-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για το HTC Desire με Cyanogen 7, υπαρχει καποιο προγραμμα ηχογραφησης συνομιλιας που να δουλευει?και απανταω μονος μου...
https://market.android.com/details?id=c ... llrecorder
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Για το transformer prime διαβάζω μόνο ύμνους, οπότε πάω για αυτό.
Δεν διαβάζεις αρκετά, γι αυτό.
Η μεταλλική πλάτη του δημιουργεί πρόβλημα στο σήμα του wifi (έβγαλαν update για να το βελτιώσουν λίγο) και στο GPS (το έβγαλαν από τα specs). Επίσης ανακοινώθηκε ότι το καλοκαίρι θα βγει αναβαθμισμένη έκδοση με ανάλυση 1920 x 1200...
Τα διάβασα και αυτά. Το wifi είπαν ότι θα το διορθώσουν και το GPS δεν με ενδιαφέρει.
Το θέμα είναι από που να το πάρω και πότε έρχεται Ελλάδα. -
Εγώ πάντως πήρα το Ainono Novo 7 basic από Κίνα με ICS με 99$ και είναι μέγκλα για ταμπλετάκι που είναι καταβάση παιχνίδι για μεγάλους και όχι εργαλείο δουλειάς με 7.5 capacitive tft, hdmi, usb host επεξεργαστή 1ghz και 8gb internal
-
Πήρα αυτό το μήνυμα σήμερα:
YOUR CELL NUMBER HAS WON 650.000 POUNDS IN NOKIA NEW YEAR PROMO. PAYMENT NO:UK70.
και μετά δίνουν ε-μαιλ και τηλέφωνο.Ήθελα να ήξερα που στο διάλο βρίσκουν τα τηλέφωνα οι απατεώνες.
Και το στείλαν και 6 ή ώρα το πρωί και με ξύπνησαν. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ήθελα να ήξερα που στο διάλο βρίσκουν τα τηλέφωνα οι απατεώνες.Για να ποστάρεις στο Android topic, μάλλον έτσι;
Και το στείλαν και 6 ή ώρα το πρωί και με ξύπνησαν.
Γιατί
- έχεις τόσο δυνατό ήχο για notification
- το έχεις δίπλα σου όταν κοιμάσαι
- δεν το έχεις βάλει σε silent mode ή vibration
- δεν το έχεις βάλει σε airplane mode
?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ήθελα να ήξερα που στο διάλο βρίσκουν τα τηλέφωνα οι απατεώνες.
Για να ποστάρεις στο Android topic, μάλλον έτσι;
Μπα τίποτα τέτοιο.
Γιατί
- έχεις τόσο δυνατό ήχο για notification
- το έχεις δίπλα σου όταν κοιμάσαι
- δεν το έχεις βάλει σε silent mode ή vibration
- δεν το έχεις βάλει σε airplane mode
?
Επειδή:
- Ξανακοιμάμαι πανεύκολα
- Θέλω να βλέπω την ώρα αν τυχόν ξυπνήσω
- Κοιμάμαι μέχρι αργά και το πρωί μπορεί κάποιος να με ψάχνει
-
Έχει κανείς προσωπική άποψη για το Razr ;
Σκέφτομαι καιρό τώρα να αλλάξω το milestone (μιας και με ταλαιπωρεί αρκετά ορισμένες φορές με τα σκαλώματά του και το θέμα της μπαταρίας ) , έλεγα να πάω στην dark side της apple , και ήμουν πεισμένος ότι θα αλλάξω στρατόπεδο μέχρι που είδα το razr... . Από χαρακτηριστικά τουλάχιστον, σκίζει. -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Σκέφτομαι καιρό τώρα να αλλάξω το milestone (μιας και με ταλαιπωρεί αρκετά ορισμένες φορές με τα σκαλώματά του και το θέμα της μπαταρίας ) , έλεγα να πάω στην dark side της apple , και ήμουν πεισμένος ότι θα αλλάξω στρατόπεδο μέχρι που είδα το razr... . Από χαρακτηριστικά τουλάχιστον, σκίζει.Κάτσε να το δούνε αυτό drdino και mirage και ετοιμάσου για χειμερινά μπανάκια...
-
Έχει κανείς καμιά ιδεά γιατί μπορεί να μην αναβαθμίζει το market του και τις εφαρμογές του ένα ριμάδι HTC Wildfire S?
