-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δυστυχώς όχι. Για το 'κεραυνοπούλι' υπάρχουν 6 themes όλα κι όλα, και μπορείς να τα βρεις εδώ: https://addons.update.mozilla.org/theme ... tegory=All
εγώ χρησιμποποιώ το default πάντως.
'Οχι. Υπάρχουν 23 themes για το thunderbird, στο Extensions Mirror.
Να έχετε υπόψιν σας ότι ο Firefox εξ'ορισμού δεν επιτρέπει την εγκατάσταση extensions/themes από οπουδήποτε αλλού πλην του update.mozilla.org για λόγους ασφαλείας, και θα πρέπει να προσθέσετε εσείς οποιοδήποτε άλλο site εμπιστέυεστε στο Preferences->Web Features->Allowed Sites(allow web sites to install software).EDIT: Για τα themes, καταλήγω κι εγώ ότι καλύτερα είναι τα default, τελικά.
-
Και εγω χρησημοποιω τον Firefox εδω και 8 μηνες και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, εχω την εντυπωση οτι φορτωνει τις σελλιδες πιο γρηγορα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος μπορει να ειναι και η ιδεα μου
Τον τελευταιο μηνα αντιμετωπιζω καποιο προβλημμα, κλεινοντας τον explorer που χρησημοποιει η γυναικα μου, μου κανει restart o υπολογιστης και χανω ολα τα favorites απο τον Firefox και πρεπει να τα ξανακανω import απο τον explorer, ειναι πολυ ενοχλητικο γιατι συμβαινει καθε φορα.
Καμια ιδεα? (Δεν εχω ιο το εχω ψαξει παρα πολυ) -
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Και εγω χρησημοποιω τον Firefox εδω και 8 μηνες και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, εχω την εντυπωση οτι φορτωνει τις σελλιδες πιο γρηγορα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος μπορει να ειναι και η ιδεα μου
Τον τελευταιο μηνα αντιμετωπιζω καποιο προβλημμα, κλεινοντας τον explorer που χρησημοποιει η γυναικα μου, μου κανει restart o υπολογιστης και χανω ολα τα favorites απο τον Firefox και πρεπει να τα ξανακανω import απο τον explorer, ειναι πολυ ενοχλητικο γιατι συμβαινει καθε φορα.
Καμια ιδεα? (Δεν εχω ιο το εχω ψαξει παρα πολυ)α) Κάνε τη γυναίκα σου να χρησιμοποιεί firefox. (όχι, δεν αστειεύομαι!)
β) Έλενξε το pc για διάφορα malware με το Spybot Search & Destroy. Μάλλον εκεί βρίσκεται το πρόβλημα σου. -
Firefox κι εγώ (στο σπίτι)
-
firefox στο σπίτι , ΙΕ στη δουλειά!
-
firefox
και οταν αποκτισω καινουριο υπολογιστη θα περασω σε LINUX
-
Στο PC, Firefox.
Στο Mac, Safari. -
Εδω και 11 χρονια παραδοσιακα Netscape. Στην πραξη δηλαδη Mozilla.
Oταν και αμα χρειαστει να κανω αλλαγες στο μηχανημα θα βαλω Firefox. -
Opera 7.51 και Maxthon.
-
Φυσικά, το παλιό καλό Mozilla, τώρα στην έκδοση 1.7.3.
Το βρίσκω καλύτερο από το Firefox (βασικά πιο σταθερό) και τελικά, σαν κατανάλωση μνήμης δεν διαφέρουν και πολύ.
-
Δουλεύω σε 3 Η/Υ...
Οι δύο τρέχουν Firebird και Τhunderbird και ο τρίτος Thunderbird και Οutlook Express γιατί πολύ απλά βαριέμαι να κάνω import τα χιλιάδες mail που υπάρχουν σε αυτόν.
Πάντως δεν το συζητάμε, τα προγράμματα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα προϊόντα της Microsoft. Αν ψάξετε και στα forums των δύο αυτών προγραμάτων θα βρείτε εκδόσεις που είναι ειδικά compiled για τον δικό σας επεξεργαστή... Εγώ όταν πρωτοέβαλα τον Firebird (έτσι τον έλεγαν τότε και όχι firefox) είχα βρει έκδοση για Pentium III, που χρησιμοποιούσα τότε. -
Τελευταία beta του Opera (bleeding edge!), 7.60-P4, σε Debian Linux, από http://snapshot.opera.com/unix/
-
μερικά tips για τη 'φλογισμένη αλεπού', αν και τα περισσότερα θα τα ξέρετε:
μεσαίο κλικ (ροδάκι) πάνω σε λινκ: ανοίγει το λινκ σε νέο tab
μεσαίο κλικ στο tab: κλείνει το tab
ctrl+F4 σε ενεργό tab: κλείνει το tab
ctrl+TAB: επόμενο tab
ctrl+shift+TAB: προηγούμενο tab
ctrl+T: νέο TAB -
μερικά tips για τη 'φλογισμένη αλεπού', αν και τα περισσότερα θα τα ξέρετε:μεσαίο κλικ (ροδάκι) πάνω σε λινκ: ανοίγει το λινκ σε νέο tab
μεσαίο κλικ στο tab: κλείνει το tab
ctrl+F4 σε ενεργό tab: κλείνει το tab
ctrl+TAB: επόμενο tab
ctrl+shift+TAB: προηγούμενο tab
ctrl+T: νέο TABTα ξέρουμε μάστορα...
-
extension στον firefox που δείχνει χαμηλά στη μπάρα μέγεθος, χρόνο φόρτωσης, ταχύτητα και ποσοστό που φορτώθηκε η τελευταία σελίδα που επισκεφθήκατε
-
εννοείται χαλαρά μοζιλλα...
-
extension στον firefox που δείχνει χαμηλά στη μπάρα μέγεθος, χρόνο φόρτωσης, ταχύτητα και ποσοστό που φορτώθηκε η τελευταία σελίδα που επισκεφθήκατεΑρλούμπες βγάζει. Μου δείχνει ότι κατεβάζω μια ημισερνόμενη σελίδα με 15+ ΚΒ/sec. Ίσως προσμετρά και τα στοιχεία που είναι στην cache και φορτώνουν αμέσως.
-
σωστό αυτό με την cache. Ωστόσο την ώρα που φορτώνει η σελίδα δεν δείχνει σωστά. Δείχνει σωστά αφού φορτώσει εντελώς.
-
Netscape....οτι πιο σταθερο υπαρχει
-
Νetscape=Mozilla μιλάμε για το ίδιο πράγμα.
Το Mozilla χρησιμοποιεί παρα πολλά στοιχεία του NS
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]