Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τι προσφέρουν τα μεγάλα τετρακίνητα? (από διάσπαση)
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Τι προσφέρουν τα μεγάλα τετρακίνητα? (από διάσπαση)
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Περί αυτοκίνησης
    18
    40
    46
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      apostolos-gioyris last edited by

Ο χρήστης IKE έγραψε:
      και πιο άνετη ενώ δεν θα έχει πρόβλημα και με τις ανωμαλίες στους ελληνικούς δρόμους οπου σε πολλές περιπτώσεις θα έχει καλύτερο κράτημα λόγω ανάρτησης.

Πίστεψε με επειδή έχω οδηγήσει Χ3 δεν είναι καθόλου άνετη . ΣΚΕΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ!!!! Η 3αρα είναι σαφώς πιο άνετη

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • S
        sado last edited by

Ο χρήστης meco έγραψε:
        Εξαιρούνται τα forester και outback που έχουν σαν σκοπό την εξυπηρέτηση αναγκών συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων. Κάτοικοι σκανδιναβικών χωρών κ.λ.π.

Που το άκουσες αυτό;;;;;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • ?
          A Former User last edited by

Και εγώ είχα την απορία ποιες ανάγκες ακριβώς καλύπτουν τα τερατώδη, βαριά βενζινοβόρα πολυτελή τετρακίνητα και αν και δεν μπορώ να αρνηθώ τα κάποια πλεονεκτήματά τους ακόμα κι αν στο μεγαλύτερο μέρος τους αυτά καλύπτονται και από πολύ φτηνότερα τετρακίνητα μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι αγοράζονται για λόγους ματαιοδοξίας, επίδειξης και εντυπωσιασμού.
          Η εντύπωσή μου αυτή ενισχύθηκε όταν άκουσα την παρακάτω ιστορία....
          'Επιτυχημένος' πάει με την Cayenne του σε γνωστό κοσμικό νησί όπου συναντά άλλον κατά τη γνώμη του πολύ υποδεέστερο κοινωνικο-οικονομικά να διαθέτει επίσης τέτοιο αυτοκίνητο και μάλιστα σε πιο καλή έκδοση ο οποίος όμως το έχει μόνο για το νησί και για την πόλη έχει κάτι πιο μαζεμένο, ένα Forester turbo.... Και ο καημός του πρώτου... 'Μα καλά τι αυτοκίνητο πρέπει να πάρω τέλως πάντων για να ξεχωρίζω' και κάτι τέτοια....
          Aπό τέτοιους 'επιτυχημένους' λοιπόν περιμένω με αγωνία να δω μερικές Bentley Continental και Aston Martin DB9 που μπορεί να είναι ακριβά, βαριά και ενεργοβόρα αυτοκίνητα αλλά τουλάχιστον είναι ακριβότερα άρα για ακόμα λιγότερους οπότε και αυτοί θα είναι ευχαριστημένοι (δεν θεωρώ κακό να είναι ευχαριστημένοι οι συνάνθρωποί μου!) αλλά και εμείς αφού τουλάχιστον αυτά τιμούν την αισθητική μας ενώ το Cayenne.....
          Πάντως δεν έχει νόημα να βάζουμε ετικέτες και να ομοδοποιούμε τα πάντα... έχω δει μερικές πολύ λασπωμένες Cayenne!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • L
            lefos last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
            ...έχω δει μερικές πολύ λασπωμένες Cayenne!

Εγω να δεις ποσες λασπωμενες Cayenne ειδα χτες με τη βροχη! Αφου οι δρομοι μας ειναι λασπωμενα ποταμια...

Πραγματικα παιδια, οσοι κατηγορουν τα (σχετικα φθηνα) SUV, πρεπει να οδηγησουν ενα σε συνθηκες... ζουγκλας. Οταν βρεχει χαιρομαι να παιρνω το RAV γιατι πραγματικα δεν με νοιαζει τιποτα, ενω με το WRX απελπιζομαι... Ειναι πολυ ωραιο να μην.. εξαγριωνεσαι οταν πεφτεις σε λακκουβες..

