-
Μπροστά Α5 πίσω Α6 και όλο αυτό σε 3θυρο αμάξωμα
Ποια είναι η διαφορά του από το τωρινό
θα το προτιμούσα 1000 φορές έτσι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Tagret Group του συγκεκριμένου μοντέλου.. το ίδιο με το προηγούμενο (για τη πατρίδα μας). Τα υβρίδια νοοτροπίας ΠΑΣΟΚ και όλο αυτό το .
πες τα ρε φιλε , πες τα με τα μαλακιστηρια
+1000 και απο εμένα, τώρα που δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ θα το πουλήσω το γ@μ@δι... αϊ στα διάλα...
Με τι αμάξι θα κυκλοφορούσε άραγε η Παπαρήγα;
-
Lexus GS450h.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Lexus GS450h.Με αυτο κυκλοφορει.Οσες φορες την εχω δει.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Lexus GS450h.
Με αυτο κυκλοφορει.Οσες φορες την εχω δει.
ουτε για τα προσχηματα ενα μτχ octavia...
-
Εισαι τρελλος? Προιον της ιμπεριαλιστικης πολιτικης των Γερμανων, που αποσκοπουν στην εξαθλιωση της εργατικης ταξης και ενεργουν υπερ των συμφεροντων του κεφαλαιου και της πλουτοκρατιας, εξαθλιωνοντας την λαικη βαση της Τσεχιας?
-
οι Ιαπωνες ομως ηταν συμμαχοι των Γερμανων οι οποιοι αποσκοπουν στην εξαθλιωση της εργατικης ταξης και ενεργουν υπερ των συμφεροντων του κεφαλαιου και της πλουτοκρατιας, εξαθλιωνοντας την λαικη βαση της Τσεχιας
-
Εχει και Octavia για συνοδεια!
-
Σχεδόν όλοι οι βουλευτές έχουν Octavia για συνοδεία.
-
Πάω στο 208 και διαβάζω την εξελιξη του τρόπου αποθήκευσεις μουσικής, έρχομαι εδώ και διαβάζω Ευρωπαική πολιτική ...
Τι παθατε?
Περι Α3 τωρα, αν ισχύουν οι φωτογραφίες του λευκού Α3 στην προηγούμενη σελίδα ... 'έπλασε' στην λαμαρίνα!
Την δικαιολογώ για τον ίδιο λογο που αναφέρθηκε απο φίλο και στο μελλοντικό Golf. Εχει το ΤΤ με πιο σπορτιβ και μοντέρνα εμφάνιση όπως το Scirocco δίπλα σε ένα πιο συντηρητικό Golf. -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Tagret Group του συγκεκριμένου μοντέλου.. το ίδιο με το προηγούμενο (για τη πατρίδα μας). Τα υβρίδια νοοτροπίας ΠΑΣΟΚ και όλο αυτό το .
Πασοκαρα forever!!!!Στις επομενες εκλογες θα ειμαι στο 8% των φηφοφορων...
Τι αυτοκινητο οδηγεις εσυ φιλε μου για να σε καταταξουμε στο αναλογο target group?Εγω ειμαι ενα life style.Kανενας αλλος εδωμεσα που ανεβαινει τον Γολγοθα της πτωσης του life style?Eνεκα η ρημαδα η κρισις που δε μου δινει τη δυνατοτητα να αλλαξω το παλιο μου Α3 με το νεο για να συνεχισω να υποστηριζω το image μου.....
Συ είπας περί εαυτού σου. Δημοκρατία έχουμε (υποτίθεται)
-
Συ ειπας περι εαυτου μου...Η ακριτη και απαιδευτη κατηγοριοποιηση ατομων ειναι ενα απο τα στοιχεια της σημερινης ελληνικης παθογενειας.Δεν θα κατσω να ασχοληθω περεταιρω,προφανως και εχεις καποια θεματα προς επιλυση.Καλη τυχη...
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Συ ειπας περι εαυτου μου...Η ακριτη και απαιδευτη κατηγοριοποιηση ατομων ειναι ενα απο τα στοιχεια της σημερινης ελληνικης παθογενειας.Δεν θα κατσω να ασχοληθω περεταιρω,προφανως και εχεις καποια θεματα προς επιλυση.Καλη τυχη...Ευχαριστω
-
http://carscoop.blogspot.com/2012/03/ne ... icial.html
Αρχικά:
1.4 TFSI, 122PS, 200Nm, 5.2 lt/100 km, 120 g/km of CO2
1.8 TFSI, 180PS, 250Nm, 5.6 lt/100 km, 130 g/km of CO2
2.0 TDI, 143PS, 320Nm, 4.1 lt/100 km, 106 g/km of CO2Μελλοντικά 1.6 TDI με 99 g/km of CO2. Λογικά θα προστεθεί και ο νέος 1.4 με τα 140 άλογα αλλιώς δεν εξηγείται το
μεγάλο κενό ως τα 180 του 1.8. Για την φτωχοΕλλαδίτσα καλός θα είναι και ένας 1.2 με 105... -
-
Kαι ένας 1.200 με 86 αλά Γκόλφ, ευπρόσδεκτος.
-
Πωωω τι σχεδιασαν οι ανθρωποι;! Τρομεροι.
Θα το βλεπουμε στον δρομο και δεν θα ξερουμε αν ειναι του προηγουμενου αιωνα ή οχι.
-
Ειπα ποτε οτι δεν τους βγαζω το καπελο που πουλανε τοσα οχηματα και με τετοιες τιμες;
Αλλα οτι ειναι απελπισια να βγαλουν (εξωτερικα τουλαχιστον) ενα τοσο ιδιο μοντελο, ειναι.
-
Που παρεξηγηθηκα βρε;
-
Μιλάμε για πρωτοπορία στο σχεδιασμό. Πάντως είναι κρίμα από την Audi που έχει βγάλει κάποια εξαιρετικά αυτοκίνητα να ακολουθεί με το Α3 τη συνταγή Golf.
Audi A3 (2012)