-
Πριν από λίγο δεν μου έλεγες ότι κρίνεις βάσει της τσέπης σου; Σου συνέκρινα δύο εκδόσεις που στοιχίζουν το ίδιο. Αποφάσισε πια... Πάντως σύμφωνα με την ίδια την AR, η 1.4 170 είναι ελαφρώς ταχύτερη της 2.0 170 και ας έχει και 600 κυβικά λιγότερα...
-
ναι,αλλα επισης πριν λιγο σου ελεγα οτι εμενα δεν με ενδιαφερει η επιταχυνση!κ την διασκεδαση τη βρισκω αλλου!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κ την διασκεδαση τη βρισκω αλλου!Σεξουλιάρης!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εχω απορια..γιατι δεν εβαλαν τον 120 στην τζουλιετα?μηπως δεν πληροι τις προδιαγραφες ευρο5-6?
-flotte aziendali - nollegio a lungo terrmine
-ξεπουλάμε το στοκ από 105cv που δεν μπορούμε με το Bravo (το οποίο και δεν κανιβαλλίζουμε)Στην ίδια λογική (των εταιρικών) εντάσσεται η νέα έκδοση 1,4 FIRE turbo 105cv...ενώ έξυπνη κίνηση είναι η επίσης νέα έκδοση 1,4 FIRE turbo 120CV GPL
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
ενώ έξυπνη κίνηση είναι η επίσης νέα έκδοση 1,4 FIRE turbo 120CV GPL
Αυτή η κίνηση και πολύ άργησε...
-
To 5πορτο b segment με τα σήματα της AR (το επονομαζόμενο εσφαλμένα πεντάπορτη MiTo,ενώ στην ουσία θα επρόκειτο για ένα B segment SUV )ακυρώθηκε.
Προς το παρόν έχει μπλοκάρει και η εξέλιξη της Giulia σε βάση Dodge Dart.
To C suv προχωρά μόνον ως Jeep Compass
To progetto 970 (alias 4c) έχει μετακομίσει στην Abarth.
To μόνο σίγουρο μοντέλο για τα τέλη του 2013 (αν και ψυθιρίζεται η αναβολή του για το 2014) είναι η Giulietta SW.
-
-
X@σμενο το εχει ο Alba το Alfisti, και καλα κανει φυσικα, αφου δεν ηταν λιγες οι φορες που για τις αληθειες που ελεγε, -και που ποναγαν φυσικα- αρκετοι ασχετοι χρηστες με το γνωστο τυφλο Ιταλικο παθος, φροντιζαν να προσπαθουν να 'μειωνουν'
συχνα τις δημοσιευσεις του...
Εξαλλου αποδειχτηκε περιτρανα μεσω των πραξεων καποιων Mod, υπο ποιο οφελος λειτουργουσε το συγκεκριμενο forum... -
Να υποθέσω ότι στα λεγε χθες αυτά ενώ πίνατε το εσπρεσάκι σας έξω από την Academia di Brera?
-
Ως συνηθως μας εφτιαξε το κεφι η Alba...Πρωτη φορα παντως βλεπω καποιον να θαβει τοσο εντονα την εταιρια που εργαζεται(αν υποθεσουμε οτι η Alba ειναι insider)
Επισης θα με ενδιεφερε να μαθω ποιο οφελος εξυπηρετει το alfisti -
Ο χρήστης dimk έγραψε:
Ως συνηθως μας εφτιαξε το κεφι η Alba...Πρωτη φορα παντως βλεπω καποιον να θαβει τοσο εντονα την εταιρια που εργαζεται(αν υποθεσουμε οτι η Alba ειναι insider)
Επισης θα με ενδιεφερε να μαθω ποιο οφελος εξυπηρετει το alfistiΟι 'κολημμενοι' Alfisti εχουν συνηθισει/μαθει να ακουνε-αναπαραγουν ΜΟΝΟ θετικα πραγματα για την μαρκα τους,
Οτιδηποτε αρνητικο, ανηκει στην σφαιρα των 'ψεμματων', 'κακεντρεχιων', 'ζηλιας' κτλ, και συνηθως τιμωρειται, με αποβολη απο το εκαστοτε τοπικο του forum του Alfisti, με συνοπτικοτατες μαλιστα, φασιστικου τυπου διαδικασιες...
Επιπλεον δεν υπαρχει περιπτωση σε κουβεντα με καποιον Alfisti, να μην προηγηθει εκτενες αφιερωμα στην -ομολογουμενως βαρια- ιστορια της φιρμας, με τοσο παραπλανητικη-ονειρικη προσεγγιση, που ο εκαστοτε ακροατης, να νομιζει οτι ζει καπου αναμεσα στις δεκαετιες 50'-70'...Καλη και χρησιμη η ιστορια μιας ιδιαιτερα αγαπητης αυτοκινητοβιομηχανιας, αλλα καλως/κακως ψωνιζουμε ΣΗΜΕΡΑ, και οχι στο 'χτες'...