1 Reply Last reply Reply Quote 4
            • K
              kning last edited by

Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Δεν θα συμφωνήσω ούτε θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες απλά θα σας εκφράσω και την δικιά μου άποψη. Επίδειξη θεωρώ ότι κάνει κάποιος ο οποίος θέλει να αγοράσει κάτι με το οποίο τσίμα-τσίμα βγαίνει οικονομικά για την απόκτηση και συντήρηση του. Φυσικά και όταν πάρεις κάτι για να το δείχνεις...έτσι απλά ....μπράβο τους...δεν χρειάζεται να τους ακολουθούμε με σχολιασμούς... Τι θέλω να πω; Απλά επίδειξη κάνει και κάποιος με ένα αξιόλογο μεν, μετριοπαθές δε SUV (βλέπε RAV4, X-Trail, CR-V κλπ), απλά γιατί, για τα οικονομικά του δεδομένα ένα οικογενειακό ...1600αράκι θα ήταν αρκετό, αλλά θέλει τζιπ για τους δικούς του λόγους ματαιοδοξίας. Δεν χρειάζεται να πάρεις Porsche ή VW ή Volvo ή ΒΜW. Αν κάποιος ξοδεύει ένα μικρό ποσοστό των εισοδημάτων του (10-15%) για μια Χ5 4.8, δεν κάνει επίδειξη, απλά την πλάκα του....άλλο αν προκαλεί το δημόσιο αίσθημα σε περίοδο λιτότητας!

• K
                kleisj last edited by

Δεν ξερω αν ειναι ή δεν ειναι μεσο επιδειξης αλλα 450 αλογα στο Cayenne των 2 τονων κ του τεραστιου ογκου του δεν μπορω να καταλαβω τι αντιπροσωπευουν. Ειναι τζιπ; οχι. Ειναι supercar; οχι. Ειναι SUV; Οι γρηγορες επιτυχυνσεις κ η ευκολια ν αναπτυσει ταχυτητες των 200+χλμ ειναι στοιχεια ενος supercar σε ομως μορφη SUV. Μπερδεμενη ταυτοτητα θα ελεγα.
                Δηλ. αν αυτο σου ξεκολλησει με καποια αρκετα χλμ τα οποια με ανεση αναπτυσει; με τετοιο ογκο κ ορμη αντε να γλυτωσεις το οτιδηποτε. Κ μην μου πειτε οτι ειναι κ για χωμα. Καταρχην το λυπασαι αλλα κ με τις 18αρες-19αρες κ το 45-50αρι λαστιχο να πας που;
                Καπως ετσι κ για το X5 κ το Merc. Ενταξει το σχεδιο τους, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, δεν καταλαβαινω ομως την λογικη για τοσα πολλα αλογα κ τοσο υψηλες επιδοσεις σε τοσο ογκωδη οχηματα.

Για το Κολωνακι κ για την τριγυρω τσαρκα ειναι. Τουλαχιστον στην Ελλαδα. Κ για καποιο καλο parking ενος in μαγαζιου. Εκει τα εχω βλεπω στο πληθος των περιπτωσεων. Μηπως ειδατε κανενα απ αυτα σε καποιο Αcropolis ή σε καποιες off road διαδρομες; Εγω παντως κανενα.

Ενταξει δεν μ ενθουσιαζουν τα SUV γενικοτερα.
                Στα τζιποειδη μ αρεσουν τα RAV κ με λιγοτερα λεφτα του Cayenne θα προτιμουσα ενα Range, ή ενα Land Rover που εχουν κ καταπληκτικες off road δυνατοτητες.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • V
                  vasdaris last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
                  έχω δει μερικές πολύ λασπωμένες Cayenne!

Εγώ δεν έτυχε να δω καμμία! Μάλιστα θα πω ότι στα βουνά που συχνάζω, το 99% της κίνησης αποτελείται απο Niva,Jimny,Samurai,Vitara!

