-
ή αυτοκόλλητα στο ταμπούρο, κεραμικά παρακαλώ από 911. Άγκυρες σου λέω
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γεγονός που πιθανώς κάτι μας λέει και για το που βρήκε τα λεφτά για το αυτοκίνητο...Σ' εμάς που δεν λέει κάτι , μπορείς να εξηγήσεις εσύ Μάρκο;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πριν λιγο, BMW οπου στη πισω δεξια μερια το πορτ μπαγκαζ εγραφε '316' και στην αριστερη 'Μ3'
Γιατί, υπάρχουν και 316 που **δεν **γράφουν 'Μ3';
Του μπαμπά μου...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πριν λιγο, BMW οπου στη πισω δεξια μερια το πορτ μπαγκαζ εγραφε '316' και στην αριστερη 'Μ3'
Του μπαμπά μου...
Πες του οτι τον κοροιδέψανε με τα λεφτά που όλοι πήραν Μ3 αυτός πήρε απλή 316
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Του μπαμπά μου...
Πες του οτι τον κοροιδέψανε με τα λεφτά που όλοι πήραν Μ3 αυτός πήρε απλή 316
πάντα απορούσα με τί..ψυχολογία βάζαν οι τύποι το αυτοκολλητάκι!
Πάντως, έχετε παρατηρήσει ότι τελευταία, στους δρόμους βλέπεις όντως M3;Μάλιστα, έχω παρατηρήσει δύο από δαύτες και δεν γράφαν Μ3! -
Αλίμου again, σήμερα το πρωί, κόκκινο Γιάρις σχολής οδηγών, χαμηλωμένο σαύρα, φτερά, ζάντες νίκελ, μπουρί και διαφανή α λά Λέξους πίσω φωτιστικά
the fnf driving school
-
Υπαρχει Starlet gt (200+hp) σχολης οδηγων...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλίμου again, σήμερα το πρωί, κόκκινο Γιάρις σχολής οδηγών, χαμηλωμένο σαύρα, φτερά, ζάντες νίκελ, μπουρί και διαφανή α λά Λέξους πίσω φωτιστικάthe fnf driving school
το 'χω δει και γω, ε ρε γλέντια
-
Taxi Ε250CDI (αν δε κανω λαθος) με τατραμπουκο πισω remus (διαμετρου μινιμουμ 15εκ. η καθε μια), χαμηλωμενο, με ζαντικο καμια 20αρα ιντσες (απο αυτες χωρις τα 4 μπουλωνια, αλλα το μονο στο κεντρο α λα f1). Bodykit, fnf style, διατρητα δισκοφρενα μπρος πισω, 3 οργανακια στην κολωνα και δε συμαζευεται...
εΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩς ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ!
και πιο πολυ απ' ολους οι ταριφες!
Υ.Γ : Το παραπανω δεν ειναι σπανιο θεαμα σε ταριφες με octavia kai nissan ktl, αλλα σε mercedes tariff, που ειναι και καλα 'κυριλε'??
-
Σήμερα είδα το απίστευτο:
Ανέβαινα Καλλιρόης, και μετά το φανάρι της Βουλιαγμένης(πως λέγεται ο δρόμος μετά;) είδα αυτοκίνητο να έρχεται ΑΝΑΠΟΔΑ, αν έχετε το Θεό σας! Σταμάτησαν και οι δύο λωρίδες, και το τραμ και ο π@π@ρας έστριψε σε μια μικρή ανηφορίτσα, αλλά δεν έφαγε μπινελίκια, πιο πολύ γιατί όλοι είχαν μείνει άφωνοι με το σκηνικό.
Αναρωτιέμαι πως διάολο βρέθηκε εκεί!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γεγονός που πιθανώς κάτι μας λέει και για το που βρήκε τα λεφτά για το αυτοκίνητο...
Σ' εμάς που δεν λέει κάτι , μπορείς να εξηγήσεις εσύ Μάρκο;
Έφτασεεεεε!!!
Σκεπτικό μου: Δεν έχει πινακίδες=> δεν μπορεί να το δικαιολογήσει (τεκμήριο μέχρι πρόσφατα και τεκμήριο αγοράς ακόμα και σήμερα...) και δεν το έχει 'αγοράσει' νόμιμα (ή με νόμιμα λεφτά) και φυσικά δεν μπορεί να φαίνεται...
Δεν νομίζω ότι ο μισθός ενός αστυνομικού να έφτανε πριν από 10 χρόνια για την αγορά και το μέχρις εσχάτων πείραγμα ενός Golf VR6 τότε (για να μην μιλήσω για το τεκμήριο) και σήμερα για ένα A4 TQ...
