πραγματικά δεν ηξερα που να το αναρτησω και μια και εχει σχεση με το αμεσως αποπανω ειπα να το βαλω εδω...
Υπεπεσε στην αντιλληψη μου αυτο
http://www.eloaam.gr/portal/?cat=3
ΕΛΟΑΑΜ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Ναυαρίνου 11, 106 80 Αθήνα - email: info@eloaam.gr
Αθήνα 20 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο πρώτος αγώνας της ΕΛΟΑΑΜ είναι πλέον γεγονός.
Ο πρώτος αγώνας καρτ του κυπέλου ROTAX MAX CHALLENGE, έγινε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή 18 Μαρτίου στην πίστα καρτ των Μεγάρων.
Συγκέντρωσε 35 αγωνιζόμενους σε 4 κατηγορίες, οι οποίοι απόλαυσαν την άρτια οργάνωση του αναγνωρισμένου αθλητικού «Συλλόγου Φίλων Καρτ». Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν ήδη εκδώσει δελτίο αθλητή στο συγκεκριμένο σύλλογο και ήταν ασφαλισμένοι από την INTERSALONICA.
Ο αγώνας αυτός, ήταν παράλληλα η οργανωτική πρεμιέρα της πρώτης και μοναδικής αθλητικής ομοσπονδίας αυτοκινήτου και καρτ της Ελλάδας.
Πρώτης, γιατί δημιουργήθηκε το 1991 και μοναδικής γιατί είναι η μόνη που έχει καταθέσει πλήρη φάκελο για αθλητική αναγνώριση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1999.
Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, η δράση ξεκίνησε και η συνέχεια προβλέπεται παραπάνω από συναρπαστική.
Λεπτομέρειες και πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτου και καρτ για το 2012, θα ακολουθήσει σύντομα.