-
Δεν είναι δίκαιη η σύγκριση γιατί το δικό σου βλέπω έχει ΣΠΟΡ μπουρί, ΣΠΟΡ λασπωτήρες και ΣΠΟΡ αεροτομή.
Αν στολιστεί και το 208 έτσι όμορφα μπορεί να δείξει αλλιώς.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν είναι δίκαιη η σύγκριση γιατί το δικό σου βλέπω έχει ΣΠΟΡ μπουρί, ΣΠΟΡ λασπωτήρες και ΣΠΟΡ αεροτομή.Αν στολιστεί και το 208 έτσι όμορφα μπορεί να δείξει αλλιώς.
κοιτα κ ενα απλό πόσο ωραίο κ φαρδύ δείχνει συγκριτικά με το καινουργιο τον προφυλακτήρα που κοντεύει να φτάσει στην οροφή στα πλαγια με το V που κάνει. ασε που δεν είναι επίπεδο το κατώφλι φόρτωσης κ αν βάζεις ογκώδη πράγματα όπως καμια βαλίτσα θα γδέρνεται στανταρ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν είναι δίκαιη η σύγκριση...Πολύ πιθανό. Ας βάλω ένα λευκό με απλό μπουρί και χωρίς αεροτομή:
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
όντως σα στενό κουβαδάκι ειναι το καινουργιο
Κοίτα διαφορά με το δικό μου...
Όμορφο και με διακριτικές πινελιές
-
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πωωωπωπωπωπω... Σε μαυρο ειναι τουμπανακι...
Μονο που δεν βλεπω να εχει μαυρη επενδυση ουρανου και στα εσωτερικα των a-pillars και ξενερωνω. Μακαρι στο 155αρι κανονικης παραγωγης να εχει...Τουμπανάκι; Έτσι είναι τα τουμπανάκια;
Τα όργανα στο ταμπλό, τα είδες πως φαίνονται από έξω;
http://www.quattroruote.it/foto-spia/im ... -orizzonte
Ποιο ψηλά δεν μπορούσαν να τα βάλουν;
Μάλλον για να τα κοιτούν κάπου-κάπου και οι γυναίκες οδηγοί τα έβαλαν έτσι...Πάνω από το τιμόνι ραφάκι έχουν βάλει;;
Θα ήθελα να ξέρω πώς θα βλέπουν όλες οι κοπελίτσες που μετα βίας βλέπουν πάνω από το τιμόνι.
Ή μάλλον, τι θα βλέπουν εκτός από τα όργανα. Γιατί για να βλέπουν δρόμο χλωμό...
-
Το 208 είναι απλά εμετικό! Απορώ πως η Πεζό που χρόνια τώρα κατασκεύαζε πανέμορφα αυτοκίνητα παρουσιάζει πλέον τέτοια εκτρώματα!
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ηδη νοιώθω το κοπάνημα του ημιάκαμπτου...
F A I L
-
GTi σε βυσσινί/κερασί χρώμα; Μάλιστα.
-
Δε μου λέει απολύτως τίποτα, το θεωρώ μάλλον κάκιστο, παρόλα αυτά υποψιάζομαι οτι θα πουλήσει πάαααρα πολύ το 208...
-
Θα κάνει πωλήσεις άλλα όχι και πάααρα πολλές.
-
Δεν μπορώ να μετρήσω σε πόσα (μικρά, λεπτομέρειες) πράγματα δεν μου άρεσε...Με τόσο καλή, τουλάχιστον στα γούστα μου, σχεδιαστική παρακαταθήκη, να βγάζεις αυτό;
-
Μου αρέσει αρκετά στις φώτο, τόσο το απλό όσο και το GTi.
Και περιμένω από κοντά να δείχνει ακόμη πιο δυναμικό απ'ότι στις φωτογραφίες.
Πιο πολύ με χαλάνε οι μηχανικές επιλογές του, παρά το design του. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πιο πολύ με χαλάνε οι μηχανικές επιλογές του, παρά το design του.
Δλδ;
-
Εννοώ τα απλά μηχανικά σύνολα και κιβώτια που έχουν επιλεγεί για τις απλές εκδόσεις συγκριτικά πάντα με τον ανταγωνισμό. Δεν εννοώ για το GTi.
-
Μου αρεσει παρα μα παρα μα παρα πολύ,κυριως στις απλες εκδοσεις, οχι τοσο στην GT..
Το 207 ποτε δε με συγκινησε..
Μεσα, απλα αποδεκτο. -
Πράγματι φορτωμένο με λεπτομέρειες αλλά συνολικά όμορφο (το GTi τουλάχιστον). Πάντως αν πηγαίνει στον δρόμο όπως πρέπει, στα μάτια μου θα είναι Claudia Schiffer!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Εννοώ τα απλά μηχανικά σύνολα και κιβώτια που έχουν επιλεγεί για τις απλές εκδόσεις συγκριτικά πάντα με τον ανταγωνισμό. Δεν εννοώ για το GTi.http://www.feline208.net/dossiers/peugeot-208/motorisations/
Peugeot 208