Εγώ με το δικό μου μάλλον είμαι εξαίρεση και το στολίζω κάθε ΠΣΚ με μπόλικη λάσπη. Ετσι λοιπόν, στο βουνό κατάλαβα ότι τα ακριβά βενζινοβόρα αυτοκίνητα - όπως και το δικό μου - αντέχουν σε απίστευτη ταλαιπωρία και σε πάνε σε μέρη πανέμορφα όπου ο σκοπός δεν είναι η επίδειξη.
                  Με αυτό θέλω να πω ότι υπάρχει λόγος που τα αυτοκίνητα αυτά είναι ακριβά ώστε να πάνε αρκετά καλά σε άσφαλτο και εκτός, με πολυτέλεια και άνεση και τους μικρότερους συμβιβασμούς. Οσοι λοιπόν μπορούν να τα αγοράσουν μάλλον είναι τυχεροί και αγοράζουν τη δυνατότητα που τους δίνει το όχημα. Είναι στην διακριτική τους ευχέρεια το αν θα την αξιοποιήσουν ή όχι.

Με το ίδιο αυτοκίνητο πηγαίνω και σε 'in' στέκια όταν δεν παίρνω το καταπληκτικό Saxo 1.1 της γυναίκας μου... (κανένα πρόβλημα επι 4 έτη και τρομερά χαμηλή κατανάλωση)

Γενικά δεν είναι καλό να κρίνουμε τους ανθρώπους απο τα αυτοκίνητά τους. Αλλώστε μερικοί αυτό θέλουν Μην τους κάνουμε τη χάρη...

• M
                    meco last edited by

Ο χρήστης sado έγραψε:

Εξαιρούνται τα forester και outback που έχουν σαν σκοπό την εξυπηρέτηση αναγκών συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων. Κάτοικοι σκανδιναβικών χωρών κ.λ.π.

Που το άκουσες αυτό;;;;;

Εννοώ, ότι από ότι έχω καταλάβει και από όσα video έχω δει, οι σκανδιναβοί είναι φανατικοί αγοραστές των Subaru, εξαιτίας της πολύ καλής τετρακίνησής τους. Ξέρεις κάτι το διαφορετικό?

• T
                      the_dude last edited by

Ο χρήστης kleisj έγραψε:
                      Δεν ξερω αν ειναι ή δεν ειναι μεσο επιδειξης αλλα 450 αλογα στο Cayenne των 2 τονων κ του τεραστιου ογκου του δεν μπορω να καταλαβω τι αντιπροσωπευουν. Ειναι τζιπ; οχι. Ειναι supercar; οχι. Ειναι SUV; Οι γρηγορες επιτυχυνσεις κ η ευκολια ν αναπτυσει ταχυτητες των 200+χλμ ειναι στοιχεια ενος supercar σε ομως μορφη SUV. Μπερδεμενη ταυτοτητα θα ελεγα.
                      Δηλ. αν αυτο σου ξεκολλησει με καποια αρκετα χλμ τα οποια με ανεση αναπτυσει; με τετοιο ογκο κ ορμη αντε να γλυτωσεις το οτιδηποτε. Κ μην μου πειτε οτι ειναι κ για χωμα. Καταρχην το λυπασαι αλλα κ με τις 18αρες-19αρες κ το 45-50αρι λαστιχο να πας που;
                      Καπως ετσι κ για το X5 κ το Merc. Ενταξει το σχεδιο τους, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, δεν καταλαβαινω ομως την λογικη για τοσα πολλα αλογα κ τοσο υψηλες επιδοσεις σε τοσο ογκωδη οχηματα.

Για το Κολωνακι κ για την τριγυρω τσαρκα ειναι. Τουλαχιστον στην Ελλαδα. Κ για καποιο καλο parking ενος in μαγαζιου. Εκει τα εχω βλεπω στο πληθος των περιπτωσεων. Μηπως ειδατε κανενα απ αυτα σε καποιο Αcropolis ή σε καποιες off road διαδρομες; Εγω παντως κανενα.

