-
To onomateponymo mou...sto mirc exo omos to Homo_Citatus( citatus : quick, speedy) to opio einai latiniko...
Kalo? -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το δικό μου δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος απο που προέρχεται. Μόνο με το 23 ίσως μπερδευτεί (όχι δεν είναι η ηλικία μου,οι περισσότεροι αυτό νομίζουν). Είναι ο αγαπημένος μου αριθμός και σ'αυτό βοήθησε και ο ......Μέγας,Μοναδικός και άλλα πολλά Michael Jordan!
Φιλε υποκλινομαι...Το πρωτο μου αθλητικο προτυπο.Το πρωτο poster που μπηκε στο δωματιο μου ηταν του αερινοu jordan.Ο μεγαλυτερος αθλητης των 80-90,s kai οχι μονο στον χωρο του μπασκετ...
-
p και Κο από το ονοματεπώνυμο.
piko (μικρός στα Ιταλικά με άλλη ορθογραφία), επειδή στην παρέα των κολλητών από το σχολείο είμαι ο πιο μικρός. Ε καλά, κάτι μήνες διαφορά -
Ισως τωρα πρεπει να σχολιασουμε και ποιοι ειχαν τις καλυτερες εμπνευσεις για τα nicknames τους. Εμενα παντως μου αρεσαν πολυ οι ιστοριες των nicks του otso και του forester (το οποιο νομιζω ολοι οσοι το βλεπουν θα τον νομιζουν για κατοχο του αντιστοιχου αυτοκινητου)
-
Λοιπόν mirage ( προφέρεται μιράζ παρακαλώ ) = ο αντικατοπτρισμός, η αυταπάτη, η πλάνη.
Γιατί mirage ? Μα πολύ απλά για αυτό τον λόγο
http://www.freefoto.com/preview.jsp?id=22-12-20
To ψευδώνυμο το χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή που έγινα χρήστης στο internet και έχει να κάνει όπως όλοι καταλαβαίνετε με τις αεροπορικές μου ανησυχίες που είχα τότε και ακόμα έχω...
Υ.Γ Που θα μου πάει θα τα μαζέψω τα λεφτά και θα πετάξω με Su27/30... -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Ισως τωρα πρεπει να σχολιασουμε και ποιοι ειχαν τις καλυτερες εμπνευσεις για τα nicknames τους. Εμενα παντως μου αρεσαν πολυ οι ιστοριες των nicks του otso και του forester (το οποιο νομιζω ολοι οσοι το βλεπουν θα τον νομιζουν για κατοχο του αντιστοιχου αυτοκινητου)Ε…
μάλλον ήταν ένα ωραίο μυθιστόρημα για να διακωμωδήσω την απέραντα πρωτότυπη έμπνευση μου να ταυτιστώ, ονομαστικά, με το αυτοκίνητο μου.Το Υ.Γ. εννοούσε : Ήθελα να΄ξερα τι καθόσαστε και διαβάζετε, όλες αυτές τις μ@λ@κ1es που έγραψα, τόση ώρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν mirage ( προφέρεται μιράζ παρακαλώ ) = ο αντικατοπτρισμός, η αυταπάτη, η πλάνη.
Γιατί mirage ? Μα πολύ απλά για αυτό τον λόγο
http://www.freefoto.com/preview.jsp?id=22-12-20
To ψευδώνυμο το χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή που έγινα χρήστης στο internet και έχει να κάνει όπως όλοι καταλαβαίνετε με τις αεροπορικές μου ανησυχίες που είχα τότε και ακόμα έχω...
Υ.Γ Που θα μου πάει θα τα μαζέψω τα λεφτά και θα πετάξω με Su27/30...εγω σου λεω, ασε το 8βαλβιδο και πανε στα γουστα
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Φιλε υποκλινομαι...Το πρωτο μου αθλητικο προτυπο.Το πρωτο poster που μπηκε στο δωματιο μου ηταν του αερινοu jordan.Ο μεγαλυτερος αθλητης των 80-90,s kai οχι μονο στον χωρο του μπασκετ...Δύο ήταν τα πρώτυπα μου στον αθλητισμό απο τη πρώτη στιγμή που τους είδα. Ο Jordan και ο Senna. Φαντάσου μονάχα την ψυχολογία μου όταν το 1994 ο πρώτος σταματάει το μπάσκετ και ο δεύτερος σκοτώνεται. Πως να μη μου δημιουργηθούν τραύματα μετά;
-
Το δικό μου (άλλο ένα από τα δύσκολα κυρίως για formulάκηδες) είναι η σύντμηση του Hakkinen.
Το είχα πρωτοκάνει στο hakkinen.com όπου είχα βάλει το 2002 το Hakk_Come_Back (δεν επέστρεψε βέβαια ).
