-
η καλυτερη διαδικτυακη κοινοτητα,ειδικευμενη σε ενα μοντελο,που εχω δει ειναι μακραν το s2ki..βασικα εχω πολυ καιρο να το επισκεφθω(δεν εχω καν λογαριασμο),αλλα απο οσα θυμαμαι καμια σχεση με παρωπιδες..
-
για να παρω το νεο MAZDA 6 http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2469&comp=mazda
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τα ευρωπαικα δεν ειπαμε οτι χαλανε συνεχεια,ειπαμε οτι χαλανε 2 και 3 και 4 φορες πιο συχνα απο τα Ιαπωνικα,και μην αρχισετε τα ειχε ο θειος μου ενα VW εχει η θεια μου ενα bmw η το δικο μου εβγαλε τοσα,ειναι απλο,υπαρχουν ευρενες απο φορεις,ευρωπαικους κιολας που το δειχνουν περιτρανα αυτο....
βλεπε ADAC κτλ κτλ....To TUV μας κανει? Το ποστ μου απο την προηγουμενη σελιδα, που μαλλον δεν ειδες...
Ενδιαφερουσες οι τελευταιες σελιδες...Ας δουμε και μερικα νουμερα...
Στα 4-5 χρονια χρησης, 57ο το 6αρι στη λιστα μαζι με το Beetle..απο πανω εχουμε απο Mondeo/Octavia/Α4/3αρα μεχρι Golf/Focus...http://www.anusedcar.com/index.php/tuv- ... 11-4-5/299
Ενταξει δεν ειναι και πανακεια η λιστα, αλλα μην ειμαστε και τοσο υπεροπτες...ετσι?
- Mazda 2 5.2%
- Mazda MX-5 6.4%
- Mazda 3 6.6%
αυτα δεν τα ειδες πιο πανω?????
επισης απο ολες τις ερευνες της TUV ειναι τυχαιο οτι διαλεξες την λιστα που εχει το 6αρι πιο κατω...????
το οτι το Mazda 2 και το Mx5 ειναι σταθερα μεσα σε 10αδα και 20αδα παντα δεν το ειδες???
μηπως φορας παρωπιδες????
εδω το 6αρι ειναι πανω απο αυτα που αναφερεις-----http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2011-2-3/298αυτο που κανεις δεν νομιζω πως ειναι καθολου αντικειμενικο....
και οταν καποιος φιλος μιλησε για τα ιταλικα και οτι ολα πλεον ειναι αξιοπιστα και οτι δεν υπαρχει πλεον προβληματικο αμαξι συνεχισει να το πιστευει μετα απο αυτες τις ερευνες???? -
Πες και για τα φρένα του bravo
-
Πρώτο στη λίστα πάντως είναι μια τούρκικη κατασκευή που εδώ στην Ελλάδα ... ούτε σε προσπέκτους δεν ήρθε!
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
6. Mazda 2 5.2%
17. Mazda MX-5 6.4%
21. Mazda 3 6.6%Τρεις διαφορετικές γραμμές παραγωγής. Εγω σαν αφεντικό της Mazda θα έδινα άγραφη 10ήμερη άδεια στους υπαλλήλους της γραμμής 2, πέντε μέρες της γραμμής ΜΧ5 και απολυση της γραμμής 6.
-
To mazda 6 ΔΕΝ έχει καλές επιδόσεις
Το mazda 6 είναι αξιόπιστο
Το mazda 6 έχει ακριβά ανταλλάκτικαΤι απ όλα αυτά δε καταλαβαίνετε μερικοί??
-
Τώρα εσύ, γιατί πολεμάς τη mazda;;;;;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To mazda 6 ΔΕΝ έχει καλές επιδόσεις
Το mazda 6 είναι αξιόπιστο
Το mazda 6 έχει ακριβά ανταλλάκτικαΤι απ όλα αυτά δε καταλαβαίνετε μερικοί??
σου εύχομαι να μην μπορέσεις ποτέ να αγοράσεις μαζντα... μια ζωή με την πλέμπα...