Ενταξει δεν μ ενθουσιαζουν τα SUV γενικοτερα.
                      Στα τζιποειδη μ αρεσουν τα RAV κ με λιγοτερα λεφτα του Cayenne θα προτιμουσα ενα Range, ή ενα Land Rover που εχουν κ καταπληκτικες off road δυνατοτητες.

Μαλλον εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα....

1. Ο ορος τζιπ δεν υπαρχει και δεν χαρακτηριζει τυπο οχηματος...χρησιμοποιηται απλα επειδη εχει ταυτιστει το SUV και το SAV με τη συγκεκριμενη μαρκα (Jeep).

2. Το Cayenne που τοσο υποτιμας, ειναι στο δρομο πιο καλο απο gti και στο βουνο καλυτερο απο defender. Και αυτο το λεω εγω που εχω ανταγωνιστικο αυτοκινητο ΜΑΡΚΑΣ τζιπ.

3. Ολα τα suv εχουν καλυτερες off-road δυνατοτητες απο τα sav. Αρα κοντολογις μη συγκρινεις rav4, vitara, niva κτλ με cayenne, grand cherokee, range ktl, γιατι ινε σαν να συγκρινεις τις πιτσες με τις βιρτσες...

4. Εχω παει σε βουνο με το δικο μου, και με εναν φιλο μου με Cayenne S, με τις ρυθμιζομες υδροπνευματικες αναρτησεις, καθως και με αλλον εναν με καινουριο range. Συμπερασμα: Εκει που πηγαινε το cayenne δε πηγαινε ουτε το grand, και ουτε για πλακα δε πλησιαζε το range. Aπο προσωπικη εμπειρια σας λεω πως το cayenne σε εκτος δρομου ειναι κορυφη! ακολου8ουν grand cherokee, range ktl....

5. Oσο για τα εντος δρομου του cayenne, εχοντας χαμηλωσει τις αναρτησεις και εχοντας βαλει τα αμορτισερ στις σκληρες ρυθμισεις εχω προσωπικα περασει το εσακι στην κηφισιας κατεωενοντας προς μαρουσι τη δεφτερη την κλειστη στροφη με εισοδο 130 και εκσοδο 165+....αντε κανε κατι τετοιο με range....ποθ ειναι και 15 χιλιαρικα πιο ακριβο επειδη πουλαει μοστρα.

6. Το cayenne turbo ειχε σαν μετρο εκσελικσης να κανει τον ιδιο χρονο με m5 στο hockenheim. Guess what? Κανει καλυτερο κατα 0.4s

• M
                        maxmara last edited by

Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
                        ....4. ...Aπο προσωπικη εμπειρια σας λεω πως το cayenne σε εκτος δρομου ειναι κορυφη! ακολου8ουν grand cherokee, range ktl....

Καλύτερο απο Range? Πιπέρι στο στόμα!

1. ....δεφτερη την κλειστη στροφη με εισοδο 130 και εκσοδο 165+....

+165 με αυτοκίνητο 2 τόννων σε busy αστικό δρόμο??? Παπαπα, μακριά απο μένα, είσαι κομματάκι επικίνδυνος !

• K
                          krusenstern last edited by

2. Το Cayenne που τοσο υποτιμας, ειναι στο δρομο πιο καλο απο gti και στο βουνο καλυτερο απο defender. Και αυτο το λεω εγω που εχω ανταγωνιστικο αυτοκινητο ΜΑΡΚΑΣ τζιπ.

άντε στο δρόμο εντάξει, αλλά εκτός καλύτερο από defender???? Μήπως υπερβάλλεις λίγο?

• elteo
                            elteo last edited by

Το Range Rover και το Defender κατώτερα της Cayenne....μήπως ο φίλος σου δεν ήταν αυτό που λέμε 'χεράς των βουνών'...

