-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Και να τα χω βρει βρε συ δεν θα τα χω προσέξει. Είναι πολύ μικρά...Στέλιο, προχωράω αργά αλλά σταθερά προς τα Μεσόγεια, που πραγματικά αποδεικνύεται ο παράδεισος του παρατημένου.
με πρώτη ευκαιρία κανε μια βόλτα από Κόρινθο μέχρι Πάτρα από την παλαιά εθνική,εκεί θα δεις ΤΑ παρατημένα του παραδείσου.
-
Ιωσήφ αυτό χρειάζεται Βενζίνη, και προς το παρόν...
-
Οντως στις εναλλακτικες διαδρομες γενικοτερα υπαρχουν καλα πραγματα.. Στο κομματι της παλιας μεχρι το τα Νικολεϊκα και τα Τρυπιά θυμαμαι καποια κομματια.. Μεσα στο Αιγιο προχειρα μου ερχονται καποια στο μυαλο.. Επισης στο Αιγιο υπαρχει μια μεγαλη μαντρα στην εισοδο του αν θυμαμαι καλα και εχει πολυ bmw-mercedes. Συνηθως ειχα αλλα πραγματα στο μυαλο μου οταν πηγαινα προς τα εκει και ποτε δε σταματαγα για φωτο ειναι και ωραια διαδρομη οδηγικα και δε μ αρεσε να διακοπτω
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ολο στην περιοχη μου τριγυρνας , που να δεις δυο ακομα καλα α112 που εχω βρει (και δεν τα εχει βρει ο προδρομος )
αμα μενεις Γερακα δυλευεις Πικερμι και η μικρή παει παιδικό στην Παιανια????
και το φανοποιειο απο πισω στον παραλληλο ειχε καποια κομματια γενικώς....
-
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω σταθεροποιητη σκουριας στην Αθηνα, κεντρο , Φραντζη η αλλου ,εχω ακουσει για ενα προιον της loctite εκτος και αν εχει δοκιμασει κανεις αλλο πιο αποδοτικο.
-
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω σταθεροποιητη σκουριας στην Αθηνα, κεντρο , Φραντζη η αλλου ,εχω ακουσει για ενα προιον της loctite εκτος και αν εχει δοκιμασει κανεις αλλο πιο αποδοτικο.Απ' όσο ξέρω όλα τα χρωματοπωλεία αυτοκινήτων έχουν, και είναι γνωστό και ως 'γάλα'.
Αυτό που έβρισκα ήταν Made in Greece δεν θυμάμαι τώρα ποιάς εταιρείας, της Loctite δεν συνάντησα ποτέ.
Δεν είναι κάτι εξωτικό πάντως... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ολο στην περιοχη μου τριγυρνας , που να δεις δυο ακομα καλα α112 που εχω βρει (και δεν τα εχει βρει ο προδρομος )
αμα μενεις Γερακα δυλευεις Πικερμι και η μικρή παει παιδικό στην Παιανια????
και το φανοποιειο απο πισω στον παραλληλο ειχε καποια κομματια γενικώς....
Παιδικο Παιανια ...σε ποιον παει ???
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω σταθεροποιητη σκουριας στην Αθηνα, κεντρο , Φραντζη η αλλου ,εχω ακουσει για ενα προιον της loctite εκτος και αν εχει δοκιμασει κανεις αλλο πιο αποδοτικο.
Απ' όσο ξέρω όλα τα χρωματοπωλεία αυτοκινήτων έχουν, και είναι γνωστό και ως 'γάλα'.
Αυτό που έβρισκα ήταν Made in Greece δεν θυμάμαι τώρα ποιάς εταιρείας, της Loctite δεν συνάντησα ποτέ.
Δεν είναι κάτι εξωτικό πάντως...Ενω δεν ειναι κανενα περιεργο προιον,σε χρωματοπωλεια & αυτοκινητου που πηγα... η εχουν μονο ' υγρα καθαρισμου σκουριας 'η δυσκολευονται να παραγγειλουν οταν τελειωσει το αποθεμα τους . Το προβλημα τον τελευταιο καιρο ειναι οτι πολλοι εισαγωγεις δεν μπορουν να παραγγειλουν απο το εξωτερικο με πιστωση οπως π.χ. για την loctite. Γι αυτο ψαχνω .
