-
Ο χρήστης cgri1976 έγραψε:
περασα απο αντιπροσωπεια της lancia(δεν θα πω απο που) και παιδια ο πωλητης μονο που δεν μου εβγαλε αχρηστο το αυτοκινητο.... μου ειπε οτι για να συνηθησεις το αυτοματο θες καμια 500αρια χιλιομετρα να κανεις, δεν ειναι οικονομικο διοτι σε κινηση τυπου 30χλμ-20χλμ-10χλμ-40χλμ με λιγα λογια αν εισαι στην κηφισιας με αυξομιωση της ταχυτητας, το αυτοματο καταλαβαινει οτι εχεις μονιμος πατημενο το γκαζι και μπορει να εισαι με 30χλμ και να εχει μπει 5η ταχυτητα.
επισης ειχα παει το απογευμα την προηγουμενη ημερα σε μια αλλη αντιπροσωπεια και μου ειχε πει οτι υπαρχει προσφορα 1000 euro σαν προωθηση του αυτοκινητου σε ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα, και την επομενη που πηγα με τον περιεργο πωλητη, τσεκαρε και μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα, οτι ολα ειναι πουλημενα.......
δεν παμε καλα.....
γυρνωντας στο σπιτι μου πηρα αμεσως τηλ αυτον που μου ειχε πει οτι υπαρχουν πεντε μοντελα και τον ρωτησα ταχα μου, και η απαντηση του ηταν οτι δυστυχως δεν υπαρχουν αλλα κομματια και οτι πλεον δεν υπαρχει η προσφορα................ μα καλα δεν θελουν να πουλησουν;;;; τι σκ@τ@....;;;;;
ξενερωσα και δεν γουσταρω να μπερδευτω με lancia....σιγουρα δεν υπαρχουν μονο 2 αντιπροσωπιες στην αθηνα. οποτε πηγαινε σε καποιον αλλο και δες τι εχει να σου πει. σε περιπτωση που εχει και αυτος υφακι πες του στα ισα '' θες να πουλησεις η οχι?''
ειναι κριμα να μην παρεις αυτο που σου αρεσει γιατι οι πωλητες ειναι μλκες -
περασα απο αντιπροσωπεια της lancia(δεν θα πω απο που) και παιδια ο πωλητης μονο που δεν μου εβγαλε αχρηστο το αυτοκινητο.... μου ειπε οτι για να συνηθησεις το αυτοματο θες καμια 500αρια χιλιομετρα να κανεις, δεν ειναι οικονομικο διοτι σε κινηση τυπου 30χλμ-20χλμ-10χλμ-40χλμ με λιγα λογια αν εισαι στην κηφισιας με αυξομιωση της ταχυτητας, το αυτοματο καταλαβαινει οτι εχεις μονιμος πατημενο το γκαζι και μπορει να εισαι με 30χλμ και να εχει μπει 5η ταχυτητα.
επισης ειχα παει το απογευμα την προηγουμενη ημερα σε μια αλλη αντιπροσωπεια και μου ειχε πει οτι υπαρχει προσφορα 1000 euro σαν προωθηση του αυτοκινητου σε ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα, και την επομενη που πηγα με τον περιεργο πωλητη, τσεκαρε και μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα, οτι ολα ειναι πουλημενα.......
δεν παμε καλα.....
γυρνωντας στο σπιτι μου πηρα αμεσως τηλ αυτον που μου ειχε πει οτι υπαρχουν πεντε μοντελα και τον ρωτησα ταχα μου, και η απαντηση του ηταν οτι δυστυχως δεν υπαρχουν αλλα κομματια και οτι πλεον δεν υπαρχει η προσφορα................ μα καλα δεν θελουν να πουλησουν;;;; τι σκ@τ@....;;;;;
ξενερωσα και δεν γουσταρω να μπερδευτω με lancia....Δεν κατάλαβες τι ήθελε να κάνει ο τύπος? Ήθελε απλά να κακολογίσει το αυτόματο προκειμένου να πουλήσει κάποιο χειροκίνητο ετοιμοπαράδοτο. Αν ξαναπας και κάνεις ότι ενδιαφέρεσαι πλέον για χειροκίνητο κάτι μου λέει ότι θα έχει γίνει καλύτερο το αμάξι!
Επίσης η προωθητική μπορεί να ίσχυε για συγκεκριμένο αριθμό εισηγμένων αυτοκινήτων τα οποία και εξαντλήθηκαν. Σίγουρα όμως και στη νέα φουρνιά που θα φέρουν θα ισχύει κάτι αντίστοιχο.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
σιγουρα δεν υπαρχουν μονο 2 αντιπροσωπιες στην αθηνα. οποτε πηγαινε σε καποιον αλλο και δες τι εχει να σου πει. σε περιπτωση που εχει και αυτος υφακι πες του στα ισα '' θες να πουλησεις η οχι?''
ειναι κριμα να μην παρεις αυτο που σου αρεσει γιατι οι πωλητες ειναι μλκες5 είναι όλες κι όλες με τις 4 να είναι του Συγγελίδη δηλαδή ουσιαστικά οι ίδιες.
-
ακριβως...εγω πηγα στις δυο...δεν ξερω...ξενερωσα....μ@λ@κια αλλα με ξενερωσαν και οι δυο υπαλληλοι..