Μπορεί πάλι να βρήκε τα λεφτά από νόμιμες πηγές (δεν το γνωρίζω, μπορεί να του έπεσε το λόττο), αλλά γιατί γμτ ΠΟΤΕ δεν έχει πινακίδα το αμάξι;;;
-
Θα σας πω και εγω κατι παραξενο που ειδα οχι στην ελλαδα(βελγιο) την προηγουμενη εβδομαδα.Ενα τυπο που ειχε δυο αυτοκινητα,το ενα μια maybach την 6.2 και μια bentley 2πορτη δεν μπορω να θυμηθω το μονελο,και κυκλοφορουσε ο τυπος με 10 παληκαρια τα οποια ειχαν δυο τζιπακια G-class.Απο οτι καταλαβα πρεπει να ηταν αραβας.Ειναι δυνατον ρε παιδια?ποσα χρηματα εχουν καποιοι τυποι. Φανταστειτε τι αλλα αυτοκινητα θα εχει
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γεγονός που πιθανώς κάτι μας λέει και για το που βρήκε τα λεφτά για το αυτοκίνητο...
Σ' εμάς που δεν λέει κάτι , μπορείς να εξηγήσεις εσύ Μάρκο;
Έφτασεεεεε!!!
Σκεπτικό μου: Δεν έχει πινακίδες=> δεν μπορεί να το δικαιολογήσει (τεκμήριο μέχρι πρόσφατα και τεκμήριο αγοράς ακόμα και σήμερα...) και δεν το έχει 'αγοράσει' νόμιμα (ή με νόμιμα λεφτά) και φυσικά δεν μπορεί να φαίνεται...
Ερώτηση: μπορεί κάποιος να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες?
-
Το πιο πιθανό είναι το αυτοκίνητο να έχει πινακίδες κανονικά, αλλά ο ιδιοκτήτης να τις έχει σπίτι του ή στο πορτ μπαγκάζ. Ξάδελφος αστυνομικός τα τελευταία 7 χρόνια κυκλοφορεί έτσι
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι το αυτοκίνητο να έχει πινακίδες κανονικά, αλλά ο ιδιοκτήτης να τις έχει σπίτι του ή στο πορτ μπαγκάζ. Ξάδελφος αστυνομικός τα τελευταία 7 χρόνια κυκλοφορεί έτσιΚαλά, το ότι ακόμα και έτσι αποκλείεται να τον γράψει συνάδελφός του το καταλαβαίνω. Αλλά πέραν του να μην νοιάζεται για κάμερες και φωτοραντάρ τι άλλο κερδίζει;
Θέλω να πω εκτός του να είναι παράνομος εκ πεποιθήσεως (ξέρει πως θα κάνει τη στραβή και βγάζει τις πινακίδες μην την φάει από σπόντα...) και να μας εμπαίζει όντας το όργανο του νόμου που νόμο δε γνωρίζει, έχει κάποιο άλλο κέρδος;
-
είδα χθες παρόμοιο αυτοκίνητο. Όπελ Άστρα γαλάζιο (!), τουμπανιασμένο μέχρι αηδίας και στη θέση της πίσω πινακίδας αυτοκόλλητα καλλιγραφικά γράμματα που έγραφαν 'Astra'. Μπροστινή δεν είχε
-
Μαύρο Cinque στην παραλιακή με αυτοκόλληο Drugster racing
Από κανένα φαρμακείο θα βγήκε
Εκτός κι αν παίρνει διάφορα drugs
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Θα σας πω και εγω κατι παραξενο που ειδα οχι στην ελλαδα(βελγιο) την προηγουμενη εβδομαδα.Ενα τυπο που ειχε δυο αυτοκινητα,το ενα μια maybach την 6.2 και μια bentley 2πορτη δεν μπορω να θυμηθω το μονελο,και κυκλοφορουσε ο τυπος με 10 παληκαρια τα οποια ειχαν δυο τζιπακια G-class.Απο οτι καταλαβα πρεπει να ηταν αραβας.Ειναι δυνατον ρε παιδια?ποσα χρηματα εχουν καποιοι τυποι. Φανταστειτε τι αλλα αυτοκινητα θα εχειΒentley Coupe...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι το αυτοκίνητο να έχει πινακίδες κανονικά, αλλά ο ιδιοκτήτης να τις έχει σπίτι του ή στο πορτ μπαγκάζ. Ξάδελφος αστυνομικός τα τελευταία 7 χρόνια κυκλοφορεί έτσι
Καλά, το ότι ακόμα και έτσι αποκλείεται να τον γράψει συνάδελφός του το καταλαβαίνω. Αλλά πέραν του να μην νοιάζεται για κάμερες και φωτοραντάρ τι άλλο κερδίζει;
Θέλω να πω εκτός του να είναι παράνομος εκ πεποιθήσεως (ξέρει πως θα κάνει τη στραβή και βγάζει τις πινακίδες μην την φάει από σπόντα...) και να μας εμπαίζει όντας το όργανο του νόμου που νόμο δε γνωρίζει, έχει κάποιο άλλο κέρδος;
Να επιβεβαιώνει την άποψή μας για τους συναδέλφους του...
Ρε 'συ piko, μήπως ο ξαδερφός σου δουλεύει στην Θεσσαλονίκη;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Βentley Coupe...By the way, έχω δει στην Καλλιθέα παρκαρισμένη σε κάποιο στενάκι μια παλιότερη Bentley (όχι κουπέ) καταβρώμικη, της οποίας η (κίτρινη) πινακίδα κυκλοφορίας έγραφε 'DEMITRIS'.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!