-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά το συγκεκριμένο δε σημαίνει απολύτως τίποτε.
Μπορείς χύμα να μπαίνεις όσες φορές θέλεις και να ξαναψηφίζεις.
Αν έχεις όρεξη, μπορείς σε μια μέρα να φέρεις ό,τι αποτελέσματα θέλεις στις προτιμήσεις των αναγνωστών...Ναι, άλλη όρεξη δεν είχαν οι Άγγλοι παρά να μπαίνουν και να καταψηφίζουν επανειλημμένως το up.
Oι Αγγλοι οχι απαραιτητα, αλλα διαφοροι κολλημενοι Ιταλοφιλοι, ευκολα...Τρανο παραδειγμα το προηγουμενο απο το δικο σου post...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν έχεις όρεξη, μπορείς σε μια μέρα να φέρεις ό,τι αποτελέσματα θέλεις στις προτιμήσεις των αναγνωστών...Ναι, άλλη όρεξη δεν είχαν οι Άγγλοι παρά να μπαίνουν και να καταψηφίζουν επανειλημμένως το up.
Oι Αγγλοι οχι απαραιτητα, αλλα διαφοροι κολλημενοι Ιταλοφιλοι, ευκολα...Τρανο παραδειγμα το προηγουμενο απο το δικο σου post...
Θα χασει λεφτα η vw με τετοιες εγκαθετοτητες
-
Ρε μίσος όλοι εναντίον του Up. Έκανε 8 ταξινομίσεις τον Ιανουάριο πριν καν κυκλοφορήσει. Και άλλες 4 το Fox που τελειώνει..
-
Και με τί τιμή τα αγόρασαν τα Up παρακαλώ οι αυτοί;...
-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Και με τί τιμή τα αγόρασαν τα Up παρακαλώ οι αυτοί;...Είπε κανείς ότι είναι ιδιώτες;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ρε μίσος όλοι εναντίον του Up. Έκανε 8 ταξινομίσεις τον Ιανουάριο πριν καν κυκλοφορήσει. Και άλλες 4 το Fox που τελειώνει..Και αν δεν είναι ιδιώτες λοιπόν, τί νόημα έχει για την εμπορικότητα του μοντέλου να αναφέρουμε πχ πόσα εκθεσιακά αγόρασε ο κάθε έμπορος;
-
Εγώ ανέφερα ότι έγιναν 8 ταξινομίσεις. Που σημαίνει ότι ουσιαστικά ξεκινάει η πορεία του στην Ελλάδα. Το πως θα τα πάει θα το δούμε τους επόμενους μήνες.
-
Άπατο θα πάει
-
Έκανε 8 ταξινομίσεις τον Ιανουάριο πριν καν κυκλοφορήσει.Άρα λοιπόν το που έγραψες υπαινισσόμενος δεν ξέρω τί, δεν έχει αντίκρυσμα.
Θεωρητικά μπορεί να γράψει 8 ταξινομήσεις το Γενάρη και να πατώσει εμπορικά. -
Άρα λοιπόν το που έγραψες υπαινισσόμενος δεν ξέρω τί, δεν έχει αντίκρυσμα.
Θεωρητικά μπορεί να γράψει 8 ταξινομήσεις το Γενάρη και να πατώσει εμπορικά.Δεν υπαινίστηκα τίποτα. Ήμουν ξεκάθαρος στο τι έγραψα. Εσύ φαντάζεσαι διάφορα.
-
Αυτο ειναι ειδηση..!! Το νεο απ! ειναι εδω..!! Θερμη η υποδοχη απο το αγοραστικο κοινο, 8 ταξινομησεις πριν καν την επισημη κυκλοφορια, πριν καν βγει η πρωτη διαφημιση..
Ζητω ο βασιλιας!! -
Το έχετε ξεγραμένο εντελώς άλλα όπως είπα δεν ξεκίνησε ακόμα . Παρακάτω θα δούμε. Τώρα ξεκινάει.
-
Τέλος πάντων ελληνικά μιλάμε. Άλλα καταλαβαίνουμε όμως.
ΥΓ: Το μόριο που χρησιμοποίησες δηλώνει επίταση αυτού που λες όταν το βάζεις σε μια πρόταση.
-
Δεν θέλω μαθήματα γραμματικής ή συντακτικού.
Απλά εγώ μίλησα για το Up λέγοντας ότι ουσιαστικά ξεκινάει την πορεία του και εσείς θεωρείτε δεδομένο ότι θα αποτύχει παταγοδώς και ότι είναι άχρηστο. Εγώ περιμένω να δω και μετά θα πω αν απέτυχε ή πέτυχε. -
Αποτυχήμενο είναι πριν γεννηθεί. Η κληρονομιά του Fox & Lupo είναι βαριά.
-
Εσύ φαντάζεσαι διάφορα.Από τη στιγμή που μου είπες ότι φαντάζομαι διάφορα, έπρεπε να σου αιτιολογήσω το ότι εσύ δεν εξήγησες σωστά αυτό που ήθελες να πεις.
Τί να κάνουμε οι άνθρωποι επικοινωνούν με το λόγο και με σωστή γραμματική-συντακτικό,
δε χρησιμοποιούν ούτε ταμτάμ ούτε σύννεφα καπνού.
Αλλιώς οι ίδιοι γίνονται δυσνόητοι και μετά οι άλλοι φαντάζονται διάφορα... -
Εσύ φαντάζεσαι διάφορα.
Από τη στιγμή που μου είπες ότι φαντάζομαι διάφορα, έπρεπε να σου αιτιολογήσω το ότι εσύ δεν εξήγησες σωστά αυτό που ήθελες να πεις.
Τί να κάνουμε οι άνθρωποι επικοινωνούν με το λόγο και με σωστή γραματική-συντακτικό,
δε χρησιμοποιούν ούτε ταμτάμ ούτε σύννεφα καπνού.
Αλλιώς οι ίδιοι γίνονται δυσνόητοι και μετά οι άλλοι φαντάζονται διάφορα...Νόμιζα ότι έγραψα στο φόρουμ. Δεν ήξερα ότι χρησιμοποίησα σήματα καπνού.
Αν κάνει την πορεία των Lupo, Fox τότε μιλάμε όντως για αποτυχία. Καλό θα ήταν να το δούμε όμως πριν το προεξοφλήσουμε. Γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σιγά...
Πολύ κακό για το τίποτα Γρηγόρη.
Είναι ένα ακόμα VW.
Μικρό, βαρετό, ακριβό και άσχημο...άποψή μου πάντα.
-
@octavia699
Ναι το πρόβλημα ξέρεις είναι ότι και οι άλλοι δεν το γνωρίζουν αν χρησιμοποιείς σήματα καπνού.
I rest my case anyway.Για τους τρίδυμους κουβάδες του VAG τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τιμή.
Εδώ πουλάγαν οι τρίδυμοι κουβάδες των PSA-Toyota...
Δε θα πουλήσουν πιο φρέσκοι κουβάδες τώρα και μάλιστα σε καιρό μνημονίου; -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μικρό, βαρετό, ακριβό και άσχημο...άποψή μου πάντα.50 μετανοιες!
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii