-
Δεν έχετε το θεό σας ,
Από τότε που το άφησα τίποτα δεν έχει αλλάξει .
Απ' άνω τους Mazdisti ( Slow is the new Fast ) -
Εν τω μεταξύ άπαντες αναγνωρίζουν ότι το 6αρι είναι overall εξαιρετικό αυτοκίνητο απλά είναι ψιλοαπελπιστικά αργό! Κανείς δεν είπε ότι είναι κακό!
-
Kαι το τελευταίο είναι πανέμορφο. Αλλά οι παρωπίδες κάποιψν κατόχων τους εμποδίζουν να δουν καλύτερα τι καβαλάνε.
-
ρε στέφαν αυτό πολεμάν να σου πουν (κάποιοι).
ΔΕΝ είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργό -
το θεμα μας δεν ειναι η Οκταβια και τα τουρμπισμενα...
το θεμα ειναι το αστειο της κοντρας μεταξυ αυτοκινητων με 0,2 δευτερα ρεπριζ...
οπως θα ηταν αστεια η κοντρα του οκταβια των 7,8 με ενα 8,0 ή 7,6....
σε τελικη αναλυση δεν το θες για γκαζια...
και την υδροπνευματικη του C5 την εχω παραδεχθει και το ποσο ομορφο ειναι το '6αρι'
και τα δυο τα εχουν γνωστοι μου και τα εκτιμησα σε ταξιδι 200χλμ που οσο να ειναι ειναι αρκετα να κρινεις ταξιδιαρικο.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι το τελευταίο είναι πανέμορφο. Αλλά οι παρωπίδες κάποιψν κατόχων τους εμποδίζουν να δουν καλύτερα τι καβαλάνε.Εν τω μεταξύ άπαντες αναγνωρίζουν ότι το 6αρι είναι overall εξαιρετικό αυτοκίνητο απλά είναι ψιλοαπελπιστικά αργό! Κανείς δεν είπε ότι είναι κακό!
Να δείτε τι τράβηξα εγώ όταν πριν από κάποιο καιρό έγραψα για το μέτριο-αργό κινητήρα και έκανα το λάθος να αναφέρω άλλα 1-2 προβληματάκια ( που δεν τολμώ πια να ξεστομίσω ) της προηγούμενης γενιάς
-
Για μένα (και αρκετούς άλλους καθώς φαίνεται) είναι απελπιστικά αργό. Για δεδομένα 2000 είναι ΟΚ. Αν και τότε κυκλοφορούσαν κάτι 156 1.8 που το 6αρι ήθελε κιάλια για να τη δει.
Έγραψα και παραπάνω ότι σε ρεπρίζ υστερεί ακόμα και σε σχέση με αυτοκίνητα πόλης (βλ. 500 twinair).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εν τω μεταξύ άπαντες αναγνωρίζουν ότι το 6αρι είναι overall εξαιρετικό αυτοκίνητο απλά είναι ψιλοαπελπιστικά αργό! Κανείς δεν είπε ότι είναι κακό!εσυ φιλε πως το κρινεις αργο?
για πες μου τι εχεις και τι εχεις οδηγησει πιο γρηγορο απο το ταπεινο και εργο 6αρη οπως και οι υπολοιποι γρηγοροι εδω?
εγω οδηγαω αυτο το αργο και ταπεινο παντως -
Και πολύ καλά κάνεις και το οδηγάς. Είπε κανείς το αντίθετο? Μάλλον εσύ δεν έχεις οδηγήσει κάτι διαφορετικό για να κρίνεις ότι είναι αρκούντως γρήγορο το 6αρι. Εσένα μπορεί να σε καλύπτει και με το παραπάνω. Τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα όμως είναι αυτά που θα κρίνουν αν είναι αντικειμενικά αργό ή γρήγορο.
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
εσυ φιλε πως το κρινεις αργο?