• elteo
                              elteo last edited by

1. Oσο για τα εντος δρομου του cayenne, εχοντας χαμηλωσει τις αναρτησεις και εχοντας βαλει τα αμορτισερ στις σκληρες ρυθμισεις εχω προσωπικα περασει το εσακι στην κηφισιας κατεωενοντας** προς μαρουσι τη δεφτερη την κλειστη στροφη με εισοδο 130 και εκσοδο 165+....αντε κανε κατι τετοιο με range**....ποθ ειναι και 15 χιλιαρικα πιο ακριβο επειδη πουλαει μοστρα.

Καλά δεν μου κάνει εντύπωση maxmara, όποιον βλέπω και οδηγεί '4Χ4' πάει μαλλιοκούβαρα....εάν ήξεραν και τι αυτοκίνητο οδηγούν χωρίς παρεξήγηση δεν το λέω για σένα προσωπικά dude!

• T
                                the_dude last edited by

Εγω κυριως οδηγω το crossfire στην αθηνα, αρα δεν ειμαι απο αυτους που πηγαινουν μαλιοκουβαρα με 4χ4 μιας και το τζιπ το παιρνω μονο οταν παω εκδρομες η σε βουνο. Μαλιστα στις στροφες γενικοτερα με φοβιζουν τα SUV και δε τα τρεχω αλλα η αισθηση σιγουριας που αποπνεει το cayenne ειναι απιστευτη.

Προς αποφυγη παρεξηγησεων το περιστατικο στο εσακι ηταν 4:30 βραδυ πεμπτης οπωτε καταλαβενετε οι δρομοι ηταν αδειοι.

Οσο για την υποθεση χεραδες των βουνων κανενας απο μας δεν ειναι τρελος χερας και το κανουμε για την πλακα μας μια φορα στο τοσο. Το στοιχειο ομως που κανει τη διαφορα ειναι οτι ειμαστε χοντρικα στο ιδιο επιπεδο και το range ωγηκε πιο μαπα και απο τα 3...

• elteo
                                  elteo last edited by

Οσο για την υποθεση χεραδες των βουνων κανενας απο μας δεν ειναι τρελος χερας και το κανουμε για την πλακα μας μια φορα στο τοσο. Το στοιχειο ομως που κανει τη διαφορα ειναι οτι ειμαστε χοντρικα στο ιδιο επιπεδο και το range ωγηκε πιο μαπα και απο τα 3...

Tότε πώς κρίνεις εφόσον δεν γνωρίζεις ένα αυτοκίνητο...?
                                  Από την σύγκριση του με άλλους 'ερασιτέχνες'?...no offence..
                                  Και αν υπήρχε ο οδηγός γνώστης της offroad οδήγησης και το περνούσε τι θα έλεγες τότε...?

Δεν είναι μέτρο σύγκρισης νομίζω.Σεβαστή η εμπειρία σου αλλά δεν πολυ-ευσταθεί ώστε να χαρακτηρίζεις έτσι επιδερμικά το Range ως μάπα.

• T
                                    the_dude last edited by

εχω κανει πανω απο 4.000 χιλιομετρα με range και ηταν μαπα, ο φιλος μου με το range το πουλησε και πηρε cayenne turbo και ειναι 100 φορες πιο ευχαριστημενος και ειχαμε οικογενειακα SUV οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, αρα μπορω να κρινω νομιζω...Ηταν αρκετα εμβαθυμενο αυτο η ειμαι ακομα στην επιδερμιδα?

• elteo
                                      elteo last edited by

εχω κανει πανω απο 4.000 χιλιομετρα με range και ηταν μαπα, ο φιλος μου με το range το πουλησε και πηρε cayenne turbo και ειναι 100 φορες πιο ευχαριστημενος και ειχαμε οικογενειακα SUV οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, αρα μπορω να κρινω νομιζω...Ηταν αρκετα εμβαθυμενο αυτο η ειμαι ακομα στην επιδερμιδα?

Ok!...όπως θες...δεν σε ειρωνεύητκα όμως!

Απλά σου λέω ότι η προσωπική μας εμπειρία δεν είναι defacto και ο κανόνας!
                                      Το ότι το πούλησε και πήρε το Cayenne turbo (κιόλας) δεν σημαίνει κάτι...

