-
Ο Ορεστης το εγραψε στα ζωα για να μην προλαβεις να γραψεις εσυ κατι σαν το εξης:
'Ζωο με golfουμπα κορναρε και πεταγε μεταλη σκαλα στο ακυρο σε φαναρι στην Δ.Πλακεντιας χθες το βραδυ' -
Αποκαλυφθηκε και ο συνοδηγος υποθετω..
-
ε ναι
-
Too difficult to guess...
-
Παρκάρω σήμερα στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής και πετάγομαι στα Haagen για το καθιερωμένο καφεδάκι. Επιστρέφω μετά από 5' και βλέπω διπλοπαρκαρισμένο με alarm. Κορνάρω μία, κορνάρω δύο, τίποτα. Μετά από λίγο βλέπω έναν βούδα να πλησιάζει νωχελικά κοιτάζοντάς με με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας. Σκέφτομαι, κάποια άσχετη είναι που χαζεύει το σκηνικό. Ξανακορνάρω μία και ακούω το βούδα που είχε φτάσει δίπλα μου να λέει 'εντάξει, εγώ είμαι'... και να ανοίγει την πόρτα του οδηγού.
'Ευχαριστώ πολύ που με κλείσατε'
'Τι;'
'Λέω, ευχαριστώ πολύ που με κλείσατε. Το χρειαζόμουν'
'Ε καλά, δύο λεπτά έκανα'
'Με ρωτήσατε αν εγώ ήθελα να σας περιμένω δύο λεπτά; Ξέρετε αν βιάζομαι;'
Καμία απάντηση.
'Μία συγγνώμη τουλάχιστον δε βλάπτει.'
'Ε, καλά, συγγνώμη'
Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο βούδας-αδελφή της και η βουδομαμά με το ίδιο στυλ/ύφος.
'Άντε μην ακούσετε καμιά κουβέντα οικογενειακώς Χριστουγεννιάτικα'
Κάπου εκεί μπήκαν μέσα κι έφυγαν (ευτυχώς για όλους αμίλητες γιατί είχα φορτώσει πολύ άσχημα με το υφάκι τους).Τι γουρούνια λαός είμαστε ρε γμτ...
-
Χαχα, τι να πεις!
Περπαταω χθες στο πεζοδρομιο και ερχεται φουριοζος ποδηλατης κατα πανω μου... Αφου τον αποφευγω για να μην πεσει πανω μου, καθομαι και τον κοιταζω λιγο παραπερα που σταματησε για να περασει απο το φαναρι των πεζων (!)... Αυτος με κοιταζει σαν ζωον... Τιποτα, ουτε μια συγγνωμη, ουτε να σηκωσει το χερι του να παραδεχθει το λαθος του.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Παρκάρω σήμερα στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής και πετάγομαι στα Haagen για το καθιερωμένο καφεδάκι. Επιστρέφω μετά από 5' και βλέπω διπλοπαρκαρισμένο με alarm. Κορνάρω μία, κορνάρω δύο, τίποτα. Μετά από λίγο βλέπω έναν βούδα να πλησιάζει νωχελικά κοιτάζοντάς με με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας. Σκέφτομαι, κάποια άσχετη είναι που χαζεύει το σκηνικό. Ξανακορνάρω μία και ακούω το βούδα που είχε φτάσει δίπλα μου να λέει 'εντάξει, εγώ είμαι'... και να ανοίγει την πόρτα του οδηγού.'Ευχαριστώ πολύ που με κλείσατε'
'Τι;'
'Λέω, ευχαριστώ πολύ που με κλείσατε. Το χρειαζόμουν'
'Ε καλά, δύο λεπτά έκανα'
'Με ρωτήσατε αν εγώ ήθελα να σας περιμένω δύο λεπτά; Ξέρετε αν βιάζομαι;'
Καμία απάντηση.
'Μία συγγνώμη τουλάχιστον δε βλάπτει.'
'Ε, καλά, συγγνώμη'
Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο βούδας-αδελφή της και η βουδομαμά με το ίδιο στυλ/ύφος.
