-
Δεν είσαι μόνο εσύ εδώ. Υπάρχουν και άλλοι.
-
Ο χρήστης Chaos3X έγραψε:
Λοιπόν, είμαι ανάμεσα στα:
Prins VSI 1 που είναι σε προσφορά στα 1.400€ συμπεριλαμβανόμενης λαδιέρας και έχει λέει Προσφορά μήνα με μπέκ keihin για τετρακύλινδρους ατμοσφαιρικούς κινητήρες με λίπανση JML. Δεν αναλαμβάνει να τρέξει για τις διαδικασίες του ΚΤΕΟ...
http://qgas.gr/products/vsi
http://qgas.gr/pricesκαι OMVL από την VIAGAS που βγαίνει στα 1.450€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η λαδιέρα και τα έξοδα του ΚΤΕΟ. Επίσης κάνει και 24 άτοκες δόσεις...
Εσείς τι λέτε? Ποιά είναι η άποψή σας?
Επίσης, για τους δύο μάστορες / συνεργεία που ανέφερα πιο πάνω, ποιά είναι η γνώμη σας?
Συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα εντελώς , οι 24 δόσεις = 300 περίπου ευρω τόσο είναι περίπου οι τόκοι για 2 χρόνια σε μια επιχείρηση άρα το ένα έχει 1400 ευρω και το άλλο 1100 αν πούμε οτι το ΚΤΕΟ είναι 50 ευρω !! Η διάφορα τιμής είναι σημαντική άποψη μου να πας να δεις απο κοντα τι παρελκομενα έχει το ένα και τι το άλλο πχ τα μπεκ keihin με τα απλα rail της omvl έχουν μόνο 300 ευρω διάφορα !!
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
ναι εεε ψηνει και καφέ ? βάζει και σως ? χαλαει τη γευση ρε φιλε ....... σχεδιο γενικο δινουν ολοι φιλε μου εγχειρίδιο εγκατάστασης πολλων σελιδων με λεπτομέροιες ειδικα για καθε μοτερ / τυπου αυτοκινήτου !! βιδα βιδα καλωδιο καλωδιο που ειναι το καθε τι αλλο για το civic αλλο για το ford αλλο για το mercedes και αλλο για καθε τυπο δλδ για το audi Q5 αλλο για το audi A6
Ξέχασες να γράψεις ποιό................αλλά μην ανησυχείς καταλάβαμε..............................
Μπα δεν ξέχασα απλα απάντησα αμέσως μετα. Για να μην είμαι άδικος έχω δει και vialle με σχέδιο και εγχειρίδιο και dedicated brc ( εργοστασιακο) που λίγα όμως καμία σχέση με την βάση δεδομένων της ....
-
Άρα εχεις δει όλα τα κιτ και τα manual εγκατάστασης έχεις οδηγήσει όλων των ειδών τα αυτοκίνητα με όλων των ειδών τα κιτ καθώς και γνωρίζεις όλες τις λοιπές οδηγίες εγκατάστασης τα προγράμματα εγκατάστασης - ρυθμίσεων που δίνουν οι εταιρίες καθώς και έχεις γνωση των δυνατοτήτων όλων των εγκεφάλων-μπεκ-πνευμώνων κλπ κλπ κλπ και κατέληξες στις διαπιστώσεις που μας λες για το πιο είναι το κορυφαίο. Και όλα αυτά σαν απλός οδηγός .....ok ότι πεις..........