Ο καθένας είναι ελεύθερος να αγοράσει οτιδήποτε θέλει, το θέμα είναι να ξέρει να χρησιμοποιεί και τις δυνατότητες του.

Αnyway καλό βράδι!

• K
                                        kleisj last edited by

Δηλαδη οι αναριχητικες ικανοτητες του Cayenne ειναι καλυτερες απο Range Rover κ Land Rover?
                                        Μαπα το Range???
                                        K μετα μου λες οτι μπερδευτηκα?

Το Cayenne που ανεβηκατε στο βουνο ηταν με τα χαμηλοπροφιλα λαστιχα ή κανονικα χωματινα?

Εκτος αυτου εχασες τελειως το νοημα του post μου. Μπορεις να μου εξηγησεις το αισθημα ασφαλειας που θα ενιωθες αν σου ξεκολουσαν οι 2 τονοι με τα 165+ που εστριψες? Ή το αισθημα ασφαλειας που θα ενιωθαν οι τριγυρω οδηγοι οταν θα εβλεπαν τους 2 τονους να ρχονται.
                                        Κ επειδη λες ηταν 4:30 το πρωι δεν παυει η στροφη αυτη να ειναι κλειστη κ τυφλη κ να μην βλεπεις τι σε περιμενει μετα (φαναρι πρασινο ή κοκκινο με σταματημενα?) οδηγωντας ενα πολυ βαρυ αυτοκινητο.

Παρολαυτα δεν παυω να το θεωρω αυτοκινητο με μπερδεμενη ταυτοτητα...! SUVτζιπεας με επιδοσεις supercar. Δεν αμφιβαλλω για την εξαιρετικη ποιοτητα του κ για τις επιδοσεις του, αλλα 160+ χλμ απο τοσο ψηλα...!

Αν ειχα το χρημα κ ηθελα κατι γρηγορο θα επαιρνα κατι σχετικα...χαμηλο!
                                        Αν ηθελα κατι ψηλο θα επαιρνα Range ή Land Rover.

Μπορει εσυ με τους φιλους σου να πηγατε σε βουνο κλπ κλπ αλλα οσα εχω δει εγω δεν τα ειδα σε βουνο σε off road καταστασεις.
                                        Κ να πω κ την αληθεια εγω θα το λυπομουν να το χωσω μεσα στα φαραγγια τις λιμνες τους βουρκους λασπες κλπ κλπ.

• G
                                          gskarmou last edited by

Íá äþ Cayenne íá ÷þíåôáé óå ìÝñç ðïõ ÷þèçêå Defender êáé ôß óôïí êüóìï
                                          Ãéáôß ìåôÜ èá áêïëïõèÞóåé êáé ôï êïóôïëüãéï ôïõ öáíáñôæÞ ôçò Ðïñóå

Á ìå ôï Defender ìðïñåß íá ëõðçèåßò êáé áðï ìüíïò íá óôáìáôÞóåéò ãéáôß ðéèáíþí íá ðÞñåò ðáñáìÜæùìá ôçí ìéóÞ ðáíßäá ðïõ óõíÜíôçóåò ..... éäáßôåñá áí åßíáé ôï V8

ôá ìåãÜëá suv åßíáé ãéá ôá ôåôñáêßíçôá üôé ïé 7áñåò êáé ïé SCLAS ãéá ôá áðëÜ åðéâáôéêÜ
                                          áõôÞ åßíáé ç áðïøÞ ìïõ ãéá ôá åí ëüãù ....

• S
                                            sebastien-loeb last edited by

Εγω πιστευω οτι αυτοι που παιρνουν μεγαλα suv το κανουν γιατι θελουν χωρους θελουν γκαζια και θελουν και να πηγαινουν και χωμα

• T
                                              technik last edited by

Θα αγόραζα **Maserati Kubang **για την ομορφιά της και μόνο.....

• First post
                                                Last post
                                              • 1
                                              • 2
                                              • 2 / 2
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                                • ΕΛΛΑΔΑ
                                                • ΚΟΣΜΟΣ
                                                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