Ήταν σε 2.3.3 (δεν έβρισκε ΟΤΑ αναβάθμιση για το android άρα υπέθεσα ότι μέχρι εκεί φτάνει) αλλά είχε το παλιό market και ενώ έβρισκε διαθέσιμες αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές του έβγαζε συνέχεια 'η λήψη απέτυχε'. Δοκίμασα σε 3 διαφορετικά δίκτυα στα οποία το δικό μου δούλευε κανονικά και έκανε και updates και απ' όλα.Απ' τα overall χειρότερα κινητά που έχω πιάσει στα χέρια μου πάντως. Ότι πληρώσεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σκέφτομαι καιρό τώρα να αλλάξω το milestone (μιας και με ταλαιπωρεί αρκετά ορισμένες φορές με τα σκαλώματά του και το θέμα της μπαταρίας ) , έλεγα να πάω στην dark side της apple , και ήμουν πεισμένος ότι θα αλλάξω στρατόπεδο μέχρι που είδα το razr... . Από χαρακτηριστικά τουλάχιστον, σκίζει.Κάτσε να το δούνε αυτό drdino και mirage και ετοιμάσου για χειμερινά μπανάκια...
Κρυώνουν τα παλικάρια colonel zeus;
-
Κανα καλό ROM για HTC Desire (Bravo) να προτείνετε?
Μπήκα σήμερα στο xda μετά απο καιρό και έχει ένα δισεκατομύριο διαφορετικά ROM. Κανα stable ICS έχει βγεί?
-
ποιο απο τα κινητα της Hawei Αξιζει??? δλδ το vision?? πχ.??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχει κανείς καμιά ιδεά γιατί μπορεί να μην αναβαθμίζει το market του και τις εφαρμογές του ένα ριμάδι HTC Wildfire S?
Ήταν σε 2.3.3 (δεν έβρισκε ΟΤΑ αναβάθμιση για το android άρα υπέθεσα ότι μέχρι εκεί φτάνει) αλλά είχε το παλιό market και ενώ έβρισκε διαθέσιμες αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές του έβγαζε συνέχεια 'η λήψη απέτυχε'. Δοκίμασα σε 3 διαφορετικά δίκτυα στα οποία το δικό μου δούλευε κανονικά και έκανε και updates και απ' όλα.Απ' τα overall χειρότερα κινητά που έχω πιάσει στα χέρια μου πάντως. Ότι πληρώσεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή...
Πήγαινε στις ρυθμίσεις>εφαρμογές>Market και κάνε clear ότι μπορεί να γίνει. Αναβαθμίσεις, cache, τα πάντα.
Λογικά όταν το ξανατρέξεις θα κατεβάσει τη νέα έκδοση κλπ κλπ. Τρώει σκαλώματα που και που.Κάτι εξωφρενικά περίεργο συνέβη μόλις τώρα.
Είχα καρτοσυμβόλαιο κοσμοτέ και έκανα διακοπή χθες, οπότε ήμουν χωρίς δίκτυο. Έκανα επανεκκίνηση μόλις τώρα και ενεργοποιήθηκε η γραμμή, αλλά έμειναν τα widgets στη θέση τους .
Ποιός ξέρει τι έπαθε και δεν τα έσβησε. -
Ότι μπορούσα έσβησα και μάλιστα τα έκανα όλα ένα ένα γιατί δεν βρήκα πουθενά κάτι να σβήνει όλη τη Ram πχ ή ολες τις ανοιχτές εφαρμογές. Πάλι τα ίδια. Και με 2-3 restart τίποτα...
-
http://www.nanacide.com/my-android-wont ... ofixit.php
Μερικές γενικές λύσεις.Έκανες και απεγκατάσταση των ενημερώσεων για το market;
Με 3g λειτουργεί; Μήπως είναι κλειστή η port που χρησιμοποιεί το market στο router;http://androidforums.com/htc-wildfire-s ... arket.html
Εδώ λέει να καθαρίσεις τον download manager και να κάνεις απεγκατάσταση των ενημερώσεων.Λέει επίσης οτι ένας βρήκε τη λύση στο factory reset.
-
Θα το ψάξω...thanks που ασχολήθηκες. Το κινητό είναι γκόμενας και χθες δεν δούλευε το fb και της λέω με ύφος 'αστο πάνω μου' και έκανα μια τρύπα στο νερό! Σταμάτησα να ασχολούμαι με τη γκόμενα και ασχολιόμουν με το 3μπουρδελο γιατί το χα πάρει προσωπικά.
Τα δίκτυα που ήταν συνδεδεμένο ήταν ΟΚ. Δοκίμασα και στο δικό μου. Ούτε στο mobile internet του δούλευε. Μυστήρια πράματα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σταμάτησα να ασχολούμαι με τη γκόμενα και ασχολιόμουν με το 3μπουρδελο γιατί το χα πάρει προσωπικά.Κλασσικά, το παθαίνω και εγώ που και που ο βλάκας .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ομολογω πως δεν κατανοω γιατι θα παει για μπανακια. Το RAZR ειναι πολυ ομορφο αλλα νομιζω πως το S2 ειναι καλυτερη αγορα εκτος αν κανεις τηv υπερβαση που εκανε ο drdino.
Sent from my MB525 using a vodka burner
-
Μάλλον αναφέρεται στην μετάβαση στο iphone.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλλον αναφέρεται στην μετάβαση στο iphone.Exactly!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Περι συσκευών Android...