-
Άρα εχεις δει όλα τα κιτ και τα manual εγκατάστασης έχεις οδηγήσει όλων των ειδών τα αυτοκίνητα με όλων των ειδών τα κιτ καθώς και γνωρίζεις όλες τις λοιπές οδηγίες εγκατάστασης τα προγράμματα εγκατάστασης - ρυθμίσεων που δίνουν οι εταιρίες καθώς και έχεις γνωση των δυνατοτήτων όλων των εγκεφάλων-μπεκ-πνευμώνων κλπ κλπ κλπ και κατέληξες στις διαπιστώσεις που μας λες για το πιο είναι το κορυφαίο. Και όλα αυτά σαν απλός οδηγός .....ok ότι πεις..........θα συμφωνησω 101%
-
Άρα εχεις δει όλα τα κιτ και τα manual εγκατάστασης έχεις οδηγήσει όλων των ειδών τα αυτοκίνητα με όλων των ειδών τα κιτ καθώς και γνωρίζεις όλες τις λοιπές οδηγίες εγκατάστασης τα προγράμματα εγκατάστασης - ρυθμίσεων που δίνουν οι εταιρίες καθώς και έχεις γνωση των δυνατοτήτων όλων των εγκεφάλων-μπεκ-πνευμώνων κλπ κλπ κλπ και κατέληξες στις διαπιστώσεις που μας λες για το πιο είναι το κορυφαίο. Και όλα αυτά σαν απλός οδηγός .....ok ότι πεις..........Και εγω 102 % Οποίος ψάχνει μαθαίνει βλέπει διαβάζει , δεν ανακάλυψε το τροχό πήγαινε στα Γιάννενα όταν γέμιζεις και ζητα να σου δείξει ένα κιτ να σου ανοιξει το κουτι και μετα πήγαινε σε ένα άλλο !!!
-
ΟΚ παραδίνομαι. Τα επιχειρήματα σου ήταν αφοπλιστικα............με έπεισες. Κιτ έχω δει πολλά αλλά και ζημιές στο χω ξαναπεί η ποιότητα δεν μετριέται με την λεζάντα το περιτύλιγμα ή το πόσο γυαλιστερά είναι. Και επειδή πολύ γνώση πουλιέται εδω μέσα, πες μου με επιχειρήματα (όχι καμμιά διαφημιστική έρευνα ή ότι τα φοράει το τάδε αμάξι απροβλημάτιστα επειδή το λες εσυ) γιατί τα μπεκ της keihin είναι καλύτερα από τα bosch της ΚΜΕ τα gfi και τα siemens. Έχω και άλλες μάρκες αλλά αυτές φτάνουν, απλώς εγώ δεν έχω κανένα λόγο να διαφημίσω κάτι ούτε να δησφημίσω κάτι άλλο αλλα όπως σου χω ξαναπεί δεν μπορώ να δεχτώ να μου παρουσιάζουν ντε και καλά κάτι καλύτερο απο κάτι άλλο έτσι γιατί το λένε αυτοί και οι διαφημιστές. Κάτι το οποίο μπορούμε να το κάνουμε όλοι αλλά δεν το κάνουμε και όποιος το κάνει δεν το κάνει για την ψυχή του προπάπου του......έτσι;
Και κάτι τελευταίο όταν γράφεις συνέχεια για κάτι και το υποστηρίζεις με τόση θέρμη μπορεί να παρεξηγηθεί (όπως το post που σου διέγραψαν πιο πάνω) και να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που θέλεις να περάσεις. Αλλά μην περιμένεις να καταπίνει ο κόσμος (και εγώ και οι υπόλοιποι) αμάσητα ότι λες χωρίς αντιρρήσεις και αντίλογο που είναι απόλυτα λογικο γιατί εδω μέσα και στα άλλα φόρουμ βρίσκονται άνθρωποι πετυχυμένοι επαγγελματίες οικογενειάρχες, σοβαροί κλπ της πίάτσας δηλαδή που δεν νομίζω ότι θα περιμεναν εμένα και εσένα μόνο για να βγάλουν συμπέρασμα (βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) αλλά καλό είναι να μην υποτιμάμε τον κόσμο και την κρίση του. -
η bosch βγαζει μπεκ υγραεριου,συστηματα υγραεριου;
ποια κιτ υγραεριου ειναι γερμανικα; -
