-
Ας συνέβη και στο Μπαγκλαντές. Εκτός των σημάτων κυκλοφορίας, της ασφάλτου και λοιπών λεπτομερειών, βλέπετε κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παιδια καταρχην ηρεμηστε και μην μαλωνετε....
Δεν νομιζω οτι το βιντεο ειναι τραβηγμενο στην Ελλαδα αλλα στο εξωτερικο...
Αν γνωριζει καποιος ας μας διαφωτισει...Το σκηνικό είναι καθαρά ελληνικό (μόνο από τα παπιά να κρίνεις, στη συνέχεια του βίντεο υπάρχουν κι άλλα)
όποιος θέλει ας μου κάνει pm με το μέιλ του να το στείλω ολόκληρο, είναι περίπου 2,5ΜΒ
Εγω προσεξα το στοπ και τα κρανη στα παπακια οπως και ο φιλος pkst....Επισης θα ακουγες στη καμερα εστω και ενα 'τι εκανε ο μαλακας'
Θα μπορουσες να μου στειλεις το video???
Ευχαριστωωω... -
ευχαριστώ lkar
το βίντεο ΔΕΝ είναι Ελλάδα με τίποτα. Το ΣΤΟΠ είναι γραμμένο με μικρή γραμματοσειρά, άρα όχι ελληνικό, καθώς και τα μπλε βελάκια '>>>' που προειδοποιούν για στροφή δεν τα έχω δει πουθενά στην Ελλάδα.
Επίσης, οι πινακίδες των αυτοκινήτων είναι κάπως μακρόστενες (αν και δεν φαίνονται γράμματα και ψηφία). Χώρες με ΠΟΛΛΑ σκουτεροειδή μηχανάκια και τέτοιες πινακίδες είναι η Ισπανία και η Γαλλία. Επειδή όμως στην Ισπανία τα βουνά είναι ξερά εντελώς, ψηφίζω Γαλλία.
Ο Σέρλοκ της γειτονιάς σας
-
Κάποτε κάποιος θα πρέπει να συτήσει στους αρμόδιους να προσέχουν πως γράφουν στις πινακίδες ταυτόχρονα με την Ελληνική λέξη και την Αγγλική. Και επι τέλους ας βάλουν κάποιον που να γνωρίζει το θέμα. Ολοι μας θα έχουμε δεί π.χ. τις πινακίδες που λένε 'Κέντρο' και απο κάτω 'Center' ή 'Centre' ή ακόμη 'Στάδιο' 'Stadio' ή 'Stadium' Επίσης πρέπει να γνωρίζουν ότι αντίθετα απο τις Ελληνικές λέξεις οι Αγγλικές δεν συγκόπτονται. Πρίν απο αρκετά χρόνια βρισκόμενος σε μέσα σε ένα ταχί χάζευα τον τιμοκατάλογο που έχουν. Λοιπόν έπάνω στην μιά πλευρά έγραφε 'Ποσό ανά Χιλ.' (χιλιόμετρο) δίπλα ακριβώς έγραφε στα Αγγλικά 'Money per Kil.' Αν είχε και το ένα λάμδα ακόμη οι Αγγλόφονοι επιβάτες έπρεπε να φοβούνται. Αφορμή για τα γραφόμενά μου πήρα παρατηρόντας την matrix πινακίδα στα διόδια που γράφει το ποσό ανά κατηγορία οχημάτων. Ετσι κάπου δεξιά γράφει στα Ελληνικά 'ΚAT.' και αντε αυτό το καταλαβαίνουμε ότι σημαίνει 'κατηγορία' αλλά ακριβώς απο κάτω γρέφει στα Αγγλικά 'CAT' όπου σύμφωνα με τα Αγγλικά λεξικά σημαίνει: ή αιλουροειδές ή γαλή ή γάτα ή γάτος ή γατόψαρο ή διαρήκτης ή κρίκος άγκυρας ή καταμαράν ή ναζιάρα γυναίκα ή παίκτης οπαδός hot jazz ή το τράβηγμα της άγκυρας πρός τα επάνω. Αντε λοιπόν τώρα ο Αγγλόφων επισκέπτης μας, να καταλάβει ότι το CAT στην πινακίδα των διοδίων σημαίνει κατηγορία (οχήματος).
