-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Σιγουρα παραδινοντας πινακιδες και οποτε τις παρουμε μεσα στο 2012 δεν πληρωνουμε τιποτα εξτρα?Θα σου απαντήσουν αυτοί που γελούσαν στην προηγούμενη σελίδα γιατί (δήθεν) το συζητάνε εδώ και 30 σελίδες.
-
[quote='ΣΟΟΕ']Κύριοι,
Απο το 2008 προσπαθούμε να οργανώσουμε τον Σύλλογο Οδηγών Οχημάτων Ελλαδος (ΣΟΟΕ) .... Αν δείτε την σελίδα μας στο FACEBOOK δυστυχώς είμαστε μόνο 42 .... Αν διαθέτετε λίγο χρόνο θα δείτε ότι ο σκοπός του καταστατικού περιλαμβάνει πολλα απο αυτα που μας ενοχλούν.
Αν δεν αποκτήσουμε οντότητα και φωνή ποτε δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά ....
Σας ευχαριστώ
Καλο βράδυ και χρονια σας πολλά[/quote
Κυριε, ελπιζω να μην εχει καμια σχεση ο συλλογος με την αειμνηστη ΣΟΑ του Τροχανα
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Παιδιά, γεια χαρα και χρονια πολλα!
Μια διευκρινιση θα ήθελα γιατι ειμαι λιγο ασχετος περι του θεματος και εχω μπερδευτει...
Σιγουρα παραδινοντας πινακιδες και οποτε τις παρουμε μεσα στο 2012 δεν πληρωνουμε τιποτα εξτρα?
Υπαρχει η υποχρεωση να ειναι το αμαξι σε καποιο δικο μου χωρο (πχ parking)??Μου χρωστανε χρηματα + καποια εκτακτα εξοδα που μου προεκυψαν τελευταια, δυστυχως δυσκολα να βρω να τα πληρωσω.
Θελω να ειμαι 100% σιγουρος. Ευχαριστω εκ των προτερων!
αν τις πάρεις μέσα στο 12 θα πληρώσεις κανονικά τα τέλη του 12.
αν τις πάρεις 1/1/13 θα γλυτώσεις του 12.
ναι υπάρχει υποχρέωση αλλά δεν το πολυελέγχουν, αν όμως το αφήσεις καιρό μπορεί να σε καρφώσει κανείς στον δήμο και να στο μαζέψουν. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σιγουρα παραδινοντας πινακιδες και οποτε τις παρουμε μεσα στο 2012 δεν πληρωνουμε τιποτα εξτρα?
Θα σου απαντήσουν αυτοί που γελούσαν στην προηγούμενη σελίδα γιατί (δήθεν) το συζητάνε εδώ και 30 σελίδες.
Πραγματι εχει γραφει και ειναι ετσι ακριβως:
Παραδιδεις πινακιδες και ΟΤΑΝ θελησεις, τις παιρνεις και πληρωνεις τα τελη.
Αυτο θα κανω κι εγω.
Τωρα θα τα παρω Φεβρουαριο,μαρτιο;
να δουμε.
Οταν χρειαστει να παω στα χιονιαΕταιρος συνφορουμιτης, ανεφερε οτι τις παρεδωσε, αλλα αφησε 1000€ στην ακρη για να τις παρει οταν το θελησει...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα σου απαντήσουν αυτοί που γελούσαν στην προηγούμενη σελίδα γιατί (δήθεν) το συζητάνε εδώ και 30 σελίδες.
ναι γιατί ο vasil έψαξε τις πίσω σελίδες κ δε τις βρήκε. Εδώ δεν είδε το δικό σου ποστ μια σελίδα πίσω
Εγώ δεν ήθελα να σε προσβάλω ρε συ απλά φάνηκε αστείο μετά από τόσες αναλύσεις κ ασκήσεις επί χάρτου σε αυτό το θέμα (να παραδώσουμε για λίγους μήνες ή εβδομάδες για να πάρουν το μήνυμα, πόσο κραταει η εφορία τις πινακίδες κτλ κτλ) το ποστ σου -
Kι εγω φιλε leonp γελασα διοτι καποια πραματακια παραειναι αυτονοητα,δεν ηθελα επουδενι να σε θιξω
-
Σύμφωνα με το αυριανό δημοσίευμα της Αυριανής τα νέα τεκμήρια θα είναι αυξημένα κατά 100% για αυτοκίνητα ,κατοικίες , σκάφη και πισίνες...
