-
dbeko σου χα πει πάρε όταν είχε εκπτώσεις το αλεξιπτωτάδικο δεν μ' ακουγες...
Εγώ άκουσα πρόσφατα παρόμοια περίπτωση για σύμβαση 1 έτους. Η δικιά σου ρίχτηκε...
Αυτά τώρα είναι κόκκαλα και μάλιστα χωρίς τσιτσί για τους πιστούς σκύλους.
Πριν κάποια χρόνια η κόρη του συναδέλφου θα έπαιζε το παιχνίδι της σύμβασης για 1-2 χρόνια και μετά θα μονιμοποιείτο για να παράξει πλούτο με την ησυχία της.Τώρα σχετικά με αυτό που είπε ο dimik νομίζω είναι τελείως δικό σας θέμα. Αν κάνετε περικοπές και την ίδια ώρα προσλαμβάνετε την κορούλα του συναδέλφου με 900 φράγκα μηνιάτικο, τότε μαγκιά σας που το χαρτζηλικώνετε το κορίτσι από την τσέπη σας.
Αν σας περισσεύουν και άλλα να σας δώσω τα στοιχεία μου να βάζετε απ' όνα ευρουλάκι το μήνα στο λογαριασμό μου. -
Ομάρ;
Κανονικά, El έπρεπε να βάλουν για τέτοιο βίντεο. Ερασιτέχνες...τι περιμένεις; -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
edit: δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα τελευταία νιώθω την βία έτοιμη να ξεσπάσει μέσα μου όταν ακούω τέτοια....δηλ ευχαρίστως θα έσπαγα το κεφάλι καθενός που σκέφτεται και δρα εις βάρος τον υπολοίπων, μερικοί άνθρωποι είναι τελείως ζώα και σαν τέτοια πρέπει να εκπαιδεύονται, με την ράβδο....
φάε κανα χαλούμιννν να σου περάσει
Εμ τα ίδια βλέπω κι εδώ και τρελαίνομαι χειρότερα γιατί το παίζουν και ανώτεροι των 'καλαμαράδων' από πάνω
-
Δεν κατάλαβα. Η νεαρά έπιασε δουλειά με σύμβαση σε τι 'Γραμματεία'; Του Δημοσίου (γενική γραμματεία); Σε κανα Δήμο; Σε γραμματεία ιδιωτικής εταιρείας;
Να πούμε και κάτι τις της επικαιρότητος:
(only in Greece these)
Επί μήνες παιδεύονταν να κόψουν διευθύνσεις, γενικές διευθύνσεις, τμήματα, μονάδες στα υπουργεία. Έφευγαν υπάλληλοι μέσα στη μαύρη νύχτα για να προλάβουν τις προθεσμίες (χωρίς υπερωρίες 'φυσικά').
Μετά από καιρό διαβουλεύσεων και κοπτοραπτικής, κατατέθηκε τη Δευτέρα που μας πέρασε το νομοσχέδιο στη Βουλή.
Και αποφάσισαν...να περιμένουν μετά τις εκλογές (η ΝΔ δε συμφωνεί λέει να το επισπεύσουν προεκλογικά).
Τρόμπες; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν κατάλαβα. Η νεαρά έπιασε δουλειά με σύμβαση σε τι 'Γραμματεία'; Του Δημοσίου (γενική γραμματεία); Σε κανα Δήμο; Σε γραμματεία ιδιωτικής εταιρείας;Να πούμε και κάτι τις της επικαιρότητος:
(only in Greece these)
Επί μήνες παιδεύονταν να κόψουν διευθύνσεις, γενικές διευθύνσεις, τμήματα, μονάδες στα υπουργεία. Έφευγαν υπάλληλοι μέσα στη μαύρη νύχτα για να προλάβουν τις προθεσμίες (χωρίς υπερωρίες 'φυσικά').
Μετά από καιρό διαβουλεύσεων και κοπτοραπτικής, κατατέθηκε τη Δευτέρα που μας πέρασε το νομοσχέδιο στη Βουλή.
Και αποφάσισαν...να περιμένουν μετά τις εκλογές (η ΝΔ δε συμφωνεί λέει να το επισπεύσουν προεκλογικά).
