείνος ο κοντός, ελπίδες.
-
'The rum diary'
Κοιτα, δεν ειναι και http://www.imdb.com/title/tt0120669/ (αν δεν το εχεις δει, οπωσδηποτε!), αλλα εκει ηταν ο Γκιλιαμ πισω απο τις καμερες....
Ο Ντεπ εχει κολλημα με τον Χαντερ Τομσον και υποπτευομαι οτι θα κανει ταινια οτιδηποτε τον αφορα.
Ο koutsan δεν ξερει μωρε, μονο κατι γαλλικες εκει περα, που καταλαβαινει τη γλωσσα καλυτερα και το παιζει καμποσοςΑ τωρα που ειπα γαλλικες, χτες εβαλα στην Α. να δουμε το 'Cache' (το ειχα δει τοτε στο σινεμα)... Αριστουργημα!
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Την είδα για 5η φοράΔεν το καταλαβες τις προηγουμενες ;
Πλακα κανω.Αγαπημενες ταινιες που τις εχω απειρες φορες ειναι τα Terminator 1 & 2.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
'The rum diary'
Κοιτα, δεν ειναι και http://www.imdb.com/title/tt0120669/ (αν δεν το εχεις δει, οπωσδηποτε!), αλλα εκει ηταν ο Γκιλιαμ πισω απο τις καμερες....
Ο Ντεπ εχει κολλημα με τον Χαντερ Τομσον και υποπτευομαι οτι θα κανει ταινια οτιδηποτε τον αφορα.
Ο koutsan δεν ξερει μωρε, μονο κατι γαλλικες εκει περα, που καταλαβαινει τη γλωσσα καλυτερα και το παιζει καμποσοςΑ τωρα που ειπα γαλλικες, χτες εβαλα στην Α. να δουμε το 'Cache' (το ειχα δει τοτε στο σινεμα)... Αριστουργημα!
To rum diary το ειχα δει πριν κανα μηνα, βαρετο ανευρο, ξεκινουσε καλα και ειχε μια δυο καλες σκηνες απ΄οσο θυμαμαι.
Αυτο που δεν γινεται να ξεχασεις βεβαια ειναι τo λαγνο βλεμμα της Amber Heard στην σκηνη με την κοκκινη κορβετα.'Cache' , ειναι και επικαιρο...
-
Γι' αυτο το εβαλα
Σημερα το προγραμμα εχει 'Blue Valentine' -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γι' αυτο το εβαλα
Σημερα το προγραμμα εχει 'Blue Valentine'Εμε μ΄αρεσε, εξαρταται τι περιμενεις να δεις κιολας. Καλες ερμηνειες χωρις φαμφαρες, αμα δεν αποκοιμηθω θα βαλω να ξαναδω το fracture με τον λεγαμενο. Καλο φαινοτανε στην αρχη αλλα δεν την παλευα ειχε παει και 1.00 π.μ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πλακα κανω.Αγαπημενες ταινιες που τις εχω απειρες φορες ειναι τα Terminator 1 & 2.
Κορυφαίες ταινίες, εντελώς τυχαία τις είδα και εγώ το σ/κ που μας πέρασε.
Η ταινία που έχω δει τις περισσότερες φορές (καμια 25-αρια υπολογίζω) είναι το Matrix. -
Αρέσει σε κανέναν άλλο (εκτός από εμένα), ο Tarsem Singh (imdb);
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]