Uploaded with ImageShack.us
-
http://www.newsbeast.gr/financial/arthr ... anapsuhis/
η μαλακια ειναι υγεια...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/280928/ta-nea-tekmiria-gia-akinita-autokinita-kai-skafi-anapsuhis/η μαλακια ειναι υγεια...
Αυτά είναι τα γνωστά..........ε σε αυτά υπολόγισε νέα αύξηση 100% για το εισόδημα του 2012 και την δήλωση του 2013.....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σύμφωνα με το αυριανό δημοσίευμα της Αυριανής τα νέα τεκμήρια θα είναι αυξημένα κατά 100% για αυτοκίνητα ,κατοικίες , σκάφη και πισίνες...
Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο παίζει το μόνο κοντά στην πραγματικότητα να είναι η τιμή της εφημερίδας.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ναι γιατί ο vasil έψαξε τις πίσω σελίδες κ δε τις βρήκε. Εδώ δεν είδε το δικό σου ποστ μια σελίδα πίσω
Εγώ δεν ήθελα να σε προσβάλω ρε συ απλά φάνηκε αστείο μετά από τόσες αναλύσεις κ ασκήσεις επί χάρτου σε αυτό το θέμα (να παραδώσουμε για λίγους μήνες ή εβδομάδες για να πάρουν το μήνυμα, πόσο κραταει η εφορία τις πινακίδες κτλ κτλ) το ποστ σουΤο αστειο που το βλεπεις ρε 'εξυπνε'?? Προσεχε μην πάθεις τιποτα...
Το ειδα το σχολιο του φιλου, απλά κάποιοι φιλοι μου πιστευουν άλλα και ημουν μπερδεμενος γι αυτο ηθελα να μαθω αν ειναι σιγουρο αυτο που ακουγεται.
Τελος παντων, ευχαριστω οσους μου απαντησαν. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτά είναι τα γνωστά..........ε σε αυτά υπολόγισε νέα αύξηση 100% για το εισόδημα του 2012 και την δήλωση του 2013.....
Το ερώτημα είναι.... Υποτίθεται ότι όλα αυτά θα ήταν 'μαχητά'... έτσι δεν είναι?
Θα μπορείς να τους προσγειώσεις στην πραγματικότητα, ή ακόμα και να μπορείς ν' αποδείξεις ότι π.χ. δεν ξοδεύεις πάνω από 2-3 χιλιάδες το χρόνο για να 'αυτο-κινείσαι' θα σε βάζουν να πληρώσεις φόρο σαν να βγάζεις π.χ. 50.000 επειδή το αμάξι σου έχει τάδε διαδρομή χ διάμετρο χ αριθμό κυλίνδρων?!Αν πάμε εκεί (πάλι) φαντάζομαι πως η μόνη λύση θα είναι να το κυνηγήσουμε δικαστικά (και μαζικά)...
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Εγώ δεν ήθελα να σε προσβάλω ρε συ απλά φάνηκε αστείο μετά από τόσες αναλύσεις κ ασκήσεις επί χάρτου σε αυτό το θέμα (να παραδώσουμε για λίγους μήνες ή εβδομάδες για να πάρουν το μήνυμα, πόσο κραταει η εφορία τις πινακίδες κτλ κτλ) το ποστ σουΤο αστειο που το βλεπεις ρε 'εξυπνε'?? Προσεχε μην πάθεις τιποτα...
Το ειδα το σχολιο του φιλου, απλά κάποιοι φιλοι μου πιστευουν άλλα και ημουν μπερδεμενος γι αυτο ηθελα να μαθω αν ειναι σιγουρο αυτο που ακουγεται.
