-
Στροφοδιαδρομή μετά το τσιμπούσι=στομαχικά προβλήματα
-
Για αυτό και κάποιοι επέλεξαν το γλυκό....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αρα τα βασικά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν ( πέραν της ημερομηνίας της συνάντησης ) είναι :
α. Το αρχικό σημείο συνάντησης ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
β. Ο χώρος για τον καφέ-τσίπουρο
γ. Το σημείο της κοψιδοκατάνυξης.Με μέριμνά σου, ναί !
-
Το σκεπτικό λοιπόν είναι να συνδυασθούν όλες οι δραστηριότητες σε μια ημέρα λοιπόν.
Πρότασή μου είναι να υπάρχουν 4 διαφορετικά σημεία-σταθμοί με ενδιάμεσα οδηγικά κομάτια.
**Σημείο Α: **σημείο συνάντησης Βορείων & Νοτίων (αποφεύγουμε την αναφορά Δυτικών και Ανατολικών για ευνόητους λόγους ).
*Πορεία με κατεύθυνση το *...
**Σημείο Β:**στάση για καφέ-γλυκό-πίτα-τσίπουρο και ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και πειραγμάτων.
Πορεία με κατεύθυνση το...
**Σημείο Γ:**στάση και εφοδιασμός με τα κατάλληλα μέσα για την εξολόθρευση καλοψημένων κρεατικών και διαφόρων αλλων εδεσμάτων.
Πορεία με κατεύθυνση το
**Σημείο Δ:**τελευταίες εξομολογήσεις πριν την επιστροφήΗ πρόταση αυτή προυποθέτει την ολοκλήρωση της περιμέτρου της παραλίμνιας διαδρομής που είναι αυτή http://goo.gl/G34pB μήκους περίπου 60km.
Αυτονόητο είναι πως οι προτάσεις και οι διαφοροποιήσεις σας είναι ευπρόσδεκτες
-
Το 4ΤΦ έχει πάει στην Λίμνη Πλαστήρα το 2003!!!
Δεν μπόρεσα να βρω το θέμα.Μπορείτε να μείνετε στο Δασικό Χωριό που διαθέτει και εξαιρετική ταβέρνα!!
-
-
Αυτά είναι τα προεόρτια.
Υπήρχε θέμα με αναλυτικές οδηγίες της kamil, που ειχε πάει πριν και είχε οργανώσει τα πάντα (μέχρι και φωτό για το πως πάμε!!) και τις εντυπωσεις μας μετά την επιστροφή!Είχαμε πάει Παρασκευή και φύγαμε Κυριακή. Βασικά, από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι την Κυριακή τα ξημερώματα τρώγαμε!!
Κλου της εκδρομής, ο Hunter που είχε έρθει με το υπερχαμηλό Cadet του, και το καφάσι με τα ροδάκινα που είχε φέρει φίλος που δεν θυμάμαι και φάγαμε τα ξημερώματα της Κυριακής αφού είχαμε φάει ότι είχε και δεν είχε η ταβέρνα!
Ωραίες αναμνήσεις!
-
Νικο απο οτι εγραψε καποιος φιλος καπου πιο πριν το δασικο χωριο βρισκεται εις αθλια κατασταση.....
Ααααα ηταν ωραιο ξενυχτι............φαι..κουβεντα..φαι.....γελια.....φαι...Αλαν Τζοουνς...φαι.....κουιζ ....και στο τελος φαι....
Εγω παλι θυμηθηκα τις κορες του Αποστολη που βαλθηκαν να σκουπισουν ολη την περιοχη....Και το βρυσιδι που'φαγα απο τον Νταφυ που του εδωσα το πιο ορεινο σπιτι.....
-
Το σημείο συνάντησης και Καφε προτείνω να είναι το ξενοδοχειο ναιαδες που πρόσφερει πολυ όμορφη Θεα στη λίμνη και έχει άνετο μεγαλο παρκινγκ . Εκεί θα πιούμε Καφε με Θεα στη λίμνη και έπειτα θα αναχωρησουμε για την Ταβερνα.
Τώρα για την πρόταση της Ταβέρνας θα πρότεινα το φανταστικό ΤΣΑΡΔΑΚΙ αλλα δεν νομίζω ότι μπορεί να δεχθεί τόσα άτομα , μια λύση είναι να μοιραστούμε στις διπλανες κολλητες δυο ταβερνες .http://maps.google.com/maps?q=τ� ... CF%82&z=15
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το σκεπτικό λοιπόν είναι να συνδυασθούν όλες οι δραστηριότητες σε μια ημέρα λοιπόν.Πρότασή μου είναι να υπάρχουν 4 διαφορετικά σημεία-σταθμοί με ενδιάμεσα οδηγικά κομάτια.
