-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ίσως ο σημαντικότερος ιστορικός του 20ου αιώνα...
Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ, ό,τι καλύτερο μπορείς να διαβάσεις και είναι μαρξιστής όχι κομμουνιστής. Και κάτι σημαντικό αλλά όχι προφανές : είναι ευφυής...Μόλις τελείωσα αυτά τα 2 : 'Επαναστάτες' , ' Στους ορίζοντες του 21ου αιώνα'
http://thebookstore.gr/product_info.php ... e38c301ed1
http://www.megamarket.gr/hobsbawmericjo ... 71747.html
μου αρέσει που αμφισβήτησα την γκαμίλα
-
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
Γεια
έχει διαβάσει κανείς το off the record του Καραμανλή? Εντυπώσεις?Οι καλύτερες! Περιλαμβάνει hints για όλα σχεδόν τα παιχνίδια του playstation 2 και 3.
Κατά τα άλλα μόνο τα κεφάλαια για την σχέση του με τη μαμά του Αλίκη και τον μπαμπά του Αλέκο έχουν κάποιο ενδιαφέρον (πώς δέχθηκαν τη Νατάσα στην οικογένεια, πώς έτρωγε το αβγό του όταν ήταν μικρός κλπ).
Τα κεφάλαια για τις σχέσεις (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) και τις επαφές (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) του με τους διεθνείς ηγέτες (καβγάδες με Μέρκελ και Μπους, μυστικοί διάλογοι, δραματικές συνεδριάσεις στη Ραφήνα κα) τα αφήνω ασχολίαστα. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Γεια
έχει διαβάσει κανείς το off the record του Καραμανλή? Εντυπώσεις?Οι καλύτερες! Περιλαμβάνει hints για όλα σχεδόν τα παιχνίδια του playstation 2 και 3.
-
Μετά το 'Tinker, tailor, soldier, spy', μόλις χθες τέλειωσα και τη 2η συνέχεια της υπέροχης κατασκοπικής τριλογίας του John Le carre, τον 'Εντιμότατο μαθητή'. Ογκώδες, δυσνόητο, με άπειρα ονόματα, ένα σωρό τοπωνύμια και μέρη, απ' το Λονδίνο ως το Χονκ Κονγκ και την ευρύτερη Κίνα και Ταϋλάνδη, αλλά με ένα στόρυ απόλυτα καθηλωτικό. Με έπιανα ώρες ώρες κυριολεκτικά να κρατώ την ανάσα μου στις δεκάδες κορυφώσεις της ιστορίας, αυτή τη φορά όχι με τον Σμάιλι σε πρώτο ρόλο, αλλά έναν Βρετανό πράκτορα που σέρνει το γεροδεμένο σαρκίο του στην Ανατολή ψάχνοντας τις διασυνδέσεις των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.
Ένας μύλος. Ένας εξαιρετικός μύλος!
Η 3η και τελευταία συνέχεια με περιμένει στη βιβλιοθήκη. Θα μου δώσω λίγες ανάσες να χωνέψω ως εδώ και σ' ένα μήνα ξανά βουτιά στα σκατ@!
Εξαντλητική κριτική και σημειώσεις για το βιβλίο από τον Αντώνη Γκόλτσο, εδώ, από το site της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μετά το 'Tinker, tailor, soldier, spy', μόλις χθες τέλειωσα και τη 2η συνέχεια της υπέροχης κατασκοπικής τριλογίας του John Le carre, τον 'Εντιμότατο μαθητή'. Ογκώδες, δυσνόητο, με άπειρα ονόματα, ένα σωρό τοπωνύμια και μέρη, απ' το Λονδίνο ως το Χονκ Κονγκ και την ευρύτερη Κίνα και Ταϋλάνδη, αλλά με ένα στόρυ απόλυτα καθηλωτικό. Με έπιανα ώρες ώρες κυριολεκτικά να κρατώ την ανάσα μου στις δεκάδες κορυφώσεις της ιστορίας, αυτή τη φορά όχι με τον Σμάιλι σε πρώτο ρόλο, αλλά έναν Βρετανό πράκτορα που σέρνει το γεροδεμένο σαρκίο του στην Ανατολή ψάχνοντας τις διασυνδέσεις των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.
Ένας μύλος. Ένας εξαιρετικός μύλος!
Η 3η και τελευταία συνέχεια με περιμένει στη βιβλιοθήκη. Θα μου δώσω λίγες ανάσες να χωνέψω ως εδώ και σ' ένα μήνα ξανά βουτιά στα σκατ@!
Εξαντλητική κριτική και σημειώσεις για το βιβλίο από τον Αντώνη Γκόλτσο, εδώ, από το site της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας.
Όντως εξαιρετικά βιβλία. Το τρίτο έχει ενδιαφέρον...
Πάντως, δεν μου φάνηκαν δυσνόητα...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πάντως, δεν μου φάνηκαν δυσνόητα...Ναι, 'δυσνόητο' δεν ήταν εύστοχη λέξη. 'Δύσκολο' καλύτερα, από την άποψη ότι πρόσωπα και τόποι μπερδεύονται με εξαιρετική ..ευκολία!