-
Προχθες περπαταω σε στενο δρομακι. Περναει απο διπλα μου ενα Seat Marbella με δυο νεαρα ατομα μεσα. Οπως περασε σιγα σιγα απο διπλα μου, με το παραθυρο του συνοδγφου 3-4 δαχτυλα ανοιχτο, μια πολυ απιστευτα δυνατη μυρωδια 'τσιγαρου' μου εσπασε τη μυτη.
Αυτοι οι δυο θα πρεπει να καπνιζαν τουλαχιστον 2 ωρες μεσα στο αμαξι. -
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Κάποτε κάποιος θα πρέπει να συτήσει στους αρμόδιους να προσέχουν πως γράφουν στις πινακίδες ταυτόχρονα με την Ελληνική λέξη και την Αγγλική. Και επι τέλους ας βάλουν κάποιον που να γνωρίζει το θέμα. Ολοι μας θα έχουμε δεί π.χ. τις πινακίδες που λένε 'Κέντρο' και απο κάτω 'Center' ή 'Centre' ή ακόμη 'Στάδιο' 'Stadio' ή 'Stadium' Επίσης πρέπει να γνωρίζουν ότι αντίθετα απο τις Ελληνικές λέξεις οι Αγγλικές δεν συγκόπτονται. Πρίν απο αρκετά χρόνια βρισκόμενος σε μέσα σε ένα ταχί χάζευα τον τιμοκατάλογο που έχουν. Λοιπόν έπάνω στην μιά πλευρά έγραφε 'Ποσό ανά Χιλ.' (χιλιόμετρο) δίπλα ακριβώς έγραφε στα Αγγλικά 'Money per Kil.' Αν είχε και το ένα λάμδα ακόμη οι Αγγλόφονοι επιβάτες έπρεπε να φοβούνται. Αφορμή για τα γραφόμενά μου πήρα παρατηρόντας την matrix πινακίδα στα διόδια που γράφει το ποσό ανά κατηγορία οχημάτων. Ετσι κάπου δεξιά γράφει στα Ελληνικά 'ΚAT.' και αντε αυτό το καταλαβαίνουμε ότι σημαίνει 'κατηγορία' αλλά ακριβώς απο κάτω γρέφει στα Αγγλικά 'CAT' όπου σύμφωνα με τα Αγγλικά λεξικά σημαίνει: ή αιλουροειδές ή γαλή ή γάτα ή γάτος ή γατόψαρο ή διαρήκτης ή κρίκος άγκυρας ή καταμαράν ή ναζιάρα γυναίκα ή παίκτης οπαδός hot jazz ή το τράβηγμα της άγκυρας πρός τα επάνω. Αντε λοιπόν τώρα ο Αγγλόφων επισκέπτης μας, να καταλάβει ότι το CAT στην πινακίδα των διοδίων σημαίνει κατηγορία (οχήματος).το κορυφαίο ελληνικό παράλογο σε πινακίδα, το έχω δει στη στάση του τραμ έξω από την Ολυμπιακή μαρίνα του Αγ. Κοσμά.
η στάση λέγεται 'Κέντρο Ιστιοπλοΐας'. Αγγλική μετάφραση από κάτω:
'Kentro Istioploias' -
Eυθύς εξαρχής είναι λάθος ο τρόπος που έστριψε,κλείστηκε πολύ και μπήκε στο αντίθετο σε τυφλή στροφή (προφανώς γιατί υπερεκτίμησε και μπήκε με πολλά..) και όταν το 206 άρχισε τις υπερστροφές (που όλοι λέμε ότι επιθυμούμε,αλλά λίγοι ξέρουν να ελέγχουν σωστά) τσαρούχωσε τα φρένα και τα έκανε μαντάρα.