Τελος σε οτι αφορα το 'οφελος' του Alfisti.gr, παροτι υπαρχει ιδιαιτερα χρησιμο υλικο-πληροφοριες για παλαιοτερα μοντελα της μαρκας, ηδη πριν 1,5-2 χρονια 'αποκαλυφθηκαν' μικροσυμφεροντα, -μεταξυ αλλων, και κακης διαχειρισης- καποιων Mod, οι οποιοι δεν δισταζαν να χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο forum για ιδιον οφελος... -
Υou are doing it again.
Παρακαλώ τα του alfisti.gr να παραμείνουν εκτός του forum [Mod] -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επισης θα με ενδιεφερε να μαθω ποιο οφελος εξυπηρετει το alfistiΟι 'κολημμενοι' Alfisti εχουν συνηθισει/μαθει να ακουνε-αναπαραγουν ΜΟΝΟ θετικα πραγματα για την μαρκα τους,
Οτιδηποτε αρνητικο, ανηκει στην σφαιρα των 'ψεμματων', 'κακεντρεχιων', 'ζηλιας' κτλ, και συνηθως τιμωρειται, με αποβολη απο το εκαστοτε τοπικο του forum του Alfisti, με συνοπτικοτατες μαλιστα, φασιστικου τυπου διαδικασιες...
Επιπλεον δεν υπαρχει περιπτωση σε κουβεντα με καποιον Alfisti, να μην προηγηθει εκτενες αφιερωμα στην -ομολογουμενως βαρια- ιστορια της φιρμας, με τοσο παραπλανητικη-ονειρικη προσεγγιση, που ο εκαστοτε ακροατης, να νομιζει οτι ζει καπου αναμεσα στις δεκαετιες 50'-70'...Καλη και χρησιμη η ιστορια μιας ιδιαιτερα αγαπητης αυτοκινητοβιομηχανιας, αλλα καλως/κακως ψωνιζουμε ΣΗΜΕΡΑ, και οχι στο 'χτες'...
Τελος σε οτι αφορα το 'οφελος' του Alfisti.gr, παροτι υπαρχει ιδιαιτερα χρησιμο υλικο-πληροφοριες για παλαιοτερα μοντελα της μαρκας, ηδη πριν 1,5-2 χρονια 'αποκαλυφθηκαν' μικροσυμφεροντα, -μεταξυ αλλων, και κακης διαχειρισης- καποιων Mod, οι οποιοι δεν δισταζαν να χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο forum για ιδιον οφελος...Οσο ειναι ακυρο να ακους μονο θετικα,αλλο τοσο ειναι να ακους ΜΟΝΟ αρνητικα,και το συγκεκριμενο μελος(Alba),μονο τετοια προσφερει.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
To 5πορτο b segment με τα σήματα της AR (το επονομαζόμενο εσφαλμένα πεντάπορτη MiTo,ενώ στην ουσία θα επρόκειτο για ένα B segment SUV )ακυρώθηκε.Προς το παρόν έχει μπλοκάρει και η εξέλιξη της Giulia σε βάση Dodge Dart.
To C suv προχωρά μόνον ως Jeep Compass
To progetto 970 (alias 4c) έχει μετακομίσει στην Abarth.
To μόνο σίγουρο μοντέλο για τα τέλη του 2013 (αν και ψυθιρίζεται η αναβολή του για το 2014) είναι η Giulietta SW.
Το Dart δεν είναι στη βάση της Giulietta? Άρα το Giulia είναι στη βάση της Giulietta?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τελος σε οτι αφορα το 'οφελος' του Alfisti.gr, παροτι υπαρχει ιδιαιτερα χρησιμο υλικο-πληροφοριες για παλαιοτερα μοντελα της μαρκας, ηδη πριν 1,5-2 χρονια 'αποκαλυφθηκαν' μικροσυμφεροντα, -μεταξυ αλλων, και κακης διαχειρισης- καποιων Mod, οι οποιοι δεν δισταζαν να χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο forum για ιδιον οφελος...Εγώ λέω να κοιταχτείς στον καθρέπτη. Εδώ είναι το επόμενο τοπικό forum που θα διδάξεις?
Το αν αγαπάει ο καθένας κάτι καλύτερα ας το κρατάει για μέσα του.
Το alfisti.gr δεν είναι επίσημο club της Alfa Romeo. Δημιούργησε το δικό σου, με τους δικούς σου κανόνες αν δεν σου αρέσει. Και σου μιλάω εγώ, ένας banned user με τη δικαιολογία ότι είμαι μπεμβεδάκιας και βαγκίτης.
Τα υπόλοιπα που λες απορώ πως τα ξέρειςΟι ιστορικές αναφορές γιατί σε ενοχλούν? Παραδειγματίσου λοιπόν και όταν θα μιλάς με κάποιον να αναφέρεσαι στο Record, στην Ascona και στην Cortina.
