-
Δύο άγκυρες δεν ρίχνεις ποτέ. Θα μπλεχτούν και θα σου βγει η ψυχή να τις σηκώσεις.
Αν χρειάζεται, βάζεις δεύτερη άγκυρα με κλέφτη στην αλυσίδα της πρώτης (μερικά μέτρα από την πρώτη άγκυρα).
Κρατάει ΠΟΛΥ περισσότερο από τις δύο άγκυρες ξεχωριστά και δεν πρόκειται να μπερδευτεί αν σε γυρίσει ο αέρας.Πρόγραμμα αγκυροβολίας έχω με το NoniGPSplot και δεν έχει διαφορά στην ακρίβεια όταν ενεργοποιείς την αγκυροβολία.
Δεν ξέρω αν θα είχε διαφορά ακρίβειας αν ενεργοποιούσα το static gps γιατί δεν το υποστηρίζει το μηχανάκι μου. -
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη δεύτερη άγκυρα, αρκεί να τη ρίξεις με μεγάλη γωνία από την πρώτη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τις βόμβες τις καθοδηγούν με 'φωτισμό' του στόχου με laser, δεν έχουν (απ΄όσο ξέρω) GPS. Οι πύραυλοι cruise όμως έχουν.Ορθόν!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τις βόμβες τις καθοδηγούν με 'φωτισμό' του στόχου με laser, δεν έχουν (απ΄όσο ξέρω) GPS. Οι πύραυλοι cruise όμως έχουν.Βόμβες καθοδηγούνται με laser ή άλλα μέσα (πχ βίντεο ή INS) αλλά σίγουρα ένα από αυτά είναι και το GPS η στρατιωτική έκδοση του οποίου ειναι πολύ ακριβέστερη. Φυσικά το GPS το διαχειρίζεται η USAF οπότε χώρες εκτός ΗΠΑ μπορεί μεν να το χρησιμοποιούν αλλά δεν βασίζονται αποκλειστικά και μόνο σε αυτό.
-
ωστε εχουμε και καραβοκυρηδες και εφοπλιστες στο φορουμ....
τα νεα τεκμηρια για τα πλεουμενα τα ειδατε;;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ωστε εχουμε και καραβοκυρηδες και εφοπλιστες στο φορουμ....τα νεα τεκμηρια για τα πλεουμενα τα ειδατε;;
Εδώ έχουμε βομβιστές. Αλήθεια αυτοί πληρώνουν τεκμήρια ;
-
O Αντώνης και το team του νομίζω έχουν βάλει μαγνητάκια σε paveway III, η μετατροπή έγινε στο συνεργείο του και η ΜΠΟΜΠΑ σημείωσε +30% μεγαλύτερη έκρηξη. Λόγω διπολικής διάσπασης πάντα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
O Αντώνης και το team του νομίζω έχουν βάλει μαγνητάκια σε paveway III, η μετατροπή έγινε στο συνεργείο του και η ΜΠΟΜΠΑ σημείωσε +30% μεγαλύτερη έκρηξη. Λόγω διπολικής διάσπασης πάντα.Εγώ νόμιζα ότι δούλευαν μόνο σε τουρμπίνες ΠΡΑΤ και ΒΙΤΝΕΫ τα συγκεκριμένα μαγνητάκια και έτσι μπορούσαν να πάνε τα τζετ στη μεσόσφαιρα.
-
To υποβρύχιο ΚΕΡΑΥΝΟΣ είχε τέτοια;
-
ΣΚΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ
-
-
-
το μλκ
-
! ! ! ! ! ! !
Καλή χρονιά να έχουμε.
Α
Περι τελικης ταχυτητας και γενικα ταχυτητας...