-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
ok παιδια ειπαμε, δεν χρειαζονται ολοι Μοντεο, αν ειναι 4μελης οικογενεια!!!
Υπαρχουν οικογενειες που βολευονται σε κλιο και κορσα, και θα εχει προβλημα με Α3 η 120? ελεος δηλαδη. Εξαρταται και απο το ποσα πραγματα παιρνουνε μαζι τους, και απο το ποσα και ποσων ημερων ταξιδια κανουν. Γνωμη μου λογω συνθηκων στην αθηνα, ειναι να μην παιρνεις μεγαλυτερο αμαξι αποτι χρειαζεσαι 'για να υπαρχει'... Πχ ενα μοντεο δεν το κυκλοφορεις ανετα στην Αθηνα... Ενα Α3, καπως τρωγεται...Οι οικογένειες που βολεύονται σε κλιό και κόρσα το κάνουν λόγω έλειψης χρημάτων. Να είσαι σίγουρος ότι αν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν κάτι μεγαλύτερο, θα το έκαναν.
Ένας οικογενειάρχης που δίνει όμως σχεδόν 10 εκατομύρια για αυτοκίνητα όπως η 1 ή το Α3, έχει πρόβλημα επιδειξιομανίας για μένα. -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Εγω μαλλον θα ψηφισω παντως το 'μικρο' RX8...οικογένεια μέσα σε ρο-χι??? Καλή φάση! Θα βγουν 'γκαζιάρικα' τα πιτσιρίκια από κούνια
Σπύρος
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
[...] Ένας οικογενειάρχης που δίνει όμως σχεδόν 10 εκατομύρια για αυτοκίνητα όπως η 1 ή το Α3, έχει πρόβλημα επιδειξιομανίας για μένα.Πρόβλημα επιδειξιομανίας ο άσσος ή το Α3?? Μην είσαι τόσο απόλυτος φίλε meco, στην υπόλοιπη ευρώπη το Α3 (όπως σε λίγο καιρό και το 1) θεωρείται ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο ψιλο-πόλης. Ακριβό μεν, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Θες κάτι πιο φτηνό, το παίρνεις. Ό,τι θες - και ό,τι μπορείς βεβαίως, βεβαίως.
Γιατί ένας οικογενειάρχης να μην πάρει 1 ή Α3 ή Γκόλφ ή.. αν θέλει και μπορεί? Αν θέλει δηλαδή ένα καλό (με τα δικά του κριτήρια) μικρομεσαίο αυτοκίνητο?
-
Εδώ υπάρχει RX-8 εκπαιδευτικό, γιατί να μην είναι και οικογενιακό;
Θυμάμαι μια αμερικάνικη διαφίμηση της Πορσε 911 που έλεγε:
'Μπορείτε να καθεστε περισσότερο στο πρωινό και να γυρνάτε νωρίτερα το βράδυ. ΣΚέφτεστε καλύτερο οικογενιακό αυτοκίνητο;' -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εδώ υπάρχει RX-8 εκπαιδευτικό, γιατί να μην είναι και οικογενιακό;Θυμάμαι μια αμερικάνικη διαφίμηση της Πορσε 911 που έλεγε:
'Μπορείτε να καθεστε περισσότερο στο πρωινό και να γυρνάτε νωρίτερα το βράδυ. ΣΚέφτεστε καλύτερο οικογενιακό αυτοκίνητο;'ΦΟΒΕΡΟ!!
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
[...] Ένας οικογενειάρχης που δίνει όμως σχεδόν 10 εκατομύρια για αυτοκίνητα όπως η 1 ή το Α3, έχει πρόβλημα επιδειξιομανίας για μένα.
Πρόβλημα επιδειξιομανίας ο άσσος ή το Α3?? Μην είσαι τόσο απόλυτος φίλε meco, στην υπόλοιπη ευρώπη το Α3 (όπως σε λίγο καιρό και το 1) θεωρείται ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο ψιλο-πόλης. Ακριβό μεν, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Θες κάτι πιο φτηνό, το παίρνεις. Ό,τι θες - και ό,τι μπορείς βεβαίως, βεβαίως.
Γιατί ένας οικογενειάρχης να μην πάρει 1 ή Α3 ή Γκόλφ ή.. αν θέλει και μπορεί? Αν θέλει δηλαδή ένα καλό (με τα δικά του κριτήρια) μικρομεσαίο αυτοκίνητο?
Για το Golf OK. Προσωπικά δε μου κάθεται καλά οικογένεια μέσα σε 1 ή Α3, εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με νεαρό ζευγάρι. Είναι καθαρά προσωπικά άποψη τα παραπάνω και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε όλοι μαζί μου.
Πάντως για το Ρο-Χι 8 (:D ) είμαι και εγώ μέσα. Το ανέφερα άλλωστε και πιο πάνω. Ίδιους χώρους έχει με την 1 οπότε, γιατί όχι? -
Όντως το Α3 πλησιάζει περισσότερο στην κατάστασή που μας αναφέρεις παρά η μπέμπα...
Ένα ερώτημα ??
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος, δεν έχω πατήσει τα 40, δεν έχω παιδιά, αλλά προτιμώ το Α3, μήπως γερνάω προόωρα ?
-
Καλά ρε παιδιά, ο άνθρωπος τέτοιο αυτοκίνητο θέλει να πάρει. Νομίζω ότι όλοι είματε πολύ εύκολοι να κρίνουμε (επιδειξιομανία κλπ ). Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και για να είναι 40 χρονών ο άνθρωπος θα το έχει σκεφτεί αρκετά, θα έχει τους λόγους του. Κι εγώ πάντως που είμαι παντρεμένος και ελπίζω ότι θα κάνω παιδί τα επόμενα 2-3 χρόνια, σκέφτομαι το επόμενο αυτοκίνητο που θα αγοράσω ( Impreza STI, MINI Cooper S, RX-8 κ.α.). Ο καθένας ό,τι θέλει αγοράζει.
