-
Το r design έρχεται μόνο με τις Cratus.
Ρώτησα κ γω και δεν αλλάζει αυτό είναι φιξ το πακέτο -
γεια σε ολα τα μελη...υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει πατακια για το volvo του απο το γερμανικο e-bay?εχω μπερδευτει λιγο πολλοι λενε οτι κοβουν πατακια για το καθε μοντελο π.χ s-60 τα κουμπωματα στο δαπεδο συμπεριλαμβανοντε η πρεπει να τους το διευκρινησεις...εστηλα καποια e mail με ερωτησεις στα αγγλικα (τα γερμανικα μου απλα δεν...) κανεις δεν απαντησε...τελος μηπως υπαρχει καποιο συγκεκριμενο καταστημα που εχει αγορασει καποιος να προτεινει ωστε να γλιτωσω χρονο?ευχαριστω
-
Fatouros motors στο Περιστέρι! Παρε τηλ. το πρωι της Δευτέρας, παρήγγειλε τα και θα σου τα έχουν έτοιμα το μεσημέρι για παραλαβή 99%. Best Volvo service by far...!
-
www.volvopartshop.com ,
δοκιμασμένο e-shop αντιπροσωπείας στην αγγλία , έχουμε αγοράσει πολλές φορές απο volvoclub.gr .
Εχει γνήσια πατάκια για κάθε μοντέλο. Δες τιμές απο εκεί και απο Ελλάδα και αποφάσησε -
Ο χρήστης lary1821 έγραψε:
γεια σε ολα τα μελη...υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει πατακια για το volvo του απο το γερμανικο e-bay?εχω μπερδευτει λιγο πολλοι λενε οτι κοβουν πατακια για το καθε μοντελο π.χ s-60 τα κουμπωματα στο δαπεδο συμπεριλαμβανοντε η πρεπει να τους το διευκρινησεις...εστηλα καποια e mail με ερωτησεις στα αγγλικα (τα γερμανικα μου απλα δεν...) κανεις δεν απαντησε...τελος μηπως υπαρχει καποιο συγκεκριμενο καταστημα που εχει αγορασει καποιος να προτεινει ωστε να γλιτωσω χρονο?ευχαριστωΞεκίνα παίρνοντας τηλέφωνο στις αντιπροσωπείες VOLVO στις μεγάλες πόλεις. Πριν δύο χρόνια τα πατάκια τα βρήκα με έκπτωση 30% στην Θεσσαλονίκη και μου ήρθε πολύ φθηνότερα από να τα έπαιρνα από την Πάτρα παρόλο που και οι δύο αντιπροσωπείες είχαν την ίδια επωνυμία.
-
Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι πολυ κοντα στην αποκτηση ενος c30, 2 ετων με 25 χιλιαδες χιλιομετρα. Με αυτα τα δεδομενα,το αυτοκινητο ποσα service πρεπει να εχει κανει?Τι πρεπει να κοιταξω?ποσο κοστιζουν τα ''μεγαλα'' service του αυτοκινητου?
Και κατι τελευταιο,εχει να προτεινει καποιος ελαστικα all weather για το αυτοκινητο?Με ενδιαφερει κυριως η αποδοση σε βροχη,χωρις να με απασχολει ιδιαιτερα το χιονι.
-
Καλησπερα wael
Καλορίζικο και Καλοτάξιδο .
1 service πρέπει να έχει κάνει . Ο προγραμματισμός του είναι για κάθε 20.000
Για τα service το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο σε 1-2 συνεργεία ώστε να δεις αν οι τιμές σε εξυπηρετούν . Πάντως οι τιμές είναι καλύτερες από τον ανταγωνισμό του.
Μπορείς επίσης να περάσεις από εδώ : http://www.volvoclub.gr/ για περισσότερες λεπτομέρειες .
όμορφο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο.
Αν εξαιρέσεις τον φετινό χειμώνα στην Ελλάδα βρέχει ελάχιστα . Εκτός αν είσαι σε περιοχή με πολλές βροχές .
Δεν έχουν κανένα νόημα τα all weather . Summer ελαστικά θέλεις . Και υπάρχουν πολλά με καλή απόδοση στην βροχή .
Πάντως αν το αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση λογικά αυτά που φοράει πρέπει να βγάζουν ακόμα 15-20,000 χιλιόμετρα.
Τι έκδοση c30 είναι και τι ελαστικά φοράει ? -
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου, και μέσα στις επιλογές μου είναι κ το S40 1.6 DRIVe. Η βασική έκδοση (kinetic) μου βγαίνει στα 20.000 ενώ η επόμενη (Business) στα 21.700. Πιστεύετε πως αξίζει αυτή η διαφορά για τα επιπλέον χαρακτηριστικά της Business? Ιδίως το ότι το performance ηχοσύστημα δε διαβάζει mp3 αρχεία με χαλάει αρκετά..Φυσικά και τα cruise control κ οι αισθητήρες είναι σοβαροί λόγοι που το σκέφτομαι..Γενικά θα ήθελα τις απόψεις σας πάνω στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. 2η επιλογή μου ειναι το πετρελαιοκίνητο renault megane 1.5 dci.
