-
Η γυναίκα μου κάνει πάντα νόημα για ευχαριστώ. Καλό κορίτσι.
-
Εμένα συνήθως μου στέλνουν φιλάκια ή μου δίνουν το κινητό τους (το νούμερο, όχι τη συσκευή).
-
Σου πετάνε χαρτάκια?
Σε μένα συνήθως το λένε τσιρίζοντας και τρέχοντας από πίσω -
Πώς το καταφέρνετε αυτό βρε παιδιά;
Εμένα δε μου δίνουν καμία σημασία, αλλά μόλις πέσει το μάτι στη σκουριά στις ζάντες και στην αρμονία του ντιζάιν γλυκαίνει το πρόσωπό τους. Πετάω και ένα επίκαιρο καλαμπούρι και δένει το γλυκό
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αυτό το πράγμα, να επαναλαμβάνεται η συζήτηση αυτή κάθε μήνα αυτούσια είναι εξωφρενικά αστείο.
Μήπως να κάναμε στίκυ τα επιχειρήματα των διαφορετικών στρατοπέδων και να στέλνουμε κόσμο εκεί; Μπας και γλιτώσουμε τις 3-4 σελίδες με τα μα-μου-σου-του κάθε φορά.+1.Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με πρωτότυπα επιχειρήματα.
Στο θέμα μας.
Οι γιορτινές μέρες είναι οι μέρες:
-των θηριωδών SUV που διπλοπαρκάρουν μπροστά από την in καφετέρια ενώ 10 μέτρα(κυριολεκτικά) πιο πάνω έχει κανονική θέση στάθμευσης.
-των οδηγών που μιλάνε στο κινητό, με την συνοδηγό/με την καφροπαρέα στο πίσω κάθισμα και δεν παίρνουν χαμπάρι από το τί γίνεται στον δρόμο.
-των άκυρων στάσεων σε άκυρα σημεία για εντελώς άκυρους λόγους. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πώς το καταφέρνετε αυτό βρε παιδιά;Εμένα δε μου δίνουν καμία σημασία, αλλά μόλις πέσει το μάτι στη σκουριά στις ζάντες και στην αρμονία του ντιζάιν γλυκαίνει το πρόσωπό τους. Πετάω και ένα επίκαιρο καλαμπούρι και δένει το γλυκό
με quotareis ή το πλασάρεις για δικό σου όμως?
άλλη συμβουλή που σου δίνω είναι να γλύφεις τα χείλια σου.
ή επίσης να κάνεις αυτό -
Εγώ θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε τις γυναίκες γαίδούρες. Σπάνια θα μου κάνει ευχαριστήριο νόημα κάποια που θα της παραχωρήσω προταιρεότητα. Αντίθετα στους άνδρες μου συμβαίνει το αντίθετο. Σπάνια δεν ευχαριστούν.
Πάντως τις τελευταίες τρεις μέρες θέλω να ξεκινήσω να σκοτώνω κόσμο, και εντελώς τυχαία είναι σχεδόν όλοι τους άνω των 60. Τέσσερεις φορές σε τρεις μέρες παππούδες αποφάσισαν ότι δεν ήμουν δίπλα τους και ότι μπορούσαν να περάσουν πάνω από το mazdaκι μου.
Τις πρώτες δύο φορές (ο ένας μάλιστα πήγε να με πετάξει σε μπαριέρες) όταν τους τα έχωνα με κοιτούσαν και με ρώταγαν τι έκαναν. Ο άλλος γέλαγε. Θα έφταιγα εγώ να ξέχναγα τους αιώνες τους και την κυκλοφορία και να τους έκανα ένα prive μάθημα. Τέσπα, επικράτησε η λογική, και η ελπίδα ότι ή σύντομα θα τους πάρουν το δίπλωμα, ή σύντομα θα παραδώσουν τα καρνέ. Οπότε απλά συνέχισα στο δρόμο μου. Λυπάμαι αυτούς που δε θα ξέρουςν πως αντιδράσουν σωστά και θα βγουν από το δρόμο. Και φυσικά τότε δε θα φταίνε αυτοί που τους έκλεισαν (αυτοί θα έχουν εξαφανιστεί, χαμπάρι δε θα έχουν πάρει), αλλά η ρημάδα η ταχύτητα, η ολισθηρότητα του δρόμου και φυσικά ο ανάδρομος Ερμής. -
ΖΩΟ ο τύπος με το Getz που μιλώντας στο κινητό του άναψε φλας και πήγε να μπει στην λωρίδα μου χωρίς να ελέγξει.
ΖΩΟ ο τύπος με το 406 που έκανε σφήνες σε μποτιλιάρισμα.
ΖΩΟ η τύπισα με το Τiguan που προσπάθησε να μας παρακάμψει όλους από δεξιά για να μπει στο φανάρι πρώτη.