για πες μου τι εχεις και τι εχεις οδηγησει πιο γρηγορο απο το ταπεινο και εργο 6αρη οπως και οι υπολοιποι γρηγοροι εδω?Πού το έχω ξανακούσει ,
Πού το έχω ξανακούσει . . .
-
Και πολύ καλά κάνεις και το οδηγάς. Είπε κανείς το αντίθετο? Μάλλον εσύ δεν έχεις οδηγήσει κάτι διαφορετικό για να κρίνεις ότι είναι αρκούντως γρήγορο το 6αρι. Εσένα μπορεί να σε καλύπτει και με το παραπάνω. Τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα όμως είναι αυτά που θα κρίνουν αν είναι αντικειμενικά αργό ή γρήγορο.εσυ παντως μιλας παντα με στοιχεια....ετσιιιιιι;;;;ψαγμενα πραγματα και ξερεις τι εννοω......στανταρακια!
-
Και πολύ καλά κάνεις και το οδηγάς. Είπε κανείς το αντίθετο? Μάλλον εσύ δεν έχεις οδηγήσει κάτι διαφορετικό για να κρίνεις ότι είναι αρκούντως γρήγορο το 6αρι. Εσένα μπορεί να σε καλύπτει και με το παραπάνω. Τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα όμως είναι αυτά που θα κρίνουν αν είναι αντικειμενικά αργό ή γρήγορο.καλα εγω κανω εσυ ομως δεν μου απαντας
μπορει ομως να χω οδηγησει και πολλα αυτοκινητα και να οδηγω και πολλες ωρες καθε μερα αυτο τι σημανει οτι δεν εχω οδηγησει εγω αν διαβαζες εχω οδηγησει και ανταγωνιστικα πριν αγορασω αυτο το αυτοκινητο,αλλα οδηγαω και καθε μερα εσυ τομς δεν απαντας τι οδηγας -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
για πες μου τι εχεις και τι εχεις οδηγησει πιο γρηγορο απο το ταπεινο και εργο 6αρη οπως και οι υπολοιποι γρηγοροι εδω?Πού το έχω ξανακούσει ,
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Και πολύ καλά κάνεις και το οδηγάς. Είπε κανείς το αντίθετο? Μάλλον εσύ δεν έχεις οδηγήσει κάτι διαφορετικό για να κρίνεις ότι είναι αρκούντως γρήγορο το 6αρι. Εσένα μπορεί να σε καλύπτει και με το παραπάνω. Τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα όμως είναι αυτά που θα κρίνουν αν είναι αντικειμενικά αργό ή γρήγορο.
καλα εγω κανω εσυ ομως δεν μου απαντας
μπορει ομως να χω οδηγησει και πολλα αυτοκινητα και να οδηγω και πολλες ωρες καθε μερα αυτο τι σημανει οτι δεν εχω οδηγησει εγω αν διαβαζες εχω οδηγησει και ανταγωνιστικα πριν αγορασω αυτο το αυτοκινητο,αλλα οδηγαω και καθε μερα εσυ τομς δεν απαντας τι οδηγαςΔηλαδή αν οδηγάει yugo τότε το 6αρι είναι γρήγορο ενώ αν καβαλάει το Enterprise είναι αργό; Πώς πάει ακριβώς η 'λογική' σου;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εσυ παντως μιλας παντα με στοιχεια....ετσιιιιιι;;;;ψαγμενα πραγματα και ξερεις τι εννοω......στανταρακια!
Τώρα εσύ θες να το πάμε επί προσωπικού μπας και νιώσεις, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη! Εγώ θέλω μόνο να σε πετύχει καμιά ταπεινή Octavia 1.4T ή καμιά ακόμα πιο ταπεινή 156 1.6 10ετιας (για 1.8 δεν το συζητάμε καν γιατί θα γελάει ο κόσμος) και να πας να τους το παίξεις μάγκας και να σε αφήσουν για την πλάκα τους πίσω. Να δούμε τότε αν θα καταφέρεις να αποκτήσεις στοιχειώδεις τρόπους διαλόγου.