Τελος παντων, ευχαριστω οσους μου απαντησαν.το αστείο το βλέπω όπου γουστάρω, οπότε επιστρέφεται το
το θέμα ότι μπορείς να παρεις τις πινακίδες πισω χωρίς πρόστιμο έχει αναφερθεί 5000 φορές στο παρόν τόπικ -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το ερώτημα είναι.... Υποτίθεται ότι όλα αυτά θα ήταν 'μαχητά'... έτσι δεν είναι?
Θα μπορείς να τους προσγειώσεις στην πραγματικότητα, ή ακόμα και να μπορείς ν' αποδείξεις ότι π.χ. δεν ξοδεύεις πάνω από 2-3 χιλιάδες το χρόνο για να 'αυτο-κινείσαι' θα σε βάζουν να πληρώσεις φόρο σαν να βγάζεις π.χ. 50.000 επειδή το αμάξι σου έχει τάδε διαδρομή χ διάμετρο χ αριθμό κυλίνδρων?!Αν πάμε εκεί (πάλι) φαντάζομαι πως η μόνη λύση θα είναι να το κυνηγήσουμε δικαστικά (και μαζικά)...
Καλή η ερώτηση.. τι είναι 'μαχητό' και πως ξεκινάει κανείς τη διαδικασία;
Π.χ. για το αυτοκίνητο κρατάς όλες τις αποδείξεις βενζίνης και καταγράφεις τα χιλιόμετρα επίσημα στην αρχή και το τέλος του έτους σε συνεργείο (κι ας σκίσουν το συνεργείο μετά αν κάνει κομπίνες).
Η διαδικασία πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι σαν να θες να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... και επίσης στο έλεος του εφοριακού (=λάδι). Θα αρκούσε να βγεί κάποια εγκύκλιος που να περιγράφει τα ελάχιστα αποδεικτικά στοιχεία, αν ήθελαν. Αλλά δεν θέλουν.
-
Νομίζω 'μαχητό τεκμήριο' σημαίνει 'φαντάρος, φυλακισμένος, άνεργος'._
(Ως προς το 'φαντάρος' σίγουρα ισχύει, το λέω από προσωπική εμπειρία, μου χρέωσαν τεκμήριο όντας φαντάρος, διαμαρτυρήθηκα εγγράφως, έκανα τροποποιητική (δωρεάν) πήρα πίσω τα χρήματά μου) -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Νταξ τραγικός ο sv2
Έχετε πίστη στο μνημόνιο, τρόϊκες και μπαλάϊκες
Μας σώζουν
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έχετε πίστη στο μνημόνιο, τρόϊκες και μπαλάϊκες
Μας σώζουν
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/�% ... E%BF%CF%82
Το 4-4-2, έτσι το είχα γυρίσει και εγώ στη Λεωφόρο, τότε με τον Δούρο. Μας έκανε το γρήγορο γκολ με πέναλτι ο ΠΑΟ στο ‘8, έβλεπα ότι μπάζαμε στην πτέρυγα διότι ο Παναθηναϊκός είχε γρήγορους τον Κωνσταντινίδη και τον Μινχ, έβγαλα έξω τον Μαυρογενίδη στο ’15 κι έβαλα τον Χούτο δίπλα στον Τζιοβάνι, τραβώντας τον Καστίγιο έξω δεξιά να βοηθάει και στο πρεσάρισμα. Το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση αυτό. Και τους αλαλιάσαμε! Το 1-0 τους το κάναμε 1-2 με αυτό το 4-4-2 και αν δεν έκανε το έγκλημα ο Δούρος με τον Τζιοβάνι και τον Κυργιάκο, θα ήμασταν εμείς πρωταθλητές.
Είμαστε ήδη σωσμένοι kon...
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Π.χ. για το αυτοκίνητο κρατάς όλες τις αποδείξεις βενζίνης και καταγράφεις τα χιλιόμετρα επίσημα στην αρχή και το τέλος του έτους σε συνεργείο (κι ας σκίσουν το συνεργείο μετά αν κάνει κομπίνες).
Η διαδικασία πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι σαν να θες να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... και επίσης στο έλεος του εφοριακού (=λάδι). Θα αρκούσε να βγεί κάποια εγκύκλιος που να περιγράφει τα ελάχιστα αποδεικτικά στοιχεία, αν ήθελαν. Αλλά δεν θέλουν.
