Mar 12, 2012, 11:02 AM

Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θες συγκριση με την Attraction με το τασι που κανει 17Κ ή με την Ambition που εχει αλουμινενιες ζαντες ΚΑΙ προβολεις ομιχλης παρακαλω παρακαλω και κανει 18Κ;

Αν επιλεξεις να αγορασεις την πρωτη ειναι χαμενα χρηματα, γιατι μιλαμε για ενα τελειως entry αυτοκινητο που ο,τι κι αν πεις οτι κανει τελεια, μπορεις να βρεις με -5Κ αυτοκινητα με αντιστοιχες προδιαγραφες ή με -3Κ αυτοκινητα με καλυτερες. Value for money 0.

Αν επιλεξεις την Ambition, πειραζει να σου φερω να το συγκρινουμε με ενα αμαξι που αγοραστηκε οχι στα 18Κ αλλα στα 19Κ;

Και να μου πεις αν αξιζει το 1Κ παραπανω ή οχι...

Ειπαμε, καλη η Audi, καλο το A1, πραγματικα το λεω. Εγω αλλωστε θεωρω αδιαφορα τα Α3 και τα μεγαλυτερα αυτοκινητα (προφανως δεν θεωρουσα ποτε αδιαφορο το S3 ομως ). Το Α1 ειναι καλη προσπαθεια σε αυτην την κατηγορια αλλα ειναι πα-να-κρι-βο. Μονο αυτο ειναι το θεμα μου. Περι ορεξεως κολοκυθοκεφτεδες ομως, οποιος θελει το αγοραζει, μετοχες δεν εχω πουθενα.

ούτε εγώ δεν έχω μετοχές δυστυχώς από καμία αυτοκινητοβιομηχανία... δεν είναι σύγκριση αυτή όμως... για να δούμε από κοντά κινητήρα-μεταδοση-αναρτηση-εργονομία-ασφάλεια-εργονομία-αντοχή-πάτημα κλπ// σημείο προς σημείο... με ίδια χαρακτηριστικά παρακαλώ... μεγάλη η συζήτηση και για αυτό είπα από κοντά...