-
Κατά γενική ομολογία οι μεταγραφές και απολύσεις για το 2012 έχουν προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια... Πολλές φορές, μάλιστα, οι οπαδοί του σπορ κρατούν μια πισινή λέγοντας 'δε μπορεί, κάτι θα ξέρουν στις ομάδες', αλλά -λυπάμαι που το λέω- συχνά αποδεικνύεται με τρόπο ανεπανόρθωτο και ντροπιαστικό ότι διευθυντές ομάδων και μεγάλα κεφάλια δεν έχουν το αλάθητο σε αναγνώριση ταλέντου... ή τουλάχιστον δεν καταφέρνουν να καλύψουν την αλήθεια με τη χρήση των γνωστών, φτηνών, προπαγανδιστικών καταιγίδων.
Οι οδηγοί που τους αφορούν αυτές οι μετακινήσεις πρέπει δύο φορές να αποδείξουν την αξία τους... Ιδού η ρόδος...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Φημες ακουγονται για επικειμενη συμφωνια μεταξυ Γουιλιαμς και Μπρουνο Σεννα..Άντε κι απ' το 2014 στη Mclaren-Honda . Μήπως τον προορίζουν απλά για τρίτο οδηγό?
-
μακαρι
-
Ε μα θα είναι μαλακία να μην πάει ο Σούτιλ στην Γουίλιαμς.
Αλήθεια μετά από τόσο χαμαλήκι στην Φορς Ιντια και τέτοια χρονιά πέρσι πως κράτησαν οι πορτοκαλοπράσινοι τον Ντι Ρέστα ρε φούστη μου; Αντε ο Χουλκ έχει δείξει κάτι, ο βρετανός τι έδειξε; Μέτριος για εμένα. Προαλείφεται και για Μερκ.
-
Νομίζεις ότι έχει λόγο η Force India στο θέμα Ντι Ρέστα; Δεν νομίζω, έρχεται πακετάκι με τους κινητήρες. Και οκ η χρονιά του δεν ήταν κακή, ρούκι ήταν και μάλιστα λόγω DTM έπρεπε να αποβάλει τις κακές συνήθειες των touring cars. Του χρόνου βέβαια είτε αυτός, είτε ο Χουλκ θα κάψουν την καριέρα τους.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Του χρόνου βέβαια είτε αυτός, είτε ο Χουλκ θα κάψουν την καριέρα τους.Τι εννοεις;
-
Oτι οποιος απο τους 2 χασει δυσκολα θα εχει ποτέ την ευκαιρία για κατι καλό
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Το σενάριο να του τα είχε πρήξει η Ρακέλ που αυτός δεν έπαιρνε τίτλο, ενώ αυτή τον πήρε για τις προοπτικές του, παίζει?
Τέλος, παιδιά... η μεγαλύτερη κυνηγός ταλέντων στην F1 ήταν και θα μείνει η Κορίνα... Αυτό θα πει επένδυση ζωής!Μη χάσεις ευκαιρια εσύ να παινέσεις την σουμαχερ-οικογένεια
σε λίγο θα μας πεις και για την νταντά της οικογένειας Schumacher πως ανέθρεψε τα παιδια του ινδάλματός σου.... ελεος!
-
thx greo, ακριβώς αυτό
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως επιμένω στο ότι ο Κιμι θα είναι παλτό πρώτου μεγέθους.
Noted for future reference...
Ευχαρίστως Στοίχημα και σουβλάκια λοιπόν ότι θα είναι κάτω από τον όποιο οδηγό στην ομάδα του . Τι λες?
-
Στους πρώτους αγώνες ίσως καθώς απέχει αρκετό καιρό. Συνολικά όμως θα είναι πάνω στο τέλος της χρονιάς.
-
Εγώ, πάντως, ακόμα δεν έχω καταλάβει, τί το θέλουν το... παλτό στην έρημο!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στους πρώτους αγώνες ίσως καθώς απέχει αρκετό καιρό. Συνολικά όμως θα είναι πάνω στο τέλος της χρονιάς.Αλοίμονο! Που να τα βαλει με τον μπαρουτοκαπνισμένο Ρομαιν των 200 εκκινησεων σε GP
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Το σενάριο να του τα είχε πρήξει η Ρακέλ που αυτός δεν έπαιρνε τίτλο, ενώ αυτή τον πήρε για τις προοπτικές του, παίζει?
Τέλος, παιδιά... η μεγαλύτερη κυνηγός ταλέντων στην F1 ήταν και θα μείνει η Κορίνα... Αυτό θα πει επένδυση ζωής!Μη χάσεις ευκαιρια εσύ να παινέσεις την σουμαχερ-οικογένεια
σε λίγο θα μας πεις και για την νταντά της οικογένειας Schumacher πως ανέθρεψε τα παιδια του ινδάλματός σου.... ελεος!
Αν απαντήσω σοβαρά θα καταστραφεί το χιούμορ της πρώτης μου ανάρτησης.
-
τι περιμενεις να ακουσεις απο εναν πρωταθλητη κροτιδα?
Διαφορα Νεα - Δεκέμβριος 2011