ΟΚ παραδίνομαι. Τα επιχειρήματα σου ήταν αφοπλιστικα............με έπεισες. Κιτ έχω δει πολλά αλλά και ζημιές στο χω ξαναπεί η ποιότητα δεν μετριέται με την λεζάντα το περιτύλιγμα ή το πόσο γυαλιστερά είναι. Και επειδή πολύ γνώση πουλιέται εδω μέσα, πες μου με επιχειρήματα (όχι καμμιά διαφημιστική έρευνα ή ότι τα φοράει το τάδε αμάξι απροβλημάτιστα επειδή το λες εσυ) γιατί τα μπεκ της keihin είναι καλύτερα από τα bosch της ΚΜΕ τα gfi και τα siemens. Έχω και άλλες μάρκες αλλά αυτές φτάνουν, απλώς εγώ δεν έχω κανένα λόγο να διαφημίσω κάτι ούτε να δησφημίσω κάτι άλλο αλλα όπως σου χω ξαναπεί δεν μπορώ να δεχτώ να μου παρουσιάζουν ντε και καλά κάτι καλύτερο απο κάτι άλλο έτσι γιατί το λένε αυτοί και οι διαφημιστές. Κάτι το οποίο μπορούμε να το κάνουμε όλοι αλλά δεν το κάνουμε και όποιος το κάνει δεν το κάνει για την ψυχή του προπάπου του......έτσι;
Και κάτι τελευταίο όταν γράφεις συνέχεια για κάτι και το υποστηρίζεις με τόση θέρμη μπορεί να παρεξηγηθεί (όπως το post που σου διέγραψαν πιο πάνω) και να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που θέλεις να περάσεις. Αλλά μην περιμένεις να καταπίνει ο κόσμος (και εγώ και οι υπόλοιποι) αμάσητα ότι λες χωρίς αντιρρήσεις και αντίλογο που είναι απόλυτα λογικο γιατί εδω μέσα και στα άλλα φόρουμ βρίσκονται άνθρωποι πετυχυμένοι επαγγελματίες οικογενειάρχες, σοβαροί κλπ της πίάτσας δηλαδή που δεν νομίζω ότι θα περιμεναν εμένα και εσένα μόνο για να βγάλουν συμπέρασμα (βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) αλλά καλό είναι να μην υποτιμάμε τον κόσμο και την κρίση του.Συμφωνώ και επαυξάνω...
-
Οι πολύχρωμοι φτερωτοί μας φίλοι…..
Α. -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
η bosch βγαζει μπεκ υγραεριου,συστηματα υγραεριου;
ποια κιτ υγραεριου ειναι γερμανικα;της ΚΜΕ με μπεκ AEG ή bosch νομίζω.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Και κάτι τελευταίο όταν γράφεις συνέχεια για κάτι και το υποστηρίζεις με τόση θέρμη μπορεί να παρεξηγηθεί (όπως το post που σου διέγραψαν πιο πάνω) και να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που θέλεις να περάσεις. Αλλά μην περιμένεις να καταπίνει ο κόσμος (και εγώ και οι υπόλοιποι) αμάσητα ότι λες χωρίς αντιρρήσεις και αντίλογο που είναι απόλυτα λογικο γιατί εδω μέσα και στα άλλα φόρουμ βρίσκονται άνθρωποι πετυχυμένοι επαγγελματίες οικογενειάρχες, σοβαροί κλπ της πίάτσας δηλαδή που δεν νομίζω ότι θα περιμεναν εμένα και εσένα μόνο για να βγάλουν συμπέρασμα (βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) αλλά καλό είναι να μην υποτιμάμε τον κόσμο και την κρίση του.Συμφωνώ και επαυξάνω...
Πω πω γνώσεις ενός δημοσίου υπαλλήλου !! Εσένα θα πρέπει να δείχνουν στη τροικα για φωτεινό παράδειγμα πριν ξεκινήσουν τις απολύσεις !! Μπεκ εμβολου έχουν δυο εταιρίες βρες ποιες είναι !!
-
Prins VSI 1 που είναι σε προσφορά στα 1.400€ συμπεριλαμβανόμενης λαδιέρας και έχει λέει Προσφορά μήνα με μπέκ keihin για τετρακύλινδρους ατμοσφαιρικούς κινητήρες με λίπανση JML. Δεν αναλαμβάνει να τρέξει για τις διαδικασίες του ΚΤΕΟ...
http://qgas.gr/pricesκαι OMVL από την VIAGAS που βγαίνει στα 1.450€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η λαδιέρα και τα έξοδα του ΚΤΕΟ. Επίσης κάνει και 24 άτοκες δόσεις...
Επίσης, για τους δύο μάστορες / συνεργεία που ανέφερα πιο πάνω, ποιά είναι η γνώμη σας?