καλα εγω κανω εσυ ομως δεν μου απαντας
μπορει ομως να χω οδηγησει και πολλα αυτοκινητα και να οδηγω και πολλες ωρες καθε μερα αυτο τι σημανει οτι δεν εχω οδηγησει εγω αν διαβαζες εχω οδηγησει και ανταγωνιστικα πριν αγορασω αυτο το αυτοκινητο,αλλα οδηγαω και καθε μερα εσυ τομς δεν απαντας τι οδηγαςAudi Q5 2.0T, Alfa 147 1.6 και Fiat 500 1.2. Εντάξει την περνάω την τάξη δάσκαλε?
-
Μόνο η μάρκα και το μοντέλο αλλάζει τελικά. Πόσες φορές έχει παίξει αυτό το σενάριο?
-
**@ xenos **
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Σελίδα 9 , το πρώτο post του GGAB ( σαν να ακούω τον αντίλαλο του )
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Ναι σωστά. Και στη Mazda είναι μαλακες και χαντακώνουν μόνοι τους το αμάξι τους! Καλά τα πιστεύετε και τα γράφετε? Το αμάξι είναι αργό για τα σημερινά δεδομένα. Πάει όπως πάει ένα μέσο 1600αρι hatchback της περασμένης 10ετιας.-
οχι απλα εσυ φιλε μου εισαι εξυπνος πολυ
εγω απλα πιστευω τι βλεπω στο δρομο και οχι τι μου λενε τα χαρτια
αυτο που πιστευεις εσυ και χωρις να το εχεις οδηγησει-πιεσει
τωρα αν νομιζεις οτι η γνωμη σου ειναι πιο εμπεριστατομενη απο τα χαρτια συνεχισε τα γραφεις τα ιδια μεχρι να το δεις στο δρομο τι κανει σε σχεση με αλλο πιο δυνατο σε αλογα αυτοκινητο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥς ΕΙΔΙΚΟΥΣτο αυτοκίνητο έχει 120 κακόμοιρα άλογα .- ότι και να λες για 1800αρη σεντάν είναι ΑΡΓΟ...
θεωρείς ότι τα νούμερα που δίνουν όλα τα έντυπα (ακόμα και η επίσημη μάζντα ρε ΑΘΕΟΦΟΒΕ ) είναι ψευτικά για να χαντακώσουν το προιον ??? ( το δικό της προιον ) ?? πέρνεις ναρκωτικά ?? διαβάζεις λιακόπουλο ??
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
οχι ημουν ξεκαθαρος αναφερω και την κλιμακωση ΚΑΙ τις διαδρομες-ποιημα
ειναι καπως να το εχεις το ριμαδι να το οδηγας καθε μερα και να λες τη συμπεριφορα του(καταναλωση-ταχυτητα-πατημα)και καποιοι που οχι μονο δεν το εχουν αλλα ΔΕΝ το εχουν οδηγησει καν να σου λενε πως ειναι στο δρομο και και και.....στα λένε και εσένα σου μικραίνει η τσούν@ ??
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Τσαπρρρρρρρ....κουτ-κουτ-κουτ-κουτ.......
ΥΓ.Για κάποιους,αυτοκίνητο είναι ένα turbo....0-100 κλπ....Για κάποιους άλλους,σημασία δεν έχει πόσο γρήγορα πάς,αλλά ΠΩΣ τα πάς.....Γκέγκε;
ΥΓ2.Τί Mazdisti....ρεεεεεε...αlfisti;
ΥΓ3.Για τελευταία φορά......άλλο 'πόσο' και άλλο 'πως'....
Άν θέλαμε ..και γρήγορο,θα παίρναμε το MPS...αφου ξέρεις και εσύ οτι είναι παναργο γιατί μας τα κάνεις τσουρέκια ??
MAZDA 6