Το ηθικό δίδαγμα,κατ'εμένα...πρώτα αυτογνωσία και μετά η μαγκιά. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, καραγκιοζη της κακιας ωρας. Αμα ειχες κατσει να ανοιξεις τα ματακια/αυτακια σου και να δεις τι (σου) γινεται, θα ειχες προσεξει οτι το πανω βγηκε μονο για φωτογραφηση, οτι τα μελη του TFRC δεν χειροκροτανε κανενα καγκουρα - το αντιθετο μαλιστα τους κραζουμε οσο δεν παει αλλο και ειδικα καποιους που κανουν ακρως επικινδυνα περασματα. ΓΙα αυτο πριν βγεις και ξαναπεις μαλακιες, καλα θα ειναι να ξερεις τι λες και τι ηταν αυτο που ειδες. ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ
δηλαδή πήγατε, βγάλατε το πανώ, βγάλατε φωτογραφία, βάλατε το πανώ και φύγατε;Και γιατί εκεί;στην κλασική καγκουροστροφή; Ή μήπως κάτσατε και αρχίσατε να γιουχάρετε όσους περνάγανε με +30; Όπως και να έχει, δεν είχα, δεν έχω σκοπό να γίνω ντεντεκτιβ για να δω ποιος χειροκροταγε, ή γιατί διαλέξατε αυτό το σημείο για φωτογράφηση (για πες...). Σταμάτησα πιο κάτω, πέρασε ο πρώτος σουμάχερ, βγήκε από τη στροφή στο περίπου με τους αντίθετα διερχόμενους έτοιμους να παρουν το βουνό από την τρομάρα τους, αηδίασα, έφυγα. Στα μάτια μου εκτεθήκατε, όπως και σε όσους περάσανε από εκεί εκείνη τη στιγμή και το συζητήσαμε στο μαγαζί που πήγαμε!
καραγκιόζης της κακιάς ώρας...δηλαδή; αποτυχημένος καραγκιόζης; Ποτέ δεν το πήγαινα για καριέρα...α) η στροφη εκεινη, και ολος ο συγκεκριμενος δρομος, ΠΡΙΝ γινει καγκουροστροφη, ηταν (και ειναι, αμα βγαλεις τους καγκουρες...) απο τους πιο διασκεδαστικους οδηγικα στην Αττικη (μιλαμε για γνωστους δρομους, οχι για δρομακια παρεα με τους λυκους στα ορη στα βουνα)...
β) Πηγαμε, βαλαμε το πανω, βγαλαμε φωτο, το μαζεψαμε και κατσαμε. Καλως η κακως, το TFRC (του οποιου οι αλητες-καγκουρες μελη πριν μια εβδομαδα εκαναν μια φιλανθρωπικη εκδηλωση για 5η συνεχομενη χρονια και μαζεψαν 1 μυριο για συλλογο παιδιων...) εκει ξεκινησε, εκει χτυπαει η καρδια του, οποτε εκει βγαλαμε το πανω. Και οταν θα φυγουν ολοι αυτοι που εμαθαν τα λιμανακια απο τα περιοδικα, εμεις ακομα εκει θα ειμαστε (εξ'αλλου και ρεβεγιον εκει καναμε). Ειτε το θες ειτε οχι ο δρομος αυτος εχει την δικη του κοντραδικη ιστορια.
γ) Ολα τα αλλα που ειπες ειναι αναληθη, ποτε δεν χειροκροτησαμε καγκουρα, ποτε δεν επιβραβευσαμε επικινδυνο οδηγο που βγηκε στο αντιθετο για να 'στριψει'. Αν εσυ οπως λες ΔΕΝ εκατσες να δεις τι εκανε ποιος, να μην βγαζεις ετσι ευκολα συμπερασματα, γιατι αυτα που λες δεν τα καναμε εμεις. Ουτε μπορεις να ξερεις ποιος απο αυτους που ειδες ειναι TFRC η απλα καποιος καγκουρο-lover που ειδε το σκηνικο με τον κοσμο+πανω και απλα ηρθε να δει τι γινεται. Οποτε αφου, οπως ο ιδιος λες ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ τι γινοταν, καλο θα ηταν να μην εκφερεις και αποψη για αυτα που ΔΕΝ ειδες... -
α) η στροφη εκεινη, και ολος ο συγκεκριμενος δρομος, ΠΡΙΝ γινει καγκουροστροφη, ηταν (και ειναι, αμα βγαλεις τους καγκουρες...) απο τους πιο διασκεδαστικους οδηγικα στην Αττικη (μιλαμε για γνωστους δρομους, οχι για δρομακια παρεα με τους λυκους στα ορη στα βουνα)...
ναι ειδικά κάποια βράδυα είναι ακόμα πιο γοητευτικός. Τα ίδια για όλους όμως, που τον πάνε πάνω κάτω. Πάντα καγκουροδρομος ήταν, με ανθρώπους που είχαν χαμηλώσει +5 εκατοστά, λέγαν ιστοριες μούφες για αμάξια δράκους που πετάνε φλόγες. Μεγάλους χεράδες, που προσφέραν θέαμα πηγαίνοντας αργά. Εντάξει, γίνεται σε όλες τις χώρες, αλλά σταμάτα να προσπαθείς να το ιδεολογοποιείς! Δηλαδή πια η διαφορά των παλιών που πηγαίναν στα λιμανάκια με αυτούς που πάνε τώρα και 'δεν ξέρουν'; Εδώ που τα λέμε, οι νέοι διαβάζουν και κανά περιοδικό, βλέπουν και καμιά δυναμομέτρηση και δεν ενημερώνονται μόνο από το ραδιο..καντίνα.
β) Πηγαμε, βαλαμε το πανω, βγαλαμε φωτο, το μαζεψαμε και κατσαμε. Καλως η κακως, το TFRC (του οποιου οι αλητες-καγκουρες μελη πριν μια εβδομαδα εκαναν μια φιλανθρωπικη εκδηλωση για 5η συνεχομενη χρονια και μαζεψαν 1 μυριο για συλλογο παιδιων...) εκει ξεκινησε, εκει χτυπαει η καρδια του, οποτε εκει βγαλαμε το πανω. Και οταν θα φυγουν ολοι αυτοι που εμαθαν τα λιμανακια απο τα περιοδικα, εμεις ακομα εκει θα ειμαστε (εξ'αλλου και ρεβεγιον εκει καναμε). Ειτε το θες ειτε οχι ο δρομος αυτος εχει την δικη του κοντραδικη ιστορια.
γ) Ολα τα αλλα που ειπες ειναι αναληθη, ποτε δεν χειροκροτησαμε καγκουρα, ποτε δεν επιβραβευσαμε επικινδυνο οδηγο που βγηκε στο αντιθετο για να 'στριψει'. Αν εσυ οπως λες ΔΕΝ εκατσες να δεις τι εκανε ποιος, να μην βγαζεις ετσι ευκολα συμπερασματα, γιατι αυτα που λες δεν τα καναμε εμεις. Ουτε μπορεις να ξερεις ποιος απο αυτους που ειδες ειναι TFRC η απλα καποιος καγκουρο-lover που ειδε το σκηνικο με τον κοσμο+πανω και απλα ηρθε να δει τι γινεται. Οποτε αφου, οπως ο ιδιος λες ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ τι γινοταν, καλο θα ηταν να μην εκφερεις και αποψη για αυτα που ΔΕΝ ειδες...λοιπόν οκ. Η αποκατάσταση! Το κλαμπ σου δεν χεροκροτάει κάγκουρες. Αν και δεν είπα, συνειδητά, τα ζώα του TFRC χειροκροτάγανε, αλλά (σκέτο) τα ζώα χειροκροτάγανε. Κατά τα άλλα, ήσασταν εκεί, πανώ είχατε , κάγκουρες περνάγανε, καγκουρες βλέπατε. Σωστά; Οπότε μη μου κάνεις κήρυγμα
κραζουμε οσο δεν παει αλλο και ειδικα καποιους που κανουν **ακρως **επικινδυνα περασματα
η εμπειρία....ξέρεις πότε ο άλλος είναι στο 90% εαυτού ή αυτοκινήτου, τον κράζεις. Τον περνάτε και τεχνικό έλεγχο ή εξ αποστάσεως γίνεται το κόλπο;
Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ να είσαι εκεί να βλέπεις τους βλάκες, και μαλιστα συγκεντρωμένους όλους, να προσπαθούν να κάνουν πίστα ένα δρόμο. Σ'αρέσει ο δρόμος; κάντον πάνω κάτω μόνος σου, άλλη μέρα.και μετα χαρακτηριζει και ετσι οπως χαρακτηριζει βασισμενος σε αυτα που νομιζει οτι ειδε, ε τοτε θα ακουσει ακριβως τα ιδια.
συνήθως χαρακτηρίζω με βάση αυτά που είδα. Χρόνια τώρα...Δηλαδή εσύ τί κάνεις;(μην ξεχνιόμαστε πάντως: υπήρχατε εκεί για...ιστορικούς λόγους , πανώ υπήρχε, κάγκουρες πέρναγαν, αλλά δεν χειροκροτάγατε-που δεν το είπα άλλωστε). Τώρα, για λέγε που σε έβρισα εγώ, πού είπα γενικά αλήτες-κάγκουρες τα μέλη ενός κλαμπ; Και να σε βρίζουν πάντως, καλό είναι να μην βρίζεις, ειδικά όταν διαβάζουν κιάλλοι αλλά είσαι και φιλοξενούμενος.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Επίσης, το βιντεάκι αυτό είναι πρώτης τάξεως αρνητική διαφήμιση για την Peugeot! Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το αυτοκίνητο υπερστρέφει λόγω μεταφοράς βάρους αμέσως μετά την κορυφή της στροφής, και μάλιστα χωρίς να έχει πάρει ιδιαίτερη κλίση.. ==> υπεύθυνος = η παθητική τετραδιεύθυνση..Λίγα λόγια συν-Γάλάτη...