'Άντε μην ακούσετε καμιά κουβέντα οικογενειακώς Χριστουγεννιάτικα'
Κάπου εκεί μπήκαν μέσα κι έφυγαν (ευτυχώς για όλους αμίλητες γιατί είχα φορτώσει πολύ άσχημα με το υφάκι τους).Τι γουρούνια λαός είμαστε ρε γμτ...
Δε σε καταλαβαίνω .. αφού έκανε ότι της είπες (ζητήσε συγγνώμη) γιατί είσαι στενοχωρημένος;
Για να μη σχολιάσω το ότι ετοιμαζόσουν να βρίσεις γυναίκα...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Δε σε καταλαβαίνω .. αφού έκανε ότι της είπες (ζητήσε συγγνώμη) γιατί είσαι στενοχωρημένος;Για να μη σχολιάσω το ότι ετοιμαζόσουν να** βρίσεις γυναίκα**...
Πλάκα κάνεις, έτσι?
-
ποδηλάτης πάει στο διάολο, καλύτερα να πάει πεζοδρόμιο παρά δρόμο, το πιο εκνευριστικό είναι όταν μηχανάκια πάνε από το πεζοδρόμιο.. εκεί θέλει να πιαστεί λίγο το πόδι σου να το τεντώσεις
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δε σε καταλαβαίνω .. αφού έκανε ότι της είπες (ζητήσε συγγνώμη) γιατί είσαι στενοχωρημένος;
Για να μη σχολιάσω το ότι ετοιμαζόσουν να** βρίσεις γυναίκα**...Πλάκα κάνεις, έτσι?
Έτσι θέλω να πιστεύω κι εγώ
Για να μην πω ότι με το ζόρι κρατούσα τη δικιά μου μην την αρπάξει από το μαλλί
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Για να μη σχολιάσω το ότι ετοιμαζόσουν να** βρίσεις γυναίκα**...
Πλάκα κάνεις, έτσι?
Όχι.
-
Γιατί να μην την βρίσει?
-
Είναι τοτέμ η γυναίκα, δεν την πιάνουμε στο στόμα μας.
-
Ε ναι, εννοείται. Ιδίως όταν σε βρίσει, της λες γλυκόλογα και πέφτεις στα πόδια της μετανιωμένος που τόλμησες να της ζητήσεις τον λόγο.
-
Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι η συμπεριφορά σου απέναντι σε πιο αδύναμους καθορίζει και το πόσο πολιτισμένος είσαι.
Ο καθένας βέβαια μπορεί να διαλέξει αν θα τον ακολουθήσει ή όχι. Αν δεν τον ακολουθήσει, μπορεί να κατατάξει τον εαυτό του, επίτιμο αντικείμενο αυτού του thread.
-
Στην περίπτωσή μου, είχα να αντιμετωπίσω ενα βλημα 2 κεφάλια ψηλότερό μου και καμιά 10αριά πόντους πιο φαρδιά από μένα. Οπότε άκυρος ο άγραφος νόμος.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Για να μη σχολιάσω το ότι ετοιμαζόσουν να** βρίσεις γυναίκα**...Πλάκα κάνεις, έτσι?
Για να μην πω ότι με το ζόρι κρατούσα τη δικιά μου μην την αρπάξει από το μαλλί
Δεν απάντησες όμως στην ερώτηση...
-
.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Για να μην πω ότι με το ζόρι κρατούσα τη δικιά μου μην την αρπάξει από το μαλλίΔεν απάντησες όμως στην ερώτηση...
Επειδή εξακολουθώ να πιστεύω πως κάνεις πλάκα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είναι τοτέμ η γυναίκα, δεν την πιάνουμε στο στόμα μας.+00. Καταντά γελοίο το 'Δεν ακουμπάμε, δεν ενοχλούμε, δεν ..., δεν ..., δεν ... γυναίκα' ότι κι αν κάνει (βρίσει, ενοχλήσει, φτύσει, κτλ)... Ο καθείς είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Αν μια γυναίκα φερθεί ζωωδώς, πρέπει να υποστεί τις όποιες συνέπειες (μπινελίκι, τηλέφωνο στο 100, κτλ).
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]