**Σημείο Α: **σημείο συνάντησης Βορείων & Νοτίων (αποφεύγουμε την αναφορά Δυτικών και Ανατολικών για ευνόητους λόγους ).
*Πορεία με κατεύθυνση το *...
**Σημείο Β:**στάση για καφέ-γλυκό-πίτα-τσίπουρο και ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και πειραγμάτων.
Πορεία με κατεύθυνση το...
**Σημείο Γ:**στάση και εφοδιασμός με τα κατάλληλα μέσα για την εξολόθρευση καλοψημένων κρεατικών και διαφόρων αλλων εδεσμάτων.
Πορεία με κατεύθυνση το
**Σημείο Δ:**τελευταίες εξομολογήσεις πριν την επιστροφήΗ πρόταση αυτή προυποθέτει την ολοκλήρωση της περιμέτρου της παραλίμνιας διαδρομής που είναι αυτή http://goo.gl/G34pB μήκους περίπου 60km.
Αυτονόητο είναι πως οι προτάσεις και οι διαφοροποιήσεις σας είναι ευπρόσδεκτες
Εμένα μ' αρέ πάντως
3 φορά που θα το κάνω το δρομολόγιο και μ' αρέ ακόμα περισσότερο -
Σύμφωνα με το σημερινό 'Το Βήμα' είναι οριστική (σχεδόν) η 29/04 ως ημερομηνία εκλογών, οπότε η 22/04 φαίνεται ως πιθανότερη ημερομηνία για τη συνάντηση στη Λιμνη Πλαστήρα.
H πρόταση του Κωνσταντίνου (Τρίκαλα- Ασπροπόταμος-Μετέωρα) είναι πολύ ωραία οδηγικά και 'κολλάει' σαν bonus εκδήλωση για το Σάββατο. Βέβαια είναι πολύ απαιτητική και θέλει τουλάχιστον 2-2,5 ώρες και δεν είναι για πολύ κόσμο. Ομως μπορεί να γίνει και 'σπαστά' δηλαδή κάποιοι τολμηροί να κάνουν το πλήρες δρομολόγιο, και κάποιοι άλλοι να εκκινήσουν αντίστροφα από την Καλαμπάκα, σημείο ανασυγκρότησης/ συνάντησης/ καφέ οι 'Αχελωϊδες' και μετά όλοι στα Μετέωρα για κοντοσούβλι κλπ, κλπ -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Νικο απο οτι εγραψε καποιος φιλος καπου πιο πριν το δασικο χωριο βρισκεται εις αθλια κατασταση.....Ααααα ηταν ωραιο ξενυχτι............φαι..κουβεντα..φαι.....γελια.....φαι...Αλαν Τζοουνς...φαι.....κουιζ ....και στο τελος φαι....
Εγω παλι θυμηθηκα τις κορες του Αποστολη που βαλθηκαν να σκουπισουν ολη την περιοχη....Και το βρυσιδι που'φαγα απο τον Νταφυ που του εδωσα το πιο ορεινο σπιτι.....
διπλα στο μονοπατι του ... ερωτα ...
ξεχνιουνται αυτα τα πραγματα?? -
Θα γινει Λιμνη πλαστηρα συναντηση?Που ποτε πως?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Θα γινει Λιμνη πλαστηρα συναντηση?Που ποτε πως?Εεεε χμ...Λιμνη Πλαστηρα, 22-4, με τα αυτοκινητα..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εεεε χμ...Λιμνη Πλαστηρα, 22-4, με τα αυτοκινητα..
Οποτε μιλαμε για τον επομενο μηνα.Κυριακη...Αν ειναι κανεις που θα ξεκινησει απο Πατρα και θελει να μοιραστουμε τα εξοδα ας στειλει ενα πμ! Εγω προσωπικα δε μπορω να ερθω με το δικο μου πεφτει παντοφλα.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εεεε χμ...Λιμνη Πλαστηρα, 22-4, με τα αυτοκινητα..
Όχι απαραίτητα.
Να 'μαστε καλά μέχρι τότε και θα έρθω κι εγώ (με την μηχανή φυσικά)
-
Αρκεί να μη βρέχει.
-
Αν είναι αυτό το ΣΚ, παίζει να έρχομαι κι εγώ, αν βρώ τρόπο να έρθω και μετά θα φορτωθώ σε κάποιον να με κατεβάσει μέχρι το αεροδρόμιο
-
Αν βρεχει θα φερουμε το Fluence!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν είναι αυτό το ΣΚ, παίζει να έρχομαι κι εγώ, αν βρώ τρόπο να έρθω και μετά θα φορτωθώ σε κάποιον να με κατεβάσει μέχρι το αεροδρόμιοΑν δε σε πειράζει να στριμωχτούμε λίγο, θα σε πάμε εγώ και η ταυρίνα με το πιο μικρό πρίμιουμ.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012