-
Εγώ δεν θα αγοραζα ουτε το ενα ουτε το άλλο. Βλέποντας δε τυχαία παρκαρισμένα πλαι πλάι το 1, και το Mazda 3 στο προφίλ κατέληξα οτι μοιάζουν παρα πολυ!!!!!. Για οικογένεια θα προτιμούσα 156 η LYBRA δύλιτρα.
-
A3.
H σειρά 1, ουσιαστικά φτιάχτηκε μόνο για την απόλαυση της οδικής συμπεριφοράς. Αυτό φαίνεται από το σχήμα του αυτοκινήτου, τους χώρους κτλ...
Κατά τα άλλα, στην έκδοση 2.0, διαφορές στις επιδόσεις δεν υπάρχουν.
Λογικά, το Α3 χάνει λίγο σε αίσθηση στο δρόμο, αλλά σε έλα τα υπόλοιπα........ -
Το Α3 μου αρέσει περισσότερο.Ωστόσο και τα 2 είναι πολύ καλά αυτοκίνητα!Τυχεροί αυτοί που θα τα αποκτήσουν
-
BMW 1 δαγκωτό,τώρα όσον αφορά το παπούτσι που αναφέρεται ορισμένοι ότι μοιάζει,δες Ζ3 Coupe από αυτό έχει δανειστεί το σασί της,αν σε μερικούς μοιάζει με υπόδημα τι να πούμε για το Α3 που είναι σαν νεκροφόρα.Από θέση οδήγησης άπαιχτο αισθάνεσαι ότι οδηγείς coupe αυτοκίνητο,από τιμόνι εξαιρετικό,από επιδόσεις ικανοποιητικό,και από πίσω χώρους καλό είναι...ο καθένας με τις προτεραιότητες του.
-
Ο χρήστης f104g έγραψε:
,τώρα όσον αφορά το παπούτσι που αναφέρεται ορισμένοι ότι μοιάζει -
Bmw 1 me tin mia. Ali aisthisi !!! Opios dinei varos se odigiki simperifora tha katalavei oti i bmw einai poli mprosta apo to poli oudetero odigika a3
-
έχεις την εντύπωση ότι η 1 δεν είναι ουυδέτερη οδηγικά?
-
Ο χρήστης f104g έγραψε:
BMW 1 δαγκωτό,τώρα όσον αφορά το παπούτσι που αναφέρεται ορισμένοι ότι μοιάζει,δες Ζ3 Coupe από αυτό έχει δανειστεί το σασί της,αν σε μερικούς μοιάζει με υπόδημα τι να πούμε για το Α3 που είναι σαν νεκροφόρα.Από θέση οδήγησης άπαιχτο αισθάνεσαι ότι οδηγείς coupe αυτοκίνητο,από τιμόνι εξαιρετικό,από επιδόσεις ικανοποιητικό,και από πίσω χώρους καλό είναι...ο καθένας με τις προτεραιότητες του.To 3θυρο ή το Sportback....?
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ .ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟ Α3 SPORTBACK 5-D ME TO A3 3-D....TO SPORTBACK EINAI PIO MEGALO ΣΕ ΜΗΚΟΣ,ΠΛΑΤΟΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟ Α3 .ΧΩΡΟΙ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΜΠΡΟΣ -ΠΙΣΩ -ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ).ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΓΩ ΜΑΣΚΑΣ ,ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ ,ΜΕΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ...ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΙΔΙΑ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥς ΣΤΟ EMPROS-ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΠΑΓΚΑΖ ΤΟ Α3 SPORTBACK...EINAI MOΝΟΔΡΟΜΟΣ..ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Η ΥΨΗΛΗ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ.
ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ Α3-SPORTBACK LOGV KAI OIKOGENEIAS... -
Ο χρήστης ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ έγραψε:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ .ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟ Α3 SPORTBACK 5-D ME TO A3 3-D....TO SPORTBACK EINAI PIO MEGALO ΣΕ ΜΗΚΟΣ,ΠΛΑΤΟΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟ Α3 .ΧΩΡΟΙ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΜΠΡΟΣ -ΠΙΣΩ -ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ).ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΓΩ ΜΑΣΚΑΣ ,ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ ,ΜΕΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ...ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΙΔΙΑ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥς ΣΤΟ EMPROS-ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΠΑΓΚΑΖ ΤΟ Α3 SPORTBACK...EINAI MOΝΟΔΡΟΜΟΣ..ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Η ΥΨΗΛΗ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ.
ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ Α3-SPORTBACK LOGV KAI OIKOGENEIAS...]
To bmw120i exei poli kaliteri odigiki simperifora kai epidoseis apo to audi. -
Ο χρήστης ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ έγραψε:
...ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ...Αυτο ΔΕΝ γινεται!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ...
Αυτο ΔΕΝ γινεται!
Κι ομως γινεται..... απο τα επισημα site bmw και audi:
0-100: Α3 8.9 και σειρα1 8.7
Τωρα αν αυτο σας κανει διαφορα επειδη παντα βγαζετε το minimum 0-100 me manual κιβωτιο τοτε σειρα 1 και δοκιμαστικο με τη williams γιατι ψαχνει και οδηγο.....
(Α3 σαφως καλυτερο αυτοκινητο)
BMW 120i VS A3 SPORTBACK 2.0FSI