ΖΩΟ και η άλλη τύπισα που χωρίς να της έχω δώσει προτεραιότητα ( τέρμα οι ξυνομουριές ) πήγε να περάσει και να πέσει πάνω μου. Οταν της είπα ότι έχει STOP αυτή σήκωσε ψηλά την μυτούλα και γύρισε την μάπα της από την άλλη.
-
Ζωα ατελειωτα θα εμφανιστουν απο αυριο μεχρι μεθαυριο, εχει βγαλει εκτακτο δελτιο η ΕΜΥ. Το νου σας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ζωα ατελειωτα θα εμφανιστουν απο αυριο μεχρι μεθαυριο, εχει βγαλει εκτακτο δελτιο η ΕΜΥ. Το νου σας.Και μάλιστα, καταρρακτωδώς
-
Πάντως εγώ παιδιά έχω σταματήσει να μετράω τα ζώα στο δρόμο, γιατί θα χάσω το μέτρημα. Να ρωτήσω κάτι επιπλέον, γιατί όποτε κάποιος μπαίνει από απαγορευτικό και του λέω ότι απαγορεύεται έτσι όπως πας με κοιτάει σαν να μην καταλαβαίνει τι του λέω? στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό γίνεται για αυτό το λέω
-
'Ώχου μωρέ κι εσύ, κάνε λίγο στην άκρη να περάσω, μλκ, ε μλκ' . Λογικά αυτό είναι το σκεπτικό.
-
Κι ένα χτεσινό που ξέχασα...
Fiat Stilo (2 τον αριθμό) με καλόγριες μέσα δοκίμασε να περάσει τρέχοντας μάλιστα διασταύρωση με κίνηση ενώ είχε STOP. Μάλιστα τρόμαξε η εμπρός μου γυναίκα οδηγός ενός i20 και κοκκάλωσε. Σε κόρνα μου γιατί είχαμε προτεραιότητα θυμίζω ξεκίνησε δειλά αλλά οι καλόγριες δεν μάσαγαν. Συνέχισαν ακάθεκτες γιατί μάλλον είχαν εξασφαλισμένη θέση στον παράδεισο με αποτέλεσμα να φρενάρουν απότομα βλέποντας ότι η οδηγός του i20 δεν σταμάταγε. Ανοίγει το παράθυρο τους ρίχνει 2 φάσκελα και αυτές απλά έκαναν τον σταυρό τους.
Τρελό γέλιο...
Πάντως ισχύει το 'ο καθένας πλέον κάνει ότι να ναι'. Και το κακό είναι ότι δεν συνειδητοποιεί τι μαλακίες κάνει. Το καταλαβαίνεις από το βλέμμα του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι ένα χτεσινό που ξέχασα...Fiat Stilo (2 τον αριθμό) με καλόγριες μέσα δοκίμασε να περάσει τρέχοντας μάλιστα διασταύρωση με κίνηση ενώ είχε STOP. Μάλιστα τρόμαξε η εμπρός μου γυναίκα οδηγός ενός i20 και κοκκάλωσε. Σε κόρνα μου γιατί είχαμε προτεραιότητα θυμίζω ξεκίνησε δειλά αλλά οι καλόγριες δεν μάσαγαν. Συνέχισαν ακάθεκτες γιατί μάλλον είχαν εξασφαλισμένη θέση στον παράδεισο με αποτέλεσμα να φρενάρουν απότομα βλέποντας ότι η οδηγός του i20 δεν σταμάταγε. Ανοίγει το παράθυρο τους ρίχνει 2 φάσκελα και αυτές απλά έκαναν τον σταυρό τους.
Τρελό γέλιο...
Πάντως ισχύει το 'ο καθένας πλέον κάνει ότι να ναι'. Και το κακό είναι ότι δεν συνειδητοποιεί τι μαλακίες κάνει. Το καταλαβαίνεις από το βλέμμα του.
Eτρεχαν να προλαβουν την ολονυχτία για τον Εφραιμ στην ΓΑΔΑ!
-
Το σκηνικό μου θυμίζει την ταινια με τον Λουί ντε Φινέ και τις καλόγριες που πήγαιναν αεροπάτερο το 2cv.
Βαριεμαι τώρα να βρω το βίντεο...
-
-
Στο 1.27!!!
-
-
Αμάν πολύ θαραλλέοι αυτοί οι κασκαντέρ...!!!
-
Σε τι χρησιμεύει ένα Land Cruiser;
-Σε εκτός δρόμου διαδρομές; ΟΧΙ
-Στην κίνηση στο χιόνι; ΟΧΙ
-Στο να καβαλάς τη διαχωριστική νησίδα για να περάσεις από το ένα ρεύμα στο άλλο; ΝΑΙ
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]