Παιδιά με το να την λέτε ο ένας στον άλλον δεν βοηθάτε...
Αν έχετε κάτι καλύτερο από αυτά που έχω ξεχωρήσει εγώ ευχαρίστως να σας ακούσω.
Θελώ μέσα στην εβδομάδα να προχωρήσω στην εγκατάσταση αλλά ακόμα και μετά από ψάξιμο δύο εβδομάδων είμαι ακόμα στην αρχή. -
Ο χρήστης dathens έγραψε:
'Πω πω γνώσεις ενός δημοσίου υπαλλήλου !! Εσένα θα πρέπει να δείχνουν στη τροικα για φωτεινό παράδειγμα πριν ξεκινήσουν τις απολύσεις !! Μπεκ εμβολου έχουν δυο εταιρίες βρες ποιες είναι !!ΑΑααα δεν είμαι εγκαταστάτης τώρα; χαχαχχαα Τι έγινε σου χαλάμε τις δουλειες και άρχισες τους χαρακτηρισμούς; Άμα δεν θες αντίλογο κάνε μια διαφημιστική καταχώρηση στο συνεργειο σου ή πες μας ανοιχτά τι ρόλο βαράς αλλά όπως και στο άλλο φόρουμ που έλεγες για δικηγόρους και τετοια όταν κάποιος σου είπε ότι είσαι ο τάδε (με όνομα)............μη ρίχνεις το επίπεδο και ξαναπές μου τα μπεκ της gfi έχουν μπεκ εμβόλου ή όχι; λοιπόν όσο θα διαφημίζεις και γράφεις μεταμφιεσμένος σε οδηγό εδώ θα είμαστε ....και θα μιλάμε εκτός αν θες να διαβάζουμε μόνο ότι γράφεις και να το βουλώνουμε πες το μας να ξέρουμε όλοι με τι έχουμε να κάνουμε.
-
Θελώ μέσα στην εβδομάδα να προχωρήσω στην εγκατάσταση αλλά ακόμα και μετά από ψάξιμο δύο εβδομάδων είμαι ακόμα στην αρχή.Φιλικά να σου γράψω οτι από το πρώτο μήνυμά σου φαίνεται πως είχες αποφασίσει. Λίγο ψυχολογικό μάρκετινγκ να ξέρει κάποιος κατάλαβε οτι θα πας σε μία 'μεγάλη' εταιρία μιας και για εσένα οι 'μικροί' είναι απατεώνες και οι 'μεγάλοι' κερδίζουν πολλά. Σεβαστή η άποψή σου όμως επιβεβαίωση θέλεις απλά, όπως πολλοί το κάνουμε.
Μέτρα χρόνια εγκατάστασης σε δυο μου αυτοκίνητα: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Αυτό για μένα μετράει κι ας μη γνωρίζω περισσότερα. Πριν από 20 μέρες περάσαμε ξανά ΚΤΕΟ και αλλάξαμε πρώτη φορά ένα φίλτρο υγραερίου.
Σίγουρα γνωρίζεις οτι είναι θέμα συγκυριών και μόνο να μη σου κάτσει στραβή και με το καλύτερο σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος που απαιτούν από μεγάλους και μικρούς εγγυήσεις. Καμία εταιρία δεν έχει δικαίωμα να δηλώσει: ' εμείς είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία του πλανήτη και δεν δίνουμε καμία εγγύηση'. Θα έφευγα τρέχοντας προσωπικά.
Βάλε αυτό που αποφάσισες φίλε μου μετά από πολύ ψάξιμο, που πολύ καλά έκανες, για να νιώθεις και καλύτερα.
Σέβομαι τις γνώσεις πολλών εδώ μέσα με ό,τι γράφουν για να μαθαίνω κάτι περισσότερο αλλά εσύ αποφάσισες. Πιστεύω πως πας καλά και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.
