-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
21-27/2/12 έκανα με ζευγάρι φίλων 2500χμ με το Opel Insignia δεν υπερβάλλω αν πω ότι με κούρασε.Ειπα να πάμε με το καινούργιο του φίλου μου μια και είναι οικονομικοτερο στην κατανάλωση 9,3/100 έβγαλε μικτά, θες/κη,σερρες Ξάνθη Βουλγαρια και πίσω. Δεν το ξανά άνω.Στο ταξίδι τοcx7 είναι άπιαστο.Ασε που τους βλέπεις όλους αφ'υψηλου. Τέλος ταξίδι με άλλο αυτοκίνητο δεν ξανά κάνω,
Και από πότε αυτό είναι κριτήριο υπεροχής ενός αυτοκινήτου?
απο τοτε που αυτο σε φτιαχνει και σε κανει να ταξιδευεις ανετα και ξεκουραστα
Το σε φτιάχνει άντε οκ.
Αλλά το άνετα και ξεκούραστα που κολλάει; Δηλαδή με λεωφορείο ταξιδεύεις βασιλιάς
Ευχαριστώ δεν θα πάρω -
το CX-7 λεωφορειο;;;;;
μαλλον για αεροπλανο μου φερνει πιο πολυ.......και μην παρεις ουτε απ'αυτο -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το CX-7 λεωφορειο;;;;;
μαλλον για αεροπλανο μου φερνει πιο πολυ.......και μην παρεις ουτε απ'αυτο -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ευχαριστούμε που έβαλες όλα τα στερεότυπα για τα SUV's σε ένα ποστ.Στερεότυπα? Δεν ξέρω, ίσως. Εγώ τη γνώμη μου έγραψα κι απ' ότι είδα κανένας δεν διαφώνησε προς το παρόν οπότε...? Είναι ένα αυτοκίνητο που λατρεύω να οδηγώ, που μου δίνει μια αίσθηση που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια και χαίρομαι που το έχουμε. Ωστόσο δεν μπορώ να το οδηγώ όσο συχνά θέλω, τι άλλο να πω, πόσο πιο ειλικρινής να γίνω!
-
Το μόνο μειονέκτημα του CX7 είναι η υψηλή κατανάλωση και οι αδύναμοι μπροστινοί δίσκοι. Κατά τα άλλα είναι super και έχει τέλη 2λιτρου
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Το μόνο μειονέκτημα του CX7 είναι η υψηλή κατανάλωση και οι αδύναμοι μπροστινοί δίσκοι. Κατά τα άλλα είναι super και έχει τέλη 2λιτρουΜαζί με τα τέλη όμως έχει και επιδόσεις 2λιτρου και ροπή 2λιτρου κι ας είναι 2300κε...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το μόνο μειονέκτημα του CX7 είναι η υψηλή κατανάλωση και οι αδύναμοι μπροστινοί δίσκοι. Κατά τα άλλα είναι super και έχει τέλη 2λιτρου
Μαζί με τα τέλη όμως έχει και επιδόσεις 2λιτρου και ροπή 2λιτρου κι ας είναι 2300κε...
Κάποιο λάθος κάνεις γιατί το μοτέρ του είναι το disi 2.3T με 260 ίππους και ροπή 380Nm
-
Ξέρω πολύ καλά ποιο μοτέρ φοράει, όπως ξέρω ότι έχει μόλις 20Nm παραπάνω ροπή από τον TFSI (κι αυτά στις 3000σαλ) και ότι παρόλα τα 50(!) παραπάνω άλογα τον πίνει παντού και πάντα από Q5. Δοκιμασμένα πράγματα!
-
Ξέρω πολύ καλά ποιο μοτέρ φοράει, όπως ξέρω ότι έχει μόλις 20Nm παραπάνω ροπή από τον TFSI (κι αυτά στις 3000σαλ) και ότι παρόλα τα 50(!) παραπάνω άλογα τον πίνει παντού και πάντα από Q5. Δοκιμασμένα πράγματα!Το S-Tronic κάνει την διαφορά, ειδικά αν είναι άμπαλος ο άλλος...
-
Ξέρω πολύ καλά ποιο μοτέρ φοράει, όπως ξέρω ότι έχει μόλις 20Nm παραπάνω ροπή από τον TFSI (κι αυτά στις 3000σαλ) και ότι παρόλα τα 50(!) παραπάνω άλογα τον πίνει παντού και πάντα από Q5. Δοκιμασμένα πράγματα!http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /90824.asp
διαβασε να ξεστραβωθεις λιγο απο το μενος σου για το SUV GTi της ΜAZDA........δοκιμασμενα πραγματα -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /90824.asp
διαβασε να ξεστραβωθεις λιγο απο το μενος σου για το SUV GTi της ΜAZDA........δοκιμασμενα πραγματαΝτάξει επικό ποστ! Για να ξεστραβωθώ μου έβαλες λινκ από Autotriti?
