Dec 18, 2004, 10:29 PM

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ καλός μάγειρας ( όχι σαν τον Megane98Hp φυσικά) καθώς τα αρκετά χρόνια που έκανα ως εργένης αλλά και η αδυναμία μου στο καλό και ποιοτικό φαγητό (δεν θέλω σχόλια) με έκαναν να ασχοληθώ αρκετά. Με την ζαχαροπλαστική δεν τα πάω πολύ καλά περισσότερο γιατί δεν έχω κάνει αρκετές προσπάθειες. Η εξειδίκευση μου πέρα από την Ελληνική και Ιταλική κουζίνα έχει πολλά από τις ιδιαιτερότητες της Κρητικής. Ομολογώ όμως ότι ενώ το Χανιώτικο μπουρέκι το καταφέρνω δεν μπορώ να κάνω σωστά τις Σφακιανές πίτες.
Κώστα ξέρεις καμία για ταχύρυθμα μαθήματα;