Επίσης ιδεολογικά δεν αγοράζω προϊόντα από τις βόρειες χώρες που οι λαοί τους στην πλειοψηφία τους μας θεωρούν τεμπέληδες. Μπορώ και ζω ακόμη χωρίς τίποτα από αυτούς και τα πολυκαταστήματά τους!!!! -
'Πω πω γνώσεις ενός δημοσίου υπαλλήλου !! Εσένα θα πρέπει να δείχνουν στη τροικα για φωτεινό παράδειγμα πριν ξεκινήσουν τις απολύσεις !! Μπεκ εμβολου έχουν δυο εταιρίες βρες ποιες είναι !!
ΑΑααα δεν είμαι εγκαταστάτης τώρα; χαχαχχαα Τι έγινε σου χαλάμε τις δουλειες και άρχισες τους χαρακτηρισμούς; Άμα δεν θες αντίλογο κάνε μια διαφημιστική καταχώρηση στο συνεργειο σου ή πες μας ανοιχτά τι ρόλο βαράς αλλά όπως και στο άλλο φόρουμ που έλεγες για δικηγόρους και τετοια όταν κάποιος σου είπε ότι είσαι ο τάδε (με όνομα)............μη ρίχνεις το επίπεδο και ξαναπές μου τα μπεκ της gfi έχουν μπεκ εμβόλου ή όχι; λοιπόν όσο θα διαφημίζεις και γράφεις μεταμφιεσμένος σε οδηγό εδώ θα είμαστε ....και θα μιλάμε εκτός αν θες να διαβάζουμε μόνο ότι γράφεις και να το βουλώνουμε πες το μας να ξέρουμε όλοι με τι έχουμε να κάνουμε.
Δουλειές δικές μου δεν γίνεται να μου χάλας μου τις χάλασε ο ΓΑΠ συνεργείο μπάααααα με δορυφορική τηλεόραση έξυπνα σπίτια δίκτυα , και ηλεκτρονικά σε σκάφη αναψυχής μπορει. ( βλεπε ford brc καμενες βαλβιδες κτλ ) .........καμία σχέση με γκάζαδικου πάντως πλην ενός φίλου μου και κουμπάρου μου που με συμβουλεύει περι τούτου σε θέματα που δε γνωρίζω , αλλα οι περισσοτερες γνώσεις είναι απο διάβασμα πολυ και ψάξιμο....... τώρα τα μπεκ της gfi ιταλικού συστήματος βαπτισμενου ολλανδικου !! Οοως τα τουρκοιταλικα , είναι rail και όχι εμβολου δλδ ξετρυπηματος μόνο η brc , η prins , και η Europegas έχουν μπεκ εμβολου !!! Τα υπόλοιπα που γραφεις τα αντιπσρερχομαι γιατι κουράστικα σε κάθε πόστ μου να έχω μια ουρα να απαντάει συνέχεια πάντα το αντίθετο, οτι και να κάνεις η γνώμη μου αυτη είναι και πιστεύω οτι είναι η σωστη η ποιότητα υλικού δεν συγκρίνεται !!! Φαίνεται με γυμνό μάτι !!
-
Ο χρήστης neotoys έγραψε:
Θελώ μέσα στην εβδομάδα να προχωρήσω στην εγκατάσταση αλλά ακόμα και μετά από ψάξιμο δύο εβδομάδων είμαι ακόμα στην αρχή.Φιλικά να σου γράψω οτι από το πρώτο μήνυμά σου φαίνεται πως είχες αποφασίσει. Λίγο ψυχολογικό μάρκετινγκ να ξέρει κάποιος κατάλαβε οτι θα πας σε μία 'μεγάλη' εταιρία μιας και για εσένα οι 'μικροί' είναι απατεώνες και οι 'μεγάλοι' κερδίζουν πολλά. Σεβαστή η άποψή σου όμως επιβεβαίωση θέλεις απλά, όπως πολλοί το κάνουμε.
Μέτρα χρόνια εγκατάστασης σε δυο μου αυτοκίνητα: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Αυτό για μένα μετράει κι ας μη γνωρίζω περισσότερα. Πριν από 20 μέρες περάσαμε ξανά ΚΤΕΟ και αλλάξαμε πρώτη φορά ένα φίλτρο υγραερίου.