-
Πείτε ότι μπήκα και στην Black list της εταιρίας....
-
Γατάκι...
-
Χειρότερο απο το να πεις άσχημο ένα Hyundai και να βρεθεί οπαδός του σήματος της VW πάντως δεν υπάρχει.
Ευτυχώς μ' αρέσει πολύ η Mazda και έτυχα να είμαι και ένας απο τους πρώτους που παρελαβαν καποτε το ΜΧ5 ΝΑ που το περίμενα πως και πως!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χειρότερο απο το να πεις άσχημο ένα Hyundai και να βρεθεί οπαδός του σήματος της VW πάντως δεν υπάρχει.Ευτυχώς μ' αρέσει πολύ η Mazda και έτυχα να είμαι και ένας απο τους πρώτους που παρελαβαν καποτε το ΜΧ5 ΝΑ που το περίμενα πως και πως!!!
θα μας τρελάνεις ανθρωπε μου ?? αν σου αρέσει η μαζντα πως βρίσκεις το 6αρη αργο?? μάλλον θα είσαι από τους χαιτερς ντυμένος και καλα φανμποι και έτσι...
-
Σε μια άκρη στο σαλονι ένα 6άρη με ένα σεμεδακι στην οροφή και ένα βαζο είναι ωραίοτατο στυλιστικο στοιχείο μεταμοντέρνας διακοσμησης οικίας. Δεν είναι αναγκη να βγει και στον δρόμο να λερωθεί!
-
- Mazda 2 5.2%
- Mazda MX-5 6.4%
- Mazda 3 6.6%
επισης απο ολες τις ερευνες της TUV ειναι τυχαιο οτι διαλεξες την λιστα που εχει το 6αρι πιο κατω...????
το οτι το Mazda 2 και το Mx5 ειναι σταθερα μεσα σε 10αδα και 20αδα παντα δεν το ειδες???
εδω το 6αρι ειναι πανω απο αυτα που αναφερεις-----http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2011-2-3/298αυτο που κανεις δεν νομιζω πως ειναι καθολου αντικειμενικο....
και οταν καποιος φιλος μιλησε για τα ιταλικα και οτι ολα πλεον ειναι αξιοπιστα και οτι δεν υπαρχει πλεον προβληματικο αμαξι συνεχισει να το πιστευει μετα απο αυτες τις ερευνες????Αρχηγέ ψάξου! Άλλα γράφουμε άλλα καταλαβαίνεις...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Γατάκι...για ποιον απ ολους εδω μεσα τους χεραδες-κοντραδες απο φυλλαδες δεν μας ειπες
οσο για το φορουμ mazdaclub χωρις να ξερεις-ετε γραφετε οτι ειμαστε για ενα μοντελο,πορωμενοι κλπ
μπραβο ρε μαγκες ειστε φοβεροι,ειστε αυτοι που στη καθε συζητηση μιλατε και φωναζετε επειδη εχετε διαβασει μια φυλλαδα,η ενα κειμενο στο διαδικτυο,και φυσικα τα ξερετε ολα
και φυσικα αν καποιος σας πει να κανετε ενα φιλικο ανοιγματακι ετσι για να δειτε πως παει το αργο 6αρη και να αποδειξετε οτι εινα αργο οντως την κανετε με ελαφρα πηδηματακια
μπραβο παντως το ενδεχομενο να σε περασει ενα 6αρη εαν γινει πραγματικοτητα,τι θα κανεις?
θα μπειτε ολα τα λουλουδια που γραφετε εδω και θα ξεκινησει η ειρωνεια
http://youtu.be/eSTZW9VvoYE
καπως ετσι -
- Mazda 2 5.2%
- Mazda MX-5 6.4%
- Mazda 3 6.6%
και οταν καποιος φιλος μιλησε για τα ιταλικα και οτι ολα πλεον ειναι αξιοπιστα και οτι δεν υπαρχει πλεον προβληματικο αμαξι συνεχισει να το πιστευει μετα απο αυτες τις ερευνες????1- Η λιστα για αυτοκινητα 5-6 χρονων δεν επιλεχθηκε τυχαια. Ειναι κοντα στο μεσο ορο ηλικιας των οχηματων στη Γερμανια (αντε να ειναι 8 ). Τα πρωτα 2-3 χρονια που δινεις εσυ ετσι κι αλλιως ειναι ολα εγγυηση....ασε που 2 χρονια δεν ειναι σεβαστο διαστημα για εξαγωγη συμπερασματων..