-
ακριβως...εγω πηγα στις δυο...δεν ξερω...ξενερωσα....μ@λ@κια αλλα με ξενερωσαν και οι δυο υπαλληλοι..Σ αρεσει σαν αυτοκινητο το Υ?Το οδηγησες?Καλυπτει τις αναγκες σου?Αν ναι ολα τ'αλλα ειναι βλακειες
Πρωτα πρωτα ενα περιοδικο να ανοιξεις,θα δεις 20πλασιες πληροφοριες για το αυτοκινητο που ενδιαφερεσαι,απ'οσες ξερει να σου δωσει ο πωλητης...Επιπλεον για 500 ευρω δουλευουν,πουλησουν δε πουλησουν αργα ή γρηγορα θα απολυθουν ή θα τους απολυσουν,οποτε δυσκολο να πετυχεις ευγενικο πωλητη ειδικα για αυτοκινητα των 10.000 ευρω..(Προφανως κατακρινω τετοιες συμπεριφορες,απλα δε θεωρω τον πωλητη λογο για να μην αγορασεις ενα αυτοκινητο,οπως και δε θεωρω σοβαρο επιχειρημα το ''ξενερωσα'' ) -
Η αισθητική 'ιδιαιτερότητα' ( ή κατρακύλα) της Lancia στο σαλόνι της Γενεύης
http://www.eurocarblog.com/galleria/lancia-thema-awd-e-flavia-cabrio-salone-di-ginevra-2012-live-01/7 -
Είναι κάποιος κάτοχος ή μπορεί να αναφέρει πληροφορίες για την LPG έκδοση ?
-
στην λαντσα υψιλον μπλακ ρεντ,το μοντελο ειναι η σιλβια σεντ?
-
Mοιάζει , άλλα μάλλον πρέπει να κόψεις τις πολλές τσόντες
-
Βλεπω αρκετα Υ στο δρομο. Πολυ ομορφο σε μονοχρωμο.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
ποιος το περίμενε ότι μια εταιρεία που κάποτε έβγαζε αυτοκίνητα σαν αυτό:
ή αυτό:
και θριάμβευσε στο χώρο των αγώνων ταχύτητας καθιστώντας ρεκόρ που δεν σπάνε ούτε σήμερα, τώρα βγάζει ένα** ξερνάντερο** σαν αυτό :
κρίμα...
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Mοιάζει , άλλα μάλλον πρέπει να κόψεις τις πολλές τσόντεςοκ,ευχαριστως.κ για να την γνωριζεις κ εσυ,πρεπει μαλλον να ανταποδωσω
ραλλυαντικτιντ,το τελευταιο οντως ειναι εκτρωμα,υπαρχουν ομως κ κ αλλα πανεμορφα αυτοκινητα απο την εταιρια,οπως θεσις,δελτα,υψιλον,μουζα..
-
Ο χρήστης rallyaddicted έγραψε:
... και θριάμβευσε στο χώρο των αγώνων ταχύτητας καθιστώντας ρεκόρ που δεν σπάνε ούτε σήμερα, τώρα βγάζει ένα** ξερνάντερο** σαν αυτό :
κρίμα...Καθόλου κρίμα. Και άλλα δυο MPVs έχει βγαλει η εταιρία και δεν συμμετείχε σε αγώνες με την ... Musa!
Aπλώς ... κάποτε θριάμβευε αλλά μετά το κάποτε έπρεπε να κοιτάξει και τα ταμεία της. -
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παντα δυσκολευομουν να καταλαβω γιατι θεωρουν τοσο ομορφο αυτοκινητο την thesis,δεν μου αρεσει καθολου το design της.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Παντα δυσκολευομουν να καταλαβω γιατι θεωρουν τοσο ομορφο αυτοκινητο την thesis,δεν μου αρεσει καθολου το design της.
μπροστα η μουρη οντως ηταν λιγο παραξενη, αλλα πισω και πλαγια μου αρεσε πολυ!
ειχε δικο της στυλ! -
Σημερα παρηγγειλε ενας φιλος την ypsilon στην εκδοση silver 1.3 mjt. τελικη τιμη με το κλειδι στο χερι και αποσυρση 13.000. καλη τιμη δεν ειναι?
-
normal, όχι καμία ευκαιρία.
αλλά γιατί πήγε σε silver και όχι σε gold?
πόσο ήταν η χρηματική διαφορά?
νομίζω η gold είναι πιο ισορροπημένη απο άποψη εξοπλισμού.
πόσο του είπαν για παράδοση? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
normal, όχι καμία ευκαιρία.
αλλά γιατί πήγε σε silver και όχι σε gold?
πόσο ήταν η χρηματική διαφορά?
νομίζω η gold είναι πιο ισορροπημένη απο άποψη εξοπλισμού.
πόσο του είπαν για παράδοση?4-5 μερες... οντως δεν ειναι και τρελη ευκαιρια αλλα ποσο πιο κατω να παει. η gold εβγαινε λιγο πανω απο 14.000 . ειναι οκ η σιλβερ γιατι κυριως θα την οδηγουν οι γονεις του οι οποιοι δεν ζητανε και πολλα. εδω τα ιδια δινουν αλλοι για κορσα
LANCIA FORUM