Εδώ έρχεται ο Γερμανός και σου λέει 'εγώ το στήνω υποστροφικά για να μη γίνεται αυτό', και άντε να του πεις ότι κάνει λάθος..
Στην έντονη υπέρστροφή έχεις τιμόνι... Στην έντονη υποστροφή δεν έχεις... (όχι ότι έχω τα χέρια να διορθώσω την έντονη υπό-υπέρστροφή... στην θεωρία καλά τα ξέρω... στην πράξη;;; Αντρέα πότε για Σέρρες;;; )
Άντε όμως εξήγησέ το αυτό στον πατέρα μου (και στην πλειοψηφία των οδηγών) που θεωρεί ότι άμα σου φύγει αφήνεις γκάζι και περιμένεις το τιμόνι να κάνει θαύμα... και μετά (επειδή θαύματα δεν γίνονται) πατάς και το φρένο να ολοκληρωθείς σαν προσωπικότητα... Γι' αυτό ESP κι άγιος ο Θεός... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άντε όμως εξήγησέ το αυτό στον πατέρα μου (και στην πλειοψηφία των οδηγών) που θεωρεί ότι άμα σου φύγει αφήνεις γκάζι και περιμένεις το τιμόνι να κάνει θαύμα... και μετά (επειδή θαύματα δεν γίνονται) πατάς και το φρένο να ολοκληρωθείς σαν προσωπικότητα... Γι' αυτό ESP κι άγιος ο Θεός...του το εξηγείς στην πράξη! Αν θες το πιστεύεις, έκανα τη μάνα μου να το καταλάβει, το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά με ένα Γιάρις ίδιο με του άβαταρ
-μπαίνω με πολλά μάνα, αφήνω γκάζι, κάνει να γυρίσει, φρενάρω κιόλας, τη βάψαμε μάνα (τετάκα σε γνωστή στροφή, μια από τις λίγες του νησιού με χώρο και ορατότητα)
-μπαίνω με πολλά μάνα, μούτρα, αφήνω, κάνει να γυρίσει, σημαδεύω και σανιδώνω, βγήκαμε σαν κύριοι μάνα, το 'πιασες?
κάγκελο η γυναίκα! Από τότε, αν και πάντα πηγαίνει σχετικά αργά, στις στροφές έχει το πόδι στο γκάζι Αμ πώς!
-
Σωστόooooooooς ο krusenstern!!!!!!
Ένας φίλος μου πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο στην γιαγιά του με μία παλιά bmw και κόντεψε να του μείνει!! Όχι η μπέμπα ή γιαγιά....... Γι'αυτό με προσοχή! -
Σήμερα είδα μια 145 με τρία οργανάκια στην εμπρός αριστερή κολώνα μεταξύ ταμπλό και ουρανού. Είχαν μάλιστα έντονο λουλακί φωτισμό. Αναρωτιέμαι τι βλέπει τη νύχτα ο οδηγός έχοντας τόσο έντονο φωτισμό στο οπτικό του πεδίο. Μάλιστα όπως με πληροφόρησαν οι φίλοι που βγήκαμε για καφεδάκι σήμερα ρυθμίζεται το χρώμα του φωτισμού μεταξύ τριών ακόμα αποχρώσεων. Τι θα σκαρφιστούν ακόμα ήθελα να ήξερα. Καλά για τον συγκεκριμένο ούτε λόγος μια και είχε στα πίσω πλαϊνά κοντά στο πάτωμα ολόκληρες βέργες φθορίου με μπλε απόχρωση.
-
Για δέστε και αυτό!!!!!!!!
*Μαγείρεμα …στο αυτοκίνητο!
http://tech.pathfinder.gr/gadgets/361.html
Σίγουρα, για τους περισσότερους είναι συνηθισμένο να τρώνε στο αυτοκίνητο.
Αλλά να μαγειρεύουν εκεί;
Στον ιστοχώρο της S. King Co., θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σκευών κουζίνας που συνδέονται με τη θέση του αναπτήρα αυτοκινήτου και μαγειρεύουν το …οδικό σας γεύμα!