2- Το 2 δεν ειναι η κουβεντα μας...ουτε το MX5...Εσεις ειπατε οτι το 6 ειναι τερας αξιοπιστιας σε σχεση με τον ανταγωνισμο..το TUV δεν συμφωνει..so simple!
3- Στα μοντελα που αναφερεις μπορεις να δεις οτι απο το 6ο 2 μεχρι το 21ο 3 (Ford-Mazda-Volvo, για ψαξτο) ειναι μολις 1.4%...Ποσο διαφορα πιστευεις οτι θα υπαρχει στην πραγματικοτητα? Κανε αναγωγη και στα υπολοιπα στις αλλες λιστες και θα δεις οτι τελικα παιζει αρκετα το θεμα τι θα σου κατσει οσον αφορα την αξιοποστια...To the point...η Μαζντα συνολικα, ναι βγαζει αξιοπιστα αυτοκινητα....δεν εχει το αποκλειστικο προνομοιο, ουτε καμια τεραστια διαφορα απο τους λιγοτερο αξιοπιστους...TUV speaking!
PS Στα 8-9 χρονια το Α4/Golf/C5 ειναι πανω απο το 626/323...go figure
-
Πατησα εγω χτες βραδυ με μελος σας εδω στα Χανια..
Απο στάση και μέχρι 190 κοντερίσια, 2 καροτσες πισω η μαουνα σας..!!avensis 1,6 MY'00 VS mazda 6 1,8
1-0ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ με τα χρεπια σας!!
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Γατάκι...
για ποιον απ ολους εδω μεσα τους χεραδες-κοντραδες απο φυλλαδες δεν μας ειπες
οσο για το φορουμ mazdaclub χωρις να ξερεις-ετε γραφετε οτι ειμαστε για ενα μοντελο,πορωμενοι κλπ
μπραβο ρε μαγκες ειστε φοβεροι,ειστε αυτοι που στη καθε συζητηση μιλατε και φωναζετε επειδη εχετε διαβασει μια φυλλαδα,η ενα κειμενο στο διαδικτυο,και φυσικα τα ξερετε ολα
και φυσικα αν καποιος σας πει να κανετε ενα φιλικο ανοιγματακι ετσι για να δειτε πως παει το αργο 6αρη και να αποδειξετε οτι εινα αργο οντως την κανετε με ελαφρα πηδηματακια
μπραβο παντως το ενδεχομενο να σε περασει ενα 6αρη εαν γινει πραγματικοτητα,τι θα κανεις?
καπως ετσιΠες που να βρεθουμε αυριο...
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Γατάκι...
για ποιον απ ολους εδω μεσα τους χεραδες-κοντραδες απο φυλλαδες δεν μας ειπες
καπως ετσιΈλα, βάλε μια φωτογραφία από το αμάξι σου να γελάσουμε
Ούτε το φιατάκι μου δεν περνάει το 6άρι. Μιλάμε για 400άρι. Μόνο το 50ράκι που έχω, αλλά και μ'αυτό στην εκκίνηση θα φύγω.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Πατησα εγω χτες βραδυ με μελος σας εδω στα Χανια..
Απο στάση και μέχρι 190 κοντερίσια, 2 καροτσες πισω η μαουνα σας..!!avensis 1,6 MY'00 VS mazda 6 1,8
1-0ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ με τα χρεπια σας!!
χωρις βιντεο εγω δεν πιστευω τιποτα
και γω εχω πατησει με 10 της κατηγοριας μου και χωρις βιντεο για αποδειξη και ειμαι 7-3.τι μου λες τωρα
ποιο μελος μας ειναι ?γιατι απο χανια δεν εχουμε ρε γατε
MAZDA 6