-
Και σου μιλάω εγώ, ένας banned user με τη δικαιολογία ότι είμαι μπεμβεδάκιας και βαγκίτης.
Μου θυμίζει το : διαγράφεται ως ρεβιζιονιστής.
-
Γρηγορη δεν εχεις βαρεθει να γνωριζεις τα παντα?Δεν εισαι ουτε ο metcalfe ουτε ο harris.
Φιλικα -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εγώ λέω να κοιταχτείς στον καθρέπτη. Εδώ είναι το επόμενο τοπικό forum που θα διδάξεις?
Περιεργο...Κοιτα ποιος μιλαει...
Ξεχνας παλαιοτερες δημοσιευσεις σου, με ακρως υπεροπτικο υφος, χιλιων καρδιναλιων, περι ανωτεροτητας AR,
οταν την ιδια στιγμη, οι 'ταπες' επεφταν βροχη απο την πλευρα μου, με στοιχεια, αποδειξεις, και οχι αμπελοφιλοσοφημενες
σκεψεις...Το αν αγαπάει ο καθένας κάτι καλύτερα ας το κρατάει για μέσα του.
Το alfisti.gr δεν είναι επίσημο club της Alfa Romeo. Δημιούργησε το δικό σου, με τους δικούς σου κανόνες αν δεν σου αρέσει. Και σου μιλάω εγώ, ένας banned user με τη δικαιολογία ότι είμαι μπεμβεδάκιας και βαγκίτης.
Τα υπόλοιπα που λες απορώ πως τα ξέρειςΤι με νοιαζει εμενα να δημιουργησω δικο μου...Τι μιλας για κανονες, απο την στιγμη που το ιδιο το συγκεκριμενο forum
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ μεσω καποιων Mod τους κανονες υπο τους οποιους δημιουργειται και λειτουργει ενα forum?
Kατα τα αλλα με επιβεβαιωνεις για μια ακομα φορα...
Ακομα και εσυ, παροτι παθιασμενος Alfisti, bannαριστηκες, επειδη -μεταξυ αλλων- ανεφερες καποια αρνητικα για την μαρκα...
Καποια απο τα υπολοιπα που λεω, προφανως και ξεχνας, οτι ΕΣΥ ο ιδιος μου ειχες πει, με στενοχωρο υφος μαλιστα, για την καταντια του συγκεκριμενου Forum. Φαινεται ομως οτι η μνημη σου ειναι επιλεκτικη...Οι ιστορικές αναφορές γιατί σε ενοχλούν? Παραδειγματίσου λοιπόν και όταν θα μιλάς με κάποιον να αναφέρεσαι στο Record, στην Ascona και στην Cortina.
Δεν ενοχλουν. Απλως μετα απο ενα σημειο, και ιδιαιτερα σε ασχετες χρονικες στιγμες, οπου συνηθιζουν πολλοι alfisti, να
τις αναμοχλευουν για να 'καλυψουν' πχ τυχον αρνητικα ενος μοντελου πχ, ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ, και δεν προσφερουν επι της ουσιας, πανω σε συζητηση που αφορα καποιο συγκεκριμενο, συγχρονο μοντελο της AR. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Γρηγορη δεν εχεις βαρεθει να γνωριζεις τα παντα?Δεν εισαι ουτε ο metcalfe ουτε ο harris.
ΦιλικαTo διατυπωνεις λαθος... Δεν εχω βαρεθει, να εχω ΑΠΟΨΗ, και μαλιστα τις περισσοτερες φορες, διατυπωμενη με στοιχεια διασταυρωμενα, αλλα και μετα απο προσωπικη εμπειρια. Κατι που αρκετοι χρηστες, παροτι στερουνται, -κατι που δεν ειναι κακο φυσικα- προσπαθουν μεσω ειρωνιας, προσβολων κτλ, να υποβιβασουν, αφου δεν εχουν ουσιαστικα να
αντιπαραθεσουν λογικα και εμπεριστατωμενα επιχειρηματα.Φιλικα παντα.
-
Aπλα η ολη κατασταση κουραζει,μιλησες για το αλφιστι λες κ ειχες 10000 ποστς εκει,μιλησες για τους φιλους της αλφα που μιλανε συνεχεια για το παρελθον λες κ εχεις μιλησει με ολους τους αλφιστι του κοσμου...Ε με βαση το δικο σου σκεπτικο προτιμω να μαι αλφιστας να θυμαμαι σηκωμενους μπροστινους εσωτερικους τροχους και εναν απο τους καλυτερους v6 ever,παρα να μαι βαγκιτης και να χαιρομαι που περασα με το σιροκο μου τη διπλανη πορσε και ολο μου το παρελθον να ειναι οι συνκροναυτες και τα σκουριασμενα golf.Μερικα πραγματα δεν ειναι τυχαια και μην γινεσαι αμφισβητιας των παντων.Εκει χανεις καθε δικιο..
Κλασσικη συζητηση που εχει γινει 10αδες φορες εδω μεσα
ΑLFA ROMEO FORUM