-
Δεν είναι μόνο το Λοκταιτ. Υπάρχουν και ελληνικά, οπως πχ το RUSTABIL της χρωτεχ που βρίσκω στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς μου.
-
Και κάνει και πολύ καλή δουλειά!
-
-
Γιώργο, λέγεται νεραγκούλα (Ranunculus asiaticus) και θυμίζει κάτι μεταξύ χρυσάνθεμου και τριαντάφυλλου, γι' αυτό και
στα αγγλικά πολλές φορές είναι γνωστό σαν Chrysanthemum rose.Δες και εδώ: http://www.anthopoleia.com/clf.asp?clplants_id=32&ftcd=8
-
Καλά, σ΄αυτό το φόρουμ υπάρχουν απαντήσεις για 'τα πάντα όλα' που λέει και ο Αλέφαντος !
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Γιώργο, λέγεται νεραγκούλα (Ranunculus asiaticus) και θυμίζει κάτι μεταξύ χρυσάνθεμου και τριαντάφυλλου, γι' αυτό και
στα αγγλικά πολλές φορές είναι γνωστό σαν Chrysanthemum rose.Δες και εδώ: http://www.anthopoleia.com/clf.asp?clplants_id=32&ftcd=8
αντε ρε μητσε, πες του και πως θα το ποτιζει και με εχει πρηξει απ το πρωι με τα τηλεφωνα
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
thanx!!!
τοσα λελουδια μαζεμενα επαε μεσα, μονο εσυ το βρηκες! respect!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αντε ρε μητσε, πες του και πως θα το ποτιζει και με εχει πρηξει απ το πρωι με τα τηλεφωνα
Η αληθεια ειναι οτι τοση ωρα ψαχνω στο νετ και δεν αναφερουν ποτισματα, μονο αφθονο ηλιο λεει....
-
Ε, μα να σκίσω τα ντοκτορά μου μέσα...
Αν σκεφτείς ότι είναι αυτοφυές σε Ρόδο, Κρήτη κλπ. καταλαβαίνεις γιατί πιο σημαντικός είναι ο ήλιος παρά το νερό.
Επιπλέον τα σαρκώδη και δερματώδη φύλλα του μαρτυρούν ότι μπορεί να αποθηκεύει νερό για τις δύσκολες μέρες, ενώ το κηρώδες λευκό επίχρισμα στην επιδερμίδα επιβραδύνει την απώλεια νερού μέσω εξατμισοδιαπνοής. Τουλάχιστον από αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες, γιατί ζωντανό δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ...Όλα καλά, αλλά το Βάγγο γιατί τον παιδεύεις; Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζει τα πάντα για όλα τα ΚΑ μέχρι ...ΚΩ,
'νταξ, τα μίνια τώρα τα μαθαίνει το παιδί και παιδεύεται λιγουλάκι, αλλά από το φυτικό βασίλειο τι να ξέρει; -
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Ψανχω την ονομασια του παρακατω φυτου:Γνωριζει κανεις να βοηθησει?
Χωρις να θελω να γινω κακος ή να παρεξηγηθει κανεις γιατι να γινει μια τετοια ερωτηση σε αυτο το θεμα;Υπαρχει αρκετο φορουμ και εκτος των κλασσικων μοντελων.Πχ η συγκεκριμμενη ερωτηση ταιριαζε στο viewtopic.php?f=13&t=43031
Και παλι ελπιζω να μη παρεξηγηθω ,ειδικα απο τον Γιωργο που εκανε την ερωτηση
Αντιρρήσεις δεκτες. -
Τετοιο φυτο εφερα στην καλη μου και ουτε εγω μπορεσα να συγκρατησω το ονομα του.
Νομιζω καλεντουλα?
Το ονομα τελειωνει σε 'ουλα' σιγουρα. -
ΝΕΡΑΓΚΟΥΛΑ!
Ψάχνετε κάτι?