Αυτό με τη σειρά του το είχα πάρει από το Formula1 + WRC, τεύχος Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου 2001, που στο εξώφυλλο είχε τον Mika να πανυγηρίζει την πρώτη νίκη για το 2001, στo Silverstone, και είχε ως τίτλο HAKK IS BACK!!!
Βέβαια, όπως καταλαβαίνεται ήταν αρκετά μεγάλο και το έκανα απλά Hakk.
Τώρα βέβαια αν υπάρχει κάπου το Hakk βάζω το billhakk (το όνομα μου μαζί με το hakk)MIKA, φα'τους όλους στα DTM!!!
-
Ο χρήστης FORESTER έγραψε:
Ισως τωρα πρεπει να σχολιασουμε και ποιοι ειχαν τις καλυτερες εμπνευσεις για τα nicknames τους. Εμενα παντως μου αρεσαν πολυ οι ιστοριες των nicks του otso και του forester (το οποιο νομιζω ολοι οσοι το βλεπουν θα τον νομιζουν για κατοχο του αντιστοιχου αυτοκινητου)
Ε…
μάλλον ήταν ένα ωραίο μυθιστόρημα για να διακωμωδήσω την απέραντα πρωτότυπη έμπνευση μου να ταυτιστώ, ονομαστικά, με το αυτοκίνητο μου.Το Υ.Γ. εννοούσε : Ήθελα να΄ξερα τι καθόσαστε και διαβάζετε, όλες αυτές τις μ@λ@κ1es που έγραψα, τόση ώρα
ΑΝΤΕ!!!! Δεν το πιστευω
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
αφορμη παιρνω απο αλλο τοπικ σχετικο με την πρωτη μας δημοσιευση και ανοιγω αυτο για να γραψουμε σχετικα με το usernames που ολοι μας χρησιμοποιουμε.τι σημαινει εαν φυσικα δεν ειναι απλα το ονομα καποιου;
το δικο μου το επελεξα αφου σαν νεος γενικοτερα στα ιντερνετικα δρωμενα και αφου ειχα επισκευθει προηγουμενα και αλλα αναλογα forums μου δοθηκε η εντυπωση οτι θα πρεπει να κανω ενα συνδοιασμο του ονοματος μου με το τι αυτοκινητο οδηγω ωστε να ειμαι μεσα στο ''κλίμα''.
τελικα αυτη μου η επιλογη με κυνηγαει ακομα αφου ενω το αστρα το πουλησα εδω και ενα χρονο το ονομα το ''κουβαλαω'' ακομα ενω στην πορεια ειδα οτι η δεσμευση αυτης μου της επιλογης αποδεικνυεται εως και ενοχλητικη λογω του οτι ειναι μη αναστρεψιμη.
τωρα βεβαια τι γινεται με οσους εχουν δυο-τρια........ πεντα-δεκα usernames;;
Έχεις ακούσει την παροιμία καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα? Ε αυτό έγινε με εσένα!!!
-
billf= όνομα και πρώτο γράμμα από επώνυμο (Βασίλης Φούντας)
-
Αν και όλα τα post συνοδεύονται με το όνομα μου (Γιάννης), το username βασίζεται σε εμπορική ονομασία αναλυτών (λίγο κουτσουρεμένη), τους οποίους θέλω δε θέλω τους έχω μπροστά μου, όλη την ώρα που βρίσκομαι στη δουλειά.
Γιάννης
-
Αρχικά από το όνομά μου. Γιάννης Βαλα.....
Το είχα πρωτοχρησιμοποιήσει στην BBS της Techlink αν θυμάμαι καλά. Αλήθεια την πρόλαβε κανείς αυτή; -
orestis giannakopoulos 2002(τοτε γραφτηκα) greece
Aρχισα να το χρησιμοποιω οταν εφτιαχνα e-mail...(το gr προστεθηκε αργότερα επειδη το υπολοιπο username ηταν ηδη σε χρηση απο άλλο χρηστη!)
-
Τίποτα ιδιαίτερο, την ώρα που γινόμουν μέλος, το είδα γραμμένο επάνω στο zippo.
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Τίποτα ιδιαίτερο, την ώρα που γινόμουν μέλος, το είδα γραμμένο επάνω στο zippo.Απίστευτο. Κι εγώ το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ
Σπύρος
-
To δικό μου είναι εμπνευση μιας μαγικής φωνής: Της Skye.
-
Οι πρώτοι χαρακτήρες του ονοματεπωνύμου στα αγγλικά.
Θόδωρος Θ.
-
Τα αρχικα του ονοματος μου (vag) και της κουκλας (emm) που με ανεχεται τα τέλευταια 14 χρονια
USERNAME.......Τι σημαινει;;