Σίγουρα γνωρίζεις οτι είναι θέμα συγκυριών και μόνο να μη σου κάτσει στραβή και με το καλύτερο σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος που απαιτούν από μεγάλους και μικρούς εγγυήσεις. Καμία εταιρία δεν έχει δικαίωμα να δηλώσει: ' εμείς είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία του πλανήτη και δεν δίνουμε καμία εγγύηση'. Θα έφευγα τρέχοντας προσωπικά.
Βάλε αυτό που αποφάσισες φίλε μου μετά από πολύ ψάξιμο, που πολύ καλά έκανες, για να νιώθεις και καλύτερα.
Σέβομαι τις γνώσεις πολλών εδώ μέσα με ό,τι γράφουν για να μαθαίνω κάτι περισσότερο αλλά εσύ αποφάσισες. Πιστεύω πως πας καλά και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.
Επίσης ιδεολογικά δεν αγοράζω προϊόντα από τις βόρειες χώρες που οι λαοί τους στην πλειοψηφία τους μας θεωρούν τεμπέληδες. Μπορώ και ζω ακόμη χωρίς τίποτα από αυτούς και τα πολυκαταστήματά τους!!!!Μου άρεσε πάρα πολύ η 'γλώσσα' και το ύφος που μίλησες φίλε μου.
Δεν ξέρω τι είναι οι 'μεγάλοι' και τι 'μικροί' γι'αυτό και ρωτάω.
Αν είχα βρεί αποδείξεις είτε για τους μεν είτε για τους δε, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω σε εκείνους. Γι αυτό πονοκεφαλιάζω...Επίσης από την πρώτη μέρα κιόλας πουάρχισα την έρευνα, ακόμα δεν έχω βρεί λύση στα ερωτήματά μου...
- Ποιό σύστημα?
- Ποιόν εγκαταστάτη? Τα αξίζει τα 1.500€? Γιατί ο 'μικρός' ζητάει λιγότερα, για τα ίδια συστήματα με τον 'μεγάλο?
- Τελικά, αυτή η 'λαδιέρα' ειναί περιτή ή όχι? Θα δημιουργήσει πρόβλημα ή θα έχω ξερές βαλβίδες? Σκεφτόμουν και για ηλεκτρονική αλλά νομίζω είναι ΠΟΛΥ μεγάλο έξοδο για κάτι το οποίο δεν ξέρω αν το χρειάζομαι ή όχι και αν θα προκαλέσει τελικά φθορά απ'το να προστετέψει...
Αυτά είναι ερωτήματα που δυστυχώς ο καθένας δίνει διαφορετική ερμηνεία και με όσους μάστορες έχω μιλήσει, όπως είναι φυσικό, ΌΛΟΙ υποστιρίζουν τα δικά τους προΪόντα, γι αυτό κι εγώ ψάχνομαι τόσο πολύ μέσω διάφορων forum, για να βρώ πληροφορίες από ιδιώτες που έχουν προσωπική εμπειρία, κρίση και άποψη. Όμως με λύπη μου διαπιστώνω ότι πέφτω απ'την μία 'διαφήμηση' στην άλλη...
Τέλος πάντων, σ'ευχαριστώ πάντως για την προσπάθειά σου να κατευνάσεις την σύγχησή μου από την, όπως φαίνεται ατελείωτη έρευνα αγοράς...
-
Μια ερώτηση προς τον φίλο Chaos3X: πόσες σελίδες του παρόντος θέματος πριν την αρχική σου δημοσίευση έχεις διαβάσει ?
-
Φιλε με το C4, γιατι δεν πας σε BRC που βγαινει τωρα γυρω στα 1100 (ο δικος μου τοσο ειχε παρει σε συναδελφο μου μαζι με το ΚΤΕΟ και τη χαρτουρα πριν κανα μηνα σε Spark) που κατα γενικη ομολογια ειναι απο τις καλες και σοβαρες εταιριες? Και δεν πανε και τα λεφτα σου στους βορειους 'δουλευταραδες' φιλους μας.
Εκτος και αν εχεις αποφασισει για Prins και απλως χρειαζεσαι επιβεβαιωση.
Εγω δεν εχω καμμια σχεση με BRC αλλα εχοντας βαλει πριν ενα χρονο και μετα απο σχετικη ερευνα, εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος χωρις προβληματα, οπως και φιλοι και συναδελφοι που ετυχε να στειλω εκει που εβαλα εγω.