Άστο αδερφέ...είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Κανένα μένος, αντίθετα τα γουστάρω πολύ τα Μαζντάκια και έχω βρεθεί στο τσακ να πάρω ΜΧ-5 ΜΚ2,5 twins. SUV GTI? Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό? Ούτε στη ίδια τη Μάζντα δεν θα είχαν σκεφτεί τέτοια βλακεία!
Το S-Tronic κάνει την διαφορά, ειδικά αν είναι άμπαλος ο άλλος...
Αλέξανδρε εννοείται το s-tronic κάνει τη διαφορά. Δεν παίζει ρόλο η αμπαλοσύνη του άλλου. Το Mazda είναι απλά πιο αργό.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ξέρω πολύ καλά ποιο μοτέρ φοράει, όπως ξέρω ότι έχει μόλις 20Nm παραπάνω ροπή από τον TFSI (κι αυτά στις 3000σαλ) και ότι παρόλα τα 50(!) παραπάνω άλογα τον πίνει παντού και πάντα από Q5. Δοκιμασμένα πράγματα!
διαβασε να ξεστραβωθεις λιγο απο το μενος σου για το SUV GTi της ΜAZDA........δοκιμασμενα πραγματαδεν διαφωνό οτι είναι καλό ... το ονομά σου όμως και η υπογραφή σου με προκαταβάλουν αρνητικά... και σκ@τα με σήμα μαζντα να σου δώσουν , μπράβο θα πεις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
διαβασε να ξεστραβωθεις λιγο απο το μενος σου για το SUV GTi της ΜAZDA........δοκιμασμενα πραγματαδεν διαφωνό οτι είναι καλό ... το ονομά σου όμως και η υπογραφή σου με προκαταβάλουν αρνητικά... και σκ@τα με σήμα μαζντα να σου δώσουν , μπράβο θα πεις...
Είναι ένα πολύ καλό suv αλλά μέχρι εκεί. Gti κτλ είναι αστεία να λέγονται όταν 1.4αρια σε αφήνουν 10 κολώνες πίσω.
Είναι ένα suv επιπέδου και αυτοκινητόδρομου. Το αμάξι δεν είναι για πόλη και δεν είναι για κόντρες. 'Όποιος το χρησιμοποιεί έτσι απλά δεν ξέρει τι αγόρασε.
Εμείς φτάσαμε κοντά στο να το πάρουμε αλλά και με τις πληροφορίες που μας έδωσε ο ιδιοκτήτης του αποφασίσαμε πως δεν μας ταιριάζει. Αυξημένες καταναλώσεις και σχετικά μέτρια φρένα όπως ειπώθηκε και προηγουμένως είναι 2 αρνητικά που μας επισήμανε και ο ιδιοκτήτης. -
Συνολικά είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και κυρίως πωλείται στη σωστή τιμή. Από κάποια υπερτιμημένα SUV της εποχής (πχ Χ3 2.0) είναι κλάσεις ανώτερο. Απλά καλό είναι προτού δώσουμε είτε αποθεωτικούς είτε αφοριστικούς χαρακτηρισμούς να έχουμε οδηγήσει και 2-3 πράγματα εκεί έξω...με το AutoTSIknopemti ουδείς έγινε σοφότερος! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα!
-
ούτε το έχω οδηγήσει ούτε με νοιάζουν τα ντιβανομπάουλα με ρόδες... διαπίστωση για τον χρήστη ήταν ο οποίος ψιλίαζομαι οτι ούτε από μέσα δεν το έχει δει....
-
Μα δεν αναφέρομαι σε σένα...
-
Μα δεν αναφέρομαι σε σένα...το ποστ μου απαντουσε στον προηγουμενο... αλλά εσύ , εκεί να βιαστείς να απασντήσεις...
-
σε εμένα απαντούσες ; μπέρδεμα
Εγώ όπως προείπα το έκανα test drive από ιδιοκτήτη που μας το πουλούσε. Από εκεί και πέρα ο καθένας όπως το βλέπει.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
σε εμένα απαντούσες ; μπέρδεμαΕγώ όπως προείπα το έκανα test drive από ιδιοκτήτη που μας το πουλούσε. Από εκεί και πέρα ο καθένας όπως το βλέπει.
απαντούσα σε εσένα για τον γκαμπ τον καμμένο τον μαζντάκια....
-
Αυτό κατάλαβα κι εγώ απλά επιβεβαίωσα
Σε αυτό που λες πάντως κι εγώ μπορώ να πω πως καλά κάναμε και δεν παρασυρθήκαμε στην αγορά του εν τέλει ήταν σοφή απόφαση
Mazda CX-7