Πιστεύω ότι αν το κυνηγούσαμε με τον κατάλληλο τρόπο (εκεί θέλει ψάξιμο και όρεξη - ίσως ως 'έλληνες φορολογούμενοι' να είχαμε περισσότερες πιθανότητες) θα ήταν εξαρετικά εύκολο να στριμώξουμε τον ισχυρισμό του κράτους ότι 'αυτοκίνητο με κινητήρα Χ κυβικών εκατοστών συνεπάγεται Ψ παραπάνω έσοδα το χρόνο σε σχέση με αν κάποιος δεν το είχε' (και έπαιρνε ταξί για να πάει παντού?! ).
Κανονικά αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν τη λογική, όχι εμείς ότι δεν υπάρχει (διότι με παραδείγματα ανετότατα μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτό που ισχυρίζεται το κράτος δεν ισχύει 'κατά κανόνα') και σίγουρα δε μπορούν να ορίζουν ό,τι τους βολεύει ως 'τεκμαρτή δαπάνη' - πρέπει να προκύπτει έπειτα από μια λογική διεργασία που να έχει άμεση επαφή με την πραγματικότητα. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πιστεύω ότι αν το κυνηγούσαμε με τον κατάλληλο τρόπο (εκεί θέλει ψάξιμο και όρεξη - ίσως ως 'έλληνες φορολογούμενοι' να είχαμε περισσότερες πιθανότητες) θα ήταν εξαρετικά εύκολο να στριμώξουμε τον ισχυρισμό του κράτους ότι 'αυτοκίνητο με κινητήρα Χ κυβικών εκατοστών συνεπάγεται Ψ παραπάνω έσοδα το χρόνο σε σχέση με αν κάποιος δεν το είχε' (και έπαιρνε ταξί για να πάει παντού?! ).
Κανονικά αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν τη λογική, όχι εμείς ότι δεν υπάρχει (διότι με παραδείγματα ανετότατα μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτό που ισχυρίζεται το κράτος δεν ισχύει 'κατά κανόνα') και σίγουρα δε μπορούν να ορίζουν ό,τι τους βολεύει ως 'τεκμαρτή δαπάνη' - πρέπει να προκύπτει έπειτα από μια λογική διεργασία που να έχει άμεση επαφή με την πραγματικότητα.Αν θυμάμαι καλά το ΣΤΕ είχε κρίνει τα τεκμήρια οριακά συνταγματικά παλαιότερα, κι έτσι άνοιξε η κερκόπορτα, κι αφού άνοιξε είναι πολύ δύσκολο να κλείσει.
Παιδιά ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Εδώ η τρόικα φωνάζει 'μη βάζετε άλλους φόρους' και οι δικοί μας αγρόν αγοράζουν. Πολύ το φοβάμαι ότι η διάθεση για σύννομη αντίδραση θα εξαντληθεί πολύ σύντομα...
-
Ένα (1) ευρώ κατέθεσαν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 δυο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου.
Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας παρέχουν.Δεν προβλέπονται πρόστιμα για την περίπτωση διότι δεν αρνούμαστε τη χρήση έστω των κακών δρόμων, διαφωνούμε όμως στο ύψος της αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών του κράτους και την οριζόντια εφαρμογή του. Ούτε μπορεί να μας βάλει πρόστιμο η Δ.Ο.Υ. ότι δεν καταβάλαμε εμπρόθεσμα τα τέλη! Ας προχωρήσει σε νέα πράξη αλλά πρέπει να απαντήσει στους νόμιμους λόγους που προβάλουμε στο γραμμάτιο πληρωμής που καταθέτουμε.
Άλλωστε μην γελιόμαστε η άρνηση-διαμαρτυρία αυτή είναι και ένας τρόπος ανυπακοής., δήλωσαν στο newspressagrinio οι δύο εκπαιδευτικοί που χθες Τετάρτη 28-12-2011 κατέθεσαν στο παρακαταθηκών και δανείων του Αγρινίου το ποσό του ενός (1) ευρώ.
Ο εκπαιδευτικός Κώστας Κορδάτος και Γεν. Γραμματέας της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας έδωσε συνέντευξη στον ΑΧΕΛΩΟ TV και θα μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη, όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνου της τοπικής τηλεόρασης, στα δελτία ειδήσεων του καναλιού, όπου μεταξύ άλλων είπε: «ότι η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα και είναι μια πρώιμη ανυπακοή σε έναν εισπρακτικό μηχανισμό που η πλειοψηφία των πολιτών τον έχει αποδεχτεί διότι οι θεσμικές άμυνές της είναι ανύπαρκτες και της έχει επιβληθεί η προσωπική ευθύνη έναντι της κρατικής κυριαρχίας των αστικών δομών.
Δεν είναι μια ακτιβίστικη δράση αλλά μια σοβαρή πολιτική πράξη με κοινωνικό και νομικό υπόβαθρο. Κάτι που στην Κέρκυρα γίνεται με συλλογικό τρόπου και πρωτοβουλία του τ. βουλευτή Γιώργο Καλούδη και νυν περιφερειακού συμβούλου Ιονίων νήσων.
Το σοβαρό των επιχειρημάτων μας φαίνεται από το γεγονός ότι το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων με αφορμή την παρέμβαση της Κέρκυρας έχει υποβάλει ερώτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για γνωμάτευση περί των αιτιάσεων και στο τι ισχύει τελικά. Άρα η ρωγμή και στην είσπραξη του υπέρογκου χαρατσιού των τελών κυκλοφορίας είναι γεγονός και ένα νέο κοινωνικό μέτωπο κατά των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων ξεκινάει»…
Δείτε την αιτιολογική αίτηση – δήλωση που κατατέθηκε για τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2012………
ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Κορδάτου Κων/νου του ΔιονυσίουΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Κορδάτου Κων/νου του Διονυσίου
Κατοίκου ΑγρινίουΚάτοχος του υπ’ αριθμόν κυκλοφορίας
ΥΗΡ 2869 οχήματος, 1761 Κ.Ε.Κ.
Αρ. ειδοποιητηρίου προμήθειας σήματος: 66906482 1075017 030000
Αγρίνιο 28 Δεκεμβρίου 2011
ΠΡΟΣ
Τον κ. Προϊστάμενο του ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ενταύθα
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: – Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ- Υπουργό Οικονομικών
Θέμα: «Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2012»
Κύριε προϊστάμενεΠαρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2012 για το αυτοκίνητό μου ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΥΗΡ2869 με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ δημοσίου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:
- Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στην Αιτωλοακαρνανία, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα ποσά που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στο νομό Αιτωλ/νίας και στην περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμε. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό για τους πληρωτές Αιτωλοακαρνάνες του τέλους ιδιοκτήτες των Ι.Χ.
Η υστέρηση και υπανάπτυξη του νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες.
Αντί να καταβάλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάστακτα χαράτσια.
-
Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
-
Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
-
Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
-
Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, ως όφειλε!
-
Διότι, ενώ ο μισθός, και το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκαν, κατά 40 %-50% παρά του ότι είμαι πολύτεκνος (4 παιδιά) με δύο θυγατέρες που σπουδάζουν εκτός της μονίμου κατοικίας, ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία και μάλιστα σε ένα παλαιό αυτοκίνητο που κατάφερα να προμηθευτώ με δόσεις. Τα τέλη που ζητούνται να πληρώσω για το όχημα αυτό πλησιάζουν περίπου στην τιμή αγοράς του μεταχειρισμένου οχήματος μου!
-
Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους και ένα καθημερινό βασανιστήριο περιμένει όλους τους πολίτες προκειμένω να μεταβούν με το αυτοκίνητό τους, όπως εγώ σε επαρχιακό σχολείο που εργάζομαι με ζημίες και με διάφορες φθορές στο όχημά μου χωρίς κανείς να με αποζημιώνει ούτε σε είδος αλλά ούτε και σε υπηρεσίες για τις ζημιές αυτές.
Συνημμένο 1.
Ειδοποιητήριο – απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας 2012
Με τιμή
Κώστας Διον. Κορδάτος
Εκπαιδευτικόςhttp://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimat ... iniou.html
Τέλη κυκλοφορίας