Μπορει να ειχα βαλει και Prins (που ηταν αρκετα ακριβοτερη τοτε και ετσι δεν προχωρησα) και Vialle (αν και μεχρι τοτε δεν ειχε ενα καταλληλο εργαλειο ειδικα για το αυτοκινητο μου για να ανοιξει απ'οτι καταλαβα τρυπες στην εισαγωγη) και μια δυο αλλες και παλι να ημουν απολυτα ικανοποιημενος. -
Τα υπόλοιπα που γραφεις τα αντιπσρερχομαι γιατι κουράστικα σε κάθε πόστ μου να έχω μια ουρα να απαντάει συνέχεια πάντα το αντίθετο, οτι και να κάνεις η γνώμη μου αυτη είναι και πιστεύω οτι είναι η σωστη η ποιότητα υλικού δεν συγκρίνεται !!! Φαίνεται με γυμνό μάτι !!
Τα πράγματα ειναι πολύ απλά. Όσο δεν βαριέσαι να αβαντάρεις και να προσπαθείς να οδηγήσεις υποψήφιους υγραεριοκινητους σε συγκεκριμένο συνεργείο και σύστημα (για οποιονδήποτε λόγο έχεις) (που με τις άλλες δουλειές που έχεις όλως περιέργως σε κάθε ερωτημα έχεις περάσει απο εκει και ειδες κάτι αντίστοιχο σχετικό πάντα με το τι ζητάει ο υποψήφιος υγραεριοκίνητος) τόσο δεν θα βαριέμαι να γράφω και να απαντω. Πάντως το πραγματικό μου όνομα δεν είναι Κώτσος ούτε μασάω ταραμα...το χω ξαναγράψει. Και αστρονάυτης να μου πεις ότι είσαι έχεις άμεση ή εμμεση σχέση με αυτό που αβαντάρεις γνώμη μου και δικαίωμα μου. Πάντως για να επιμένεις μάλλον πιάνει ο κόπος σου απ ότι βλέπω από προσφατη ερώτηση του Chaos3X ...........
ΥΓ: O Ο λόγος που θα συνεχίσω τον αντίλογο μαζί σου αν συνεχίσεις κι εσύ είναι γιατί δεν μπορώ την απροκάλυπτη αβάντα και κυρίως την μεταμφιεσμένη σε αθώα. Αντίθετος με σένα είμαι στον τρόπο που το πλασάρεις και φυσικά όχι στο τι πλασάρεις. Στο κάτω κάτω δεν είναι κακό να το λέει όποιος είναι εγκαταστάτης ή εχει κάποια σχεση με το υγραέριο. ίσα ισα που βοηθάνε σαν τον Κ. Βατσο και άλλους. Και κάτι άλλο δεν σου φένεται περίεργο που κάποιοι συμφωνουν μαζί μου;;;;;;; Και αυτοί ουρές είναι;
Λοιπόν αρκετα ασχολήθηκα....Και μερικές (αφελείς) φυσικά ερωτήσεις για να μην τρελαθούμε τελείως:
-Από που προκύπτει ότι τα Ολανδικά είναι ποιοτικά και τα ιταλικά όχι. Μήπως από την αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει η Ολανδία και την πολύχρονη παρουσία και εμπειρια στον χώρο του αυτοκινήτου; (ουπς!!! αυτό πάει μάλλον στην Ιταλία)και γιατί η gfi να μεταμφιεστεί σε Ολανδική ξέραμε και απο χτες για την ποιότητα των Ολανδικών εκτός από τις Τουλιπες;- Ποιος ξεκίνησε την υγραεριοκίνηση;
- Πέιτε μια Ολανδική μάρκα αυτοκινήτου.(;;;;;;;;)
- Είναι αλήθεια ότι η vialle έχει Ιταλικό backround; εεεεεε δεν ακουσαααααα είναι και αυτη μεταμφιεσμένη;
- είναι αλήθεια οτι το πολυαναμενόμενο υγρού ψεκασμου που περιμένουμε από την prins έχει και εξαρτηματα της icom;
Υγραεριοκίνηση!