Επιλέξαμε την ειδική συσκευή για ζεστά, τραγανιστά τοστ, που θα σας επιτρέψει όχι μόνο να μαγειρεύετε ενώ οδηγείτε, αλλά και να τρώτε χωρίς να αφήσετε το δρόμο από τα μάτια σας.
Εδώ που τα λέμε δε θα μπορούσατε να απολαύσετε τη σούπα σας με τον ίδιο τρόπο! *
Έφτασέεεεεεεεεεεε αχνιστό και λαχταριστό.
-
Χθες το απόγευμα γύρω στις 5,30 μμ στην Ακαδημίας μεσηληξ κύριος με γυαλιά πατομπουκαλα φορώντας ζώνη, οδηγούσε Suzuki swift γκρι, από το οποίο είχε ξηλωθεί ο πίσω προφυλακτήρας και σερνόταν στο δρόμο, πρέπει να του είχε ξαναφύγει διότι τον είχε δεμένο με σκοινί, κάνοντας θόρυβο, όλοι κοιτούσαν τι ακουγόταν έτσι.
Και το κορυφαίο..... στρίβει την Μπενάκη , βρίσκει θέση παρκαρίσματος (ήταν και κωλόφαρδος) , παει να κάνει όπισθεν πατάει τον προφυλακτήρα και το αμάξι δεν έκανε πίσω φυσικά, αυτός νόμισε προφανώς ότι δεν μπορούσε να παρκάρει, χωρίς φυσικά να πάρει χαμπάρι γιατί, βάζει πρώτη και φεύγει....
Το μόνο που έλειπε ήταν να άκουγε το τραγουδάκι «Ο χάρος βγήκε-βγήκε παγανιά μες στην δική μας –δική μας γειτονιά»
ΥΣ. Όποτε πάντως κατεβαίνω κέντρο όλο και κάτι αστείο θα δω , θα πηγαίνω πιο συχνά!!
-
στην τζον κένεντι, στο περιστέρι πριν λίγο.
Μπαίνω στο γκρι σουιφτ, που έχει προφυλακτήρα , βάζω ζώνη και ακριβώς μπροστά μου, παππούς με τα δυο εγγονάκια. Το μπροστά το κυνήγαγε, αυτό χοροπηδώντας-γελώντας (2-3χρονών και τα δύο κοριτσάκια) πάει να βγει στο δρόμο! Πανικός! Πάω να βγω, κολλάω στη ζώνη, βγαίνω ο μισός από το παράθυρο και αρχίζω να κάνω νόημα σε αυτόν που ερχόταν. Το παιδάκι, στο ύψος του καπό μου, που να το δει. Τελικά κόβει το αμάξι, αλλά και ο παππούς κάνει μία με τη μαγκούρα και το μαζεύει ΑΚΡΙΒΩΣ πριν βγει στο δρόμο! Το παιδάκι, ακουμπάει πάνω στο προφυλακτήρα, αρχίζει να γελάει, ενώ ο παππούς ούτε καν το μάλωσε. Γλύκα, παραλίγο, τώρα ηρεμώ -
Σήμερα το πρωί, στον Πύργο, έξω από τη Νομαρχία Ηλείας, πρώτη φορά είδα τόσους προφυλακτήρες σπασμένους: Πλησιάζοντας τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο για να παρκάρουν, κτυπούσαν τους προφυλακτήρες και μετά σταματούσαν.
Παλιά, καινούρια, χρέπια, κούκλες, κυριλέ,... αυτοκίνητα καρφωμένα στο κράσπεδο, με τους προφυλακτήρες σπασμένους! Σε πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω με φωτογραφική μηχανή η το κινητό! -
Έγινε κι αυτό:
Στη Βούτα Tigra (μάλλον) με Αβανό οδηγό κάηκε από έκρηξη... νίτρο μετά από πρόσκρουση σε κολόνα
Λέω μάλλον Tigra γιατί δεν φαίνονταν και πολλά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έγινε κι αυτό:Στη Βούτα Tigra (μάλλον) με Αβανό οδηγό κάηκε από έκρηξη
Μαζί με τον Αλβανό;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έγινε κι αυτό:
Στη Βούτα Tigra (μάλλον) με Αβανό οδηγό κάηκε από έκρηξη
Μαζί με τον Αλβανό;;;
και το συνοδηγό
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!