Τρόμπες;Σιγά μην παίζει θέση με σύμβαση σε γραμματεία ιδ. εταιρείας με 900€ τον μήνα Εδώ πλέον τα στελέχη παίρνουν τόσα
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία σου αλλάζει μυαλό θες δε θεςΔυστυχως οχι απαραιτητα...και ειδικα αμα επιμενεις να εχεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ στην Βουλη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία σου αλλάζει μυαλό θες δε θες
Δυστυχως οχι απαραιτητα...και ειδικα αμα επιμενεις να εχεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ στην Βουλη.
Αν χρεοκοπήσει πλήρως μια χώρα τότε δεν θα υπάρχουν λεφτά για τίποτα. Θα διαλυθούν τα πάντα και πιθανότατα μέσα σε αυτά και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Αυτά που παιρνούν τώρα οι Έλληνες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα υποστούν μπροστα σε ανεξέλενκτη χρεοκοπία
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δυστυχως οχι απαραιτητα...και ειδικα αμα επιμενεις να εχεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ στην Βουλη.
Αν χρεοκοπήσει πλήρως μια χώρα τότε δεν θα υπάρχουν λεφτά για τίποτα. Θα διαλυθούν τα πάντα και πιθανότατα μέσα σε αυτά και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Αυτά που παιρνούν τώρα οι Έλληνες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα υποστούν μπροστα σε ανεξέλενκτη χρεοκοπία
Λεφτα θα υπαρχουν και ειδικα περισσοτερα εαν σταματησουν οι φορο-καταιγιδες.
Αν συνεχισουμε ετσι αλλα 1-2 χρονια δεν θα μεινει ουτε ο Βαρδινογιαννης με ευρω στην τσεπη.
Χειροτερο ειναι το νεο μνημονιο απο την ατακτη χρεοκοπια.
Επισης οι ξενοι αναγκαστικα θα βοηθησουν σε περιπτωση χρεοκοπιας.
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μπορει να μην υπαρχουν με την σημερινη μορφη απαραιτητα,μπορει ομως να μετελιχθουν σε κατι χειροτερο,απο το κυριλε πλιατσικο στα ευρωπαικα κονδυλια να περασουν σε συγκροτηση ενοπλων ομαδων που θα κανει πλιατσικο στους πολιτες (για την λαϊκη επανασταση δηλαδη,οχι για κανεναν αλλο λογο) -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λεφτα θα υπαρχουν και ειδικα περισσοτερα εαν σταματησουν οι φορο-καταιγιδες.
Αν συνεχισουμε ετσι αλλα 1-2 χρονια δεν θα μεινει ουτε ο Βαρδινογιαννης με ευρω στην τσεπη.
Χειροτερο ειναι το νεο μνημονιο απο την ατακτη χρεοκοπια.
Επισης οι ξενοι αναγκαστικα θα βοηθησουν σε περιπτωση χρεοκοπιας.
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μπορει να μην υπαρχουν με την σημερινη μορφη απαραιτητα,μπορει ομως να μετελιχθουν σε κατι χειροτερο,απο το κυριλε πλιατσικο στα ευρωπαικα κονδυλια να περασουν σε συγκροτηση ενοπλων ομαδων που θα κανει πλιατσικο στους πολιτες (για την λαϊκη επανασταση δηλαδη,οχι για κανεναν αλλο λογο)Γιατί να αναγκαστούν οι ξένοι να βοηθήσουν εμάς σε άτακτη χρεοκοπία; Θα τρέχουν να σώσουν τα δικά τους σε αυτή τη φάση. Τώρα αυτό που λες για το Μνημόνιο 2 είναι σωστό μιας και οι ατελείοτοι φόροι μαγαλώνουν τελικά την ύφεση και πάει λέγοντας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τρόμπες;στο τμημα που με ενδιέφερε και το γνωριζω (οσο μπορω), ήταν πολυ προχειρο και με μεγαλες παραλειψεις.
Το κακό ειναι οτι (υποτιθεται) το σχεδιαζαν καιροτελος παντων, θα δείξει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν κατάλαβα. Η νεαρά έπιασε δουλειά με σύμβαση σε τι 'Γραμματεία'; Του Δημοσίου (γενική γραμματεία); Σε κανα Δήμο; Σε γραμματεία ιδιωτικής εταιρείας;Σε γραμματεία στρατιωτικού σχηματισμού αν κατάλαβα καλά.
-
Σήμερα με πήραν απ το ταμείο ανεργίας για να με ενημερώσουν για την πορεία της αίτησής μου.
