Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Βάζω ακριβώς την ίδια ερώτηση και στα 2 τοπικά του 508 και του 3008, αλλά για να μην το γράφω και στα 2 προτιμώ εδώ που έχει και περισσότερο κίνηση.
5μελής οικογένεια σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε από μερσεντές c180, συνεχίσαμε με οκταβια 1.8-2.0 αλλά δεν μείναμε ικανοποιημένοι από διάφορα.
Με τις προσφορές τις πεζό καταλήξαμε να συζητάμε αυτά τα δύο αυτοκίνητα με τον thp 156. Premium έκδοση 3008, active 508.
Ποιο από τα δύο εσείς πιστεύετε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα σε 5μελής οικογένεια, από την στιγμή που μιλάμε για τον ίδιο κινητήρα;
Ευχαριστώ
Σε χωρους θα ικανοποιηθεις περισσοτερο με το 508 λογω της δομης της πισω θεσης (ανεξαρτητα τρια καθισματα, συρομενα, αναδιπλωμενα κλπ) και ελαφρως μεγαλυτερο πορτ-παγκαζ (545 εναντι 512).
Αν εισαι περιπετειωδης (οπως Alexandr) αλλα και σε αρεσει να βλεπεις τους αλλους λιγο απο ...ψηλα, τοτε 3008.
Η καλυτερη εκδοση για μενα τωρα ειναι το e-HDI pilotee με ή χωρις grip οπου υπαρχει ημι-αυτοματο κιβωτιο, πολυ καλη οικονομια καυσιμου, start-stop, μιση καταναλωση στην πολη, τα μισα και λιγοτερο τελη, με λιγοτερο καλες ομως επιδοσεις.
Δεν ξερω τι οδηγος εισαι και ποσο θα χρησιμοποιεις το αμαξι στην πολη. Αν κινησαι πολυ στην πολη τοτε ο diesel e-HDI ειναι ιδανικη λυση
Με την ευκαιρια ρωτησα ετσι απο περιεργεια ποσο θα μου κοστιζε αν εδινα το αμαξι τωρα στην Peugeot για να παρω ενα ιδιο με το παραπανω κινητηρα (το ειχα παρει 28000, Nοεμβριο 2009, 70000 ΧΛΜ)
Μου το παιρνουν με (ακουσον ακουσον) 11000 ευρω) . Μηπως με κανουν πλακα;