-
Εγω παλι οταν το πονημα εχει πολλα ονοματα (κατι σαν καταλογος του ΟΤΕ ) σε ενα χαρτακι διπλα απο το ονομα καταγραφω καποια ειδοποιο ιδιοτητα και το 'χω σαν μνημ...φτουουουου βοηθημα...Μετα την πρωτη αναγνωση παραμενει μεσα στο βιβλιο για τις επομενες επαναληψεις....
-
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
Γεια
έχει διαβάσει κανείς το off the record του Καραμανλή? Εντυπώσεις?ξεκίνα από εδω και δες και τα 12 βίντεο :
Youtube Video -
το τελευταίο διάστημα έχω φάει αρκετες ώρες σε αεροδρόμια, και ένεκα ενός δώρου, ξεκίνησα να διαβάζω tom robbins. Εδώ και πολύ καιρό είχα πάψει να διαβάζω novels, δε με συγκινούν πλέον, αλλά το δώρο είναι δώρο, ειδικά αν αυτός που στο δίνει σε ξέρει
Το πρώτο που διάβασα ήταν το 'Αγριεμένοι ανάπηροι επιστρέφουν από καυτά κλίματα', το στυλ γραφής του είναι ο τύπος μου, φευγάτος, κρίμα που δεν τον είχα ανακαλύψει παλιότερα..
Συνεχίζω με το 'μισοκοιμισμένοι στις βατραχοπιτζάμες' στην δανειστική βιβλιοθήκη της σέκτας υπάρχει όλη η βιβλιογραφία του
και κάτι άλλο τελείωσα, αλλά δε θυμάμαι τί
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το τελευταίο διάστημα έχω φάει αρκετες ώρες σε αεροδρόμια, και ένεκα ενός δώρου, ξεκίνησα να διαβάζω tom robbins. Εδώ και πολύ καιρό είχα πάψει να διαβάζω novels, δε με συγκινούν πλέον, αλλά το δώρο είναι δώρο, ειδικά αν αυτός που στο δίνει σε ξέρειΤο πρώτο που διάβασα ήταν το 'Αγριεμένοι ανάπηροι επιστρέφουν από καυτά κλίματα', το στυλ γραφής του είναι ο τύπος μου, φευγάτος, κρίμα που δεν τον είχα ανακαλύψει παλιότερα..
Συνεχίζω με το 'μισοκοιμισμένοι στις βατραχοπιτζάμες' στην δανειστική βιβλιοθήκη της σέκτας υπάρχει όλη η βιβλιογραφία του
**και κάτι άλλο τελείωσα, αλλά δε θυμάμαι τί **
Και ανησυχώ για το Αλτζχάιμερ μου μετά
Σου προτείνω ευθανασία -
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά Aλτζχάιμερ γιάννη
θα σκεφτώ την πρότασή σου, ή μάλλον θα την θέσω σε ψηφοφορία
-
Ψαχνοντας για πολυτεκνο συμφορουμιτη βιβλια φτηνα/σε προσφορα βρηκα αυτο:
http://www.politeianet.gr/index.php?pag ... 89&lang=el
ενα απο τα αγαπημενα των εφηβικων μου χρονων σε καταπληκτικη τιμη!
Προτεινεται ανεπιφυλακτα -
από εσωτερική πληροφόρηση, το il cavaliere inesistente μετράει εξίσου
-
Ρε συ rx8_drifter, με γύρισες 25+ χρόνια πίσω Σε λίγο θα μου πεις και για τον Μπόρις Βιαν
Δοκίμασε το Το άρωμα του ονείρου (νομίζω - αν θυμάμαι καλά το καλύτερο απ΄όσα είχα διαβάσει) και το Ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν
-
Εγώ είμαι πολύ πιο ρηχός, έχω στο αμάξι και σε φορητές συσκευές όλα τα RCN (David Drake) και τα ακούω συνέχεια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε συ rx8_drifter, με γύρισες 25+ χρόνια πίσω Σε λίγο θα μου πεις και για τον Μπόρις ΒιανΔοκίμασε το Το άρωμα του ονείρου (νομίζω - αν θυμάμαι καλά το καλύτερο απ΄όσα είχα διαβάσει) και το Ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν
Λυκειο πηγαινα και ειχα τρελαθει με τα 'κοσμοκωμικα' του Καλβινο και τους τους 'Κακομουτσουνους' του Μ.Βιαν. Μετα διαβασα τα απαντα τους.....
From HTC HD using Tapatalk
-
Και τον 'Αφρό των Ημερών'
Αχ νιάτα -
4τφ, αναζωογονεί τα γερόντια
οι καουμπόισες είναι το επόμενο
-
Το 'Αρωμα' είναι καλύτερο πάντως.
-
θα το αφήσω για το τέλος αυτό
άλλωστε 'Cowgirls was a favorite of the late 1970s anarchist hippie counterculture'
Προτάσεις βιβλίων. Διάβασα...