-
Για το S40 πήρες προσφορά -700e κάτω από την επίσημη τιμή με απόσυρση; ....ενδιαφέρων.
Ρώτα τους πόσο θα κοστίσει το service αλλαγής ιμάντων στα 120,000 χιλιόμετρα.
Αν σου πουν 1200e μη σου φανεί περίεργο... -
Ναι, η τιμή από 22,900 κατεβαίνει στα 19,900 για το kinetic. 1430 απο απόσυρση και 1570 έκπτωση. Για τους ιμάντες τι εννοείς?
-
Κάποια στιγμή θα τους αλλάξεις. Στην αντιπροσωπεία θα βγεί ακριβά.
-
Καλησπέρα παιδια βολβακι ς40 εχω και γω. σκεφτομαι για φιμε ξερετε μηπως τι θα του ταιριαζε; AA η μαπκα μεμβανών vkool είναι καλές, ξέρετε;
-
ΕΠ !
Καλώς τον .
Όχι απλά καλές , εξαιρετικές .
Είμαι από τους λίγους που τις φοράνε εδώ μέσα . Τις έχω 5 χρόνια . Άψογα.Όταν έψαχνα για μεμβράνες ήθελα το αποτέλεσμα όχι το εφέ . Ετσι όταν είδα τι κάνουν η V_Kool τις έβαλα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Σημείωση ότι έχω βάλει σε όλα τα κρύσταλλα . Το αποτέλεσμα το καλοκαίρι είναι απολαυστικό. Ειδικά σε ταξίδι . -
Ξέρει κανεις τι ρόλο παίζουν στο πάτωμα του S40 αυτά τα αλουμινενια φύλλα που το καλύπτουν από κάτω?? Κάποια χρησιμοτητα θα μου πείτε έχουν για την Volvo συγκεκριμένα, αλλά επειδή εχω την υποψία οτι καποιο από αυτά κανει φασαρία στις εγκάρσιες ανωμαλίες - χαντακια των ελληνικών δρόμων, είναι ασφαλές άραγε να τα ξηλώσουμε τελειως από το να το 'επιδιορθώσουμε' ???
-
Ο χρήστης dbalgr έγραψε:
Ξέρει κανεις τι ρόλο παίζουν στο πάτωμα του S40 αυτά τα αλουμινενια φύλλα που το καλύπτουν από κάτω?? Κάποια χρησιμοτητα θα μου πείτε έχουν για την Volvo συγκεκριμένα, αλλά επειδή εχω την υποψία οτι καποιο από αυτά κανει φασαρία στις εγκάρσιες ανωμαλίες - χαντακια των ελληνικών δρόμων, είναι ασφαλές άραγε να τα ξηλώσουμε τελειως από το να το 'επιδιορθώσουμε' ???Καλέ μου άνθρωπε τι λες; Αυτά τα φύλλα είναι η θερμομόνωση για να μην γίνει φλαμπέ το αυτοκίνητό σου από την εξάτμιση.
-
ok κατι με θερμομόνωση είχα υποψιαστει, αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν τα ειχα συναντησει ποτε σε άλλο αυτοκινητο...μόνο η εξάτμιση της Volvo θερμαινει τόσο???
Είναι πάντως αθλιας εφαρμογής έχω την εντύπωση ή μόνο στο δικό μου από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη?? -
Σε πολλά αυτοκίνητα υπάρχουν και είναι αναλόγως με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται και τα μέρη που πρέπει να προστατευτούν. Και στο Focus υπάρχουν. Για να έχουν μετακινηθεί μάλλον το αυτοκίνητο γδάρθηκε εκεί ή έγιναν επισκευές σε εκείνα τα σημεία.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Άρα ίσως η καλύτερη λύση, πέταμα όλα και καινούργιο set καλά εφαρμοσμένο?? Η θα με κοιτάνε στο service σαν εξωγηινο - περίεργο, αν το ζητήσω? Δεν νομίζω να είναι και πολύ ακριβά άλλωστε...
-
Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν αλλά για μένα δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Εύκολα μπορούν να τα φέρουν στα ίσια τους στο σέρβις.
-
καλως σας βρηκα. να τις βάλω δηλαδη χωρίς δεύτερη σκέψη τις vkool ε. sprsk θυμάσαι πόσο τις είχες βάλει; κάτι έχω ακούσει για μεμβράνες που έχουν μέταλλα στην σύστασή τους. και έχουνε πρόβλημα με το΄σήμα του κινητού στο αυτοκίνητο . έχεις ακούσει κάτι για το θέμα; Δεν πιστεύω να χουν οι vkool τέτοιο θέμα.
VOLVO FORUM