-
Παιδια περιμενω εντυπωσεις απο Michelin Energy! Καλα, μετρια, αχρηστα... σε στεγνο ή βρεγμενο... Αν εχει δει κανενας και καμια μετρηση
-
Παιδια περιμενω εντυπωσεις απο Michelin Energy! Καλα, μετρια, αχρηστα... σε στεγνο ή βρεγμενο... Αν εχει δει κανενας και καμια μετρηση
-
-
τα εχω δοκιμασει μονο σε πιστα........σε γενικες γραμμες καλουτσικα........
μην περιμενεις κατι το εξοφρενικο απο αυτη την κατηγορια ουτος η αλλως..... -
Τα Ε3Α που έχει η μητέρα μου (σε Μicra 1.2 80ps 2004) είναι πολύ καλά για νορμάλ χρήση.
Ζεσταίνονται γρήγορα και στην βροχή είναι αρκετά καλά.Κανα στροφιλίκι που έκανα το Μicra της κρατούσαν καλά τηρουμένων των αναλογιών.
Πάντως είναι μία πολύ καλή λύση...
-
Tα energy με την καινουργια χαραξη, τα βαλαμε στο ξανθια... όπως ειπαν και οι παραπανω για νορμαλ χρήση ειναι μια χαρα...
-
Άνετο, ήσυχο, δεν θέλει ζεστάματα και τέτοια. Στο στεγνό είναι καλό, στο βρεγμένο πρέπει να υστερεί λίγο (όταν βρέχει δεν τρέχω ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει). Προοδευτικό. Και με δείκτη treadwear 400, άρα δε φθείρεται και εύκολα.
-
Επειδη σκεφτομαι να τα αλλαξω τα energy κοιταζα τα παρακατω και περιμενω να μου προτεινετε. Βασικα η οδηγηση μου ειναι κατι παραπανω απο νορμαλ και γι'αυτο ψαχνω κατι πολυ καλο σε στεγνο, βρεγμενο, πολυ καλο κρατημα σε στροφες και φρεναρισμα. Δεν με ενδιαφερει η φθορα, ο θορυβος , η ανεση και λοιπες βλακειες:
Σε Continental Premium/Sport/Sport2 Contact εχω τα Premium και ειναι αψογα και εχω ακουσει θειικα σχολια για τα Sport2
Σε Yokohama AVS Sport/ES100/dB S2 αλλα ισως δεν κανουν για βροχη τα 2 πρωτα.
Σε Goodyear Eagle F1 GS-D3(ή μηπως Eagle F1 GS-D2;) τα εχει ξαδερφος μου και ειναι πολυ ικανοποιημενος αλλα αργει να τα ζεστανει και αυτο ειναι και ενας λογος που δεν κοιταω σε Br. Potenza.
Κατι σε Toyo Proxes T1-S αλλα κι αυτα στη βροχη ισως...
Κυριως σε Conti σκεφτομαι αλλα καποιος λαστιχας μου ελεγε οτι ειναι παλια η γομα και κατι τετοια! Ακουω προτασεις! -
σε τι αμαξι???
-
Αν θες λάστιχο για 6 μήνες, καλά είναι και τα AVS. Αλλά μόνο για 6 μήνες!
-
Ναι δικιο εχετε το ξεχασα. Νεο Corolla 1.4 5D Sol. Θες να πεις οτι τα Yokohama φθειρονται πολυ δυσκολα ή οτι πεφτει η αποδοση τους; Αν εννοεις οτι φθειρονται τοσο γρηγορα ε ελεος! Ειπα δε με ενδιαφερει η φθορα αλλα οχι και ετσι. Να με βγαζουν 1-1.5 χρονο οχι παραπανω. Αν ηταν ετσι θα επαιρνα αλλα το χειμωνα και αλλα το καλοκαιρι!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ναι δικιο εχετε το ξεχασα. Νεο Corolla 1.4 5D Sol. Θες να πεις οτι τα Yokohama φθειρονται πολυ δυσκολα ή οτι πεφτει η αποδοση τους; Αν εννοεις οτι φθειρονται τοσο γρηγορα ε ελεος! Ειπα δε με ενδιαφερει η φθορα αλλα οχι και ετσι. Να με βγαζουν 1-1.5 χρονο οχι παραπανω. Αν ηταν ετσι θα επαιρνα αλλα το χειμωνα και αλλα το καλοκαιρι!Πέφτει η απόδοσή τους! Και μετά δεν φθείρονται (αφού ΔΕΝ υπάρχει τριβή)
-
μια χαρα θα σου ειναι τα energy .......... θα ελεγα οτι αξιζουν και τα prenium contact αλλα απο οτι εχω ακουσει ψιλοξερενονται μετα τα 20-25 χιλιαδες χιλιομετρα.....