Με 4 χρόνια φουλ (και κάτι μήνες) κανονικά δικαιούμουν μαξ 5 μήνες. Το κουφό όμως είναι ότι δεν μετράν τον τελευταίο χρόνο (2012) και το 2007 επειδή είχα ξεκινήσει νοέμβρη δεν συμπλήρωσα τις απαραίτητες μέρες για μία βδομάδαΔεν είναι ολιγον τί χαζό να κοιτάν το ημερολογιακό έτος κι όχι ποσο χρόνο δούλεψες καθαρά
τεσπα, ένα μηνιάτικο λιγότερο δε θα μας ρίξει έξω
-
Ελα τωρα κ εσυ, εδω δεν θελουν να κανουν τα τελη κυκλοφοριας 12μηνα για να μην χασουν χρημα, αυτο σε πειραξε?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σήμερα με πήραν απ το ταμείο ανεργίας για να με ενημερώσουν για την πορεία της αίτησής μου.
Με 4 χρόνια φουλ (και κάτι μήνες) κανονικά δικαιούμουν μαξ 5 μήνες. Το κουφό όμως είναι ότι δεν μετράν τον τελευταίο χρόνο (2012) και το 2007 επειδή είχα ξεκινήσει νοέμβρη δεν συμπλήρωσα τις απαραίτητες μέρες για μία βδομάδαΔεν είναι ολιγον τί χαζό να κοιτάν το ημερολογιακό έτος κι όχι ποσο χρόνο δούλεψες καθαρά
τεσπα, ένα μηνιάτικο λιγότερο δε θα μας ρίξει έξω
Τι καρμιριές είναι αυτές ρε ;
Στη Γαλλία εγώ με 3 χρόνια εργασίας* πήρα 2 χρόνια ταμείο ανεργίας! ξεκινώντας με το 75-80% του μισθού μου (δεν θυμάμαι ακριβώς) για τον 1ο χρόνο και κάνα 60% για το 2ο. (αυτά 15 χρόνια πριν βέβαια, ποιος ξέρει σήμερα ).*ο Θεός να την κάνει : 4 φορές το μήνα στην αρχή και 2 φορές το μήνα! μετά κράταγα μια βιβλιοθήκη Δημοσίου Δικαίου της Σορβόννης για 300.000 δρχ (6.000 γαλλικά φράγκα) το μήνα εν έτει 1997. Στους περισσότερους Έλληνες φοιτητές, τους πιο κονομημένους - σε λογικά πλαίσια φυσικά - στέλνανε κάνα 250.000 δρχ και τη βγάζαν τζι τζι. Τσίμπαγα και 225.000 δρχ το μήνα ΙΚΥ + 200 από τον πατέρα μου + 75-100.000 δρχ βοήθημα για φοιτητές (CAF) = 800.000 δρχ το μήνα το 1997-2000.
Μεγαλεία -
από εσένα θα πέσει η 5 γαλλική δημοκρατία
Γμσ τα ρε γιαννη γμτ, μεχρι πέρισυ ήταν 6 μηνο
τεσπά, για κανα 4μηνο θα παίρνω κανα χιλιάρικο, μετά θα πουλήσω το κορμί μου -
και με κάτι τέτοιους κατέρρευσε το κοινωνικό κράτος στην ευρώπη και τώρα τρέχουμε
-
Eν τω μεταξύ πρέπει να κάνω και υποχρεωτικά 4 αιτήσεις το μήνα, και να με απορρίπτουν, έχω πάρει φαλάγγι όλα τα ΙΤ
-
Για ποια χώρα μιλάμε;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eν τω μεταξύ πρέπει να κάνω και υποχρεωτικά 4 αιτήσεις το μήνα, και να με απορρίπτουν, έχω πάρει φαλάγγι όλα τα ΙΤΤώρα που είπες αυτό θυμήθηκα (έχει σχετική περίπτωση) : πήγαινε δες το 'Ιntouchables', θα το γράψω και στο σχετικό τοπικό
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για ποια χώρα μιλάμε;Ολλανδία.
Πράγματι η Γαλλία είναι πολυ γεναιοδωρη στο ταμείο ανεργίας. 2 Χρονιά για 75000 το χρόνο με Λίγο φόρο καθαρίζεις 55000+ και μπορει κάθε Ευρωπαίος πολίτης να το διεκδικήσει!
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....