-
Δηλ. να μην κοιταξω σε Continental Sport Contact 2; Η σε Goodyear Eagle F1 GS-D3; Θα δω μικρη διαφορά; Τα Premium ειναι πολυ καλα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο που αναφερεις.
-
Δηλ. να μην κοιταξω σε Continental Sport Contact 2; Η σε Goodyear Eagle F1 GS-D3; Θα δω μικρη διαφορά; Τα Premium ειναι πολυ καλα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο που αναφερεις.Το ίδιο λάστιχο μπορεί να είναι εξαιρετικό για κάποιο αυτοκίνητο και απολύτως ακατάλληλο για κάποιο άλλο. Διάλεξε κάτι με σωστούς δείκτες ταχύτητας, βάρους και διαστάσεις για το αυτοκίνητο σου. Προσωπικά είχα βάλει σε αυτοκίνητο 140 περίπου ίππων και 1050 κιλών τα S03PP 205-55/16 της Βridgestone. Αποτέλεσμα: Το λάστιχα δεν δούλεψαν ποτέ σωστά.
Λάστιχο υψηλών επιδόσεων σε απλά καθημερινά αυτοκίνητα, σε διάσταση και με δείκτες ταχύτητας πολύ υψηλότερους από αυτούς που συστήνει ο κατασκευαστής σημαίνουν χειρότερη και όχι καλύτερη οδική συμπεριφορά.
-
Εννοειται αυτο που λες ebotonakis γι'αυτο και δεν προκειται να εχω κανενα τρελο δεικτη ταχυτητας και γι'αυτο και δε ζηταω Bridgestone γιατι θα αργουν να ζεσταθουν.
-
Δηλ. να μην κοιταξω σε Continental Sport Contact 2; Η σε Goodyear Eagle F1 GS-D3; Θα δω μικρη διαφορά; Τα Premium ειναι πολυ καλα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο που αναφερεις.ξεχνα τα καλυτερα.........πολλα λεφτα και δεν ειναι για αυτο που το θελεις.....
και ουτε ειναι βασικα για το αμαξι σου..........
οχι οτι δεν ειναι καλα σαν λαστιχα απλα ανεβαινεις κατηγορια στα λαστιχα αλλα μενεις στην ιδια με το αυτοκινητο -
Τα καινούρια Energy 185/60/14 είναι τα νέα μου καλοκαιρινά λάστιχα για το civic (έχω και δεύτερο σετ ζαντολάστιχα για το χειμώνα). Είναι πολύ ήσυχα και μετά από συμβουλή λαστιχά για πίεση 35psi έχουν καλύτερο κράτημα (από το προηγούμενο απογοητευτικό κράτημα με 28 psi). Ο θόρυβος είναι επίσης λίγο περισσότερος αλλά αξίζει η διαφορά. Γενικά καλά λάστιχα για ταξίδι, όχι σπορτίβ.
-
Δηλ. εννοεις πως τα ιδια λαστιχα εχουν καλυτερο κρατημα με πιεση 5psi απ'οτι με 28; Λιγο περιεργο μου φαινεται! Εκτος αν με το 28 εχουν μεγαλη καθυστερηση στην αποκριση στις στροφες αλλα τοσο πολυ;
-
Ο κατασκευαστής τι πίεση προτείνει για το συγκεκριμένο μοντέλο;
Για το astra δίνει 32 μπροστά και 28 πίσω, και στην πράξη βάζω 33-29.
Τα 28 ίσως είναι λίγο (και μου θυμίζει και την 'προτεινόμενη' πίεση της πλειοψηφίας των λαστιχάδων, ανεξαρτήτως ελαστικού και αυτοκινήτου)
Michelin Energy